Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
belassulsz

Laza
tess nektek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

agyhalál
Sikerült a gondomat is megoldanom.
Kiderült, hogy valamiért a játék állandóan megpróbált hozzáférni a 4.7es messengerhez, ami még megvan rejtve az XPben. Áthelyeztem a teljes könyvtárat és már nem vacakol. Én is nyugodt vagyok már.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

agyhalál
Annyira nincs mehetnékem, csak nem találok partyt, 33mal sajnos eléggé elvagyok maradva, de mostanában majd többet tudok lenni. 1, vagy 2 hétig betegszabin leszek.

agyhalál
http://lineage2.amnesia.hu

Laza
melyk az?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

phalanx
még a free forum címét is írd be a topicba lécci, mert azt is folyton kérdezgetik <#vigyor2>

Sámán
Jah, van rá esályünk 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
hehe, nekem is kasztváltó küldi közben esett egy 😄
Wyrmn-ek vagy mik dobták, pontosabban csak 1 -pont Nyuszival szaladtam Oren felé letto overlordokat ölni, egy wyrmn utánam jött lecsaptam és dobta is 😄D
Én 80k-ért próbáltam elsózni, de 1-2 nap után inkább bezúztam -fogok én ilyen apró címletekkel szórakozni... 😄

FeketeVipera 77 SS

talan vipera tudja,szerintem zuzd be😊
joeséllyel izgulunk valami jora,mert itt ugy 90% hogy banolnak😊
milyen "büntetést" kapok, ha lvl40 alatt pl. "C"-s fülbevalót vagy armourt veszek magamra?

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

wishing potiont láttam árulni playert teonon valami 270adenáért darabját
volt neki 90 db.
létezik ez???

Twisting Nether (PvP) Horde www.exterminus.hu Peak [Exterminus](CL) LvL70 Tauren Shaman Darquebus [The Alt of Gods] LvL70 Troll Shaman

Nethyrrea
a hivatalos oldalon vannak questleírások:

elég sok quest A grade cuccokat ad jutalomként: recepteket, partokat. kis eséllyel egész dropot is, de ennek megfelelõen nehéz is.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Az a lénege, hogy felveszed a küldit utána ki kell nyírni 10 fajta mobot a világ különbözõ helyein. És kapsz egy wish potiont amit be lehet váltani és valami iszonyat kicsi százalék eséllyel még hasznod is lehet belõle. A lehetséges nyeremények Démon kesztyû/10k adena/100k adena/10m adena/ritka muzsikás kotta. Nah az esélyrõl is valamit kb 3 óránként dobta a 10m-es nyereményt úgy hogyha valaki állandóan nyomkodta az kb 1:1500 hoz az esélyed 😄 A démon kesztyû az könnyebb az fél óraánként jön 😊 az kb 1:300 <#nevetes2>Csak legyen 52+os party aki levery a kesztût örzõ questmobot<#nevetes2> Agyhalál szerintem ha nagyon mászkálni akarsz akkor inkább a Hatchlinges questet csináld(de ha teleportal mész akkor az sem éri meg)
Inkább szerezni kell infót az új questekrõl.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

agyhalál
Itt nézd meg.

Szekijoe
Nekem úgyis kell ma meni Harpy-t irtani majd megnézem<#bee1>

Wishing potion mire jó?
Hogyan kell használni?

Nethyrrea
ha jólemléxem PTS beli élményeimrõl, az amber basilisk még mindig ottvan ahol volt...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Jaguárt láttam a monster track környékén. Majd akkor ha találkozom esetleg valameikkel még akkor beírom

agyhalál
Még mielött valaki azt tanácsolná; igen, volt teljes uninstall könyvtár törlésével, C2 vissza, majd csigalassúsággal update.

Szekijoe
Hát az biztos hogy SS lesz belõle csak Cgrade mert az sws-olyat használ ha meglépi délután a 40-et már csak 5% kell iszonyat mennyiségû mobot kell kinyírni a kaszváltó közben 😞

agyhalál
Találkozott már valaki ezzel?

Nem egyszer fordult elõ, hogy a feladatkezelõben a folyamatok között 4 példányban is futott.
Akkor is kilép pár perc múlva a játékból, ha nem jelentkezek be a messengerre játékon bellül, vagy az msn messengerre.
Ha esetleg sikerül valahogy megoldanom ezt a dolgot, szükségem lenne pár mob új helyére, mert úgy tûnik, hogy C3 megjelenésével párnak megváltozott a helye.
-Amber Basilisk
-Silenos
-Glass Jaguar
Régebben mindhárom megtalálható volt Giran környékén.
Ja... szaros Wishing Potion-höz kell.

Nethyrrea
némi BSS-t tudnál belõle venni.

Szekijoe
Szyl/Vipera nem tudjátok mennyit ér egy Knowledge kesztyû? Tegnap éjjel esett egy a kasztváltó küldi közben. Vagy törjem be kristálynak?

Nethyrrea
50 milla adenát 😄

Laza
Mit szeretnel?! 😊
Priviben barmikor el lehet erni... de en mostanaban csak WoW-ozok.. 😊)

Vanguard-ra nem izgul senkisem?! E3-on bemutato...

Szekijoe
De a Zoli tényleg 75-ös volt a PTS-en Nekem csak egy 66 Hawkeye-t sikerült összehozni mert nem nyomtam elég lelkesen 😄

Szekijoe
Lehet egyszerre a spoil és a cobol 😊

Nethyrrea
tévedés ne essék, nem pénzt kapsz érte, hanem alapanyagokat. BÁR általában úgy van hogy ami összeget belefektettél a magok vásárlásába azt beváltáskor általában 50%-ban visszakapod, mivel az NPC kvázi visszavásárolja tõled a kikeltett magokat. az alapanyagokat meg vagy gyûjtöd crafolásra, vagy pedig eladod a piacon és ideális esetben több pénzed lesz belõle mint a magok vásárlása elõtt.
szerintem célszerûbb az alapanyagokat gyûjteni inkább, mivel késõbbiekben összetojod magad, annyi fog kelleni egy-egy cucchoz....

kérdés:

a scavenger spoilját lehet egyszerre csinálni a manor questtel? nem lövi ki egymást a kettõ?

nekemis megtetszett😛<#wave>
Lol, Zoli miatt irtad at 75-re?<#vigyor>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

...de legalább "életben tartjuk a forumot" ... :ppp

Na megyek haza... elég volt a mai fizetett/szponzorált netezésbõl! :ppp

Audry
Mi megtesszük. És még csak nem is fáj. <#whatever>

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

Hál'Istennek Audryval ilyen gond nincs... 😊

Tufa
Próbálta, de nem szeret gépezni(max zene hallgatás, e-mail, meg ilyen fasságok..)

L2zik a barátnõd?

Tufa
Najó de egy aláírásba leginkább a saját karijait írja be az ember. 😊
Hozzátenném, nekem is van barátnõm, mégsem írom be az aláírásomba 😉
Mind1, ezen ne akadjunk fel!

...feltehetõleg nem szoktál velük együtt kirándulni, vacsorázni, fimet nézni összebújva, együtt aludni... szóval GG <#wave>

Tufa
Én naponta kb 50 különbözõ és 10 állandó játékosal partyzok, mégsem írom be az aláírásomba 😊) Na mind1, nem az én dolgom...

általában duo-zunk...

Audry
Mert P34k titokban irígykedik audry hosszú combjaira, Audry meg P34k Izmos vállaira.

Siona troll priest lvl51 /Twisting Nether/ Riska tauren hunter lvl24 /Twisting Nether/

Tufa
Audry, P34K nektek miért van mind a kettõtök neve az aláírásotokban? 😊)

Audry
Szuper! <#vigyor0>

Este meg reggel Szamócával találkoztam... craftol nekem cuccokat! 😊

Audry
Nem számít. Az utóbbi 2 napban úgyis meglepõen sokat aludtam. Ma éjjel virrasztok! Ja és te is, mert nélküled megölnek a mobok. <#beka3>

<#law>

Édes bogarantyúm legalább 4 óra játékidõ egy lvl! 😊
Akárhogy számolom, már matematikailag is kefutottál az idõbõl! 😊
:*

Audry
Na, akkor ma belehúzok és elérem a 20-as szintet! <#violent>

phalanx
mind 25%-ot ad

Tehát ami kipotyog MOBból gyümi, azért pénzt kapok?
Ergo egyfajta legális pénzszerzési lehetõség?

Milyen mértékû lehet ebbõl a nyereség?
Csak azért kérdem, mert az a tõr pl. ami engem érdekelne,
az 1,6m adena... ez pedig kib. sok pénz... és az ötöde sincs nekem még... 😞