Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Izé... ha nem akkor ideadod doom lightot??? 😄DDD
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Hide and fear, Cobra Commander is here !
lécives, nem tudok gémelniiii!
haha
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
01110000 01110010 00110000
De ha Exicutionban szaladsz egy kõrt tuti megtalálod õket! 😊
FeketeVipera 77 SS
mit tudnék csinálni, vagy ti hol jáccotok?
haha
Questhez kellene!!!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Semmi infot nem talalok rola...
Bérbe vehet? reklámfelület...
aki meg új karit kezd a lvl70-ese mellett annak meg minek ilyen segítség?
ráadásul csalni is lehetne vele, mert csinálsz egy csomó karit, és mindet felviszed egy bizonyos szintig, amíg megkapod az "ingyen itemeket" amibõl hasznod lehet
érdekes, amikor újra raktam a wint, tiszta partrícióra és felraktam a vírus keresõt, rögtön volt vírusom is és "RPC DCOM BUFFER OVERFLOW"(ez valami nettel kapcsolatos gond) problémám is
aztán valahogy abba maradt, miután updateltem nagynehezen a windowst
on
hidd el, nagyon jó pénz, én 1 hét alatt szedtem össze 12+ millát a c2-es test serveren chestekbõl 😊
ezexerint csak én vagyok elátkozva, mert már a neten se látom, hogy baja lenne az embereknek
mindenki játszik
01110000 01110010 00110000
dire wolf ilyen 1700-2600 körül dob adenát (tízszerezve van asszem a pénz) és két twisterbõl a földönvan.
lvl 25-ig, szintednek megfelelõen a kezdõvárosban a guide-ktõl tudsz buffokat kérni ingyen. ez változó lehet, ahanyadik szintû vagy. elõször csak shield, aztán bless the soul, concentration, empower, life cubic, stb. kb 4-5 buffot adnak. lvl 25 fölött viszont már nem.
amint az elsõ képen látszik, az eldritch daggeres küldit egész szépen megfejelték jutalom tekintetében 😄 egész lvl 27-ig nem kellett sps-t vennem.
meg van az az egyszeri küldi amikor soda-ban 3 féle lénybõl kell egy cuccot kinyerni. asszem az most piece bone cuccot ad még: a pts-en enchant armor D scrollt. sajna persze nem ismételhetõ.
nekem meg közben újra kellett raknom a windows-t, így most újra l2 update, meg miegyebek
neked xp professional van Nethy?

íme az eredmény.
Izé... nekem is ilyen pro lenne??? <#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
FeketeVipera 77 SS
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
még most sem mûködik 😞(((((
ahogy nézem az official site-on a fórumban, általában az xp pro operációs rendszerrrel rendelkezõknek van ez a hiba(nekem is az van)
ha xp pro miatt van, akkor tiszta röhej, és nem fair
remélem a c3 után is ilyen baja lesz az l2-nek és akkor kidobhatom a game-t a kukába
De ha elérték a megfelelõ szintet a cél a 9 fõs GC party volt amit meg is lehet oldani. (az elsõ karim ott lett bannolva GC ben a full partyban)<#hehe>#hehe>
Balekok voltunk, akkor még. Én amikor otthagytam a free-t akkor csak már csak 3 szintet kellett volna húzni a DA-n(52re) és ment volna 2 full party GC méllyére farmolni. Az egyik full progiparty a másikban lett volna 3-4 játékos és mi lettünk volna az élõ pajzs. Mire elmegy valaki melletünk a másik party már rég kilogol az save spoton <#vigyor>#vigyor> Eh mindegy 2 szerveren nem tudtam tovább nyomni egyszerre, és az officiál jobban tetszett. Ezért vagyok itt<#nevetes1>#nevetes1> Viszont lehet lehet sikeresen átcsalok néhány emberkét a free-rõl mert nálunk már a C3 teszt megy nekik meg max toldozott-foldozott C1+ van.<#vigyor2>#vigyor2>