Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nekem is van egy csomó fölös betûm -nem feltétlenül o meg h.
Cserélgethetnénk!!!
FeketeVipera 77 SS
Nyelvnyújtogatás akkor is érvényes!!! Miaz hogy te C-seket kapsz én meg nem minimum B-seket?! 😄DD
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
-agility buffscroll 1 db
-blessed soe 1 db
-blessed soe 1 db....
szóval ncsoft feldughatja. vagy az is számít hanyas szintûvel váltod be vagy mi? mert akkor farmolok egy tonna betût és majd nethyvel beváltom. bár monnyuk fura mert orphuson írtak olyat hogy egy 19-es szintû karival elsõre kapott valaki egy fullplate armor szettet.....szóval vagy csak a szokásos szerencsém, vagy megint kavarják a szalámit.
FeketeVipera 77 SS
Nekem eddig van vagy 30 scrollom -félreértések elkerülése végett egyik sem weaponscroll... <#shakehead>#shakehead>
És a mindenkirõl is úgy tudom hogy nem nagyon kaptak még semmi extrát (weapon scroll extrának számit!!!!) <#bee1>#bee1>
FeketeVipera 77 SS
<#integet2>#integet2> <#integet2>#integet2> <#integet2>#integet2> <#integet2>#integet2> <#integet2>#integet2>
Majd felébredsz!
gondoltam benézek, ilyen úgy sincs sûrûn
+ kb 15db buff scoll, kb 5db blessed escape, 3db bless rez(bár ilyeneket gondolom mindenki kap)
Klantarsam neha szokott buffolni, De még nem ismerem annyira a buffokat,hogy mindet tudjam mire valo...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Kb 1 órája repült el felettem egy sárkány és megtetszett 😊
Sajna még C2-vel sem minden részletében tartja a lépést, nem minden kaszt skilljeihez lettek hozzárakva "új" c2-es skilljei, de a fõbb dolgok látszanak.
FeketeVipera 77 SS
Próbálkoztam én is "nagy" mobokat ütni kis karikkal, de nekem nem jött be 😊
Legyakja-legyakja, de fehér/sárgák gyorsabban halódnak stb 😊
FeketeVipera 77 SS
01110000 01110010 00110000
Azt valaki tudja hogy mi idõnk szerint pontosan mikor lesz vége eventnek?
FeketeVipera 77 SS

Tegnap ventrin hallgattan Szekiék/Dinizék/sokmások partyját és õk se szedtek össze túl sok betût, miközbe nekem szólóba rengeteg esett.
Ha valaki fel tud szerelni egy kis karit toppos cuccokkal és majdhogynem pihi nélkül, vele egyszintû mobokat gyak (potikkal meg minden jóval😊 akkor sokkal többet hoz össze, mint nagy karival nagy partykban.
FeketeVipera 77 SS
Szerintem már a sárga vagy zöld moboktól is kevesebb betû esikt -legalábbis én így vettem észre.
Már 3xLineage2-t, meg még ki tudja hányszor a másikakat kiraktam de még csak scrollokat kaptam... SLS-t akarok vasárnap estig!!!!! <#vigyor3>#vigyor3>
FeketeVipera 77 SS
L" NA egyéves szülinap. amcsi idõ szerint péntek délelõtt tíztõl vasárnap estig tart. asszem minden mobtól kaphatsz biznyos betûket, teljesen random melyiktõl mit. ezekbõl bizonyos szavakat összetudsz rakni, amit valami npc-nél a városokban be tudod váltani, és különbözõ jutalmakat kaphatsz.
a dobott betûk: A, C, E, F, G, H, I, L, N, O, R, S, T, ][(a 2-es szám a lineage2 szóban)
ezek a szavak - és jutalmaik - a következõk:
LINEAGE II
* Random C-grade weapon
* 3 Resurrection scrolls with full XP restoration
* 3 Blessed Scrolls of Escape
* 3 Buff scrolls
Scroll: Enchant Weapon (B-grade)
NCSOFT
* Random C-grade armor set (Both torso and leggings)
* 2 Resurrection scrolls with full XP restoration
* 2 Blessed Scrolls o Escape
* 2 Buff scrolls
Scroll: Enchant Weapon (C-grade)
CHRONICLE
* Random C-grade accessories set
* 1 Resurrection scroll with full XP restoration
* 1 Blessed Scroll of Escape
* 1 Buff scroll
Scroll: Enchant Weapon (D-grade)
Buff scrolls consist of 10 different types (all are level 3 with 1 hour duration):
Guidance, Death Whisper, Focus, Greater Acumen, Haste, Agility, Empower, Might, Wind Walk, or Shield
tehát a buff scrollok 10 félék lehetnek, és egy óráig tartanak.
megjegyzés: ha a mob szintje és közted legalább 9 szint különbség van(fölfelé lefelé tökmindegy), nemkapsz tõle betût. megelõzendõ hogy pl lemenjek SODA-ba, magamrahúzzam az egész szintet, és egy PBD-vel kinyírjak mindenkit. partiban ez persze változhat, mivel ott lehet olyan partitag akinek a szintje a +-9-en belül van ugye.