Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
összesen mennyit fizettél?

mi ha jólemléxem még az ötvendolcsis áron vettük meg a serialunkat neten..... :/ semmi doboz vagy ilyesmi

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

lol

Igen, én rendeltem. Az ára kemény 20 dollár plusz szállítás, és ugyanúgy tartalmaz egy hónapi elõfizetési díjat, ami ugye 15 dollár <#vigyor>.
Sieghardon nevelgetem a következõ nemzedéket.

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)

Sziasztok!

Mondja már meg please valaki, hogy mire jó az ice dagger nevû spell, vagy hogy mikor érdemes használni.
Mert én úgy látom, hogy sz*rt se sebez, azt is lassan.
Nethyrrea
jah. elég sok ember kapott ma többszáz millát. nemcsoda hogy egyes spellbookokat amiket egyébként hivataloson 20k-ért utánadvágnak már, 10 millákért árulnak a hülyék 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

az a baj, hogy még rá se lehet fogni, hogy Photoshoppos kép 😄D

Szekijoe
<#wow1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Nethyrrea
egy példa SOK pénzre pts-en.....száradjék el a tulaja 😄

Szekijoe
Huh erre nem is gondoltam<#vigyor>
Még jó hogy nem játszom a PTS-en de azért van egy 50-es karim<#nevetes2>
Remélem mostmár hogy sokan 75ösök lettek azok visszajönnek xp-zni.

Nethyrrea
egy-két bartzos mákosgyereket leszámítva mindenki top luxury cuccban mászkál...orphuson láttam egy-két bartzos screenshotot pts-rõl akik nightmare light armorban meg asszem majestic robe-ban császkálnak már...dropból biztos.

Nethyrrea
csak azt sokszorozzák meg amit azon a héten kerestél, nem azt amit azelõttis....

2 het mulva meg 2.000.000.000 lesz 1 BoP😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

sztem ez már csak fentebb megy 😄
minden héten vagy 3-10x több manid lesz 😊
jövõ héten már milliárdokkal szaladgálnak majd 1esek 😄

Szekijoe
Le fog menni majd, csak most még kevés a törpe és sok a zseton a játékosoknál.

SDana
74en Compban 😊
(tudom, álmodban kaptad a szintet, és nem botozással 😛)
De 3,5K egy D kristály...???? Ennyit még a legelvetemültebb, 20Xos pénzû free szerveren se kérnek érte o.O

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Hat, akkor jol public hogy csak az elofizetok jachattjak😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
nem private hanem public, de mindegy 😄

barret

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nem, ok a PTS(private test server)-rol beszelnek, ami most indult kb 1 hete. Ez ilyen C3 test server.

Szekijoe
Srácok asszem ti csak a C1-es free szervereken játszotok! A ládák csak C2 ben lettek berakva a játékba!!!! Ti gondolom a C1-es linidzs2õt nomjátok. Akik a fizetõsön nyomják azoknak van most a C3-as teszt szerver amin 5szörös xp és 10szeres adena drop van <#vigyor5>És most tegnap mindent megszorozak 3mal. Ezért vannak milliók a karaktereknél. De ezeket a karaktereket törölni fogják ha fel updatelõdik 3 hét múlva a fizetõs linidzs C3-ra.

barret
Meg egy kerdesem lenne: Ezen az oldalon utana lehet nezni?:Orphus
Please linkeljetek be a pontos cimet ha igen!

barret
Csak ugy kint a placcon hevernek,vagy bent varosban?
Meg sosem lattam egyetlen ladat sem😞 Pedig hu de kinyitnam😊

Jockey
nem értem miröl beszéltek esküszöm😄
mi ez hogy belépsz és lesz sok millád?😊
van egy elfekvõ assasinom, kedvet kaptam kicsit a szurkapipszkához, ha belépke lesz sok pénzem vagy mi?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ha lenne fix helyük akkor mindenki ott kempelne.

barret
Terkep nincs a ladak helyerol?
En Ijas-toros vagyok. lv43.
Kene valamibol love... 😞((
Sajnos meg nem talalkoztam egy ladaval sem...
Random a helyzetuk? Pl Giran korul lehet ladat talalni?

atom lagok, partyban vagy 5x-ös exp LOL 😄, pénznek semmi értelme stb.......
ja és PKzni is nyugodtan lehet, 1 perc alatt visszajön az exp

Nethyrrea
mert?

ez a PTS rosszabb mint aegy free szerver bazz <#levele>

Nethyrrea
nyugi énis csak fõnöknél, és nem mindennap, csak amikor játszunk gépen 😄

ládák? vannak szanaszét a térképen biznyos helyeken. tõrösökkel ki tudod nyitni (már amelyiknek van unlock skillje legalábbis) és jó eséllyel sok pénzt, kicsit kisebb eséllyel visszatámadó szörnyet, vagy eltûnõs ládát találhatsz.

barret
LOL... Én meg 15-os monitoron nyomom...

barret
Mik ezek a ladak?

Nethyrrea
ééés, a tõrösömmel kb 2-2.5 millát farmoltam ládákból. ami sehogyse 5 milla, szóval nemértem.

Nethyrrea
viszont mondhatom hogy a lájnédzs 2 projektoron játszva valami állatijó 😄

Nethyrrea
nem attól függ mennyi volt nálad...hanem hogy azon a héten mennyi pénzt szedtél össze moboktól.

nekemis kb 200k volt az inventorymban, mégis 23 millám lett amikor beléptem. bár még ígyis kicsi vagyok, csak 44-es a spellhowler-palántám. 32-es volt még tegnap, boost elõtt.

Nethyrrea
annyit viszont néztem hogy a ládákból nyert pénz nem ad hozzá a keresett lóvé-négyszerezéshez asszem, legalábbis a tõrösömön amivel ládákat nyitogattam ma csak 5 milla volt, míg a fõkarimon ami egy dark wizard, 23 milla.

gPROject
na mostmár a pts-en is ott tartok ahol a sieghardton..
se party, se klán, megállt az egész számomra 😞

hpzolee
jaja lehetséges

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

gPROject
300k-ból lett 400millád??
marha jó, ezért farmolhattam az adenát
ha tudom, hogy random megy az egész akkor inkább szinteztem volna
fõleg, hogy úgy néz ki inkább a szinttel függött össze az össszeg nem az adenával

hpzolee
300k volt nálam 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Sámán
De az emibow se rossz 100milkáért! 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Hehe 3.5k egy d-kristáy -én meg örülök ha 600ért elmegy 😊)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Szép! 😊

FeketeVipera 77 SS

phalanx
kissebb hadsereg a luxoryban <#wow3>

gPROject
mennyi pénzed volt?
nekem a ~8millámra van most 83misi, mások meg 400-1000 millákig beszélnek

nincs kedvetek törpét csinálni(én is csinálok, partyval gyorsan felhúznánk õket), mert vettem 8 revót és összekéne törni, most iszonyat felment mindennek az ára és nem lehet kristályt kapni 😞

GAthersw
Mennyi zsttád volt elõtte?

01110000 01110010 00110000

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

gPROject
szép

hpzolee
LOL igy beléptem azt 63rol 73 mas szintü lettem 450 millával 😄😄😄

hpzolee
Ja én se láttam (mert mindenki azt nyitogatta 😄😄😄)

gPROject
szép, ezt Te rendelted?
mennyibe volt?
és Te hol játszol?