Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Polot meg tetkot nem is adtak?<#conf> Hatezmiez<#alien2>

Jah, azt nem is tudtam hogy a dorf- meg orcland a mainland felett van😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jah, tenyleg nagyon unalmas hogy vegig 9 fos patikba vagyok, ha vki hibazik 1et meghal az egesz parti, 2 alliance kozott mennek vegig a pvpk/pk a szobakert meg csak ugy poenbol ha tobben vagyunk/vannak, raid boss raidek is unalmasak, siegerol meg beszelni sem kell, annyira uncsi, plane h atlag kb 100+ playert olok meg 1 siegen.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hali!

Megérkezett a Collector`s Editionm, gondolom érdekel titeket is, hogy miket tartalmazott a kis csomag.

A doboz:

A doboz nyitva és a tartalma:

Poszter:

A poszter másik oldala, a térkép:

A 22 inch magas összerakható papírelf <#vigyor3>:

Amik ezen kívül még megtalálhatóak a dobozban:
A játék DVD-n, kézikönyv, a prima guide rövidített kezdõ kiadása, a DVD-n bonuszba pedig a kiállításokon bemutatott animációk, zenék, térkép, webkit, stb. Jah... és a legfontosabb. Lineage II matrica <#idiota>

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó mûvész / Táncos)

BEAST
nalátod 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Addig el se jutottam lvl 40es kasztváltás küldibe beleuntam 😛
BEAST
az elsõ 50 szint kiba unalmas ... agyatlan mobhent ... utána már nagyobb mobokra lehet menni partyval ... raidek , ostromok stb ... utána kezdõdik a játék

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

dehogy lvl 40ig az izgi utánna már elég uncsi a sok szörnygyilkolás miatt.
55 alatt az meg low lvl<#ravasz1>

Nethyrrea
hát attólfügg mit mondasz low levelnek, mert asszem pl a DI ládákhoz 45 szükséges minyimum.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Aha, szal ez ilyen low lvl stuff. Crumaba nem voltak, gc-be nem voltak, dvc-be nicnsenek, szal ezer nem lattam oket😊

Szekijoe
20-25ig Dion alatt 25-30ig Partiyan Hide 31-35Executiontól keletre 36-40 Heine környék Magasabb szintûeket nem tudom de ez tutter elég zsetont termel

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Nethyrrea
szinte mindenhol. dion mellett. florannál, alligator island, field of whispers, devils island

persze megfelelõ szint kell hozzá. a dionit már 21-es szinttõl tolhatod, floranihoz tán 35 kell már, ésígytovább. persze egyre több szetont adnak. láttam olyan ládáról droplistet DI-n ami 160k-t ad, meg dobott mellé egy 700k-s kardot is. nekem a dioni ládák eddig 2 falchiont dobtak a pénz mellé.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Az a vicces hogy de😄D

Es ilyen ladak hol vannak. Alig lattam idaig 1-2ot.

Boltban sajna már nem mûködött csak így árúsoktól 😞
GAthersw
De nem tõrös volt gondolom.

01110000 01110010 00110000

Vki c3-as guru mondja ma meg h a cp rendszer hogy mukodik pontosan(azt tudom h pvp-be eloszor a cp m1 le utana a hp, de tenyleg csak ennyi lenne?), lehet-e vmivel befolyasolni, minek a fv-e(con, szint vagy mi?).

Szekijoe
Kevés ládát farmolt egyedül és azért nincs pénze.

Amúgy van egy olyan hiba a játékban hogy max 4.2milliárd maniig bír számolni ha jól emlékszem ,ha tovább növeled a vásárlást akkor átfordul negatívba és utánna megint 0ról növekszik felfele a kiírt érték. Egyszer egy gyerek kirakott SS-eket 100kért darabját szépen kiis használtam a bugot^^ így kaptam ss-t kb 2a ért darabját.
BEAST
lol 😛PPP

Ne szopass h 37-en 4 millad van<#wow1>

Zoli 2 nappal ezelott vmi 42 volt es meg non-grades fegyoval tolta...

En sokkal inkabb politikai jateknak neveznem eros pvp rendszerrel.

Sztem pvp-be a futasi sebesseg a legfontosabb de mind1<#nyes>

gPROject
jah, hajnalban eladtam mindenem
remélem tényleg lesz ez a boost adena/exp/sp dolog

gPROject
pár "igazi" a grades material

gPROject
pár kép a pst-rõl...

regisztráltam magam a duskéknál, aztán elteleportáltam egy katakombába...
ahol ilyen termek voltak:

itt voltak chestek is, eltudom képzelni mik eshetnek ezekbõl:

a dawn-nál nem látnak már szivesen 😞

gPROject
de jó annak akinek már bw-je van:

tetszik ez az új war axe

gPROject
esetleg, ha kell küldök msn címet

gPROject
ha van kedvetek partyzni írjatok már privit ide, mert most csak a pts-en nyomom, mivel a sieghardton úgy sincs party :/
szóval csak itt vagyok elérhetõ

gPROject
maszkot

Cobra.
Szerintem Maingauche lesz.
A nyaklánc mellé mit lehet berakni?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
Hehe aranyos párbajtõröd van -ez melyik fegyi??? 😊))
Amúgy ha akarsz majd c3ba partyt szúnyoggal, Vipera holnap tuti 51 lesz, c3ig meg csak összejön 52 😊
Esetleg jönne Szyl is Nyuszival, talán 50 õ is lesz addigra 😊))

FeketeVipera 77 SS

gPROject
hát én ebbõl az egész dusk & dawn dologból és seven signs-ból semmit sem értek
tényleg azt se tudom mit kell csinálni, mi a lényeg
vannak új npc-k ahol lehet valamit regelni vagy választani vagy mitudom és mit csinálni...
aztán vannak ezek a rendszer üzenetek is, amibõl szintén nem értek egy mukkot se
lementem az egyik katakombába vagy hova, ahol volt egy teleport ami nem engedett továb, de nem tudom miért, aztán felvettem nála valami küldit, na ezt se értem 😞

JAh én is így gondolom inkább Hack&slash mint a diablo sorozat
BEAST
olyan nem nagyon van ... illetve rp csak akkor ha találsz egy jó társaságot és velük lehet ... de a játék nem éppen RP-re van kitalva 😄DD

Mi ebben a játékban az rpg ?
Sámán
Nem beszélve arról hogy ogre spirit-nél ww2-vel 119 a sebessége (!!!), anélkül asszem 86 -döglött teknõs is lazán lefutja -de egy biztos pihenni nem kell vele, mire elfut a köv mobig visszajön hp/mana minden 😄D
Csakhát úgy bazi unalmas 😊))

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jah, ha gyorsan leszedi a mobokat akkorse árt, de azért annyira nem fontos pdef 😊 Fõleg ha még ss-t is nyomok mellé😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jééé.... Télleg... Na mindegy... Akkor érje majd utól a szupergyors Nyuszit aki tudja! Csak nyelik majd a port mögöttem -bár hogy ennek harcba mi haszna lesz?! 😄
Jó, a +evasion azért nem rossz -de ez akkoris ilyan elfutós skillnek tûnik...

FeketeVipera 77 SS

a nyuszi csak futási sebeseeéget meg evasiont ad

Sztem "Beszpídezett Nyuszi"-val sokkal jobben megeri expelni, sokkal jobban a statsok.

Tolunk csak 1-2en jaccanak PTS-ten, szal sztem (meg) senkivel.

Sámán
Talán õ is jöhetne abba a kess-szobába kicsit késõbb -mondjuk ha meglesz a spirit of rabbit-je (sokadik szinten) -az csinál még iszonyat aspeedet -akkor tényleg testben lélekben Nyuszi lehetne <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ezeket mondtam tegnap 😊 Ogre spirit -maximum hp-t, pattakot, pdefet ad miközben levesz a sebességbõl, evasionból (Sajna kiüti a puma spiritet ezért kevesebb az attakspeed, de abból amúgy nem vesz le -alcar lötyivel meg fury fist-el simán ennyi)

Puma meg fury meg alcar lötyi együtt önmagáért beszél -ezek nem vesznek le semmit az alaptulajdonságokból. Persze egy prophet haste2-jével még jobb aspeed lenne 😊

Fury fist mellett folyamatosan esik a hp, de Vipera vampirikizéje ezt pont ellensúlyozza -már ha ugye nem kell tankot is játszania 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Beszpídezett Nyuszi 😊
[/img]

Ütõs Nyuszi 😊
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Ha 52õn jön velem a money roomba én kapok 3-4%ot vipera minimum 10et simán egy két nap alatt eléri a 60at közben meg kb 56tól meg mehet egyedül is.

Sámán
Tegnap este 10 szint helyett csak 5-t sikerült nyomni varázslómmal, ha õ felnõne gyorsan akkor Vipera is fejlõdne mint a villám -fõleg ezzel a c3-as wild magic-el 😊
Bár egy jó varázsló mellé nem baj ha van 2 recharger -bár Shaere-t sztem az életbe nem érjük utol 😄D Majd 75-n megvár... 😄D

FeketeVipera 77 SS

Sámán
És a többi szerveresek??? Azokon nem jáccik senki???? 😄

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
A Teonosok kivel vannak? A PTS-en

lol, ultragigalol😄DDD