Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk egy ork tyrant vagy egy disztrójer jól jár vele -de akkor ez az egész csak külcsínyre megy... Semmi extra segítséget nem kapsz vele a gyakáshoz plusz még etetni is kell... <#bee1>#bee1><#buck>#buck><#vigyor4>#vigyor4>
FeketeVipera 77 SS
Megjósolom a közelgõ idegbajt. ha rajta ülsz akkor a te statjaidat használja.
Én poénból vettem annyira nincs rá szükségem. Csak megláttam Adenban 20m-ért és megtetszett (szerintem az vihette le az árát hogy van neve, de szerencsére nincs a nevében se szám se x se o0). Szerintem ha pénzre lesz szükségem, 30m-ért bármikor elmegy Giranban.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Végülis sárki kaja még mindig olcsóbb mint bkristály! 😊)
Lassan gyak?! De legalább jó a pdefje??? Ha pl meglátok egy piros emberkét nekiugorhatok vele??? 😊))
Ha betámad a mob amikor rajta ülök gondolom elöször õt gyakja le -vagy engem is ki lehet jelölni függetlenül tõle? És gyakni??? 😊
FeketeVipera 77 SS
Ha nekiülsz... megnézem utána a hajad színét <#papakacsint>#papakacsint>
Pl 50edik szinten egyedül is elbánik hasonló szintû mobokkal???
Vagy esetleg hogy meg is érje anyagilag kissé nagyobbakkal??? Mennyi b-kristályt zabál??? Kb mennyi idõ alatt tüntet el 1t???
Amikor a hátán ülsz tudod healelni meg buffolni??? <#vigyor3>#vigyor3>
Csak mert gondolkozom hogy nekiülök 1nek <#nyes>#nyes>
FeketeVipera 77 SS
meddig voltatok bent?
Ostrom után ujból probalom!
Megnéztem má Antharaszt pár allytaggal<#hehe>#hehe>
A szív!
Bementunk! Vártunk rá vagy 5-10 percet mire sikerült felébreszteni és kijött!
Egy kép amikor nagyon nyomul!
De azért sebzem ezerrel!<#vigyor2>#vigyor2>
Még egy ütését ki is birtam!<#nevetes2>#nevetes2>
Utána megleptem magam egy kicsi antharasszal <#bee1>#bee1>
úgylátszik akadozott az információ. egyébként meg IC-nek megjelenni tök felesleges volt gludiónál, eleve legalább 2 az egyhez túlerõ ellen védtünk, ráadásul a hülye gludio vártulaj kb 5-10 perccel lekéste a defense jóváhagyást a többi klánra, így nemhivatalosan védhettünk csak. ha jóvá tudta volna hagyni.....akkor talán még meg is tartjuk. talán.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
mondjuk nem ertem mert hagytuk ott innadrilt Gludional nem volt szinte semmi ellenallas
siman ment volna mind2 var
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
A LineAge-nl mennyit kell fizetni??
(FT-be!)
PLZ!Vki írja le!

le lehet már szedni a c3-t vhonnan?
És a my acc paswordje nem feltétlenül egyezik a játékba belépési passzal
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)