Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
spellhowler 39-es küldi. dion-giran-dion-giran, elmenni wastelandra, visszamenni a térkép 3 szegletébe, vissza wastelandra, megkeresni 4 npc-t a térkép 4 sarkában, akik kiadják hogy 4-4-4-4 féle mobból gyûjtsek össze 10-10 quest itemet, aztán vissza egyenként ladni, aztán vissza wastelandra, meg még a fene tudja hova. hát a hajam leteszem. bár már a 35-ös is elég felháborító volt. a dion-floran távit 5x mentem végig, mivel c3-ban már nemlehet gatekeeperrel floranba menni, csak gyalog......
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Bérbe vehet? reklámfelület...
orphuson jött már megfelelõ ajnlat, csak nem tudom, hogyan bonyolítsam le, ha esetleg van valakinek valami ötlete, vagy tudna benne segíteni plz privi itt :)
szólj, ha esetleg kell segítség, vagy ha késõbb van kedved partyzni egy 48-as ws-szel
j/k<#nyes>#nyes>
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
én suliban voltam
http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=114491&st=0entry1363738
01110000 01110010 00110000
kiserült hogy az is keményen számított a pénznél hogy ki mennyit partizott. mert ugye sokan sírtak akik partiztak hogy az xp ugyan marhajó, de a pénz az iszonyat kevés partiban. tehát akik sokat partiztak, azok kaptak többszázmillió adenát. émmeg, aki javában szólózgattam, 23-at. hát szép. a spellbookok meg jóesetben egymilla a legolcsóbb. nekem maradt 10 a luxury shopos vásárlás után.
"x összeget tudok érte ajánlani...de elõbb egy másik biznicet kell lebonyolítani. mit is mondtál mi van az accon? (gondolom azt kérdi hogy milyen karik/milyen cuccal)"
" I may offer xxxxxx or more....have to finish one trade first tho what does the account come with again? "
Ja és tudtok mondani valami biztos tippet, hogy lehetne lerendezni egy ilyen account eladást?
Amúgy meg azért utálják õket (tudtommal) mert nagyképû köcsög az összes.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
az elsõ jewelnél a partyban lévõ SK és utána Ilu is elnyomta az UD-t mire sikerült lekalapálni a rengeteg Guardot<#hehe>#hehe> a másodiknál már ügyesebbek voltunk az Sk magárarántotta õket és szaladegy kört közben mi többiek levertük egyesével róla<#vigyor>#vigyor>
a harmadik volt a legjobb nem vittem senkit csak mentem az entrancére beszáltam egy félkész groupba aztán amikor elõidéztem a jewelt csak írtama a partychat-be hogy gyorsan jöjjenek segíteni mert megtaláltam a jewellemet<#nevetes2>#nevetes2>kiszaladtak egybõl <#nevetes1>#nevetes1> és csak kétszer kellett elõidézni mire levetük közös erõvel.
már csak egy szívhez tartó group után kell mennem partyn belül vagy kívül. (nekem mindegy<#bee1>#bee1>)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
felmész orphusra olvasgatni, szarrá röhögheted magad azon hogy döngetik a mellüket hogy ittis/ebbenis õk lettek a legjobbak, és a sieghardt meg a többi szerver mekkora noob/carebear/satöbbi.
Egyéb:
lvl 1-es Elven Scout.

lol.
bár ha ezt nem tudod megállapítani ránézésbõl..... (pl PTS-en ma velemis volt érdekes: nagyban aura burnnel gyakom a szörnyet, erre odajön hozzám egy akárki hogy nem tudnám-e buffolni. csökkent az iq-m vagy százat hirtelen)
szinte már látom.
lol
(kiemelném a sok kreativ player nevét)

Majd felébredsz!
Amugy ha a faszi nembírja akkor ne használjon nude peccset.Nem????
Szerintem mondjuk elég gagyi a nude peccs.Eccer megnéztem, hát mit mondjak.....
imádlak Baszku!!!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hát netuggyátok meg mi folyik a nájtfallon.....
Mászkálok dionban egy karival akin éppen nemvolt semmi.
Erre nekiáll ugatni valami fasztalicska, hogy öltözzek fel.
Ismertek régóta, tudjátok milyen vagyok.Leanyáztam és mondom neki, hogy foglalkozzon a saját dolgával.
Erre bejön másik karival (Greeha) beszól-Én vissza.Erre kapok 1550min chat büntit.
Masik karival be.Mondom neki, hogy otthon mamival szórakozzon.Erre odateleportál és lever.Hat komolyan mondom, hogy ekkora faszparasztal egyik szerveren sem találkoztam.Ugyhogy aki tervezi, hogy free szerveren akar jáccani az inkább keressen másikat.

Majd felébredsz!