Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
még túl keveset láttam hogy véleményt alkothatnék. a beépített msn teccõs 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
jah. ha megütöd a másikat erõteljesen csökken 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
És neked? 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
C3teccik???

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Szóval akkor maradsz ugye? 😊
Izé... ha nem akkor ideadod doom lightot??? 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Akkor az pvpben egy kis plusz hp tuképp😊 Áh én úgyse vagyok olyan nagy pvps😊

FeketeVipera 77 SS

CP mennyiseget lehet vhogy befolyasolni?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
ááá, megcsináltam

gPROject
az a küldi csak variknak mûxik?

Nethyrrea
az a CP, vagyis combat point. szintlépéssel nõ azis. ha pvp van, elõször azt kell leüssék rólad, a HP csak aztán kezd el fogyni.

Cobra.
Uninstall-esetleges maradék törlése-reinstall-C2 textúracsomag felrakása-Nightfall C1 patch és l2.ini felrakása. H ezután se megy, akkor pech, valmi nincs rendben a gépeden (DX9.0c fent van?)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

de baszus segitsetteekk már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lécives, nem tudok gémelniiii!

haha

gPROject
ha valaki nyomul PTS-en, plz privizzen rám, lenne pár kérdésem!!
PM BlackMamba

BEAST
LOL <#eljen><#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sámán
Nyem ez egy gyógynövény! Csikófarkfû! 😊)))

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
Ennek a karinak úgy hangzik a neve mint valami betegség latinul 😄DDD

01110000 01110010 00110000

Sámán
Nyah csak a térkép maradt le hogy hol vannak 😊)
De ha Exicutionban szaladsz egy kõrt tuti megtalálod õket! 😊
[/img]

FeketeVipera 77 SS

sziasztok, csak anyi kérdés lenne, hogy van eza nightfall server, és nekem hibát ir ki ha csak az ini-t szedem le!szóval nemtom ezt irja ki:

mit tudnék csinálni, vagy ti hol jáccotok?

haha

GAthersw
Öljed a karmosokat, tökmind1 mi a neve, az lesz az.

barret
Igen ott kene lennie de ezt a nevut nemtalalom😞((
Questhez kellene!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

GAthersw
EGben van, ilyen karmos dög.

barret
Ezt a mobot keresem...Egyaltalan letezik??:Neercrawler frag.
Semmi infot nem talalok rola...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sámán
Mijaz a sárga csík a hp fölött?

FeketeVipera 77 SS

gPROject
jó az új playereknek
aki meg új karit kezd a lvl70-ese mellett annak meg minek ilyen segítség?
ráadásul csalni is lehetne vele, mert csinálsz egy csomó karit, és mindet felviszed egy bizonyos szintig, amíg megkapod az "ingyen itemeket" amibõl hasznod lehet

gPROject
off
érdekes, amikor újra raktam a wint, tiszta partrícióra és felraktam a vírus keresõt, rögtön volt vírusom is és "RPC DCOM BUFFER OVERFLOW"(ez valami nettel kapcsolatos gond) problémám is
aztán valahogy abba maradt, miután updateltem nagynehezen a windowst
on

GAthersw
és csak az elsõ kreált karinak adnak az accon szóval suxx 😞((

gPROject
partyzz tõrössel, és vadásszatok chesteke
hidd el, nagyon jó pénz, én 1 hét alatt szedtem össze 12+ millát a c2-es test serveren chestekbõl 😊

gPROject
ugyanez van nekem is
ezexerint csak én vagyok elátkozva, mert már a neten se látom, hogy baja lenne az embereknek
mindenki játszik

GAthersw
Nekem Winfos ikszpé proffessionál magyar van SP2vel fullos updattel és semmi baja nem volt...

Nethyrrea
nayo meek kicsit alszani. caka.

Nethyrrea
kétemberes partiban kvázi duplázódik az xp. csak röhögtem amikor láttam. bár az eleinte nem annyira jó, mivel a pénz akkor ugye felezõdik, és mégjobban elmarad a vagyonod a szintednek megfelelõ cuccoktól. így én ha tehetem szólózok. most mielõtt kiléptem már volt 1 millám.

dire wolf ilyen 1700-2600 körül dob adenát (tízszerezve van asszem a pénz) és két twisterbõl a földönvan.

lvl 25-ig, szintednek megfelelõen a kezdõvárosban a guide-ktõl tudsz buffokat kérni ingyen. ez változó lehet, ahanyadik szintû vagy. elõször csak shield, aztán bless the soul, concentration, empower, life cubic, stb. kb 4-5 buffot adnak. lvl 25 fölött viszont már nem.

Nethyrrea
igen. angol.

Nethyrrea
a szerverközi háborúzgatások állandók szinte az összes város valamelyik kijáratánál, mint pl dion északi kapuja is 😄 párszor meghaltam ott ami nem baj, kell az sp, és a pénz az xp-hez mérten nem jön annyira jól. legtöbb ember aki 40 feletti is TALÁN közepes D gradeben mászkál. bár láttam pár tápos emberkét már top D-ben. c gradet még asszem nemláttam. gondolom majd hétfõ után, amikor négyszerezik a pénzt.

amint az elsõ képen látszik, az eldritch daggeres küldit egész szépen megfejelték jutalom tekintetében 😄 egész lvl 27-ig nem kellett sps-t vennem.

meg van az az egyszeri küldi amikor soda-ban 3 féle lénybõl kell egy cuccot kinyerni. asszem az most piece bone cuccot ad még: a pts-en enchant armor D scrollt. sajna persze nem ismételhetõ.

gPROject
ejjj, de jó nektek
nekem meg közben újra kellett raknom a windows-t, így most újra l2 update, meg miegyebek
neked xp professional van Nethy?

Nethyrrea
fakk. namégeccer.

Nethyrrea

Nethyrrea
hmm. nekem nem volt vele semmi gond. kivéve azt hogy anyáztam egy sort, mert ugyan hazasóltam reggel melóból tesómnak hogy indítsa el az updatet, az elején még valami gixer miatt leállt, és abbahagyta. szóval este még itt rághattam a körmömet és kellett megnézzek 2 filmet mire lejött.

íme az eredmény.

Sámán
Jaj ne csináld már, még a végén mentõ fog kelleni -de ajánlom hogy ne hajnali 3kor jusson eszedbe hogy totál bejkattanj!!!! <#hehe><#hehe><#hehe>

Izé... nekem is ilyen pro lenne??? <#fejvakaras><#falbav>

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
Akinek nem bolti XP-je van, annak általában pro van <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

<#violent><#violent><#violent><#violent> BUMBUMBUM,nekemis xp pro van😊
gPROject
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

gPROject
<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

gPROject
<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

Szekijoe
Az xp pro az meik? Nekem még nincs fenn a C3 de lehet én is felrakom hétvégén.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

gPROject
volt full update, tûzfal kikapcs-bekapcs..., de semmi
még most sem mûködik 😞(((((
ahogy nézem az official site-on a fórumban, általában az xp pro operációs rendszerrrel rendelkezõknek van ez a hiba(nekem is az van)
ha xp pro miatt van, akkor tiszta röhej, és nem fair
remélem a c3 után is ilyen baja lesz az l2-nek és akkor kidobhatom a game-t a kukába

Szekijoe
A 8 kari különbözõ szintû volt, néhány nagyon le volt maradva <#vigyor> 1-2 meg csak boltos volt.
De ha elérték a megfelelõ szintet a cél a 9 fõs GC party volt amit meg is lehet oldani. (az elsõ karim ott lett bannolva GC ben a full partyban)<#hehe>
Balekok voltunk, akkor még. Én amikor otthagytam a free-t akkor csak már csak 3 szintet kellett volna húzni a DA-n(52re) és ment volna 2 full party GC méllyére farmolni. Az egyik full progiparty a másikban lett volna 3-4 játékos és mi lettünk volna az élõ pajzs. Mire elmegy valaki melletünk a másik party már rég kilogol az save spoton <#vigyor> Eh mindegy 2 szerveren nem tudtam tovább nyomni egyszerre, és az officiál jobban tetszett. Ezért vagyok itt<#nevetes1> Viszont lehet lehet sikeresen átcsalok néhány emberkét a free-rõl mert nálunk már a C3 teszt megy nekik meg max toldozott-foldozott C1+ van.<#vigyor2>

Sámán
Csak 8???? Tiszta pazarlás, mikor egy partyba 9en is lehet futni!!! 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
A tûzfalat mondtam már neki tegnap. De én is rájöttem utána hogy nem az a gáz nála, mert a tûzfal a jelszó után átengedi, õ a szerverválaszó ablaknál nem tud továbbjutni, és ez nem tom miért van.

B@lu
kapcsold ki a tuzfalat

Szekijoe
Szerintem jobban jársz ha megpróbálod felupdatelni ujból.