Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Acumen, empower, Paralyze, Magic Silence, Magic Power...
Rsk.Evasion: Activates at HP 30% instead of 20%
kb. +20 evasion=ulti evasion
Most meg varnom kell...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Vagy C-s cuccot akarsz kristalyositani, amit nyilvan csak 40tol lehet.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Can not crystallize,crystallation skill lewel too low.
Azt tudtam én is, hogy 19-es tõl lehet elkezdeni, csak aztán elvetettem, mer nemtudtam... <#vigyor5>#vigyor5>
Most meg befejzni.<#nemtudom>#nemtudom>
Szóóval kösz.<#vigyor3>#vigyor3>
Egy szerver van (még open béta a gáma) és három csatorna.Hétvégén nagyon nehéz bejutni.....sokan tolják.Ha letöltöd és jössz gémelni akkor pm:JooAnyad (ez vok én),Alvador, Kubul,Zsu.Róluk tudom, hogy nyomják.
már 6hetet nincs net,megvonásom volt bejöttem egy könyvtárba,holnap megyek anyázni az Emktvhez(hathete nem csinálnak semmit,csak mindenhéten aztmondják majd most)
de már van két gépünk es alázom Viperát Heroes4be+nyomjuk neha aDiablo2t is😊)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Persze hogy kell hozzá.Amíg nemvagy artisan addig hiába próbálkozol fater.A kristályosítás is egy skill ..... 😛
#40907 ---y Baromság.Ha útartja úri kdeved akár lvl 30-on is megcsinálhatod az elsõ kasztváltót.
Amúgy hány forint megrendelve a LineAge? Van havidíj is, igaz?
Amúgy miben más, ha megrendeled? Új szörnyek, helyek meg hasonló, agy csak szebb....?
Szakosito küldetés kell hozzá? Azt még nem csináltam meg...
Szintem lv24.
Inkább ROSE online.Amúgy ha vagyok akkor HSC.
barret : Mondottam volt.Minden D-s cuccot összelehet törni.Ebbõl mi nem világos???
Eddig 3 D-s cuccot találtam ami jó lenne,de mind 50k felett van...😞(
Olcsóbban nincs? Meg tudom venni,de ha lehetne,inkább olcsóbban...😊)
Amúgy meg minden D-s cuccot összelehet törni.....
Szyl-t én legutóbb 60-nak láttam, de lehet több.
Nagyan kellene az az átkozott kris recept. Az a baj, hogy rajtam kívül még vagy 50 ember akar venni, és egy sincs.
aztán rájöttem 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
nem fékhetsz 😄
akinek meg van pénze mindenféle fegyót vásárolni attól meg fékhetsz. de az nem én leszek.
Gondolom Gattaca mert Szylhun ha jól tudom 60, Vipera meg 47. Csak az összeköltözés miatt nincs még netjük.
Arenaban olyat kaptam egy bd tol hogy meg most is el vagyok hulve tole.
szokasos kis arenazgatas kozepette jaccottam a kemenygyereket a DELB el BW heawy setben, full sajat buffban, lovoldozgettuk a bentlevoket, amikor agy valszeg 75 kozeli BD a bow of periljevel ramnyomott egy 21xx DMG es kritikalt!!!!!!! azt hittem beszarok de szoszerint, ugyanis mar maga HONG sem tud regota 1300 SS critikalt ramloni, full buffolva sem, es akkor egy bd meg ezt csinalta. hat mitmondjak , csalodtam a BD k ben, marmint elkonyveltem hogy a torosok utan veluk nem nagyon szeretnek 1 v 1 ezni. persze hasonlo szintu bd vel meg ne mgyaktam, egy 58-59 es BD t nagyon bealaztam tegnap arenaban. Viszont jott Bumbi, aki halhatatlan egyszeruen halhatatlan. bejott es a dual sls el leosztott vagy 5 embert, igaz healeltek de nem tudtuk leolni!!!
rlerootoltak, lottek/utottek /nukeoltak csomoan es o meg ott verte el a kozeli emberkeket. BD SUXXX magas szinten sokmindenkit lealaz...