Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nem akarja lejátszani 😞

gPROject
420 körül lehet(mosquitonak is ekkora kb.), mert múltkor partyztam vele al-ban és kb. ugyanakkorákat sebzett mint én(60-1k-ig)

Nethyrrea
hatalmas sebzések....<#wilting>

soulshotokkal 15-16-okat ütni rá 😄

DD power rulz

mekkora a patk-od ilu? buffolva

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hpzolee
cuccosok

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Milyen cuccsok estek?

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Sámán
Nem semmik ezek a szuperpartyk! 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Na így már ok! <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
sk-t akartam írni nem tk-t 😊

phalanx
kk, igazad van, van neki <#falbav>

Sámán
Má itthon vagyok, majd legközelebb nem vásárolok be neked és akkor hamarabb jövök!!! <#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
De van! 😊 Nézd csak meg jobban! 😊

FeketeVipera 77 SS

phalanx
nagyon jó volt a tegnap este, kár hogy a server crash félbeszakította <#shakehead>

phalanx
szvsz egy picivel jobb a human tank mint a DE, mert több pdefe van és a DE-nek nincs hate aura-ja

phalanx
BSZ neked is <#nyes>

phalanx
jó kis videó <#eljen><#eplus2>

ez teged miota erdekel?😛PP ma johetnél haza😛
Sámán
Female SK-nak nagyobb mellei vannak! <#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Attól hogy valamelyik kari tud stunnolni nem védödik jobban mások stunnjától! 😄DD Stunnoljanak a dd-k! 😊))

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Igazából azért szeretnék shillen knight-ot mert tökre tetszik ahogy kardozik <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Duál kardok fiú darkelfek kezében állnak jól! 😊))))
De a páncélok a lányokon szebbek! 😊))

FeketeVipera 77 SS

BSZ Szyl!<#taps>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hany partival mentetek amugy?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Uhh bazmeg ez mi a fasz😞((((((((
EZ a down nagyon gaz😞(

Nethyrrea
ezt a mobot ki KELL nyírnotok a 75-ös kveszthez 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
jah hogy a kardokról beszélünk? 😮 😄DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gPROject
bd? azokkal a csúcsa dual kardokkal?
talán c3-ban a dual keshanberk nem lesz olyan csúnya, mint ez a dual sls, ami szerintem szörnyen néz ki<#kuss>

BEAST
de van 😄 a female BD <#szeret>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gPROject
ja..
wtb doom boots parts and leather armor of doom designs

gPROject
tk???
sk*

gPROject
a female tk-nál nics szebb a játékban <#beka2>

BEAST
én a BDt választanám <#vigyor3>

csak Szeki mondta Viperának hogy legyen inkább BD es most reggel ezen filoztunk😊
BDbol már csomo van,meg megint egy buffer nemkene
beast a stun az lehethogy baj hogy nincs neki,de keves hp az siman megoldhato egy SA-s AOBAval,vagy aktualisabban Yaksaval😊
GAthersw
Jah, attól, hogy kevés a HPja doom setben magas szinten már kúrvajó neki is a P.defje (azért annyi nincs mint egy DA-Palanak), de amennyit leszed róla a mob a következõrõl visszaszívja.

01110000 01110010 00110000

gPROject
sk volt a tank*

gPROject
lol
kár errõl vitázni, volt már róla szó itt
én nem egyszer voltam olyan partyban ahol a sk volt és semmivel sem rosszabb tank az sk, mint a da vagy a pala

BEAST
én mondom 😄DDD

BEAST
hát sokmindenre nem jó egy DE "tank" 😄DD kevés hp , semmi stun , õt viszont minden bestunolja 😊 ... nem éppen egy top tank 😊 1 DEnek a hate annyi jelent "gyerteköljetekmeg" 😄DD

gPROject
WTS Plated Leather set, Full Plate Helmet, Plated LEather Gloves, Great Helmet, Mithril Gauntlets, Mithril Shirt, 2 Nassen's Earring, 2 Ring of Sage, Necklace of Mermaid, +3 Dark Elven Dagger with MMortal, Hell Knife, Doom Shield

gPROject
ki mondta, hogy nem jó tank-nak?

Boldog Szülinapot Sámán és Szyl!<#pias><#vigyor2>

köszkösz,megugy mindenkinek thx😊
hehe,megetted az enyémet?😊
látod máris lenne d-s cuccod😊most ugyis Velviát huzzuk Viperával váltva,közbe meg keverjuk hogy SouthP-t vagy Friendset nézzunk😄
mindjá 28 lesz,amugy a SK mértnem jo tanknak,neki is van ilyen hateje
BEAST
Boldog Szülinapot Szyl 😄 te nemkapsz tortát 😄DDDD

GAthersw
Boldog Szülinapot Szyl!

01110000 01110010 00110000

Sámán
Nem semmi lett volna megnyiffantva látni, még kb 2-3 másodperc kellett volna???!!! <#wow1><#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Köszi Beast!!! Biztos nagyon fincsi! 😊
Köszi B@alu!!! 😛PP
Köszi Szekijoe!!! (Megértem!) 😊
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Most elkezdtehetitek SZyl BSZ-eit! Neki meg ma van! <#vigyor3>
Szóval BSZ Szyl!!!! <#puszis>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Err elrontottam tényleg Bailumot kell csak megütni a 75ösök nek. Ezt a mobot csak egyszerüen ki akartuk nyírni. Csak a szerver Down miatt elszállt a lelkesedés😞 nah nem baj majd legközelebb.

De nem tom figyeltétek-e a 3 magyar 1 partyban <#bee1>
Amire xp-zéskor nagyon kicsi esély van. Csak pvpken <#nevetes1>De nekem ez elég <#awink>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Errrrrrrrrrrrrrrrr 3.szor írom ezt a hozzászólást.
Szóval ma nem leszek. Csak este 10 után.

éjjel TOI raid boss hunt Õ volt a cél!!!

Sajna mire felértünk a 9.re a DS várt minket. Többen voltak mint mi!!!! Rövid idõ múlva kb ugyanannyi DS hulla volt mint amennyi IC-s élt. Én is behaltam miközben mentettem az egyik tankot. Jah még Diniz is piros lett, elég sokan lettek pirosak tõlünk. <#vigyor5>

Jah a raid bossnak, sajna ez lett a vége.

Teljes szerver down!!! De szerintem megkapják az A gradés fegyókat.
Nagyon fun volt.

Nethyrrea
nekem lemegy a frameratem kettõre kb amikor a frapsot bekapcsolom

Szekijoe
Fullra felszerelni nem. De egy Full D felszerelést esetleg tudok juttatni annak aki visszajön. (Scammerek kíméljenek)

Szekijoe
Én sem láttam egyiket sem

Szekijoe
Bsz vipera<#bohoc>Bocsi, hogy ilyen soká dehát xp-zni kell <#vigyor5>