Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
az ugyanannyi lesz, mintha nem rakjátok össze és úgy négyszerezõdik 😊)

Nethyrrea
viszont van ez az izé hogy minden hét elején az addig szerzett xp háromszorozódik, meg az addig keresett pénz négyszerezõdik.

NAMOST. azt a pénzt négyszerezi ami nálad van? mert akkor egyszerû qrvagazdagnak lenni majd:

hét végén oda kell EGYETLEN játékosnak adni mindenkinek a lóvéját, hogy az övé négyszerezõdjön. így hamar qrvasok pénzhez lehet jutni, és aztán szétosztani 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

GAthersw
Nekem is ilyen, mikor beindult 2 percre ennyit le tudott szedni....

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
"
April 11, 2005
Chronicle 3 on the PTS

When the Public Test Server (PTS) is updated to Chronicle 3 (which will be early this week, April 11-15), players will be able to update their existing PTS client to Chronicle 3."

magyarán lehet hogy akár péntekig is kell várni

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
na ezaz...

Mi ez Ilu?? Te már elõrébb tartasz. 😞

gPROject
ez mi? és honnan van?????

Nethyrrea
héj, neked miért ilyen az update ablak?

phalanx
Induljon már az upadeeeee!!!!!! <#rinya><#rinya><#rinya>

barret
Ezaz faterkam! Bele a kozepebe😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Inferno
Nah az naon jóó lessz én máár naon váárom, esetleg kezdhetnénk együtt 😊

PS3/X360 user: Infernohun

SDana
Majd ott találkozunk 😛
(szintén menni fog GW nagyon, legalább nem kell havidíjat fizetni ott 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Inferno
Szijjasztok tuom nem ismertek de mindig figyeltem az oldalt ,és örüétem neki hogy olvashatam soraitokat 😄,de ennek már vége "2005.Apr.28" újj élet újj játék 😊,megrendeltem a Guild Wars címû játékot.
És elszeretnék búcsúzni azoktól akik ismertek és persze azoktól is akik neem 😄 😛
Jóvolt a LineAGe 2 jáccani,köszönöm szépen a segítséget akitõl kértem.

bye all Ui:Remélem fogok találkozni valakivel a játékban (GW)😊

PS3/X360 user: Infernohun

Baszkurátor
Pontatlanul idéztél Joe!!!!
Nem szájba hanem pofán.. !!!! <#idiota>

Üdvözlet itt is mindenkinek!

Az ifjú titán lennék, ha már ilyen szép keresztnevet kaptam <#vigyor0>. Szóval köszönöm az eddigi és az ezutáni segítségeket is. A macskáról ha lehet lemondok, jobban szeretem visszaadni a kölcsönkapott cuccokat <#vigyor0>. Sikerült megrendelnem a DVD-s Collectors Editon-t, remélem megérkezik mielõtt lejárna az egy hónapos ingyen account 22.-én.

Addig is jó kalapálást mindenkinek.

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)

Szekijoe
Hm... Somadszorra..

Igen havidíjas 3k Huf/hó amit át kell utalni külföldre. Amit ezért kapsz az 1szeres xp-t és csak fanatikusok játszák és elég nehéz kuporgatni a pénzt a játékban. Viszont amikor raid/ostrom vagy pk squad van akkor iszonyat adrenalin feeling a gyengébb ostromon csak 100-100 fõ jelenik meg. A fontosabbakon iszonyat sok játékos nyüzsög. 1 hónap múlva érkezik a C3 a 3. kiegészítés a játékhoz. Újjabb mobok skillek újjabb fegyók/páncélok.

Van free szerver ami ingyenes. Van magyar free szerver is. Ami C1-es esetleg toldozott foldozott C1+ ami próbálja a C2-õt hozni de általában nem sikerül mindenben. Biztos van kemény mag csak nem sikerült megtalálnom a fizetõsön kívül <#eplus2> Az emberek vagy vannak vagy nincsenek. azt hiszem 5szörös szorzós úgyhogy átlagos gémereknek jó kipróbálni a gamét.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Tufa
minimálisat kéne csak vissza olvasni, pontosabban az elötted írodott hozzászólásban is épp arról beszél hogy nem fizették be idõben, lekapcsolták az accot neki.

ugyanakkor léteznek, ingyenes, ámbár kissé hibás serverek is...

Laky
a játék elég jónak tûnik, de felmerült bennem a kérdés, hogy havidíjas-e?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Szekijoe
Eh, pofázok itt az acc lejárásról és most pont az enyém járt le <#rinya>

Haverom aki fizeti Angliában van, nem tudom mikor tudom utolérni<#rinya>
Akkor látom már 1-2 napot nem leszek ingame 😞 (ventrin azért fenn leszek)

Jó xp-zést és sok jó droppot!<#wave>

Szekijoe
Miért lenne könnyû? Csak kölcsönbe kapta. Meg adunk neki cuccot hogy tudjon piacozni, és azzal keressen több manit. Majd elválik. Itt sokkal nagyobb riziko kölcsönadni valamit mert ha nemfizeti majd az acc-ot akkor 3k-ért nem fogom kiváltani az accról a cuccot. Inkább "szájbabaszom egy terhes macskával" a srácot aztán elsiratom a full felszerelést. De 1szeres xp-nél még toppos cuccban is elég sokat kell kalapálni.

barret
Az igen! Igy konnyu😊

Szekijoe
Vipera!!!!!!!!
Kalapálj nekem légyszi még 3 brig sapka designt!
Jött egy ifjú titán már 20as sponzoráljuk és felöltöztettem top D-be.
Így nekem nincs brig sapekom, csak az a 4 desing amit tõled vettem kellene még 3!!!!

gPROject
The public test server will be active with enhanced exp., SP, item, and adena drops. Starting the week of April 18th, 2005 we will be performing automatic exp and SP increases once a week unless otherwise noted.

We appreciate your participation on the public test server, and look forward to receiving your feedback.

*In game Microsoft Messenger is now available in game.
*Seven Signs Quest – fight on the side of Dawn or Dusk, compete in the Festival of Darkness.
*Improved Castle Systems – unified alliance for attacking siege clans, addition of wyvern administrators to castles.
*Improved Clan Halls – new halls are now available to be bid on, gates and gatekeepers have been added to each Clan Hall, and decorations can now be purchased to enhance Clan Hall benefits.
*Combat System changes – Combat Will Points (CP) have been granted to every race/class to enhance the PvP experience.
*New skills have been added:

* Snipe
* Fatal Counter
* Crush of Doom
* Aegis
* Focus Attack
* Aegis Stance
* Agile Movement
* Aqua Splash
* Rain of Fire
* Clear Mind
* Mass Slow
* Servitor Empower
* Servitor Cure
* Servitor Blessing
* Wild Magic
* Advanced Block
* Wrath
* Blinding Blow
* Shield Fortress
* Quiver of Arrow – A
* Honor of Paagrio
* Ritual of Life
* Prayer

*Castle owners can now fly on Wyverns
*Item updates – move A-grade item additions, A grade item sets, modified soulshot graphics per grade.
*Monster location changes – monsters are now placed in more logical hunting grounds.
*Interface changes – improved map and map indicators, transparent secondary windows, added party member status information
*32 new quests –

* Mimir's Elixir @ level 75
* Magnificent Feast @ level 20
* Fantasy Wine @ level 20
* Bring out the Flavor of Ingredients @ level 24
* Conquest of Alligator Island @ level 38
* Searching for Treasure @ level 42
* I Want to Raise a New Pet @ level 39
* Power of Darkness @ level 55
* Family Honor @ level 42
* Dig Up the Sea of Spores @ level 43
* Stolen Dignity @ level 58
* Illegitimate Child of a Goddess @ level 63
* For Sleepless Deadmen @ level 60
* Plunder the Supplies @ level 52
* Warehouse Keepers Pastime @ level 40
* Let's Become a Royal Member @ 55
* Kail's Magic Coin @ level 55
* Whisper of Dreams, Part 1 @ level 60
* Whisper of Dreams, Part 2 @ level 65
* Exploration of Giant's Cave Part 1 @ level 55
* Exploration of Giant's Cave Part 2 @ level 60
* Yoke of the Past @ level 20
* Devil's Legacy @ level 40
* Silver Haired Shaman @ level 45
* Great Adventure: Electrifying Recharge @ level 40
* Trespassing in to the Sacred Area @ level 37
* Collector of Jewels A Wiseman Sows Seeds onto the Wasteland @ level 28
* Shriek of Ghosts @ level 59
* Warehouse Keeper's Ambition @ 47
* Legacy of Insolence @ level 59
* Supplier of Reagents @ level 57

*In game community features – personal memos, email, clan message boards
*Subclassing – players can now subclass to unlock skills and abilities not normally available to their race.

Ja aszittem hogy azt kerdezed hogy doom light vagy bw heavy😊

De nem, csak Sonic kavart be😊

Szal sztem lightok kozul orcnak a bw light a jobb.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
C3 on PTS Delayed Again

It looks like the Chronicle 3 update on the PTS won't be happening today either.

MiykaelQA: First off, I'd like to thank everyone for waiting patiently for the Chronicle 3 build. Our people worked through the weekend to get a fix to the updater for us and we were able to test it this morning. Well, it worked, but not the way that we wanted it to for you. That being said, we will not be pushing this build through today based on new issues that we came across. We will continue to work on this throughout the day and into tonight and hopefully we will have something for you tomorrow, but this is not definite. When I have concrete information that we can run with a build that we feel is good enough to hand out to you, I will make an announcement. I will put up Chronicle 3 patch notes before the end of the work day today for you to glance over while we work on getting you a playable build. Again, I thank everyone for their patience and understanding concerning this issue.

Let's hope for tomorrow! Check out the post on the Official Forums. ------ >>
>>**Chronicle 3 to the PTS {updated 4/11}**
First off, I'd like to thank everyone for waiting patiently for the Chronicle 3 build. Our people worked through the weekend to get a fix to the updater for us and we were able to test it this morning. Well, it worked, but not the way that we wanted it to for you. That being said, we will not be pushing this build through today based on new issues that we came across. We will continue to work on this throughout the day and into tonight and hopefully we will have something for you tomorrow, but this is not definite. When I have concrete information that we can run with a build that we feel is good enough to hand out to you, I will make an announcement. I will put up Chronicle 3 patch notes before the end of the work day today for you to glance over while we work on getting you a playable build. Again, I thank everyone for their patience and understanding concerning this issue.

de neki light armor masteryje van... szal inkább megéri a heavy?

Vagy inkabb Doom heavy a +3 con miatt.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BW heavy 😉

Orc Tyrantnak melyik set jobb doom light, vagy BW light?

Fraps-al veszem fel, xvid-el tomoritem, es adobe premier-el rendezgetem.

BEAST
válaszoltál saját magadnak ... NCSoft 😛PPP

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mikor lesz már c3-as test server online???=(
írjunk már petíciót, hogy üzemeltessék továbbra is a test servert ne csak 1 hónapig! Persze ugyan úgy fizetnénk érte! 😊
Milyen jó lenne már c3-as server magas ratekkel! 😊))
Tuti sokkal többen lennénk mint egy normál (pl Sieghardt) serveren, NCSoftnak is simán megérné 😊

Nem, tuti jók a cuccok, amikor vettem nem volt annyi pénzem, hogy megengedhessem magamnak, hogy véletlenül mást vegyek meg. 😊 Kipróbálom Cobra ötletét: le-fel.

fun is fun and done is done

ha eljössz Gludioba akkor adok neked jobb tõrt...PM Sheewa <#integet2>

barret
Sztem Fraps😊

GSXR
Zonca milyen progival csinálod a vidijókat?

Cobra.
Elején nekem se mûködött a Wooden Set, lehet megint bugos lett. Vedd le, vedd vissza és ha akkor se jó, szólj egy GM-nek.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Baszkurátor
Baszkurátor
Nemlehet, hogy véletlenül a Hard Leather Pants-ot vetted meg fater????
Árban és kinézetben is olyan mint a Wooden Gaiters, ráadásul egymás mellett vannak a bóótba.
Mert a wooden set bizony müködik........

Szekijoe
Jah és esetleg egybõl tudnak mondani a szintednek megfelelõ helyeket, hogy hol xp-z.
Eh mahjdnem elfeledtem a másik fontosat. A free Lineagésok fóruma itt: Free forum Ott van valahol asszem Nightfall-os topic

Szekijoe
Fõ és szerintem egyetlen jó tanácsom: Minél hamarabb feltelepíteni a gépedre a Ventrilló2.1.4 nevû beszélgetõ progit. Játék közben beszélgethetsz és könnyebben gyorsabban kapsz válaszokat, ha esetleg valaki táposabb is van a szobában az esetleg adhat jobb cuccokat mint ami neked van. Késõb partyt is könnyebben találsz vagy legalább tudod hol vannak a többiek<#vigyor> de szóban hamarabb kapsz tanácsot. Esetleg valaki kinõtte a régi fegyóját akkor olcsóbban megszerezheted mint a boltba.

Elõször is köszönöm a válaszokat, már érzem, hogy hiányzik pár (pár tíz...) szint és az azzal járó térképismeret.
A NightFall-os Bartz(?) szerveren játszom egy ember harcossal, aki most 13as szintû, skillen közül minden fullon a Power Strike és Power Shot kivételével (egyrészt tõrös vagyok, másrészt nem elemem az íj, bár kezdem úgy látni, hogy a csoportos ellenfelekkel szemben kénytelen leszek magamnál hordani egyet, ld. "pull"). Felszerelés: Bedõltem annak, hogy ha mindhárom fa cuccot (sisak+vért+naci) felveszem, az HP és Def bónuszt ad. Nem adott, a sisak meg sem látszik rajtam (a PDef-je igen, nem értem én ezt...). Szóval tetõtõl talpig fában járok, pajzsból a legjobb amit a kezdõ szigeten kapni lehet, tõrbõl most Doom, gyûjtök a következõre. Hát kb ennyi. Ja, kipróbáltam az orkokat és a sötét elfeket, de az emberek hangulatosabbak. Ma este nézek egy törpét, érdekel a felszereléskészítés.
Természetesen bármilyen tippet szívesen fogadok amellett, hogy igyekszem okulni a beszélgetésetekbõl.

Szekijoe
Igen amiket eddig találtál az mind Nongradés cucc.
Engem az érdekelne meik szerveren játszol?

SDana
Ha nincs grade, akkor NG (non grade...). Ez gondolom világos 😊
Ha van grade, akkor van a neve mellett kis D, C, B, satöbbi. Ha At meg St látsz, akkor valószínûleg nem hivatalos szerveren vagy 😊 (bár A van, de szerintem nem jellemzõ...)
IC: InnerCircle, egy szép nagy klán, sokan tagok innen ott.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Cobra.
NG (non grade) felszerelést tudsz 20-as szint alatt használni, D grade-et 20-tól, C-t 40-tõl, B-t ha jól emlékszem 52-tõl, A-t 61-tõl. S-t nem tudom, bár olyan elvileg csak C3-ban lesz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

BEAST
N-Grade lvl1tõl használható cuccok
D-Grade lvl20tól használható cuccok
C-Grade lvl40tõl használható cuccok
B-Grade lvl52tõl használható cuccok
az A és S cuccokban enm vagyok biztos O.o

BW - Blue Wolf , egy páncélfajta B grades
AL - Antharas Lair , Giran városától ÉK-re egy nagy barlangrendszer
ToI - Tower of Ins. , Aden és Ivory Tower közötti torony
UD - Ultimate Defense, harcosok kapják 20 másodpercre akkora lesz a védelmük hogy a normál sebzés töredékét érzik meg
BD - BladeDancer a sötételf harcosok 40tõl lehetnek BladeDancerek, dualkardos-táncolós karakter 😛

ha valamiben tévedtem volna a többiek ugyis kijavitják 😛PPPP

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kb. minden érdekel, amire rövidítést használtok, de akkor alkezdek összeírni párat, ahogy visszafelé olvasgatok: BW, IC, AL, TOI, UD, BD.
Ezeken kívül szívesen megtudnám, hogy mik azok a grade-ek, errõl egyelõre annyit tudok, hogy NG-F(?)-E-D-C-B-A-S osztályokba sorolódnak a cuccok a gagyitól az okos felé haladva, de hogy ezt hol látom illetve egyáltalán mikor fog beleszólni mindez az életembe, arról fogalmam sincs. (Tehát valószínûleg minden cucc, amit ragyogó 13 szintem alatt láttam NG volt, nem?)

Szekijoe
Jah mi érdekel pontosan?

Mert a helyeket kinézed a térképrõl.
A felszereléseknél meg, meik Grade érdekel mert szerintem nincs ilyen lista. De mi meg tudjuk mondani mi micsoda.

SDana
Mi érdekel pontosan?<#circling>

Igen, újabb kezdõ...
Írna valaki egy kis összefoglalást a rövidítésekrõl? Vagy linket... Az általánosak persze megvannak, leginkább a helyekkel és a felszerelésekkel vagyok bajban. Kösz elõre.

BEAST
nagyon helyes <#eljen><#vigyor3>