Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
Be lehet jutni kerulo uton!
Nem kell vegigmenni a kanyonban.
Elol leszel a barlang bejarat korul😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

😄DDDD
bazzzzzzzzzzzz
ez durva 😄DDDDD

BEAST
lol 😄 túl sokat ültél a gép elött nem? :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szekijoe
Sajna a hátas itt nem sárkánynak értendõ <#nevetes1>De 2 darab sárkány is van az allynkban (mert csak a várat birtokló klánvezérnek lehet repülõ sárkánya)
Az AL bug pedig amikor girán castély felõl a hegyen keresztül egy buggal felszaladsz a hegyre és beesel a túloldalon AL bejáratához.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Jaja a hátason kívül csak enchant armour scrollt dobott <#rinya>
De a nuker group levelelt rajta elõször 8 másodszor 6 darab level 11-es crystályt<#bee1>

Mi? Sárkányt? az de karaj

Az AL bug mit takar?

GAthersw
Hátast.

01110000 01110010 00110000

És mit dobott?

Szekijoe
Uh ismét sorry a nagy képért<#banplz>

Szekijoe
Itt egy szép kép Lilithrõl Pénteken és Vasárnap is megöltük<#hehe> A bikát is meg kellett ölnünk mindkét napon mert valaki megint elérte a 75-öt. Az Oreni ostromot meg átaludtam remélem elég fun volt<#papakacsint>

hpzolee
lol?

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

GAthersw
hopp egy helyen benne maradt az angol, remélem elnézitek nekem 😊 Ez egyébként egy paródia akar lenni mert a rohadt Orphus mindig azt írja, hogy túl sok csatlakozó és ennek a srácnak már a töke ki van vele 😄

GAthersw
Me itt a GamePro.com-nál személyes ügyünknek tartjuk, hogy felkutassuk és meginterviewoljunk minden jelentõs online játék fórumának tulajdonosát és megpróbáljuk átérezni az elõfizetõk közti légkört. Mi úgy látjuk, az Észak Amerikai Lineage2 játékosok a L2orphus.com-ot használják, egy oldalt ami nem áll hivatalosan kapcsolatban a Lineage2.commal.

A következõ beszélgetés egy telefon inteview a fórum fõ adminjával, Microwave-el.

GameProCom: Helló, és köszönöm, hogy szakítottál idõt erre az interview-ra MicroWave.

Microwave: Kösz, hogy "gondoltál rám" Bill.

GameProCom: Szóval, mi késztetett rá, hogy úgy dönts, létrehozod ezt a csodálatos honlapot a Lineage2 Észak Amerikai játékosai számára?

Microwave: Nos, eredetileg volt egy lvl8as fighterem a Bartzon és idegesített, hogy nem tudtam szemétkedni azokkal az emberekkel akiket megöltem. A hivatalos fórumon GMAsh folyamatosan bannolt ezért úgy döntöttem megcsinálom a saját Fórumomat és sokan követtek.

GameProCom: Érdekes. Még mindig tolod a Lineage2-t?

Microwave: Lol, dehogy, utálom azt a kiba*zott játékot.

GameProCom: Akkor miért üzemelteted még mindig a honlapot?

Microwave: 2 Szó Bill, LÓ VÉ!

GameProCom: Pénzért üzemelteted a honlapot?

Microwave: Yep. You see when the grind in Lineage 2 started to get to me at level 8 I bought a large amount of ingame currency from IGE.com. They said if I put their banner on my site they would pay me lots of Muh Nee. I later quit the game because I was unable to read the level 20 walkthrough for my class transfer, but I kept the site up to keep getting more Muh Nee.

Microwave: Hogyne. Amikor a grind elkezdõdött a Lineage 2ben 8as szinten egy jelentõsebb játékbeli összeget vettem az IGE.comon. Õk azt mondták, hogyha kirakom a hirdetésüket a honlapomra sok LÓ VÉ-t fognak fizetni nekem... Késõbb abbahagytam a játékot mert nem tudtam elolvasni a 20as kaszt váltóm "végigjátszását", de a honlapot megtartottam, hogy továbbra is dõljön a LÓ VÉ.

GameProCom: Nos.... Ez.... Király...

Microwave: És tudod mi a legszebb dolog Bill? A haverom felbátorított, hogy próbáljam meg a honlapot egy T182es "számológéprõl üzemeltetni" ami még mindig megvolt nekem, az a darab amit a fõiskolai osztályból csórtam. Fogadott velem, hogy nem merek vele felcsatlakozni a helyi "711" es nyílvános telefonra és onnan futtatni a honlapot. Nagy meglepetésünkre szûkösen kezelni tudtunk 2 csatlakozást az oldalra egyszerre. Mindenki más aki csatlakozni próbál azt az üzenetet kapja, hogy TÚL SOK CSATLAKOZÓ!

GameProCom: De a fórumozók nem lettek mérgesek, hogy csak 2 lehetett egyszerre fent összesen?

Microwave: Nos Bill, apám egyszer azt mondta... Csak egyszer mondta de én mégis nagyon sokszor élek a mondásával a való életben a mai napig:

"BASSZÁK MEG"

GameProCom: De ha az egész honlapot egy TI82-es "számológéprõl" és egy 711es vonalról üzemelteted, soha nem fog megszakadni?

Microwave: Nos igen, szar dolgok megtörténnek. Valamikor fõiskolás fiúk meg fogják próbálni elbaszni a a fizetõs telefonba dugott számológépemet, de a haverom Ralph, aki a 711-nél dolgozik ki jön hozzájuk és addig veri õket amíg nem véreznek és utána elszaladnak. Ez remekül mûködik.

Adminokként ezt a 3 hajléktalan trasvesztitát fizetem akiknek ezek a fedõneveik: Maxxx, eBLeeS és Rhayde hogy figyeljék a "számológépemet" és állandóan bannolják finalElfet, akármikor hozzászól. Az a seggfej elvert a való életven és k*rvára utálom.

GameProCom: Mennem kell...

gPROject
szégyen 😞

GAthersw
ha vissza tudok lépni Orphusra akkor lefordítom...

Me no talk english, majd Nethy leforditja<#eplus2>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Tufa
Fordítás? 😊

http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=127111

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BEAST
nem teljesen törölted ki a http://-t 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sámán
<#wow1><#wow1><#wow1>

Köszi! <#wave><#vigyor2>

(Nekem mi nem volt jó????)

FeketeVipera 77 SS

BEAST
😊

BEAST

Sámán
Nekem meg ilyen állatkám van! 😊
[/img]

FeketeVipera 77 SS

barret

Itt meg remenykedtunk,durva volt a folytatas...

barret
Al bug jooo! Hamar be lehet jutni:
Akar tobben is egyszerre😛

kár hogy még c3-ban is maradtak ilyen durva bugok =/

Nethyrrea
nem ajtó vagy fal buggal csinálta. diniz, kérdezd csak meg Lianlit, õ is ugyanezt nyomatja. sárkánnyal odarepül valahova a vár fölé, dismountol, és akkor valami módon beesik a trónterembe így (gondolom valami bug), aztán a belsõ gatekeepereket lecsapta hogy ne tudjatok kijönni.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Tufa
az ajtós bug ha még müxik akkor aszem úgy kel csinálni, hogy oda mész a kapu közepéhez szorosan, és elkezded nyomni az elõre gombot. mint amikor AL-hez rövidítenél, kb ugyanolyan módszer ez is

A sarkanyos berepulest mi is csinaltuk. De az ajto bugot nem ismerem. Azt hogy kell?

B@lu
nemtudom

hogyan?

B@lu
oopsz
most mondta szeki hogy sarkannyal be tud repulni barki barhova (szerinte)

B@lu
nemtom valahogy bejutott valaki a var teruletere gondolom a sima ajto vagy fal buggal, es leolte az npc ket

uyganis nem voltak vedok

ismered uyge hogy kell atbugolni zart ajton?

Hogy mukodik ez a "csel"? Akar pm-be is johet.

B@lu
jah, tok jo volt jiraf ramjott mikozbe rootolva voltam 😊

atvaltottam heavyre es vartam , 1 -2 drain ugye mp sporolas😊 aztan ramentek vagy 5 en , en is szivtam 1 et bele, az utolsot, ami 2.2 K crit volt amire meg is padlozott😊

utana pm ezett nekem es rohogtunk hogy a 40-50 dmg k utan kapott egy 2.2 K t

mondta is hogy o is wc subclasson van amit persze vagok, mivel ott konyorgott a multkor nekem amikor alt karival farmoltuk az uj WC amuleteket😊 nem ross zarc 1ebkent

B@lu
"kevésen múlott az is hogy a DS ismét megszerezze girant is, ami végülis nem sikerült nekik."

egy jo rushra futotta utana totalis eleminacio volt , pedig meg csellel leszedtek a bent levo npc ket es nem tudtunk kijonni a varbol meg a ujraszuleto terembol..s 1 db npc vedo sem volt

Nethyrrea
szori hogy siege alatt beszóltam amikor ott hevertem elõtted holtan ilu, de kicsit ideges voltam attól hogy a Shadowsofaden nem tudott önállóan lefolytatni egy sieget, pedig többen voltak mint mi.

gludio siege.

a vártulajdonos klán vezetõje gaiserik kilép a játékból, ezért át kellett transferelni a kastélyt a másik klánnak, ígyhát mindenki attackernek iratkozott fel. a két oldal, akik mégis szembenálltak egymással:

tõlünk:
rhap1-2, frostbite, psykopaths, havok, a jelenleg alliancen kívüli új shapredge, nemhivatalosan masada (mivel van kastélyuk ugye), és havok, az új leendõ vártulajdonos klán, és az egyik RIP klán, ha esetleg ICA is jönne (jött is, bár ellenük a különálló allyban lévõ egyetlen RIP édeskevés)

tõlük:
shadowsofadentõl 7 támadó klán, a TRIAD fõ klánja, és a Lalegionnoire klán.

természetesen mindkét oldalon a buffbot-klánok is szerepeltek, de akárhogy is nézem, a támadók eleve túlerõben voltak már ígyis.

siege közben néztem ally infot, 64-en voltunk épp bent, ebbõl olyan 55-en siegen.

nanáhogy jött az egész ICA bagázs még emellé segíteni SOA-soknak. ottvolt az ICA krémje, kvázi 5-6 klánjuk képviseltette magát, talán csak a farmer hawksofheavenst nem láttam ott.

hogy hogynem közben a tempestesek elhatározták hogyha már IC azzal van elfoglalva hogy minket irtson, rámozdulnak giranra. hálistennek ezzel elvitték az IC-seket gludiótól, és ezáltal bebizonyosodott hogy a SOA egymaga, még a másik 2 segítõ klánnal is mennyire impotens. egymagam betudtam rohanni a relic roomba mire végre sikerült leszedjenek, pedig az ajtónál is fel volt sorakozva szépszámmal SOA-s, és végig a trónteremben is lõttek ahogy befutottam 😄

az idõ iszonyat szoros volt, a HAVOK vezetõnek kb 1-2 perccel a vége elõtt sikerült a kasztolást befejeznie, így a transfer végülis sikerült. ahogy ally chaten olvastam, kevésen múlott az is hogy a DS ismét megszerezze girant is, ami végülis nem sikerült nekik.

utána meg elmentünk raidezni egyet 😊 (szar dropokat kaptunk, egyik nem is dobott semmit)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
nincs valakinek elfekvõben egy accja?
rendeltem egy dvd verziót, de úgy tûnik nem lesz belõle semmi, mert nem akar megjönni
szóval, ha valakinek van egy eladó accja, plíz privát!

Lynx_TWL
hû de láma😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Nethyrrea
mivel hogy a nevem orphus fórumon bele van írva a sig-embe, úgyis mindenki tudja ki vagyok. és, a nevem elõtt van a szintem. haddnekelljenmár 2 perccel többet fotosopoznom hogy szépan körbevágjam csak a szintemet..... <#rolleyes>

Nethyrrea
tökmindegy. azért szedtem ki mert orphusra is beraktam. ott meg mindenki igyexik titkolni, akkormeg én miért ne 😛

LOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tufa
a legnagyobb poén az az hogy a bal felsõ sarok a nevével együtt van cenzurázva, de az lemaradt hogy a karaktere fölött is ott van a neve <#idiota>

Sámán
Állandóan ez a titkolózás! <#bee1><#ejnye1><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Tufa
miért cenzúrázod ki a neved és a hp/cp/mp sávodat?

Nethyrrea

Nethyrrea
hümm....hao-nak sikerült megcsinálni a +16-os damáját....

Sámán
Fûszoknya új tulaja egyik "alt"-om. 😛

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
fenét, nincs nekem arra pénzem. csak ha nincs parti, akkor az altjaim egyikét tolom 😛