Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
nemhiszem hogy nagyon visszamegyek, tiszta nevetséges. ezzel a pénz-többszörözéssel jobban elb@szták mint lehetett volna. meg annyit amúgyse játszok hogy labdába rúghassak ott, ottani klánommal, akik javában sieghardtosok, alig találkozok, mert õkis már javában 60-70+osak, émmeg mezei 44-es. pénz minek, abból nem lesz hamarabb xp. kasztváltót kéne befejezni hogy normális skilljeim legyenek. de nincs türelmem már 20x végigjárni az egész térképet olyan npc-k után akirõl a fenesetudjamár hogy merrevan, még akkorse ha mindenhova portallal/scrollal közlekedek.

spellhowler 39-es küldi. dion-giran-dion-giran, elmenni wastelandra, visszamenni a térkép 3 szegletébe, vissza wastelandra, megkeresni 4 npc-t a térkép 4 sarkában, akik kiadják hogy 4-4-4-4 féle mobból gyûjtsek össze 10-10 quest itemet, aztán vissza egyenként ladni, aztán vissza wastelandra, meg még a fene tudja hova. hát a hajam leteszem. bár már a 35-ös is elég felháborító volt. a dion-floran távit 5x mentem végig, mivel c3-ban már nemlehet gatekeeperrel floranba menni, csak gyalog......

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
fizetõsön amint kilépsz a városküszöbön AKÁRHOl, ott helyben legyakhatnak. csak túl sok értelme nincs ott álldogállni, mert amint bepirulsz, a városõrök lenyilaznak/levernek. többnyire 1 ütéssel, hacsak nem vagy 50-60-70+-os.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hpzolee
Ha nincs zs-d csak privizz rám adok amenyni kell(hubbabubba)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

barret
Nightfallon engedélyezve van a pk/pvp, kiveve kezdo varosok latotavolsagan belul otos beallitason. Ez mashol is igy van? A kicsik meg ne ugraljanak?

Bérbe vehet? reklámfelület...

gPROject
elakarom adni az accom
orphuson jött már megfelelõ ajnlat, csak nem tudom, hogyan bonyolítsam le, ha esetleg van valakinek valami ötlete, vagy tudna benne segíteni plz privi itt :)

gPROject
én is majd megõrültem a ws quest közben, kb. 25-30 óra mire megcsináltam a 35/37/39-es küldiket :(
szólj, ha esetleg kell segítség, vagy ha késõbb van kedved partyzni egy 48-as ws-szel

Busted!<#ravasz1>

j/k<#nyes>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

LOL :DDDDD
én suliban voltam

Nethyrrea
nem. és már az öngyilkosság határán vagyok, elkezdtem a 39-es kasztváltót spellhowlernek.....hát aszittem a 37-es nehéz volt. hát nem. vagyis nemis nehéz hanem ez az összevissza pingpong, hogy menj el a térkép egyik végébe, aztán a térkép 4 sarkába, nyírj ki x mobot, vissza kenyába, aztán még 4 felé, ami 4 helyen az npc kéri, hogy menj el további 4 helyre kinyírni ezt-azt, majd menny vissza leadni.......áááááááááá

gPROject
ez az otp-s web kártya semmire se jó :(
legalábbis ebay-nél nem mûxik :(

gPROject
jah, ennyire hülyék vagyunk, hogy 1 géprõl pofázunk egymásnak<#schmoll2>

gPROject
44-es? akkor nem sokat játszol pts-en

Nethyrrea
persze gondolom ez változhat, de hasonló kategóriájú cuccost ad :D

Nethyrrea
lol. lesz valami bingó-játék szerû cucc c3-ban....és a nyeremény....

http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=114491&st=0&#entry1363738

Nethyrrea
44-es dark wizardom van pts-en, meg egy 30-as human rogue amit hanyagolok azóta amióta kiderült hogy a ládanyitogatás-pénz nem számított bele a boost-ba

Tufa
Nem tudja valaki, hogy lehet kideríteni egy server loginserver port-ját?

Tufa
azthittem hogy valami komolyabbal :) (9210 pl). Nekem is bejön az oldal telón de nem valami izgi, illetve nagyon szokatlan.

azirafael
Sonic - GProject legalább egy géprõl irogattok egymásnak??? Szép is a tesvéri szeretet....

GAthersw
k700i

01110000 01110010 00110000

Tufa
milyen telcsi?

GAthersw
Telóról megtudom nézni a fórumot :) Csak bejelentkezni nem akar :)

Tufa
Ric! Hova tüntél tegnap délután? Ott vártam vagy fél órát rád :/

gPROject
pofád lapos!<#mf2><#action>

mondom, hogy gagyi ez a pts =/

gPROject
hányas a karid Nethy?

Nethyrrea
efelõl nemnyilatkoztak. de látok rá esályt hogy nemlesz....a pénzt már nagyon elb@szták eleve egyeseknek..

kiserült hogy az is keményen számított a pénznél hogy ki mennyit partizott. mert ugye sokan sírtak akik partiztak hogy az xp ugyan marhajó, de a pénz az iszonyat kevés partiban. tehát akik sokat partiztak, azok kaptak többszázmillió adenát. émmeg, aki javában szólózgattam, 23-at. hát szép. a spellbookok meg jóesetben egymilla a legolcsóbb. nekem maradt 10 a luxury shopos vásárlás után.

gPROject
nem lesz ma boost?

gPROject
köszi<#worship>

Nethyrrea
kiegészítés: "x összeget, vagy többet"

Nethyrrea
aszondjahogy...

"x összeget tudok érte ajánlani...de elõbb egy másik biznicet kell lebonyolítani. mit is mondtál mi van az accon? (gondolom azt kérdi hogy milyen karik/milyen cuccal)"

gPROject
Ezt letudná nekem valaki fordítani?:

" I may offer xxxxxx or more....have to finish one trade first tho what does the account come with again? "

Ja és tudtok mondani valami biztos tippet, hogy lehetne lerendezni egy ilyen account eladást?

GAthersw
Jah, a PST-n akkora fasz az összes...

és te a bartz-on kívül játszottál már másik szerveren?
Amúgy meg azért utálják õket (tudtommal) mert nagyképû köcsög az összes.

Én is bartz-on tolom, és tényleg jobb mint a többi szerver. Amugy nem tom miért utáljátok õket.
Ha server restart van es vagod az utat(nem bonyolult), akkor siman odaersz a bejarattol mire felalla a mob server.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
Megvan a portál stone-m!!! <#crazya>
az elsõ jewelnél a partyban lévõ SK és utána Ilu is elnyomta az UD-t mire sikerült lekalapálni a rengeteg Guardot<#hehe> a másodiknál már ügyesebbek voltunk az Sk magárarántotta õket és szaladegy kört közben mi többiek levertük egyesével róla<#vigyor>
a harmadik volt a legjobb nem vittem senkit csak mentem az entrancére beszáltam egy félkész groupba aztán amikor elõidéztem a jewelt csak írtama a partychat-be hogy gyorsan jöjjenek segíteni mert megtaláltam a jewellemet<#nevetes2>kiszaladtak egybõl <#nevetes1> és csak kétszer kellett elõidézni mire levetük közös erõvel.
már csak egy szívhez tartó group után kell mennem partyn belül vagy kívül. (nekem mindegy<#bee1>)

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

az igen! semmi 0xp=747SP LOL

Nethyrrea
ezek mindenhol elsõk akarnak lenni. az összes legit playerük átjött ide, miközben a farmerek röhögve farmolásznak hogy aztán mosolyogva nyújtsák ebay szolgáltatásaikat ezeknek a barmoknak. jah. az övék lett ezis. különösebb ellenállás nélkül, mivel a sieghardtosok inkább a többi, IGAZI ostromra készültek. ezeknek pedig az egójuk volt fontosabb ittis.

felmész orphusra olvasgatni, szarrá röhögheted magad azon hogy döngetik a mellüket hogy ittis/ebbenis õk lettek a legjobbak, és a sieghardt meg a többi szerver mekkora noob/carebear/satöbbi.

Baszkurátor
A farncokat.Mint az oroszok fater, mint az oroszok ... <#awink>

Egyéb:
lvl 1-es Elven Scout.

gPROject
adent?
hogy a faszba? ezek ennyien vannak, vagy mi a franc?

Nethyrrea
felvilágosítalak, hogy mind girant, mint ADEN-t BARTZ klán szerezte meg a pts-en. is.

lol.

Nethyrrea
ez valami hülye beállítás lehet amitõl látod xy faját/kasztját.

bár ha ezt nem tudod megállapítani ránézésbõl..... (pl PTS-en ma velemis volt érdekes: nagyban aura burnnel gyakom a szörnyet, erre odajön hozzám egy akárki hogy nem tudnám-e buffolni. csökkent az iq-m vagy százat hirtelen)

Nethyrrea
"Antharas gave you 32618 damage."

szinte már látom.

lol

Ez meg micsoda? Nem vagom.

HUNrricane
NC... Ingyen fagyit osztanak Koreában?
(kiemelném a sok kreativ player nevét)

Majd felébredsz!

Baszkurátor
Én is baby! ;)
Amugy ha a faszi nembírja akkor ne használjon nude peccset.Nem????
Szerintem mondjuk elég gagyi a nude peccs.Eccer megnéztem, hát mit mondjak.....

BEAST
"ismertek régóta, tudjátok milyen vagyok.Leanyáztam"

imádlak Baszku!!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Baszkurátor
Akkor ezt is adományozták.....hehe.
Hát netuggyátok meg mi folyik a nájtfallon.....
Mászkálok dionban egy karival akin éppen nemvolt semmi.
Erre nekiáll ugatni valami fasztalicska, hogy öltözzek fel.
Ismertek régóta, tudjátok milyen vagyok.Leanyáztam és mondom neki, hogy foglalkozzon a saját dolgával.
Erre bejön másik karival (Greeha) beszól-Én vissza.Erre kapok 1550min chat büntit.
Masik karival be.Mondom neki, hogy otthon mamival szórakozzon.Erre odateleportál és lever.Hat komolyan mondom, hogy ekkora faszparasztal egyik szerveren sem találkoztam.Ugyhogy aki tervezi, hogy free szerveren akar jáccani az inkább keressen másikat.

GAthersw
Nekem is van egy HSCn, Demon King adta Matildkánál :)

HUNrricane
Ezt a cipõt nem dobja semmi c1-ben, sem c2-ben. Ezt csak a Coinos questel lehet megszerezni. (2es szintü tagság kell)

Majd felébredsz!