Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
1. nem egyenlõ gattacával, mivel csak Gattaca neve elõtt van egyenlõségjel ami csupán azt jelöli hogy egyenlõ szintû önmagával 😊 a többiek neve elõtt van piros talpas nyíl.

2 féle nyíl van, a sima "háromszög" nyíl, ami asszem +5 szintig van, meg ez, ami 10+ szint esetén van. 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
már mióta azok 😊 szerintem már c1-ben is azok voltak, csak a lagjuk miatt elég sokat behalnak 😊

TOI-ban is a jaguár osztag naponta többször party wipe-ot él át, néha akkora lagjaik vannak hogy fél percre megállnak 😄 többszöris tapasztaltam 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

B@lu
az az ablak hibas/tweakelt/photoshopos/mittomen nem neztem utana de:

az illeto nem lehet 73 as mert:
1. egyenlo szintu Gattacaval.
2. a piros felfele nyil asszem 10 szinttel magasabb playert jelol.

nem tudom mert van oda vagva az a lvl 73 as TH felirat

Szekijoe
Bazz 73 asok a farmerek<#wow1> Tutter csak azért mutatták meg, hogy pislogjunk errrrr gondolj bele 73asak és karmiansetben meg thecában kalapálnak AL-ben. mondjuk tutter overenchantolt cucc de akkor is.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

B@lu
A server lagoltatasa nem csit? es amikor embereket banoltak amiatt hogy uyganezzel a modszerrel questeket dupe oltak?
erdekes hogy amugy csit, de siegen nem csit

Nethyrrea
már megbocsáss de mióta csít ez életem?

ha az orphuson utánaolvasol, néhányan már a GM-ekhez fordultak emiatt, és a hivatalos oldal fórumán az egyik fõ GM (Ash) szerint ez nem minõsül csítnek

B@lu
haha 2 szinttel vagy elottem, es most latom mar hogy milyen szar az elet 62 felett egy party jo ha 10 % ot hoz vazzzzeg

B@lu
Jajj de jo hogy felraktad ezt a fotoot!

ugyis kell vmi amivel felbasszuk a DS t a GM eknek, csiteles miatt.

Lynx_TWL
Varnish?😄

gy.k. komolytalan😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Nethyrrea
dion ostroma.

az eddigi legviccesebb amin valaha résztvettem. részleteket majd holnap, most aludni akarok 😄D

és a mai funolós AOE partynk eredménye. nézzétek a droplistet, ki fogjátok szúrni mi esett 😊

gy.k.: keshanberk 😊

Nethyrrea
és ez miez?

azonkívül hogy party ablak?

gPROject
50+ aw lfc

gPROject

BEAST
ha HSC akkor Oren meg Giran tegnap lett volna ... de nem nagyon ment a server 😊 utána meg bealudtam szal nemtom ... Adenre meg megyek aktiv kukkolónak 😊))

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nembaj

GAthersw
Szeki a fizetõsre gondol szerintem.

01110000 01110010 00110000

Éjfélkot lesz Adem, oren nemtom mikor

Szekijoe
Valaki írja be nekem, mikor lesz ma éjjel ostrom!!!!
Asszem Oren lesz. De mikor????

Szekijoe
Csak egyszerûen mert nincs idõm
L2 free forum: http://lineage2.amnesia.hu/
Szerintem 2 szerver közül választhatsz esetleg 3 mert jöhetsz a fizetõsre is mert ott is vagyunk páran. 😄
Freek: HSC vagy az új magyar szerver olvasgasd a free fórumot és dönts.

Dnai13
Hali mindenki, hallottam egy állítólagos jó serverrõl, vmi HSC clan, de még soha nem L2-ztem, mit töltsek le vagy miket, és melyik servert ajánljátok? Elõre köszi a helpet!

GAthersw
Ez nagyon isten, ezt biztos valami profi csinálta, kúúúúrva jóóó

01110000 01110010 00110000

Szekijoe
<#szomoru1><#rinya><#wave>Tapi ne hagyj itt te is minket.

Baszkurátor
Öreg az országút kedves kapitány barátom.VAgy aki öregnek érzi magát.... <#beka2><#beka2><#ejnye1><#ejnye1><#awink><#awink>

SDana
<#szomoru1><#wave>

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Taptarap
cóval 😊 ami kimaradt egy nem tudom hányas törpe van még a fizetösön.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
befejeztem a LA2 pályatfutásom//SAJNA😞((// nálam kivül álló okok miatt aminek kell a fizetösön egy 52-es SE plussz nem om hányas privizzen meg a HSN van 1-2 55+ kari azokat is szivesen is odadom.

OFF:
visszaköltözöm szegedre és ott nem lesz netem elõrláthatólag pár honapig vagy az is lehet, hogy soha.
Jó banda volt ez, csak ez az örökös hajtás/xp farmolás ne lett volna/ akkor még jobb banda alakult volna ki kevesebb ellentétekkel.

On:
Sok XP-t mindenkinek és dropot. Az erõ legyen veletek.<#bohoc>

Bye and cya all.
Ui:.Ha valakinek kell valami priviben még pár napig elérhetõ leszek.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Nethyrrea
asszem énse 😄DDDDD

BEAST
odasemereknézni 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
diniz temeg neakarjál megelõzni szintben 😛

Nethyrrea
<#law>

B@lu
Aze me oreg vagy

Baszkurátor
Igazad van Nethy barátom.Sajnos néha eléggé felbasznak ebben a qrva boltban és sajnos itt csapódik le.....a fijatalokon.Elnézést.

azirafael
Azthiszen hajnalban már kisegitettem ingame SteinHammert...

Nethyrrea
nem soulshotra gondoltál esetleg? 😊

veszel valahonnan/farmolsz soulshot D receptet, veszel hozzá magic shopban jól megfelelõ mennyiségû soul orét, és hajrá.

baszki barátunk csupán furán kezeli az újoncokat 😄 <#idiota>

OK. Megvan.
Hali. Lineage 2 (C1.)Az miért lehet, hogy megcsináltam az accot és mikor beírom a loginnál az ID-t meg A PWD-t akkor nem csinál semmit? Gondoltam, hogy a acc managerben a games listbe kell megadni, de ott meg serialt kér.
Baszkurátor
Ne haragudj de milyen kibaszott pósönt akarsz csinálni baze????
A kristályból max úgy lessz pósön, hogy eladod a kristályt és veszel a bótba pósönt.....

SteinHammer
Nah Artisant lettem lvl 20nál. Crystályositani tudom a D-s cuccokat,de a kristalybol , hogy lesz potion? ennyi lenne a kerdésem.

hmm jók a Counter Strikeos hangok 😊

Cobra.
Nagyon jó ez a videó (pontosabban a 4 rész), bár normális grafikával még jobb lenne.
Ja és C4-ben ugye lesz a törpéknek olyan fegyvere, mint a csajnak a végén? <#nyes>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Offtopic:

fun+++++++++

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BEAST
szegény DE 😉 az elsõ rész télleg jo ... a többi már picit erõltetett

BEAST
<#hehe>

SDana
Tündilány szó nélkül lelép a loottal <#eplus2>

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
jaja az elsõ nagyon ottvan 😄DD 2 hülye elf 😄DDD

SDana
Elég beteg <#nyes>
Bár az elsõ rész a legjobb a törpi lány kavarásaival <#nevetes1>

Igy van, a profarmereket annyira kell gankolni, amennyire csak lehet. Marameddig megteheti az ember😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jah, fasza kis item dupolasi modszer. Makod van amig 75rol lvl4-re ersz dobsz is egy word mapot veletlen. Vegulis az az 500 adena meger 75lvl-t<#idiota>

Igen, elvileg visszaadja. Kapsz 1 olyan itemet amit droppoltal(nem pont azt), ami azzal az itemmel tortent amit eldobtal az lenyegtelen.

BEAST
😄DDDDDDDDDDDD