Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
temeg olvass vissza egy kicsit... Rájösz hogy próbáltam, egyelõre sem itt, sem a free fórumon senki nem tudja mi lehet a protokol, bár ezt te magad is nagyon jól tudod, hisz te reagáltál a free-s hozzászólásomra, LOL

tudom lol. hát hasznlj outgame walkert lol<#gunyos1>

Tufa
ezt én egy szóval nem mondtam, LOL, csak léteznek olyan ingame botok, LOL, amihez kell megnyitott l2, LOL...

Lol a walkerhez nem kell megnyitott L2

Sámán
Jó, az a teonon van, az nem érdekes! 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

En bevaltottam 3 ncsoftot->semmi, 2 chroniclet->5 enchant weap d, 4 lineageII-t -> 5 enchant weap B, meg most keresem a millakat a blessed scroll of resurectionokon😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
Nekem nagyon bejön ez az event!!! Már 15 d-weapon scrollom van stb! 😄DD
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Tufa
walkeren kivül milyen bot létezik még ami nem szükségel megnyitott L2öt? Kicsit fárasztó már egyszerre 3 klienst futtatni (fõleg hogy 4 kéne 😄 /bd,sws,prophet + a fõ kari/)

BaLeeX
Nekem tök mind1 milyen bot, csak árulni akarok vele.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Nethyrrea
a betûket mi idõnk szerint kb hajnali 6-7-ig fogják dobálni a mobok, de még késõbb is beválthatók szerda estig (19 óráig kb) mi idõnk szerint.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

HUNrricane
Milyen japán oldalon akarsz regelni? 😄DD.
Szerintem túlságossan vissza olvastál, azóta már változtak a dolgok 😊.

Majd felébredsz!

Nethyrrea
kivételesen nem 😄 dark elf tõrös pali. phantom ranger növendéket akartam belõle csinálni de aztán csak összevissza hülyültem vele. most jól jön betûket farmolni 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Az milyen kari??? 😊
Izé... Darkelf csaj? 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Tuti nem dobják jobban! Tegnapelõtt 2óra alatt 30as karimnak esett 2db][ 31-35ös moboktól, tegnap 5-6 óra után esett Vipera/Nyuszika party párosnak 50-52 (fehér) moboktól 1db!
Mindkét esetben csak nagyon ritkán kellett pihizni -de talán akkoris 30as kari gyakott le többet.
Szerintem csak a mob/kari szint meg a legyakott darab számít...
Persze mindenki saját taktika szerint megy! 😊

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
ilu, ha lesed keress meg az officialon Lythex néven

Sámán
Mé nem jó neked a walker? 😊

FeketeVipera 77 SS

BaLeeX
Srácok, használ valaki VendorBOT-ot kereskedésre?
És van kedve elmagyarázni nagyjából hogy kell használni? Az szólhatna, szívesen venném.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

visszaolvasgattam, vmilyen japán oldalon kell regisztrálni megtudná valaki adni ezt a címet.elöre is kössz

hol lehet magam regisztrálni

Sámán
Én ha megszakadok is "csak" d-weapon scrollokat kapok, már 10db van!!! 😄DD
NCSOFT-ra, LINEAGEII-re "csak" buffscrollok jönnek! 😊
Holnapután reggelig kéne azért egy c-s fegyi... 😊

FeketeVipera 77 SS

gPROject
4-5 nap után, felmásztam megint pts-re....

...ez fogadott O.o
és, hogy hogyan lehetséges ez, azt a galériámból megtudhatjátok 😊

Cobra.
thx

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
De élve megúsztad ami azért nem semmi! 😊
Persze hogy remeg az ember keze kissé ilyen helyzetben! 😊))

FeketeVipera 77 SS

Annal gyorsabban sztem😊 En ugy vettem eszre h kb azonnal teleportal. 40 hp-m volt, es utott kb 40 guard a siegen, azt benyomtam es mar a varosban is voltam😊 Viszont vmiert 2 tunt el(annyi is volt), valszeg tobbszor nyomtam ra, de azer gaz hogy ha tobbszor ranyomok akkor annyi veszik el belole😞(

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
c3-ban a gyõztes fél játékosai vehetik asszem ancient adenáért vagy hogy. annyit nemjátszottam a pts-en hogy tudjam.

Nethyrrea
nem qrvalassan, hanem egy pillanat alatt visszaportál a városba. mint az elven elderek party recall 2-je kvázi.

Cobra.
A blessed escape scroll mit csinál (máshogy)?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
Elég változatos... Van aki 30k-ért odaül az event menedzserek mellé, hogy venni akar, van aki meg kiül árulni 200k-ért blessed soe-t, 400-800k-ért blessed rezu-t. Majdcsak beáll az ára! 😊
Nem tudom c3-ban hogy lehet beszerezni, gondolom drop lesz és nem lehet csak úgy a boltba kapni 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
😄DDD És még te kérsz tanácsot tõlünk???? 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

Tufa
Erre lennék kiváncsi.. hol lenne ez a quest. Mellesleg vártulajdonos klánvezér vagyok 😊

Sámán
Jóvanna elhiszem!!! <#vigyor2>
Alázatosan bocsánatodért könyörgöm amiért kételkedni mertem szavaid való igazában!!! <#worship><#worship><#worship>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Elvileg azt is dobja minden mob, csak persze rohadt ritkán -nekem Menthával dobtak a 30-35-s mobok is 2-t meg dobtak 50es mobok is Nyuszinak.
De legalább 2-3 óra folyamatos gyakás után...
Egyébként meg minden kezdõ hely fullos lett hirtelen! 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Minek csinálsz ilyen marha magas szintû karit???<#bee1><#buck><#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
kösz, nincs mibõl felszereljek egy top D-s/C-s karit....

Nethyrrea
neked nem szabad több betût farmolni ha élni akarsz....

baszki, pont tõlem kérdezed? 😄 nekem van a legszarabb armorom az összes B kategóriás BD közül 😄

abszolút nemtudom. látok sok BD-t bluewolfban, és doomban is. de a zubei is jó, mindenesetre az avadonnál jobb, bár szinte senkit nemlátok aki viselné.

Baszkurátor
Nethy,BD-nek melyik B-s cucc a legtutibb???

gPROject

gPROject
szerintem pont ez a baj, hogy kis karival csinálod
szerintem a magasabb szintû mobok jobban dobják a NCSOFT és Lineage II betûit
úgy vettem észre az F,G, T, A és a II a legritkább, persze azért mert ezek kellenek a "magasabb szintû" szavakhoz
a chronicle-ért pedig nem fogtok ugye weapon c scrollt kapni

Nethyrrea
enyém is lvl 13-ról indult tegnap 😄

verd le a karmát, top NG cuccot neki aztán haddszóljon.

Nekem a legnagybobb altom lvl10, az is piros es naked😊)

Nethyrrea
honnan a rákból szerzel te ][ betût? meg S is kéne egypár.... R sincs hogy a rakat betûmet beválthassam CHRONICLE-re. ma egyet se dobtak. tegnap is csak 3-at.

Nethyrrea
súgok. alttal... 😉 énis a lvl 17-es alt daggeresemmel szólózom a betûket....2 óra alatt 30-40 összejött kb. meg lesem hogy vagy 20-30 ugyanolyan kinézetû kínai farmer-törpe rohangál az altar körül, hülyébbnél hülyébb nevekkel.....olyan jó lenne pk-zni, ha nem lennének ott a sentryk....

Jah, szolozzam a feher/sarga mobokat, mi??? Megis, melyiket ajanlod solozasra: pytan groupokat DVC-be, vagy guardian archereket TOI-ba?...

mennyer veszik(buy shopban) nalatok a blessed soe-t meg rezut?

Sámán
Én pont Vipera kockáit adtam át Menthának -ami eventdroppról hallottam eddig azt mind kis karik kapták -de tudja a fene számít-e valamit a karid szintje... <#buck>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Szerintem szólózz veled egyszintûeket, de legalább fehér/sárgákat -inkább fehéreket!!! Én úgy vettem észre fehérektõl jön a legtöbb kocka, fõleg ha elég gyorsan gyakod õket! 😊 20mob-ból talán 3-4 is fog esni, de gyorsabban haladsz velük, úgyhogy több lesz! 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Eddig kb 4 LinegaeII feliratot váltottam be. És jöttek a buff scrollok. 😊

FeketeVipera 77 SS

Amugy szoloban milyen esellyel jonnek a betuk? En tegnap probaltam szolozni bloody queeneked dv-be, 7 lvl-el vagyok naluk magasabb de kb 20bol 2 dobott betut.

Nem voltam benak csak kb 6-9 ember iranyitotta mint a 36ot(maramelyik iranyitva volt)<#idiota>

Nethyrrea
nyugi, egész nap betûket farmolok, vagy ha tudom hogy van parti, nethyt próbálom felvinni 66-ra, hogy aztán átadjam neki a betûket és adenben beváltom, hátha mégis számít valamit a szint/város.....