Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
azóta nemláttam a karaktered hogy elmentél

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

B@lu
BSZ! 😛

B@lu
ocsem akkor sensei 11 es DS e kivakiccsa a szemed!

GSXR
Látta vki Bitangpower-t vagy Ambush-t az elmúlt 2 hétben? (official)

wow nem ut?😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BEAST
kezeket fel ki szeretne támogatni hogy visszamenjek officialra? 😄DD nethy? 😉 szyl? 😉 😄DD csak felkell szerelni és már boldog leszek 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Boldog Szülinapot 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sámán
Köszi HUNrricane!!! Nagyon ari!
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

HUNrricane
Boldog Szulinapot!

Majd felébredsz!

Nethyrrea
lol

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Jó, nem mondtam semmit 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Köszi Hpzolee!
Köszi Phalanx!

FeketeVipera 77 SS

Jah, C2es kene😊

phalanx
bsz <#wave>

hpzolee
bsz😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Sámán
Jah az orkoknak sámánja van a törpöknek meg csak fájterük...
Te is indítasz új karit??? <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Köszi Gathersw!
Köszi Sanca!

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
D-grade-es felszerelést 20-as szinttõl lehet használni, SA-t C-s fegyverekre lehet rakni (amit 40-tõl használhatsz).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ÖÖÖ elfelejtettem...mire is jo ha egy cucc D-grade? Bele lehet tenni valamit?
Egykét ujabb fun pic
The hiden cave maiden

and Bingoo is action

the world is mine

GAthersw
Azok gagyik... Nem az eredeti szerver lopott verziói hanem gagyi emulátoros szerverek. C1es klienst is lehet leszedni, azok a szerverek viszont jók. Ha mindenképpen C2es kell azt is tudok mondani.

01110000 01110010 00110000

Van olyan privat server ami m1 a C2-es klienssel? Haver meg akarja nezni l2ot.

BSZ!<#eljen><#taps>

GAthersw
Boldog Szülinapot FeketeVipera!!! <#taps>

a human kasztváltóban valamilyen elemeket kell beszerezni és a levegõnél akadtam el,mert nem találom a wasteland lisardmant.
Nethyrrea
csupán 3 féle wizard kasztváltó van...

melyik faj? human? elf? dark elf?

hy al ! következõ lenne a kérdésem: Miért van az, hogfy mások úgy írják a nevüket kicsivel naggyal ahogy csak akarják, nekem meg csak úgy fogadja el max hogy az 1 betû nagy! Miért? thx elõre is

hy valaki tudna segíteni? elakadtam a path to wisard kasztvaltoban es nem tudom mit kene csinalnom<#conf>
Szekijoe
De nekem balek módon most épp Shaerénél vannak a materialok, és vele mentem be vásárolni, és kapom a PM-eket hogy kéne healer.<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>Mire belépek tutter minden party már javában kalapál.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Nethyrrea
mér szerinted én micsinálok épp ? 😄 a törpim giranban csücsül, míg én itt melóhelyen...

Nethyrrea
nemegészen ápr 1 tréfa, legalábbis ezeket a képeket már egy héttel ezelõtt is olvastam/láttam róla topikot orphuson

Szekijoe
<#rinya>Nyakunkon a hétvége én meg itt poshadok a melóhelyen, az elõbb beléptem Shaerével vásárolni, és egybõl kaptam volna a clánpartyt csak healerre vártak. Menni akarok haza!!!!<#wilting><#boxer>

Szekijoe
<#szomoru1>Ilu ez nekem kínaiul van. vagy valami titkosírás<#nyes>Az tuti hogy elolvasni nem tudom. Hol lehet átváltani angolra?????<#conf>

GAthersw
Igen de abban a kirxx-kraxxban akármit írhatnak... És szerintem ez az amit az angol fordításban írtak is, hogy különbözõ fajta fegyóknak más más színû lesz az SS töltõdése...

Szekijoe
Csak van pár kari Crumában aki LFG-zik azokkal már össze tud állni. Ha én a fizetõsön 32tõl lfg-ztem Crumában. akkor csak talál õ is valami madarat meg healert akivel együtt tudnak kalapálni. Mondjuk a free-ken mindenki ahogy néztem a nagy xp-re hajt és szólózik amíg teheti. Én party ember vagyok. Az összes karakterem valami partyt erõsített a freen. Amíg nem bannolták nagyrészét<#nevetes1>(csak a legelsõ bukott meg, a crafterem giranban törlõdött, a többit sajna akinek odaadtam bannolták nála. De maradt még ha akarnék mehetnék húzni az SR-emet is, vagy játszani az SE-mmel. De ahogy láttam, hogy nem nagyon lesz várostrom amiben a magyarok nagy számban megjelennek, elment a hangulatom a free-n nyomulni.
De legalább kiprobáltam pár karit.

Nemhogy visszajönnétek C3-ra. Top D-ig tudok néhány embert támogatni!<#vigyor2>

phalanx
lehet hogy csak áprilies 1.-ei tréfa, de nem én találtam ki, még a hivatolos oldalon is kint van: http://bbs.lineage2.co.kr/list/info/list/view.asp?bbs=info&ls=0&lnp=1&bid=650&sm=0&st=&kind=update
én azért örülnék neki ha lenne ilyen <#vigyor2>

GAthersw
Igen, Ilu ezt csak a bohócok hiszik el 😄DD Ezek épp SS töltés közben vannak 😄DD

Szekijoe
És olyan színûen amien SA van rajta? Az nagyon ûber gyönyörû lesz. Csak a gépem fog tutter méglassabban számolni 😞

phalanx
wow, c3-ban a +4 feletti fegyverek "világítani" fognak, minnél magasabb rajta a +, annál erõsebben... pár kép:

azirafael
lvl 35-ön cruma soloban szerintem még sok... de lvl 40-tõl full Luxoris cuccban lehet simán irtani... (persze free serveren...)

Szekijoe
Lol de neked 3 50+os karid van <#bee1> Neked kellene osztani azt észt mert nekem kevés van. Az én trükköm az, hogy 2-3 naponta ráPM-ezek azokra akikkel "jó, full" partyban voltam(partyzás közben rá kell jönni meik partytagnak az ismerõse a sok buffer ki a hangadó a nép úgyis utána fog menni és õ legközelebb is jó partyval fog elindulni), hogy kell-e nekik ee support. Ezt egybõl Giránban érdemes, belogolás után, ha nincs semmi megnézem Pochit, végignézem a piacot, AL bejárat. Jah tanács azt figyeld ki kinek van boxed sws vagy BD-je az a nyerõ partymaker mellette lehet, hogy van prófétája is de azt simán lecserélik Játékos prófétára mert hatékonyabb.

Szekijoe
Te free szerveren vagy gondolom. Akkor neked tanácsolom, hogy menj Crumába. Full SS és potion vagy akit látsz, hogy buffol melléálsz és kérsz tõle buffot. Szolo vagy party Crumában gyorsan lehet szintetlépni. (soha ne azt nézd, hogy mennyit kapsz 1 mobért, hanem hogy mennyi százalékot fejlõdsz 1 óra alatt, reálisabb képet kapsz, hogy jó helyen vagy vagy nem.)

barret
Én még csak 35 vagyok,és mar igy is csak napi egy szint...😞

Bérbe vehet? reklámfelület...

gPROject
én lassan 1 hete nem tudom megcsinálni ezt az 1 szintet 51-en :/

gPROject
akkor tegnap 48%-ot fejlõdtél?
szép

gPROject
tudom 😊

Szekijoe
Az nem sokat mond nekem, hogy 1 mobért mennyit kapsz(kikapcsolt rendszer uzenetek és sebzéssel nyomom, Giranban ha partyban vagyok akkor még a shoutokat is kikapcsolom, idegesít a flood a droppokról mindíg a partytagok "OMG, WOW, LOL, gratz" felkiáltásaiból szerzek tudomást<#bee1> gratzoknál tegnap is volt rá példa automatikusan gratz és kérdeztem ki lépett szintet miközben épp hozzám esett egy doom stock 9 fõs partyban úgyis észreveszi a droppot valaki<#vigyor2>) Engem inkább az érdekel hogy az aktuális szinten jó partyban mennyi %-ot lehet szerezni. Neked mennyi jön egy óra alatt? 64en jó partyban?

Nethyrrea
ha roseknightK-t láttad, õ már 75-ös 😊

Nethyrrea
elmondom hogy megy egy parti toiban. ott általában ugye a 10-iken irtunk, mert fölötte csak jólszervezett parti képes életbenmaradni (fõleg ha a partitagok nem határozzák el félóránként hogy a hasuk fáj/egyéb dolguk van)

1 angyalt ugye 2x kell legyakni mivel instant rezt csinál 😊

ha kb velem egyszintû partiban vagyok (9 fõ), akkor az xp kb a következõ:
1. halál: 6-7000 xp, 5-600 SP
2. halál: 11-12000 XP 1100-1200 SP

és egy jó dd partival elég hamar legyakunk egy angyalt