Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Szoval ennyi roviden a tortenet 😄
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
01110000 01110010 00110000
ennyit tudnak.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
meg Ceemeeir😊
sámán szeretnék lenni, de elõbb megkéne szereznem a mûködõ l2 verziót hellspawnhoz.
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"
utánatok mentünk egészen a szívig. aztán amikor kiportáltunk AL-bõl akkor néztem hogy kényelmesen ott lesik a nagyszájú IC-sek (odin, zebedee meg ezek) pochi alsógatyáját, ahogy mindig teszik.
Szerintem a freen nyomtad. akkor nézz szét itt: http://lineage2.amnesia.hu/
Akik a free-ken játszanak ide irogatnak tippeket.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
no semmi baj. felrakjuk újra, aztán majd felpatcheli magát holnapra...
PATCH ERROR!
PATCH FAILED! NOW GET THE WHOLE FILE!
hm...
estleg tudna valaki mondani egy olyan helyet, ahonnan letudom tölteni azt a mûködõ verziót, amelyikkel tudok játszani? nagyon megköszönném.
végigfuttatom ezt a utoupdatet, hátha kisül belõle valami, de pls ha valaki tud valamit, linkelje be. Köszi!
\"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok...\"
irc.nl.quakenet.com és a chanle pedig: #l2forsaken
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Vagy valami privát szervert?
<#vigyor5>#vigyor5><#idiota>#idiota>
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ti melyik szerveren nyomjátok?
Van már klánotok? És egyáltalán hanyasak vagytok?
Képet tudtok magatokról belinkelni?
Hy joco vagy ki vagy.. Sajna én nem vaok spellsinger, én is most küszködöm a 40-es questel... Én Silver Ranger leszek😊
Na minden jót!
Pááá
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Meg azt szeretném még kérdezni hogyha valaki tud segíteni az segítsen létsz a muonlinehoz nemtud valami jó csalást vagy tippet adni hogy léphetek kurva gyorsan szintet?
míg eljutott a szervízbe, addig megjavult.... lehet jót tett neki az áramtalanítást...
Van itt közötetek elf spellsinger?
Ha igen akkor nem tudná nekem elküldeni a 35,37,29es questet magyarul? [email protected] email/msn!
Elõre is kösz!
A mai napon meglett a gépem.
1024 DDR hynix, 3000+ A64, MSI 6600GT, 160g samsung, samsung 795mb, Asus k8n deszka + egy csini Casetek 1016-2B házikó 410-es chieftech táppal. Meg az aprólék. 😊)
Egyik szemem sír, a másik viszont nevet.
Örülök, hogy meglett végre a hõn állított gépem, mûködött is kb 3 órán keresztül, mikor egy újraindítást után az usb cuccok nem akartak mûködni... nos, 6 usb slotot nem akarok elvesztení, ígyhát 4 óra próbálkozás után a gép visszament a szervízbe, és éppen okoskodják, hogy mi a hiba...
szval hamarosan jövök, csak jöjjön vissza a gép...
(remélem még emlékszenek rám egy páran... 😊 )
PS3/X360 user: Infernohun
PS3/X360 user: Infernohun
Na most mikor megnyitom a játékot a betûtípusok nem olvashatók, nem latin betûk ha nem valami krix-kraxok. Nem hasonlítanak semmijen ismert vagy már látott írás jelekre. Mit tegyek hogy azok olvashatók legyenek? Volt már valakinek ilyen jelensége? Ha igen hogy oldotta meg?
lineage2.amnesia.hu
ott talán tudnak tanácsot adni
az volt a kiábrándító csupén hogy ÉN vettem észre a földön (GC mélyén esett), ÉN vettem fel, de a party loot MÁSNAK adta....grrr
pisses shit