Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
jah , a rohattak :)) eddig is gagyi volt az AW a TH mellett :D de az AW még trénelni sem tud D:DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szekijoe
A skilleket gyengítették le, vagyis a siker esélyét. Emiatt sokat missel a TH

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Elég az<#nyes> Mondjuk az én karim is tud trainelni mint a tiéd<#hehe> Az az egyetlen elõnyöd hogy te ott tudsz maradni a tettszínhelyén nekem meg vissza kell szaladnom a legközelebbi városból<#nevetes2> Ezért nekem vagy sikerül vagy nem.

Tufa
SR-nek nagyobb az Evasionja.
A témához hozzászólva, sztem is erõsebb a HE. Eddig azon a serveren ahol jáccok, csak HE tudott elverni (Sps vagyok). (gankal természetesen többször meghaltam de normál 1v1ben tényleg csak a HE fogott meg)

a nervelés hogy érik el? lenyomják a statjait?

csuzlee
De szerintem semmi okotok panaszra, a kibaszott TH-t ugy lenerveltek, hogy a trainen kivul szerintem mar semmire nem jo....

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

csuzlee
Viszont barmilyen kozelharcos cast ellen jobb terepen mint a HE, ez igaz...

csuzlee
Jo hat jo hat, ezzel csak azt szerettem volna szemleltetni, hogy IC-vel pl. anno Pochi faszat vertuk 3 oran keresztul mert nem volt "tokletes" party. Vagy nagyok voltak a szint elteresek, vagy nem volt BD, vagy SWS vagy tank vagy DD vagy csak siman pochi mondta be az unalmast es baszott jonni velunk... :D

csuzlee
De most oszinten, egy azonos szintu HE es egy SR, ugyan abban a full buffban, az arenaban, szerinted melyik gyoz?? :D Az Sr-nek egyedul a speedje jobb, de azzal semmire sem megy :D HE-nek tobb a hp-ja, tobb criticalt lo.... Szerintem amikor milyen Cx, ebben a szituacioban egyertelmu hogy HE nyer. Siegen meg egyertelmuen jobb.....

Nethyrrea
"es igazsag szerint ok nem is az xp miatt csinaljak"

nemmondod...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

csuzlee
Engem meg huzhatnatok ejszaka :D

Szekijoe
Akár, de kapcsolatépítésnek sem rossz, valakinek el kell hogy adják a sok cuccot és érdemesebb fû alatt csinálniuk pm-ezgetéssel mint kiültetni egy acc-ot ami akkor arra az idõre kiesik a termelésbõl.

Free serveren nagyon skilles pvp-s arcok lehetnek nyilvan... Kb ilyen Leeroy Jenkins szintuek sztem. C1-be, C2-be Aimfult se azonos szintu PR, se HE nem nyomta le, es nem voltak lamak...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Cobra.
drop rate növelés inkább

Hide and fear, Cobra Commander is here !

csuzlee
Szerintem mi is csinalhatnank nyugodtan ezt :D En nap kozben tobbnyire 4-5 orat tudok jatszani es az is tobb mint a semmi, de most hogy nincs a jo oreg Johnny Whisky (Walker), most eleg gaz :D nincs is annyi party :D

csuzlee
Nem hiszem, ezt csak arra ertettem, hogy pl. engem mindig bevettek eddig, meg manooot is ha vele mentem. Azt vettem eszre, hogy a kinaiak tobbsege nagyon jo arc, es kozvetlen, es igazsag szerint ok nem is az xp miatt csinaljak, szoval, minde1 kit vesznek be, es nincs tokeletes party, ok altalaban csak valami cuccra gyurnak :D

és miért vesznek be 1 embert a partiba? Elterelés?

Nethyrrea
már prelude óta ezt csinálják sztem :D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
<#wow1>Huh, de fasza elég fifikásak ezek a kínaiak.

csuzlee
Kinai farmolasi modszer: van 4 ember, mindenki ket acc, es 6 oras valtassal jatszanak non-stop :D Szoval mindig 1 ember viszi a 8 karit, 1 ember pedig meg be tudnak venni a partyba :D Termeszetesen ezt csak boltbol lehet megoldani :D De eleg eredmenyes :D

csuzlee
Hat szerintem C1-ben ijaszok, C2 toros, C3-ban WC, de azert az HE full buffban eleg uber tap. En anno C1-es free szerveren egyszerre ket azonos szintu SR-t nyomtam le, sok HP es sok critical, mig az elf csak gyors de mi a francot er vele, ha nem kell elfutni? :D Szerintem SR eleg gyik, csak farmolasra kivallo :D

Nethyrrea
hát a hawkeyek épphogy ostromon voltak jobbak. legalábbis sieghardton ostromíjászként híresültek el. igaz hogy lassúak, de elég szépen sebeztek ígyis, és VALAMENNYIVEL többet bírtak mint a PR vagy a SR. quick heal potikkal meg kvázi kinyírhatatlanok. :D

C2be miert is volt jo a HE? Ott basztam szet barmelyiket ahol es ahogy akartam:) Meg siegen is szarok voltak mer lassuak...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sztem 1v1be sps-t semmi sem tudja lenyomni.

Nem kifejezetten. +4con-str tetkokban, +5os avadon setbe kb 20%al serulekenyebb mint 1 ijjasz, ami nem annyira sok... Evasion nincs beleszamolva, de az kb csak a kapott dmg 40%-at erinti. Ha az sps okosan jaccik akkor nem konnyu megolni meg csapat pvpben sem.

hogy a fenebe ne:DDDDDDDDDDDDDDDD

Nethyrrea
nos, kipróbálni kilehet a sok free szerver valamelyikén, ami ugye mondjuk illegális de aki azon játszik azt úgyse érdekli, ha a fizetõst megveszed, akkor a játék árában bennefoglaltatik 1 hónap "ingyen"játék.

kiserik
Ty. És ki lehet valahol próbálni, vagy meg kell venni és ha teccik jó, ha nme akkor meg szivacs?

Az SwS már lvl60-nál hasznos társaság :)

Szekijoe
Azért ezt nem mondanám kb a bladedancerral van egy szinten. Nélküle nem mennek el pvp-zni de nem õ fogja az ellenséget leölni.

Cobra.
A "fehér" elf Swordsinger, nem BD (ráadásul C1-ben semmi normális skillje nincs, kb annyit ér egyedül, mint egy Elder)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

barret
Miert "Light" elf nem lehet Bd? Mar naluk is lattam tobbszor a "tancot"...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nethyrrea
jah. legjobb kari nincs. olyan classok amik egyes chronicle-ben jobbak mint máskor, vannak. c2 a treasure hunterek korszaka volt (bár a hawkeyek is jók voltak), c3 inkább a nukereknek kedvez (fõleg spellsingereknek sztem), TH-kat és darkelf tõrösöket nerfelték. ami látható is volt a régi c3-as pvp videókban: egy warlord lenyomott egy TH-t 1v1-ben. ami c2-ben nemsûrûn fordult volna elõ.

c2 TH: spec-spec-spec-halott vagy
c3 TH: spec *miss*-spec-spec *miss* TH meghalt

barret
Neked is koszi:)

barret
Kocce...

Nethyrrea
elf bladedancer? wow :D

1. bladedancer az dark elf

2. bladedancerrel te a büdös életben nem nyírsz ki senkit. tudom. énis BD vagyok. 1v1-ben még nemigen nyertem, és elég sok class ellen kipróbáltam a karimat...vazz, még egy nálam 5 szinttel alacsonyabb BD is lenyomott, igaz csak azért mert (ami BD-knél általában egy héten egyszer történik), a life drainja criticalra sikerült és 1500-HP-t leszívott tõlem. ostromon meg bármelyik DD nevetve legyak 2 ütéssel. nemegyszer láttam már hogy egyik pillanatról a másikra meghalok, és a chatet visszanézve látom hogy hopp egy 2k-s sebzésû nyíl innen, hopp egy 3k-s nuke onnan és már alulról szagolom a bakancsot...

Szekijoe
Nincs olyan kari amit valamien másik ne tudna lenyomni<#hehe> Mindnek van gyenge pontja ezért kell kitapasztalni a karaktert, hogy utána tudd, hogy kibe ne köss bele<#nevetes1>
C1ben amiben játszol még szerintem mindíg az íjjász a legjobb. Csak még fejlõdnöd kell<#nyes>
Nálunk C3 ban állandó a pvp és ahogy én leszûrtem az az oldal nyer ahol többen assistálnak a fõ targetelõnek<#eplus2> Még egy destroyer vagy DA is összeesik egy 10-20 fõs össztûztõl.

barret
Lehet hulyeseget kerdezek:)Melyik kari legjobb a Pvp-ben? Van egy 55-os human ijaszom, de szinte mindig lenyomjak:(((Plane torosok! Mondjatok a legjobb karit!
En elf bladedancerre gondoltam... Help!!!

Nethyrrea
nacsak azért mert eddig nemigen értettem hogy a red cobolt oreni magból hol a rákba lehet kifarmolni (lvl 26-36 van eredetileg ráírva a magra, tény hogy akár 39-ig is jól farmolható, sõt, felette is), de nem találtam olyan alacsony szintû mobot, ahol a 28-as orkommal csapkodhatnék. és ugye a DE, és az elf kezdõvárosok orenhez tartoznak.

Nethyrrea
pedig ha megnézed a hivatalos honlapo, fogod látni hogy fizetõs :)

http://www.lineage2.com/news/purchase_box.html?source=main.html

hogy hogy lehet elõfizetni, azt jobban tudják mások, nekem is haver intézi mert én hülye vagyok hozzá :D

Szekijoe
Sirály akkor te tudod mi a helyzet. AZ elsõ kérdésem az, hogy a kínai farmer partyk botból nyomják vagy manuálisan farmolnak?<#conf>

kiserik
Hali!

Lehet, hogy le fogtok hurrogni, hogy olvassak vissza, de azért némi infót szeretnék megtudni a játékról:
- Fizetõs, nem fizetõs (a hivatalos honlapon nem találkoztam olyannal, hogy fizetõs lenne)
- Hogy kezdjem a játékot (milen szerveren, stb)
- amit jónak láttok leírni a játékról egy érdeklõdõnek :)

Elõre is köszi.

csuzlee
Ugy konnyu, hogy egesz nap otthon vagy....<#mf3><#mf1><#boxer><#banplz><#taps>

csuzlee
El kell hogy keseritselek :D Sokkal jobban fejlodok untagedkent, mert csak belogolok a catacombaba, es lam visznek kinai farmer partyba :D szinte allandoan tudok partyzni, csak sajnos nem nagyon van ra idom. Most a ballagas miatt megint van egy kis forgalom a boltban, este meg mar nincs erom jatszani sokat :D De ha meglesz az 58 azzal nagyon elegedett leszek :D

Szekijoe
Diniz ki kell ábrándítsalak Untaggedként sokkal nehezebben levelezik csuzlee mint te és ezért nem tudja összehozni a szint/napot.

B@lu
CSUZLEEEEEEE

1 SZINT 1 NAP 57 EN!!!!!!!!!!!!!!!!!! (LEHET MATEMATIKAILAG MEG A 2 IS KIFER )

Szekijoe
A kezdõ városok dungeonjainak fõ mobja 20. szintû a többi mob a dungeonokban csak kissebb lehet. De még világoskéken is jó xp mert ha jól emlékszem minden duplahp-s és elég gyors a respawn a dungeonokban.

GAthersw
Arena 1v1ben lehet de csapatpvpknél 3 durrantásból (inkább 2) leterítik...

01110000 01110010 00110000

simán veri azt is (sztem)

Holdpro
Spellhowlert nem veri

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..