Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuzlee
Namostakkor...es folytatnam 😄 meg kell kerdezni a tuljat, hogy SUP?, es nem elhamarkodott kovetkezteteseket levonni 😄 Bar tok mind1, en mar ugy szarok az Official-ra ahogy van 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Nethyrrea
én csupán azt mondom amit láttam, tegnapelõtt este még ott csücsült a 9-iken RIP logóval, aztán pár órával késõbb hallom hogy a 10-iken letrainelt néhány DS-est, aztán e tegnap esti bunyó screenshotjain már untaggedként az IC soraiban rohangál vidáman. namostakkor...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

csuzlee
Wow, tudom hogy hires vagyok 😄 de nem tudod a teljes storyt. Szoval vegleg kiszaltam az l2 officialbol, es ugy dontottem minden cuccom, ilura, dinizre es szeki hagyom. Szoval beleptem Sis3vel es at is adtam diniznek az osszes cuccat, majd mikor megprobaltam belepni Distortionnal, amit ugye csereltem a RIP-es gyerekkel, nem tudtam belogolni sem a jatekba sem a plaync oldalra. Ekkor hivta fel a figyelmem Diniz, hogy a srac megint arulja Dist-et az orphuson. Ekkor irtam neki egy mailt, hogy van egy jo uzletem. Mivel engem mar nem erdekel a jatek, megtarthatja Csuzlee-t es Dist-et is, de a cuccok, amik voltak Disten adja oda Ilunak vagy Diniznek, mert kulonben visszekerem az NCSoftol Csuzleet. Erre irta a gyerek, hogy nala van Dist de meg nem aktivalta, mondom neki OK. Eltel egy het, de semmi, en meg ket napon belul visszakaptam Csuzlee-t es lassatok csodat, a Drake Setten kivul a Wareban talaltam egy Full Doom Plate Armor Set-et 😄 Nah ezeket gyorsan le is adtam Diniznek, aztan persze, hirtelen rogton kaptam egy rakat mailt Dist-tol, hogy miert valtoztattam meg a jelszot, mikor nincs is nala Dist. De konyorgom, AKKOR MIERT ARULJA ORPHUSON 😄DD Szoval nem is valaszoltam neki, es dinizek sem tettek 😄 Most Ilura es Dinizre biztam a karit, hogy eljenek vele belatasuk szerint. Egyebkent csuzlee mar volt 58 tuti mert skillek megvannak, de most csak 51,78%-on kaptam vissza 😄

Szoval ennyi roviden a tortenet 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

GAthersw
Te meg ennyit tudsz az egészrõl: "Az IC aki LENYÚLTA" LOOOL A srác aki megvette vissza"lopta" a Gladiátort (Distortion) és ezután meg Csuzlee kérte vissza a THját amit már elötte a RiP pk botként használt mert 51es volt 28as skillekkel. Csuzlee meg odaadta Dinizéknek. Nem kell ám rögtön elhinni amit a DSes barátaid mondanak.

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
csúzliii! híres vagy! elõször a DS-es aki megvette a karidat, mostmeg az IC aki lenyúlta és pk botként használja!

ennyit tudnak.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Eh akkor a sok Karikos hídon mentetek <#papakacsint>Mert én benn voltam ALben xp-zni és egyszer csak mondják menni kellene néhány emberkét felrezelni. Azt azért megnéztem volna amikor a két nagy banda összecsap. De kezdenek elszabadulni az indulatok mert a hétvégén 2 fehérítsünk ki vöröset partyban is voltam. Meg 2 ben amikor petet húzott maga után a muki(a pk pont csökkentés érdekében)<#hehe> Az eheti siegek tutter jók lesznek. Sok rohangálással és halállal.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

B@lu
persze!

hisz ugyanugy kifeherednek a halalok soran, drop meg nincs ugye!

gPROject
piros koreaiak siegen

gPROject
még több hotkey

és egy malac 😊

gPROject

kösz de gondolhattam volna😞

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

phalanx

Létsz valaki mondja már meg ennek a gamenek az oldalát

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

ceemeeir
azaz😄
meg Ceemeeir😊
sámán szeretnék lenni, de elõbb megkéne szereznem a mûködõ l2 verziót hellspawnhoz.

\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"

Nethyrrea
melyik déli kapunál?

utánatok mentünk egészen a szívig. aztán amikor kiportáltunk AL-bõl akkor néztem hogy kényelmesen ott lesik a nagyszájú IC-sek (odin, zebedee meg ezek) pochi alsógatyáját, ahogy mindig teszik.

phalanx
nethy, tegnap hol voltatok olyan sokáig? mert mikor mi kijöttünk AL-bõl hogy pvp-zünk veletek, nem voltatok sehol... aztán a déli kapunál vártunk rátok legalább egy fél órát, de mivel nem jött senki a társaság úgy döntött, hogy elmegy leölni egy közelben levõ raid boss-t <#circling>

én igen 😊 LawaHUN? 😄

Nethyrrea
ne alugyál kisfiam. ne alugyál.

Szekijoe
<#nevetes2>Ha a forsakenen volt régen karid ott mindent töröltek már néhányszor. De ide álltalában azok írnak akik fizetnek a játékért.

Szerintem a freen nyomtad. akkor nézz szét itt: http://lineage2.amnesia.hu/
Akik a free-ken játszanak ide irogatnak tippeket.

Malachi
bár így most bejön a fõmenü a játéknak,aztán beírom a felhasználónevem,de nem akar jó lenni (lehet elfelejtettem,lehet törölték,vagy rosszul raktam fel a játékot)

Malachi
hi! régebben játsztottam a lineage 2-vel,asszem 17. szintû lettem,aztán megint kedvet kaptam 😊 Nah a probléma az,hogy letöltöttem a c2-vel felvértezett vátozatot,haveromtól kaptam hozzá patch-et,descfix-et,loginchange-t! Ezeket felraktam sorrendben,aztán indítottam a systembõl az L2-õt. Nah ott hibát írt ki,így a fõmappájában lévõ L2-vel indítottam el,elkezdte peccselni,elég sokáig ,aztán így sem ment... Ja és még valalmi! A karakteremet egy online szerver tárolja,vagy a gépemen volt? Lehet még új karaktert létrehozni?

Van privat server, kulon forumja van, nem tom a linkjet, keress vissza.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ceemeeir
hm.... Files are corrupted... na jó... ez nemtúl jó dolog...
no semmi baj. felrakjuk újra, aztán majd felpatcheli magát holnapra...
PATCH ERROR!
PATCH FAILED! NOW GET THE WHOLE FILE!
hm...
estleg tudna valaki mondani egy olyan helyet, ahonnan letudom tölteni azt a mûködõ verziót, amelyikkel tudok játszani? nagyon megköszönném.
végigfuttatom ezt a utoupdatet, hátha kisül belõle valami, de pls ha valaki tud valamit, linkelje be. Köszi!

\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"

hpzolee
Ha akarsz õrivat szerveren gamelni és clanba is beakarsz lépni akkor lépj ide fel és kérdezd meg, hogy, mit, merre, hogyan->
irc.nl.quakenet.com és a chanle pedig: #l2forsaken

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
OMFG !!! istenem <#banplz>

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Taptarap
ez nem a milyen géped van topic!!<#nezze><#wilting>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

kösz de tutsz ?
Vagy valami privát szervert?

Cobra.
<#banplz>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<#vigyor5><#idiota>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

pharao
hy all!
Ti melyik szerveren nyomjátok?
Van már klánotok? És egyáltalán hanyasak vagytok?
Képet tudtok magatokról belinkelni?
Hy joco vagy ki vagy.. Sajna én nem vaok spellsinger, én is most küszködöm a 40-es questel... Én Silver Ranger leszek😊
Na minden jót!
Pááá

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

hi ennek a gamenek mi a címe?
Meg azt szeretném még kérdezni hogyha valaki tud segíteni az segítsen létsz a muonlinehoz nemtud valami jó csalást vagy tippet adni hogy léphetek kurva gyorsan szintet?

ceemeeir
hm... mûködik!😄
míg eljutott a szervízbe, addig megjavult.... lehet jót tett neki az áramtalanítást...

VipJoco
Hy!

Van itt közötetek elf spellsinger?

Ha igen akkor nem tudná nekem elküldeni a 35,37,29es questet magyarul? [email protected] email/msn!

Elõre is kösz!

ceemeeir
Hi all skacok!
A mai napon meglett a gépem.
1024 DDR hynix, 3000+ A64, MSI 6600GT, 160g samsung, samsung 795mb, Asus k8n deszka + egy csini Casetek 1016-2B házikó 410-es chieftech táppal. Meg az aprólék. 😊)
Egyik szemem sír, a másik viszont nevet.
Örülök, hogy meglett végre a hõn állított gépem, mûködött is kb 3 órán keresztül, mikor egy újraindítást után az usb cuccok nem akartak mûködni... nos, 6 usb slotot nem akarok elvesztení, ígyhát 4 óra próbálkozás után a gép visszament a szervízbe, és éppen okoskodják, hogy mi a hiba...
szval hamarosan jövök, csak jöjjön vissza a gép...
(remélem még emlékszenek rám egy páran... 😊 )

Inferno
😄 a betûk helyett kérdõjel van biztos valami nyelvicsomag probléma vagy valami ilyesmi 😛

PS3/X360 user: Infernohun

Baszkurátor

Hol a kérdés?????

Inferno
Nah 1 kérdés ezeket nemtom lejátszani mert nálam betûk helyet ???????? ezek vannak :_(

PS3/X360 user: Infernohun

VipJoco
Hy! Telepítés után ne updatelj hanem a system mappából az L2 ikonnal inditsd a gamet és jó is lesz! De most elöször törölj le mindent és utánna ted fel megint.

Van egy kérdésem, gyors segítség kellene. Letöltöttem a honlapról a játékot, installtam, elindítottam upgradet. Letöltött mindent.
Na most mikor megnyitom a játékot a betûtípusok nem olvashatók, nem latin betûk ha nem valami krix-kraxok. Nem hasonlítanak semmijen ismert vagy már látott írás jelekre. Mit tegyek hogy azok olvashatók legyenek? Volt már valakinek ilyen jelensége? Ha igen hogy oldotta meg?

Baszkurátor
<#eljen><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#eljen>

Szekijoe
Menj át a magyar free lineage oldalra és ott asszem van valami topic páran már próbáltak csinálni magyar szervert.

lineage2.amnesia.hu

ott talán tudnak tanácsot adni

B@lu
en meg nemtom mi ertelme a sok penznek ha egyedul vagy full cuccban, egy tobbezres jatekostaborra meretezett teruleten. ez nem szinglpajjeres vegigjaccos god mode on game

phalanx
priv szervert lehet csinálni de én nem tom hogy

Csáztok valaki nem tudna segiteni hogy Lineage II-be lehet e saját szervert csinálni? Vagy esetleg van e valami cheat hozzá? vagy nemtom bármilyen trükk amivel sok pénzt lehet szerezni!!! PLS IRJATOK! <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Csáztok valaki nem tudna segiteni hogy Lineage II-be lehet e saját szervert csinálni? Vagy esetleg van e valami cheat hozzá? vagy nemtom bármilyen trükk amivel sok pénzt lehet szerezni!!! PLS IRJATOK!

Az hogy nem lehe cheap shotot ratenni. Nameg very slow, de az csak a kisebb baja.

én ilyenkor kiléptem volna a partibol, felvettem volna, és visszaléptem volna. és jajj bocsi félrekattintottam szöveggel kimagyaráztam volna 😊. Senki se tudta volna meg <#eplus2><#mf2>

Nethyrrea
mibajodvele? 😊 csak eggyel rosszabb mint a peril 😄

az volt a kiábrándító csupén hogy ÉN vettem észre a földön (GC mélyén esett), ÉN vettem fel, de a party loot MÁSNAK adta....grrr

hpzolee
-DARK ELVEN LONGBOW
pisses shit

BIGbrothR
megvan thx

-- Üdv Nagy Tesó...