Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell vegigmenni a kanyonban.
Elol leszel a barlang bejarat korul😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
bazzzzzzzzzzzz
ez durva 😄DDDDD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az AL bug pedig amikor girán castély felõl a hegyen keresztül egy buggal felszaladsz a hegyre és beesel a túloldalon AL bejáratához.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
De a nuker group levelelt rajta elõször 8 másodszor 6 darab level 11-es crystályt<#bee1>#bee1>

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
01110000 01110010 00110000
A következõ beszélgetés egy telefon inteview a fórum fõ adminjával, Microwave-el.
GameProCom: Helló, és köszönöm, hogy szakítottál idõt erre az interview-ra MicroWave.
Microwave: Kösz, hogy "gondoltál rám" Bill.
GameProCom: Szóval, mi késztetett rá, hogy úgy dönts, létrehozod ezt a csodálatos honlapot a Lineage2 Észak Amerikai játékosai számára?
Microwave: Nos, eredetileg volt egy lvl8as fighterem a Bartzon és idegesített, hogy nem tudtam szemétkedni azokkal az emberekkel akiket megöltem. A hivatalos fórumon GMAsh folyamatosan bannolt ezért úgy döntöttem megcsinálom a saját Fórumomat és sokan követtek.
GameProCom: Érdekes. Még mindig tolod a Lineage2-t?
Microwave: Lol, dehogy, utálom azt a kiba*zott játékot.
GameProCom: Akkor miért üzemelteted még mindig a honlapot?
Microwave: 2 Szó Bill, LÓ VÉ!
GameProCom: Pénzért üzemelteted a honlapot?
Microwave: Yep. You see when the grind in Lineage 2 started to get to me at level 8 I bought a large amount of ingame currency from IGE.com. They said if I put their banner on my site they would pay me lots of Muh Nee. I later quit the game because I was unable to read the level 20 walkthrough for my class transfer, but I kept the site up to keep getting more Muh Nee.
Microwave: Hogyne. Amikor a grind elkezdõdött a Lineage 2ben 8as szinten egy jelentõsebb játékbeli összeget vettem az IGE.comon. Õk azt mondták, hogyha kirakom a hirdetésüket a honlapomra sok LÓ VÉ-t fognak fizetni nekem... Késõbb abbahagytam a játékot mert nem tudtam elolvasni a 20as kaszt váltóm "végigjátszását", de a honlapot megtartottam, hogy továbbra is dõljön a LÓ VÉ.
GameProCom: Nos.... Ez.... Király...
Microwave: És tudod mi a legszebb dolog Bill? A haverom felbátorított, hogy próbáljam meg a honlapot egy T182es "számológéprõl üzemeltetni" ami még mindig megvolt nekem, az a darab amit a fõiskolai osztályból csórtam. Fogadott velem, hogy nem merek vele felcsatlakozni a helyi "711" es nyílvános telefonra és onnan futtatni a honlapot. Nagy meglepetésünkre szûkösen kezelni tudtunk 2 csatlakozást az oldalra egyszerre. Mindenki más aki csatlakozni próbál azt az üzenetet kapja, hogy TÚL SOK CSATLAKOZÓ!
GameProCom: De a fórumozók nem lettek mérgesek, hogy csak 2 lehetett egyszerre fent összesen?
Microwave: Nos Bill, apám egyszer azt mondta... Csak egyszer mondta de én mégis nagyon sokszor élek a mondásával a való életben a mai napig:
"BASSZÁK MEG"
GameProCom: De ha az egész honlapot egy TI82-es "számológéprõl" és egy 711es vonalról üzemelteted, soha nem fog megszakadni?
Microwave: Nos igen, szar dolgok megtörténnek. Valamikor fõiskolás fiúk meg fogják próbálni elbaszni a a fizetõs telefonba dugott számológépemet, de a haverom Ralph, aki a 711-nél dolgozik ki jön hozzájuk és addig veri õket amíg nem véreznek és utána elszaladnak. Ez remekül mûködik.
Adminokként ezt a 3 hajléktalan trasvesztitát fizetem akiknek ezek a fedõneveik: Maxxx, eBLeeS és Rhayde hogy figyeljék a "számológépemet" és állandóan bannolják finalElfet, akármikor hozzászól. Az a seggfej elvert a való életven és k*rvára utálom.
GameProCom: Mennem kell...
01110000 01110010 00110000
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Köszi! <#wave>#wave><#vigyor2>#vigyor2>
(Nekem mi nem volt jó????)
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
uyganis nem voltak vedok
ismered uyge hogy kell atbugolni zart ajton?
atvaltottam heavyre es vartam , 1 -2 drain ugye mp sporolas😊 aztan ramentek vagy 5 en , en is szivtam 1 et bele, az utolsot, ami 2.2 K crit volt amire meg is padlozott😊
utana pm ezett nekem es rohogtunk hogy a 40-50 dmg k utan kapott egy 2.2 K t
mondta is hogy o is wc subclasson van amit persze vagok, mivel ott konyorgott a multkor nekem amikor alt karival farmoltuk az uj WC amuleteket😊 nem ross zarc 1ebkent
egy jo rushra futotta utana totalis eleminacio volt , pedig meg csellel leszedtek a bent levo npc ket es nem tudtunk kijonni a varbol meg a ujraszuleto terembol..s 1 db npc vedo sem volt
gludio siege.
a vártulajdonos klán vezetõje gaiserik kilép a játékból, ezért át kellett transferelni a kastélyt a másik klánnak, ígyhát mindenki attackernek iratkozott fel. a két oldal, akik mégis szembenálltak egymással:
tõlünk:
rhap1-2, frostbite, psykopaths, havok, a jelenleg alliancen kívüli új shapredge, nemhivatalosan masada (mivel van kastélyuk ugye), és havok, az új leendõ vártulajdonos klán, és az egyik RIP klán, ha esetleg ICA is jönne (jött is, bár ellenük a különálló allyban lévõ egyetlen RIP édeskevés)
tõlük:
shadowsofadentõl 7 támadó klán, a TRIAD fõ klánja, és a Lalegionnoire klán.
természetesen mindkét oldalon a buffbot-klánok is szerepeltek, de akárhogy is nézem, a támadók eleve túlerõben voltak már ígyis.
siege közben néztem ally infot, 64-en voltunk épp bent, ebbõl olyan 55-en siegen.
nanáhogy jött az egész ICA bagázs még emellé segíteni SOA-soknak. ottvolt az ICA krémje, kvázi 5-6 klánjuk képviseltette magát, talán csak a farmer hawksofheavenst nem láttam ott.
hogy hogynem közben a tempestesek elhatározták hogyha már IC azzal van elfoglalva hogy minket irtson, rámozdulnak giranra. hálistennek ezzel elvitték az IC-seket gludiótól, és ezáltal bebizonyosodott hogy a SOA egymaga, még a másik 2 segítõ klánnal is mennyire impotens. egymagam betudtam rohanni a relic roomba mire végre sikerült leszedjenek, pedig az ajtónál is fel volt sorakozva szépszámmal SOA-s, és végig a trónteremben is lõttek ahogy befutottam 😄
az idõ iszonyat szoros volt, a HAVOK vezetõnek kb 1-2 perccel a vége elõtt sikerült a kasztolást befejeznie, így a transfer végülis sikerült. ahogy ally chaten olvastam, kevésen múlott az is hogy a DS ismét megszerezze girant is, ami végülis nem sikerült nekik.
utána meg elmentünk raidezni egyet 😊 (szar dropokat kaptunk, egyik nem is dobott semmit)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
rendeltem egy dvd verziót, de úgy tûnik nem lesz belõle semmi, mert nem akar megjönni
szóval, ha valakinek van egy eladó accja, plíz privát!
FeketeVipera 77 SS