Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phalanx
ezeket is nézzétek meg <#eljen><#eplus2><#taps>

Nethyrrea
20 felettiek tudnak már.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
összesen 2 fajta törpe létezik 20 felett:

artisan (40 felett warsmith) -na õk a crafterek

scavenger (40 felett bounty hunter) -õk "csak" spoilolni tudnak

gondolom a "CRAFT" nevû skillel 😊

megszerzed a receptet, meg a hozzávalókat, és a recept alján ottvan szépen a CREATE felirat, rányomsz és megcsinálja a cuccot. a receptben meg úgyis szépen le van írva hogy mihez mi kell.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

phalanx
nem vágom mire gondolsz, nállam tökéletesen mûködik a link amit beraktam, az hogy a te tûzfaladnak mi kell meg mi nem az már a te dolgod <#duma>

SteinHammer
Hali. Ugy hallottam, hogy a törpök tudnak csinalni Soulshot: D Gradet. Ez hanyadik szinttöl van és ha 20 felett akkor mijen törpök tuggyák csinálni és melyik skillel?

Nethyrrea
orphusra ha elnézel ott a movies részben van egy topik MAKING OF LINEAGE 2 címmel. ott megtalálod.

egy werkfilm hogy csinálták a hangokat a karakterekhez 😊

a törpecsaj meg a human kaszter csajszi szinkronhangja egy tökaranyos ázsiai csaj pl 😊

azirafael
Ha annyira jó akkor add meg a jelszót a tûzfalhoz....

Nethyrrea
talán azért, mert pl a Bartz-on annyira elszaporodtak a farmerek, hogy a VEZETÕ klánok alig tudnak xp-zni, mivel mind AL, mind TOI fullig van velük. másrészt azért nyírják õket, mert ha dropolnak, néha elég szép dolgokat tudnak dropolni. ha mást nem, materialt.

ne sajnáld a farmereket, nem a napi rizsbetevõ miatt farmolnak, és úgyis napi 24 órát fentvannak, bármit is vesztenek, 10xesen vissza tudják szerezni.

gPROject
lol..az ékezeteim! 😊

gPROject
ezzel feszan lehet duplikalni 😊
ha majd magas leszek, megbeszélem valakivel, hogy pufoljuk egymást amig nem dobjuk el a fegyverunk, aztan a masik felveszi es szalad eladni, en meg kozben sirok a gm-nek, hogy adjon egy masikat 😄DD

gPROject
lol..szóval, nyugodtan pvpzhetek, mert ha dobok visszaadja a gm?
ez le van írva valahova, vagy ezt honnan veszed?
és ha valaki felveszi a dropom, majd eladja a piacon, akkor mi van?
levonják tõle az adenát? vagy a gm megkéri a játékost, hogy adja vissza?

Ja azt kifelejtettem, hogy azer fordul elo neha mer bebugzik az l2 server, nem pedig azert mer esely van hogy droppolsz pvp-be(ezer kapod vissza ha peticiozol).

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ez nem igaz(mar amire gondolsz). Lilak dobhatnak ha mob oli meg oket, vagy ha pk-ztak es meg nem pirosodtak be(es player oli meg oket, vagy mob). Te nyilvan arra gondolsz hogy ha player ol meg es nem vagy piros(tehat pvp-zel vagy pk-znak), akkor dobhatsz vmit, ami nem igaz. Ugyan neha valoban elofordul(kb akkora esellyel minthogy top B weapon droppod lesz soloba), de ha ilyen esetben peticiozol a gm-nek, akkor visszakapod a cuccod.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

phalanx
barret
Nightfall 92 player! Lessz ez még több is!

Bérbe vehet? reklámfelület...

gPROject
miért is van eva-ban annyi farmer?

mold glue is esett ebbõl

a farmerekrõl jut eszembe..ma megint láttam az orphuson, egy új farmer pk-s topikot az ss részben
nem értem miért olyan nagy szám, miért büszkék annyira a playerek, ha farmert pkznak
és azt sem értem, miért kell leölni állandóan õket
na mind1

gPROject
elhiszem, de nekem nincs tartalékom 😊
hát akik overenchantolnak azoknak mind rengeteg pénze lehet
meg azoknak is akik rendszeresen 60%-kal craftolnak

nem tudom ki az a Hao gyerek(valami amõba v. tappancs a klán logoja), de még sose láttam, most pedig sárkánnyal szaladgál meg lance/bop/dama-t árul, persze õ is top b-ben
vannak ilyen érdekes playerek, akikrõl sose halottam, sose láttam és mégis 20x annyi pénze van, mint nekem, pedig már kb. 2éve L2-zök

Nethyrrea
ic-sek keménymagjának nem is sejted mennyi tartalékpénze lehet.

nemhiába keringenek azok a pletykák se hogy anno vinyen még a prelude során dupe-olt kb 400 millával lépett le. hogy ebbõl mennyi igaz, nemtudom.

gPROject
na ezért nem pvp-zek
én amilyen peches vagyok....

az a kris drop nagyon durva(a dual se gyenge), én egybõl abbahagynám a játékot egy ilyen kaliberû drop után

gPROject
valószínû, hogy kris-szel felszerelve pkzák a túlerõt a hülye ic-sek 😊)

SDana
Ez nem igaz. Lilák is ugyanúgy dobhatnak. Én is így hittem, de néha elõfordul.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Ha player ol meg es nem vagy piros akkor biztos h nem dobsz.

Nethyrrea
"Also, Thank you Softy for your +3 Dual Caliburs, Thank you Dylan for your Focus kris, and +5 doom boots, Kyleal thanks for the BO."

pontosan ez.

Nethyrrea
a pontos droplista egy +5-ös doom boots és egy nemtomhanyas kris volt might mortallal, ezt Dylan dobta ha jóldutom, meg valamelyik BD-tõl szedték el így a +3-s dual calibursát. elég szép flametopic van róla orphuson 😄

gPROject
nem tudom amit a party chatben írtak az akkor volt e:

na ezért nem pvp-zek arénán kívül, megbolondulnék ha dobnék valamit
régen itt erõsködtetek, hogy nem lehet pvp-nél dobni, hát nem ez az elsõ ellenpélda erre

Nethyrrea
ne várjatok mást amikor csúcsidõben felmentek a tizedikre 😄

én reggel csak azt láttam hogy ottvolt egy rahedli piros 😄

Nethyrrea
ha monnyuk a hílert stunolnád.

B@lu
Nekem meg megvolt az elso legkellemetlenebb es legegobb elmenyem L2 ben.

AL bol elportaltunk orenbe, ugyanis pk zas volt, de mire odaertunk mar nem volt semmi. erre Beantown lepkzott egy sinergy s csakot, es szalatdunk vissza DV entrance fele, death passon keresztul. Ott talalkoztunk egy ellenseges ijasszal, aki 3 healer tarsasagaban egybol ravetette magat a mi pirosunkra. a rohej, hogy a TH nk egybol rament, de mivel 3 healer hilelte, nem tudta leverni, es ekkor jott a csoda: a mi hilerulnk nem akart lila lenni...perensen ugy uvoltott vele ts en mint az allat. meghalt a th. meghalt egy ijaszunk. perensen felzezzeltette magat, es ment ra a hilerekre. a healerunk megint ne mhealelt, pedig mar lila volt!!!!!!! a toros elnyomta a skilljeit, es uvoltott a healelert!!!! erthetetlen volt mert csak alltak belilulva, az ijasz meg megolte mind2t. erre en is ramentem mar szolidaritasbol, es termeszetesen mgolt... a rohej az volt, hogy 400 korulieket sebzett, szepen lassan olt le. a hilerunk 72 es SE siman tudta volna healelni a TH t amig az egyesevel megoli az ellen hileret. szar volt , kurva szar. tehetetlen party egy rohadt SR ellen. a legrosszabb, hogy fingom nincs mivel tudtam volna hozzatenni a partyhoz. talan stunolom az ijaszt es nyomom a chant of life ot? nemtom tippeket varok.

a 62 meglepese egy kicsit vigasztalt...

phalanx
ehh írni már nem tok, lehet menni kéne aludni lassan <#hehe>

phalanx
na márol is megvolt a pvp élményem <#crazya> és bár csúnyán kikaptunk, én azért élveztem <#idiota>
már elörre látom az orphus topicokat, hogy OMG IC got wtfpwned vagy IC got rolled again stb ... <#duma> abban is biztos vagok, hogy azt elfejtik majd megemlíteni hogy kb 25v50 volt a DS javéra (mi kereken 25-en voltunk még a pvp elõtt direk megszámoltam, DS mer ss-ok alapján 50+)

Nethyrrea
én elérhetõ célokra gondoltam 😄

B@lu
hehe es felcserelt z es y van!

koszike😛
itt napkozben jo ido van, de delutan arnyekban mar fagy!

B@lu
en meg 75

GAthersw
Mindenkit udvozlok innen Daniabol, remelem otthon jo ay ido mert itt kurva hideg van. Jah es ekezet sincs 😄DD

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
hát igen csak ez a "hiszem ha látom" kategória.

U.I.: fene. kéne 70 legyek legalább addigra.

lol nice picture<#eljen>

the world is mine

Inferno
bocsika testeltem 😛(qrva nagy lett😛)

PS3/X360 user: Infernohun

Inferno

gPROject
ahh

B@lu
En ugy ertettem hogy nem a varik kapnak specko SA kat hanem a fegyverek, amiket barmilyen kaszt hasznalhat nem csak a varik, es peldanak irtam a DA t. De ennyi erovel healer hasznalhat +Health SA AOBA t ami nem eppen mage fegyo... szal csak arra arra akartam ravilagitani hogy az SA-t nem feltetlen kell a karakterhez kapcsolni, de inkabb csak pontositas volt amugy is.

ui : olvasd el megeccer mert vagy 5X atszerkesztettem

Inferno
Akkor gondolom ez lesz az a hónap mikor nem fogunk benneteket látni <#email><#hehe><#papakacsint>

gPROject
gPROject
ezt nem a varik kapjak, hanem a fegyok

??
a hp-t sem a fegyó kapja a healt sa-nal, hanem a használója 😊)

B@lu
ezt nem a varik kapjak, hanem a fegyok.
ennyi erovel egy DA eletszivas kozben atvalt SA staffra,(sima ugy makroval, idobe sem telik, teszteltem anno is mikor daggerrel mentem, es staffal eletet szivtam) es csinal egy paralizist(% os esellyel persze) szal makroval mindent meg lehet oldani, ugyanis barmely kasztnak van vmilyen tamado varija. vicces, de ez gy van. nukerek az empowrbol nem tul sokat hasznositanak, uyganis eddig is ha kellett kaptak pvp ben. egy jo dolog lesz nekik: wild magic: SE buff, es a magikus kritikal eselyet noveli. ha egy nuker 5 bol 1 kritikust sebez rajtad, az kisse kellemetlen tud lenni. asszem a BO setek es az enchant armor B k ara fel fog menni kisse. ja, es a CP rendszer.. azt mondjak eleg vicces lesz, akonek kevesebb a vedelme, (p def) az tobbet fog hasznositani belole.

B@lu
20 evasion? lol almainkban! az evasiom buffot is lecsokkentettek +4 evasionra es a +20 eva az olyan brutalis hogy az mar hogyismondjamize: tulkapas lenne!

gPROject
ja, 6,5 millám van összesen :/

gPROject
na asszem végleg eldõlt, hogy én nem tudok a közeljövõben kris receptet szerezni:

a dologban az az érdekes, hogy az a player akit aláhúztam, belépett múlt héten az immortalcircle-be és lvl55-ön(gladi) csak d-s dualja és manti setje volt
azt nem tudom miért, én nem kérdeztem

gPROject
az acumen-es a healernek is jól jöhet másodlagos fegyvernek
elõször +mana-s fegyver amikor még fullon van az mp, amikor lemegy kb. felére akkor jöhet az acumenes 😊))

gPROject
ekkor jössz te, és töltesz nekik mana-t 😊)

Szekijoe
Akkor sem fognak szerintem 1nuker/sleepernél többet bevenni a partyba mert ha elfogy a manája akkkor semmit sem sebez

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep