Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
soulshotokkal 15-16-okat ütni rá 😄
DD power rulz
mekkora a patk-od ilu? buffolva
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Duál kardok fiú darkelfek kezében állnak jól! 😊))))
De a páncélok a lányokon szebbek! 😊))
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
EZ a down nagyon gaz😞(
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
talán c3-ban a dual keshanberk nem lesz olyan csúnya, mint ez a dual sls, ami szerintem szörnyen néz ki<#kuss>#kuss>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
BDbol már csomo van,meg megint egy buffer nemkene
beast a stun az lehethogy baj hogy nincs neki,de keves hp az siman megoldhato egy SA-s AOBAval,vagy aktualisabban Yaksaval😊
01110000 01110010 00110000
kár errõl vitázni, volt már róla szó itt
én nem egyszer voltam olyan partyban ahol a sk volt és semmivel sem rosszabb tank az sk, mint a da vagy a pala
Boldog Szülinapot Sámán és Szyl!<#pias>#pias><#vigyor2>#vigyor2>
látod máris lenne d-s cuccod😊most ugyis Velviát huzzuk Viperával váltva,közbe meg keverjuk hogy SouthP-t vagy Friendset nézzunk😄
mindjá 28 lesz,amugy a SK mértnem jo tanknak,neki is van ilyen hateje
FeketeVipera 77 SS
Köszi B@alu!!! 😛PP
Köszi Szekijoe!!! (Megértem!) 😊
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Most elkezdtehetitek SZyl BSZ-eit! Neki meg ma van! <#vigyor3>#vigyor3>
Szóval BSZ Szyl!!!! <#puszis>#puszis>
FeketeVipera 77 SS
De nem tom figyeltétek-e a 3 magyar 1 partyban <#bee1>#bee1>
Amire xp-zéskor nagyon kicsi esély van. Csak pvpken <#nevetes1>#nevetes1>De nekem ez elég <#awink>#awink>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Szóval ma nem leszek. Csak este 10 után.
éjjel TOI raid boss hunt Õ volt a cél!!!
Sajna mire felértünk a 9.re a DS várt minket. Többen voltak mint mi!!!! Rövid idõ múlva kb ugyanannyi DS hulla volt mint amennyi IC-s élt. Én is behaltam miközben mentettem az egyik tankot. Jah még Diniz is piros lett, elég sokan lettek pirosak tõlünk. <#vigyor5>#vigyor5>
Jah a raid bossnak, sajna ez lett a vége.
Teljes szerver down!!! De szerintem megkapják az A gradés fegyókat.
Nagyon fun volt.