Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
lineage ][-ért kaphatsz B-s weapon enchantot 5-öt

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Hétfõ délelõtt vagy vasárnap este jó lenne ha mindenki fenn lenne officialon!!!
Nekem is van egy csomó fölös betûm -nem feltétlenül o meg h.
Cserélgethetnénk!!!

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Na jó, télleg ötöt ad! 😄DDD
[/img]
Nyelvnyújtogatás akkor is érvényes!!! Miaz hogy te C-seket kapsz én meg nem minimum B-seket?! 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Baszkurátor
<#rinya><#rinya><#rinya>

Nethyrrea
nekem egy qrva S betût vagy ][-t nemsikerült eddig találni, O betûbõl meg H-ból van már lassan 20....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
szakadj meg, a 15-ös altommal farmolok betûket, eddig beváltottam 3 CHRONICLE szót: jutalmak egyenként:

-agility buffscroll 1 db
-blessed soe 1 db
-blessed soe 1 db....

szóval ncsoft feldughatja. vagy az is számít hanyas szintûvel váltod be vagy mi? mert akkor farmolok egy tonna betût és majd nethyvel beváltom. bár monnyuk fura mert orphuson írtak olyat hogy egy 19-es szintû karival elsõre kapott valaki egy fullplate armor szettet.....szóval vagy csak a szokásos szerencsém, vagy megint kavarják a szalámit.

Sámán
De miért a quest itemeket mutatod??? mégse kaptál 5 weaponscrollt? <#bee1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Írnám én rögtön ha tudnám õket! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ne folytasd mert nagy baj lesz!!!!! <#bee1><#bee1><#bee1>

Nekem eddig van vagy 30 scrollom -félreértések elkerülése végett egyik sem weaponscroll... <#shakehead>
És a mindenkirõl is úgy tudom hogy nem nagyon kaptak még semmi extrát (weapon scroll extrának számit!!!!) <#bee1>

FeketeVipera 77 SS

Baszkurátor
<#integet2> <#integet2> <#integet2> <#integet2> <#integet2>
<#integet2> <#integet2> <#integet2> <#integet2> <#integet2>

HUNrricane
Ha c2-es szerverre szeretnél menni akkor igen, bár sokkal egyszerübb lenne c2es klienst leszedned. Ha c1-es szerverre szeretnél menni, akkor elcseszted 😄.

Majd felébredsz!

gPROject
csak tegnap este tudtam meg innen a fórumból, hogy event van
gondoltam benézek, ilyen úgy sincs sûrûn

+ kb 15db buff scoll, kb 5db blessed escape, 3db bless rez(bár ilyeneket gondolom mindenki kap)

ez így helyes?

letöltöttem L2_c1-et feltelepítettem de már vagy 3 órája autoupdateli

HUNrricane
C1 HSC szerver

Majd felébredsz!

B@lu
Ez C3 Gather?

phalanx
jó kis videó, bár azt meg kell jegyeznem hogy a farmerek iszonyat bénák voltak, nem csoda h levertétek õket <#nyes>

barret
Nem nagyon szoktam veluk menni...Vannak mas allando party Emberkeim😊 Akikkel szeretek menni.Egy elf, es egy darkelf. Ok ugyesek,es nem meggondolatlanok...
Klantarsam neha szokott buffolni, De még nem ismerem annyira a buffokat,hogy mindet tudjam mire valo...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Baszkurátor
Skacok.Kellene nekem az összes GM parancs.Nemtudtok valami linket ahol megvannak???
dankesÜn

Versuvio? fizess és legy stridered

Sámán
Azért ha sikerülne repkedned vele egy képet feltétlenül rakj ide! 😊

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
az meg hogy kis hatchlingbõl strider legyen, valami questet kell megcsinálni.

Nethyrrea
mondom....csak vártulajdonos klánvezérnek lehet...másnak nem....ez nem olyan hogy veszel egyet boltban és repülsz vele 😄 aztán hogyha free szerveren játszol, akkor nemtom, sose nyomtam freen, max egy napot

Tufa
azt nem tudod hogy hol lehet átváltani, vagy merre keressek ilyet?
Kb 1 órája repült el felettem egy sárkány és megtetszett 😊

Nethyrrea
még sose partiztál prophettel...? érdekes. zerk/BTB nélkül én már nemis partiznék eleve. haste buffot még warcryertõl kaphatsz, de inkább prophet.

Nethyrrea
strider: csak futkorászik. wyrm: már repül is. hivatalos szerveren csak c3-tól lesz majd, és csak a vártulajdonos klánok VEZETÕINEK lehet majd. B kristályba kerül fenntartani, folyamatosan etetni kell, stb. kvázi nem éri meg. hivatalosan lvl 55-tõl lehet a hatchlingból strider. asszem wyrmhez nincs minimum level.

Tufa
Egy kis sárkányból hogy lesz strider vagy wyrn? Most a dögöm 68as, a serveren pedig már elérhetõek a nagyobb fajták is. Ezért lennék kiváncsi mit-hogy 😊 (egyébként mi a különbség a strider és a wyrn között?)

Tufa
Hmm. Azt irtad hogy csak elf buffokat ismersz, de van egy klántársad, aki human. hmm. Soha nem buffolt még a saját klántársad?

Nethyrrea
gondolom valamikor hétfõ délelõtt

Sámán
Nekem eddig Itt volt minden a legvilágosabban leírva! 😊
Sajna még C2-vel sem minden részletében tartja a lépést, nem minden kaszt skilljeihez lettek hozzárakva "új" c2-es skilljei, de a fõbb dolgok látszanak.

FeketeVipera 77 SS

Sámán
De egyébként mintha valahogy tényleg sokkal jobban megérné nálad max 2-3 szintûvel nagyobbakat ütni, mint 10-15-el. Lehet 26os karival 35ös mobokat ütni, de azért annyival nem több xp, még haste-el is viszonylag lassan gyakja le, fõleg hogy nem igazán dd, rengeteg heal kell közben és drop se igazán lesz, meg spoil se nagyon jön be.
Próbálkoztam én is "nagy" mobokat ütni kis karikkal, de nekem nem jött be 😊
Legyakja-legyakja, de fehér/sárgák gyorsabban halódnak stb 😊

FeketeVipera 77 SS

barret
Sosem voltam meg Prophettel egy partyban, egyebkent ra gondoltam...Sajna csak Elf Buffolokat ismerek...Mar akikkel szoktam partyzni. Van egy klantarsam, neki van 16 buffja, majd megkerdem ismeri-e? O ember karakter.Es ket honapja jatszom... Nem vagyok olyan profi mint ti!!!(Sajnos)

GAthersw
LOL, a Prophet az egy kaszt és õ osztja neked a buffjait. Igazából a Haste-re gondoltam 😄

01110000 01110010 00110000

barret
Hat olyan buffom nincs...Az gyorsit vagy mi? Es honnet lehet olyan buffot szerezni, vagy sajat skill?

barret
Ja az elobb le volt irva a leirasban...

GAthersw
Szerintem Akat, ha van prophet buffod, ha nincs akkor Cry...

barret
De utalom ezeket a kepeket...Allandoan huzigalom rajtuk a cursort😄D

Sámán
Az jó, csak most a veled egyszintû mobok adják e legtöbb betût -vasárnap estig kizárólag ez számít! <#vigyor2>
Azt valaki tudja hogy mi idõnk szerint pontosan mikor lesz vége eventnek?

FeketeVipera 77 SS

barret
Melyik Bow a hasznalhatobb? Akat,vagy a Cristallyzed ice bow? Akat nem lassu nagyon?

Sámán
Bocsi! 😊

FeketeVipera 77 SS

barret
Ha jo cuccai vannak, akkor 5-10 szintkulombseg is siman elmegy😊Nekem van egy 26-os torpom, jo d-s cuccokkal 35-os mobot lazan agyonvagom vele😊

GAthersw
egyszerre nyomtuk pont a postot és kiütötted az enyémet, ezért van a tied 2szer.

GAthersw
Szóval akkor még1szer, PvPben még nem teszteltem, de gondolom ott is frankó, de PvE-ben 70 felett Gladinak is mindenképpen Zubei Light esetleg Doom Light kell, ha van SwS.

Sámán
Micsináltam?

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
arggg... kiütöttél...

Sámán
Talán kizárólag most az egyszer állt elõ az a helyzet hogy nem éri meg partyzni! Már ha valaki event ajándékra pályázik! 😊
Tegnap ventrin hallgattan Szekiék/Dinizék/sokmások partyját és õk se szedtek össze túl sok betût, miközbe nekem szólóba rengeteg esett.
Ha valaki fel tud szerelni egy kis karit toppos cuccokkal és majdhogynem pihi nélkül, vele egyszintû mobokat gyak (potikkal meg minden jóval😊 akkor sokkal többet hoz össze, mint nagy karival nagy partykban.

FeketeVipera 77 SS

barret
Nightfall ugyanez,csak 5 Giga rammal.

Nethyrrea
orphuson írkáltak pár jutalmat, infamousnak pl egy crystal staff jutott, egyik gyerek 19-es szintû karis haverja meg fullplatet hozott össze elsõ próbálkozásra.....több C grade jutalmat nemnagyon írnak. nem olyan könnyû összehozni. nekem pl partiban azalatt az idõ alatt míg játszottam (2-3 óra), nem jött össze egy CHRONICLE szóra elegendõ betû.

Sámán
Köszi a pontos leírást!
Szerintem már a sárga vagy zöld moboktól is kevesebb betû esikt -legalábbis én így vettem észre.
Már 3xLineage2-t, meg még ki tudja hányszor a másikakat kiraktam de még csak scrollokat kaptam... SLS-t akarok vasárnap estig!!!!! <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
lényeg az eventnek a következõ:

L" NA egyéves szülinap. amcsi idõ szerint péntek délelõtt tíztõl vasárnap estig tart. asszem minden mobtól kaphatsz biznyos betûket, teljesen random melyiktõl mit. ezekbõl bizonyos szavakat összetudsz rakni, amit valami npc-nél a városokban be tudod váltani, és különbözõ jutalmakat kaphatsz.

a dobott betûk: A, C, E, F, G, H, I, L, N, O, R, S, T, ][(a 2-es szám a lineage2 szóban)

ezek a szavak - és jutalmaik - a következõk:

LINEAGE II

* Random C-grade weapon
* 3 Resurrection scrolls with full XP restoration
* 3 Blessed Scrolls of Escape
* 3 Buff scrolls
Scroll: Enchant Weapon (B-grade)

NCSOFT

* Random C-grade armor set (Both torso and leggings)
* 2 Resurrection scrolls with full XP restoration
* 2 Blessed Scrolls o Escape
* 2 Buff scrolls
Scroll: Enchant Weapon (C-grade)

CHRONICLE

* Random C-grade accessories set
* 1 Resurrection scroll with full XP restoration
* 1 Blessed Scroll of Escape
* 1 Buff scroll
Scroll: Enchant Weapon (D-grade)

Buff scrolls consist of 10 different types (all are level 3 with 1 hour duration):
Guidance, Death Whisper, Focus, Greater Acumen, Haste, Agility, Empower, Might, Wind Walk, or Shield

tehát a buff scrollok 10 félék lehetnek, és egy óráig tartanak.

megjegyzés: ha a mob szintje és közted legalább 9 szint különbség van(fölfelé lefelé tökmindegy), nemkapsz tõle betût. megelõzendõ hogy pl lemenjek SODA-ba, magamrahúzzam az egész szintet, és egy PBD-vel kinyírjak mindenkit. partiban ez persze változhat, mivel ott lehet olyan partitag akinek a szintje a +-9-en belül van ugye.