Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw
Én tudok neked egy ilyen szart, megpróbálok utána nézni, be kell menni valamennyiért kapsz egy ilyen kártyát és utána jöhet a cucc, mindjárt utánanézek.

01110000 01110010 00110000

Sámán
Ez az event nagyon tetszik, de kissé idegesítõ hogy ott a sok-sok kocka és semmi szuperfegyi vagy szuperpáncél set, de azért pár ékszer set is elmenne <#vigyor5>
De legalább van hogy egyszerre 3scroll esik <#vigyor4>
Ezek a buff scrollok hogy mûx c3-ban??? Lehet venni a boltban?
Az lenne a király ha a bufferek csinálhatnának:) vagy kiülhetnének vele, privát workshop-al :)))
És pl lehetne greater heal scroll is :)))

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ezek szerint már rég fel kellett volna gyújtani az összes "nálunk biztonságosan utazik a pénze" stb pósztereket a metrókban, stb helyeken???

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ha lenne egy nagy kertesházam fullosan felszerelve, szép helyen, két autóm, olyan fizum hogy mindezt fenntartsam és pont maradna még 400dolcsim amit az istennek se tudnék hova rakni tuti megvenném!!! De tényleg!!! <#vigyor3><#idiota>

FeketeVipera 77 SS

nekem kell zse nem neked :P

Jah, innen toltheted le oket:

http://thepiratebay.org/frame.html

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Minek nekem zse, top B-ben van Aimful<#vigyor2>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Adobe after effect vagy vegas sztem.

GSXR
A szívrõl jut eszembe. Xp party kicsiknek és nagyoknak avagy hogy traineljük gunkat:)
HQ minõség csak kicsit sötét 17 mb

Zonca: mivel lehetne ezen a videón világosítani hogy a minõsége és a mérete is megmaradjon. Pár progival próbáltam de valamelyik dolgot elszúrta mindig

ja és vegyétek meg az accunkat plz!!! :DD

ok, thx, bye :))

UI: potom 400$ :PP

hát akkor csak mi vagyunk ilyen szerencsések, hogy nem fogadja el :(

Mi Zolival azzal fizetjuk az L2-ot.

jajj de utálom ezt a qrva hungarit bassza+ <#mf3>
itt még accountot se lehet biztonságosan eladni!<#boxer><#violent><#gun><#kuss><#hehe>
5!!! óra hosszán át dumáltam a sráccal aki az accot szerette volna, de bazz ez így qrva veszélyes :DDD
na mind1 nem lett belõle semmi
ja és vki mondja már meg, hogy a kib**ott OTP-s webkártya mi a faKKra jó? L2-t lehet vele fizetni mert nekem nem akarja elfogadni.......

Tufa
hmm. szolózni nem szoktam, csak pvp-pk az ami megy. Bár most kitiltottak minket a kezdõhelyrõl, igy pk már nem megy(nem tudom ledolgozni a karmát..) Azt a pvp-pk statot úgy 3 nap alatt értem el :)

Sámán
Pls valaki írja meg mit kell csinálni zekkel a csomó betûkkel!!! <#help>
Nem a billentyûzeten, hanem amiket a mobok ezen a hétvégén dobálnak!!! Mielõtt valaki félreért!!! :D
Minden mob dobja??? A nagyon kicsik is???
És mi az a szó amit ki kell rakni??? És kinek kell odaadni??? És mi a jutalom???
És különbenis... :D

FeketeVipera 77 SS

Tegnap volt 1 kis teruletert folyo pvpnk 4 db farmer party ellen a szivnel 2 partival, 11 perces volt csak mindossze:) Szal akit erdekel megnezheti a muvit.

orphusos link

the pvp

If you have problems with playing the videos, download and install the xvid codec.

Xvid homepage

You can download the Xvid codec from here

If you cant hear the music, and wanna hear it, install ACE Mega CoDecS Pack

tud vki mondani ilyen pénzátutalási oldalt ahol biztonságosan el tudom adni az accot? mint az eBay, Pay Pal (ami nem müxik tõlünk, qrva ország <#mf3>, western union)

vki plz HELP!!! <#help><#help><#help><#help><#help>

Sámán
Egyébként 80as szinten mit tudsz szólózni??? Antharast? :DD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Pitlák! <#bee1><#buck><#nevetes1><#bee1>

FeketeVipera 77 SS

Tufa

Azért ez az matk nem gyenge :)

Sámán
Jó kis kritikál! :)
[/img]

FeketeVipera 77 SS

HUNrricane
http://forum.ragezone.com

Ha nincs minimum Dual XEON (2x)3.0ghz procid 4GB Ramod 100Mbps internet kapcsolatod, akkor nincs értelme idõt pazarolnod rá. Mert csak kevés playert bírna el a szerver.

ui.: Szerintem nincs értelme szarakodni a szerverrel.

Majd felébredsz!

biztos nagy fun :DD

Nethyrrea
és egyedül rohangálnál rajta?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
hát ha mondjuk a készítõk kiegyensúlyozták volna a játékot úgy hogy egy böhöm orkot ne legyen ugyanolyan egyszerû lestunolni mint egy törékeny elfet, akkor nemlenne gáz, dehát....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

1 Kérdés! ! !

Honnan szerezhetek/tölthetek le Lineage 2 servert? ? ?
Mert szeretnék itthon csinálni 1 házi severt! ! !

A választ elõre uis köszönöm ! ! !<#help><#lama>
<#worship>

kössz

SDana
Még jó, hogy így van :P
Régen nem, így volt, akkor azért ment a sírás és az szerintem jogosabb :)
(mégis micsoda dolog, hogy egy emberke mást se csinál, csak orbavágja a kétszer akkora orkot a vassal és az meg se moccan, csak várja, hogy lehenteljék...)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Shield stun tök jó skill lenne (ahogy az is :P ) de mekkora marhaság már,hogy ki lehet belõle ütni... Orrbaverlek 50kg vassal,elájulsz aztán rádcsapok kardal és magadhoztérsz. Gáz,gáz,gáááááz...
Cobra.
Innen L2_C1_full.zip, ha free szerveren akarsz játszani. C2-t is megtalálod ugyanitt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

<#szomoru1><#confused><#szomoru1>

honnan bírnám megszerezni a gamet

GAthersw
Haha, elvileg CON, meg a Lionheart :DDD Shield Stun ellen semmi ellenszer nincs csak a Lionheart...

A szavakból kb ezt értettem én is de mivel nem tanultam angolt mondatokat nem naon értek meg, csak a szavakból próbálok következtetni. 1x már megszívtam egy ilyen reklámnézõs pénzkeresést, elvileg kaptam volna 50 dolcsit... aztán mit ad isten levettek 50 dolcsit yeee. Aztán hívtam egy igazi angol tolmács ismerõst, aki nagy nehezen kibogarászta, hogy én hatalmaztam fel õket, hogy levegyék a pénzt. Jó nyakatekert szöveg volt, alig bírta kibogarászni. ARGH... szemét világ.
Amúgy köszi a fordítást, majd kitalálom mi legyen, az eset óta kissé bizalmatlan vok az ilyen megadom a kártyaszámom dologgal...
SDana
Con véd ellene :)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne: Mitõl függ, hogy a stun bejön-e? Mi véd ellene? Mdef vagy a pdef?

azirafael
Hát itt bizony azt írják, hogy kipróbálhasd az 1 hét ingeyenes játékot meg kell adnod egy érvényes pénz átutalási számlaszámot. Ugyanis 1 hét után ha nem mész el a http://www.lineage-us.com címre és nem mondod le a beregisztrált elõfizetést akkor automatikusan elkezdik majd számlázni a játékot neked... Szóval ez olyan passziv vásárlás köcsögség, ha nem mondod hogy nem kell akkor megvetetik veled... lol <#banplz>

"Letöltöttem a kliensét a Lineage 1-nek" szerintem elég egyértelmû melyik, nem? Tudsz mondani free servert az elsõ részhez? Én még fun site-ot se találtam, csak az officialt meg milliónyit a Lineage 2-höz.
Lineage 1 vagy 2 nem mind1.Ennyi szarakodás helyett probáld ki free serveren.

Letöltöttem a kliensét a Lineage 1-nek (600MB kb 3 óra alatt). Aztán elkezdett updatelni 15.000 fájlt!!! Mondom remek, el lesz egy darabig... 2-3 óra alatt updatelt, erre kiirja hogy na még letölt 28.000 azaz húszonnyolcezer fájlt, te atyaég, na ez elszórakozott 5 órát kb. Az alap játék 900MB volt telepítve. Aztán felupdatelte magát 2,5 GB-ra. Elvileg van 7 nap ingyen próbaidõ, de nem sikerült ezt elérnem mert mindenféleképpen ki kell választani vmi fizetési módot, amit persze leellenõriznek.
Ezt írják ott (vki ki tudja nekem bogarászni mit akarnak, szegényes angol tudásommal én nem sokat értek belõle):
Seven Days FREE Trial
If you’re like us, you like to be sure you’re making the right decision. That’s why we’re giving you an entire week to try Lineage out and decide if you’d like to stay. If you enjoy Lineage and want to continue playing, do nothing and we will begin recurring billing after the 7-day trial period. If you don’t want to join us, visit http://www.lineage-us.com before your trial period expires and cancel your account in the ‘Manage Account’ section of the site. (Note: 7-day free trial applies to accounts providing a valid credit card during registration.)

A segítséget nagyon megköszönném.
hpzolee
nemhiszem hogy nagyon visszamegyek, tiszta nevetséges. ezzel a pénz-többszörözéssel jobban elb@szták mint lehetett volna. meg annyit amúgyse játszok hogy labdába rúghassak ott, ottani klánommal, akik javában sieghardtosok, alig találkozok, mert õkis már javában 60-70+osak, émmeg mezei 44-es. pénz minek, abból nem lesz hamarabb xp. kasztváltót kéne befejezni hogy normális skilljeim legyenek. de nincs türelmem már 20x végigjárni az egész térképet olyan npc-k után akirõl a fenesetudjamár hogy merrevan, még akkorse ha mindenhova portallal/scrollal közlekedek.
Minden csak hozzá állás kérdése.Senki nem mondta, hogy vissza kell menned :)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Nethyrrea
jaaa, hogy lineage 1? opsz
nemszóltam...fáradt vagyok :D

Nethyrrea
hát ha ezen kívül normális magyar site-ot találsz ami fun is, akkor megtapsollak....

elsõ részrõl? miért pont arról? túl sokban külsõre nem változott a többi se. sõt, inkább jobb lett.

volt egy jó, a www.l2grind.com, de az épp levan lõve egy ideje.

képeket meg asszem fun dolgokat is lehet találni talán még a lin.warcry.com-on. vagy beírod a google-be hogy lineage 2 fun, vagy valami :D

Vki tudna nekem mondani Lineage (elsõ rész) fun site-ot, lehetõleg magyart, bár angol is megteszi... Minenhol csak Lineage 2 oldalakra bukkanok, ha beírom a keresõbe.
1xû csak irtó unalmas

GAthersw
Lehet mobilról? :DDDDD

Nethyrrea
megcsinálod akkor helyettem? :D

HUNrricane
Televolt a szerver és nemtudtam visszalogolni. :/

Majd felébredsz!

GAthersw
Ez tök 1xû mit akarsz? :DDDD