Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01110000 01110010 00110000
De legalább van hogy egyszerre 3scroll esik <#vigyor4>#vigyor4>
Ezek a buff scrollok hogy mûx c3-ban??? Lehet venni a boltban?
Az lenne a király ha a bufferek csinálhatnának:) vagy kiülhetnének vele, privát workshop-al :)))
És pl lehetne greater heal scroll is :)))
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
http://thepiratebay.org/frame.html
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
HQ minõség csak kicsit sötét 17 mb
Zonca: mivel lehetne ezen a videón világosítani hogy a minõsége és a mérete is megmaradjon. Pár progival próbáltam de valamelyik dolgot elszúrta mindig
ok, thx, bye :))
UI: potom 400$ :PP
itt még accountot se lehet biztonságosan eladni!<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun><#kuss>#kuss><#hehe>#hehe>
5!!! óra hosszán át dumáltam a sráccal aki az accot szerette volna, de bazz ez így qrva veszélyes :DDD
na mind1 nem lett belõle semmi
ja és vki mondja már meg, hogy a kib**ott OTP-s webkártya mi a faKKra jó? L2-t lehet vele fizetni mert nekem nem akarja elfogadni.......
Nem a billentyûzeten, hanem amiket a mobok ezen a hétvégén dobálnak!!! Mielõtt valaki félreért!!! :D
Minden mob dobja??? A nagyon kicsik is???
És mi az a szó amit ki kell rakni??? És kinek kell odaadni??? És mi a jutalom???
És különbenis... :D
FeketeVipera 77 SS
orphusos link
the pvp
If you have problems with playing the videos, download and install the xvid codec.
Xvid homepage
You can download the Xvid codec from here
If you cant hear the music, and wanna hear it, install ACE Mega CoDecS Pack
vki plz HELP!!! <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Ha nincs minimum Dual XEON (2x)3.0ghz procid 4GB Ramod 100Mbps internet kapcsolatod, akkor nincs értelme idõt pazarolnod rá. Mert csak kevés playert bírna el a szerver.
ui.: Szerintem nincs értelme szarakodni a szerverrel.
Majd felébredsz!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Honnan szerezhetek/tölthetek le Lineage 2 servert? ? ?
Mert szeretnék itthon csinálni 1 házi severt! ! !
A választ elõre uis köszönöm ! ! !<#help>#help><#lama>#lama>
Régen nem, így volt, akkor azért ment a sírás és az szerintem jogosabb :)
(mégis micsoda dolog, hogy egy emberke mást se csinál, csak orbavágja a kétszer akkora orkot a vassal és az meg se moccan, csak várja, hogy lehenteljék...)
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
01110000 01110010 00110000
Amúgy köszi a fordítást, majd kitalálom mi legyen, az eset óta kissé bizalmatlan vok az ilyen megadom a kártyaszámom dologgal...
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Egy kérdésem lenne: Mitõl függ, hogy a stun bejön-e? Mi véd ellene? Mdef vagy a pdef?
Ezt írják ott (vki ki tudja nekem bogarászni mit akarnak, szegényes angol tudásommal én nem sokat értek belõle):
Seven Days FREE Trial
If you’re like us, you like to be sure you’re making the right decision. That’s why we’re giving you an entire week to try Lineage out and decide if you’d like to stay. If you enjoy Lineage and want to continue playing, do nothing and we will begin recurring billing after the 7-day trial period. If you don’t want to join us, visit http://www.lineage-us.com before your trial period expires and cancel your account in the ‘Manage Account’ section of the site. (Note: 7-day free trial applies to accounts providing a valid credit card during registration.)
A segítséget nagyon megköszönném.
Minden csak hozzá állás kérdése.Senki nem mondta, hogy vissza kell menned :)
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
nemszóltam...fáradt vagyok :D
elsõ részrõl? miért pont arról? túl sokban külsõre nem változott a többi se. sõt, inkább jobb lett.
volt egy jó, a www.l2grind.com, de az épp levan lõve egy ideje.
képeket meg asszem fun dolgokat is lehet találni talán még a lin.warcry.com-on. vagy beírod a google-be hogy lineage 2 fun, vagy valami :D