Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
jah, a nukerek lesznek a kedvencek c3-ban

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
ahogy nézem a varázslók nagyon fasza sa-kat kapnak:
Acumen, empower, Paralyze, Magic Silence, Magic Power...

gPROject
kár hogy, csak dual fist-hez lesz, bár a monkoknak jól jön

gPROject
asszem az egyik legjobb sa lesz:

Rsk.Evasion: Activates at HP 30% instead of 20%

kb. +20 evasion=ulti evasion

gPROject
nagyon kevés az item és a mob 😞

barret
Már megy a gyártás😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Megvolt a kasztvaltas,de nem vettem fel az uj skilleket!!!😊))
Most meg varnom kell...

Meg at kell valtanod magad a kasztvalto fotorpenel.
Vagy C-s cuccot akarsz kristalyositani, amit nyilvan csak 40tol lehet.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

barret
Ez mit jelent? Megcsinaltam az artisan tesztet,Lv20 felett vagyok.
Can not crystallize,crystallation skill lewel too low.

Malachi
Hali! valaki segítsen! Nem tudtok quest magyarításokat? nekem speciel 3 darab quest kéne magyarul,amelyken le van írva,hogy mit kell tennem,hogy gladiator legyek! Vagy valaki le tudja írni? Addig megvagyok vele,hogy brahamot megöltem a barlangjában

Köszönöm, akkor megynugodtam, nem az hiba, hogy 21-es szintû vagyok.<#circling>
Azt tudtam én is, hogy 19-es tõl lehet elkezdeni, csak aztán elvetettem, mer nemtudtam... <#vigyor5>
Most meg befejzni.<#nemtudom>
Szóóval kösz.<#vigyor3>
Tufa
oké! Kereslek ha megvan 😊

Baszkurátor
Ez kérlek a Ragnarok utódja szeretne lenni.
Egy szerver van (még open béta a gáma) és három csatorna.Hétvégén nagyon nehéz bejutni.....sokan tolják.Ha letöltöd és jössz gémelni akkor pm:JooAnyad (ez vok én),Alvador, Kubul,Zsu.Róluk tudom, hogy nyomják.

Tufa
Megnéztem a videót... Sajna nem Ingame, viszont nekem annyi elég hogy a Gravity csinálja 😊 Én is épp egy gravity által gyártott (Ragnarok) gameval jáccok/jáccotam. Te hol jáccol?

Tufa
most szedek egy videót belõle. Ugye ennek nem olyan bugyuta és számomra használhatatlan irányítás+harcrendszere van mint a WoW-nak?

Baszkurátor
Tufa
mi az a ROSE online?

na irok egy halit😊
már 6hetet nincs net,megvonásom volt bejöttem egy könyvtárba,holnap megyek anyázni az Emktvhez(hathete nem csinálnak semmit,csak mindenhéten aztmondják majd most)
de már van két gépünk es alázom Viperát Heroes4be+nyomjuk neha aDiablo2t is😊)
Baszkurátor
<#beka3><#beka3><#beka3><#beka3><#beka3><#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1><#rolleyes><#rolleyes>

Legfeljebb szintre nincs kikotes. Legalabb szintre annyi van hogy 19tol tudod elkezdeni a questet, es 20tol tudod valtani a kasztod.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
<#nevetes2>Ha az a gáz hogy, késõn reagáltam ugyanazt akkor azért közlöm hogy én melózom és mindíg csak amikor válaszolok akkor frissít <#nyes>Ez engem természetesen nem zavar faterkám <#bee1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Baszkurátor
© Baszkurátor ma 14:06 | Privát | Galéria | Válasz | #40902

Persze hogy kell hozzá.Amíg nemvagy artisan addig hiába próbálkozol fater.A kristályosítás is egy skill ..... 😛

#40907 ---y Baromság.Ha útartja úri kdeved akár lvl 30-on is megcsinálhatod az elsõ kasztváltót.

Szekijoe
Nem igaz szerintem

Szekijoe
Barett guy rájöttem a problémádra te nem vagy craftos törpe mert csak azok tudnak törni<#vigyor>Kicsit mi elõrébb vagyunk és azért nem tünt fel a probléma <#awink>Legalábbis szerintem ittvan a hiba!

Bocs, többet tényleg nem írok.. csak hallottam egy olyat, hogy egy bizonyos ponttól fölfelé a chaneging questet nem lehet megcsinálni... Vagy elkezdeni 20-as szint 80% fölött. Ez igaz??
Meg még azt eltudná nekem mondani, hogy a dark elf mistyc lvl 20-as küldtésénél hogy lehet megszerezni az utolsó dolgot? Mármint amikor csontikat kell gyilkolni.. Mert megszereztem, amit kellett, csak nemf fogadja el, nemtudom, mit akar meg.. Nem csak az a Heart of ... kell? Vagy..
barret
Nincs több kérdésem...😞

Amúgy, amúgy.. jól van😄D
Köszönöm. 😄
Amúgy hány forint megrendelve a LineAge? Van havidíj is, igaz?
Amúgy miben más, ha megrendeled? Új szörnyek, helyek meg hasonló, agy csak szebb....?
Baszkurátor
Persze hogy kell hozzá.Amíg nemvagy artisan addig hiába próbálkozol fater.A kristályosítás is egy skill .....

barret
Az hogy nekem csak a hang hallatszik,hogy reccsen!!!De nem törik össze a cucc!
Szakosito küldetés kell hozzá? Azt még nem csináltam meg...
Szintem lv24.

Baszkurátor
Joe papa:Hát már keveset nyomomaz L2-t.
Inkább ROSE online.Amúgy ha vagyok akkor HSC.

barret : Mondottam volt.Minden D-s cuccot összelehet törni.Ebbõl mi nem világos???

barret
Arra gondoltam...És minden d-s cuccból lehet d-s kristályt kinyerni?
Eddig 3 D-s cuccot találtam ami jó lenne,de mind 50k felett van...😞(
Olcsóbban nincs? Meg tudom venni,de ha lehetne,inkább olcsóbban...😊)

Szekijoe
Nocsak faterkám<#bee1> Te meik szerveren nem vagy jelen? És hogy alakulnak a free szerverek?

Baszkurátor
Azért nemszerepel a D-s cuccok között mer a Leather Shoes az NG-s cucc faterkám!!!!Amire Te gondolsz az a Leather Boots.Ez a D-s cipellõcske.
Amúgy meg minden D-s cuccot összelehet törni.....

barret
Az összes D-s cuccbol lehet? Mert leather shoes-sel probalkoztam D-s,és ráböktem az összetörésre,nem történt semmi... Mármint ráhúztam az inventory ikonjára😊)Van valami lista ahol fel vannak sorolva a lehetséges D-s cuccok? Találtam egy listát,de ott nem szerepel a D-s Leather shoes...

Szekijoe
Ha olcsón veszel D-s cuccot a piacon abból, A C-t azt tutter dual kardból de szerintem a D kritályt is dualkardból szerezték az elején Giránban a fegyiboltból arra nem emlékszem meik párosításon lehetett többet keresni. De a D-s cuccok általában a piacról jöttek mert elég olcsón árulták a D-s dropokat. a C-s kristáynál volt jó a dualkard, de azért számold ki 😉

barret
Hi! Miböl a legegyszerübb, legolcsóbb kristályt csinálni Dss-hez?

Szekijoe
Most meik klánból? Mert az Athalatos az megszünt! Mindenki ment az IC-be és az Unity-be.

gPROject
ja, kiléptem a klánból
sose találtam partyt, semmi értelme nem volt

gPROject
Gattaca még mindig 59, immár legalább 2,5-3 hónapja.
Szyl-t én legutóbb 60-nak láttam, de lehet több.
Nagyan kellene az az átkozott kris recept. Az a baj, hogy rajtam kívül még vagy 50 ember akar venni, és egy sincs.

Nethyrrea
hirtelen elcsodálkoztam hogy kiarák 66-os tõlünk a siegen....

aztán rájöttem 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
bumbinak meg már van dance of vampire-ja, amivel egy bd-t kicsit nehezebb legyakni már 😄

Nethyrrea
félhetsz*

nem fékhetsz 😄

Nethyrrea
nefélj, sose leszek olyan burzsuj hogy legyen másodlagos fegyónak egy bow of perilem, szóval továbbra is szívásnak fogom tartani hogy bd vagyok....

akinek meg van pénze mindenféle fegyót vásárolni attól meg fékhetsz. de az nem én leszek.

Szekijoe
Eh fáradt vok picit, Nethy a 63 <#bee1> De akkor Szylhun, feketevipera és te kimaradtál a felsorolásból <#nevetes1>

Szekijoe
Ki a 63? Te vagy Szyl?

Gondolom Gattaca mert Szylhun ha jól tudom 60, Vipera meg 47. Csak az összeköltözés miatt nincs még netjük.

gPROject
egy lvl61 kimaradt

gPROject
lvl61, lvl61, lvl63, lvl66
bazz nagyon nyomjátok!
kár, hogy nem maradtunk többen magyarok 😞

B@lu
Ha jolvan Nethy wazzeg eleg a sirasbol hogy a bd kaszt az ilyenmegolyangyenge(jolvan nem sirtal, de olvasd el ezt a par sort).
Arenaban olyat kaptam egy bd tol hogy meg most is el vagyok hulve tole.
szokasos kis arenazgatas kozepette jaccottam a kemenygyereket a DELB el BW heawy setben, full sajat buffban, lovoldozgettuk a bentlevoket, amikor agy valszeg 75 kozeli BD a bow of periljevel ramnyomott egy 21xx DMG es kritikalt!!!!!!! azt hittem beszarok de szoszerint, ugyanis mar maga HONG sem tud regota 1300 SS critikalt ramloni, full buffolva sem, es akkor egy bd meg ezt csinalta. hat mitmondjak , csalodtam a BD k ben, marmint elkonyveltem hogy a torosok utan veluk nem nagyon szeretnek 1 v 1 ezni. persze hasonlo szintu bd vel meg ne mgyaktam, egy 58-59 es BD t nagyon bealaztam tegnap arenaban. Viszont jott Bumbi, aki halhatatlan egyszeruen halhatatlan. bejott es a dual sls el leosztott vagy 5 embert, igaz healeltek de nem tudtuk leolni!!!
rlerootoltak, lottek/utottek /nukeoltak csomoan es o meg ott verte el a kozeli emberkeket. BD SUXXX magas szinten sokmindenkit lealaz...