Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLZ!
Vki segítsen!
Nem tudok beképni a játékba mer azt írja nem jó a PWD-m!!
Pedig az oldalukon a MY ACCOUNT-nál bebírok lépni azzal a jelszóval!!!
Mit csináljak ezzel??

OMG még éltek ? 😄DD
hali emberek és kokcák!
Neocron 2 ot imseri valaki ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nethyrrea
meglepõ? a free illegális...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
aggyál xp-t

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
<#eljen><#taps>

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
igen

01110000 01110010 00110000

ti ezt eredetivel kenitek???
grat grat!

Szekijoe
Végre!

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Nethyrrea
^^

én csak azt szeretném ha végre reward 2-re állítanák azt a rohatt chilly codát gludióban, hogy megkapjam a szükséges ori ore-t...vagy egyáltalán lássam mennyit kapnék annyi gyümölcsért....

gPROject
pedig, de szeretnék csinálni belõle egy mage-dorfot vagy gladiátort vagy wc-t vagy...

gPROject
szegénykém..

gPROject
kár, hogy cukinak már sose lesz ilyen cucca 😞

SDana
Ment régen, most nem tom.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Tufa
Off szerveren nem müködik az az ártúlpörgetõs dolog? (nem mennék bele a részletekbe, szerintem már hallotál róla)

Nethyrrea
amiért a sok shout bûzlik ahol több tízmillák cserélnek gazdát olyan cuccokért amiért normál esetbe a felét se adnád.

láttam sok ilyet hogy WTB nightmare gloves 50mil, WTB majestic circlet 70 mil, maryjane420 is a +16-os bow of periljét árulta orphuson, kikiáltási ára 200 milla, amiért khailtól valaki MEGVETTE 300 milláért az elsõ craftolt soul bowt a szerverünkön, satöbbi satöbbi...és nekem ne jöjjön senki azzal hogy "volt egy törpéje elõtte". jah...mindenkinek volt egy olyan jól menõ törpéje hogy a kínaiaktól zsúfolt piac ellenére is több százmillákat keresett, és pont ezek az emberek, mi? aha....majd eccer elhiszem.

Tufa
Bár mondjuk ott officialon elég sok meló van vele, igy talán-esetleg még megértem. (Ahoz a serverhez viszonyítottam, ahol én jáccotam. Ott 200-300-400millióba került egy strider, csak egy doom knight pl 10milliót dobott 😊 )

SDana
Az az igazság, hogy nekem megérné 😊
Pacipaci 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Tufa
Miért érzem úgy hogy nem becsületesen szerezte? 😊)

Nethyrrea
hát, ha shoutban azt lehet olvasni hoyg egy nyomoronc majestic helmetért valaki 70 millát adna....

Tufa
Annyit megér valakinek? <#fejvakaras>

SDana
Valahol? Diniz quotejában volt 😊

SDana
Ténleg, néztem, hogy lehet venni kész stridert 47 millióért... Egy top Bs vagy As fegyverhez képest még olcsó is 😊

Szekijoe
Azt mintha én is olvastam volna valahol, hogy a HERO questhez ki kell nyírni. Szerintem nerfelték Antharaszt és azért megyünk hogy kiderítsük mennyire.

Eddig tudomásom szerint a DS próbálta elfoglalni egyszer Adent. Eközben az IC orennél várakozott. Azt hiszem Dylan ment sárkányháton és felülrõl nézte az ostromot. Ha a DS betudta volna törni a belsõ kaput akkor az egész IC ally átvonult volna Adenhez és szétvertük volna õket. Az ellenségeskedés miatt nagyon kicsi esély van arra hogy Aden el legyen foglalva ezen a szerveren!

Tufa
<#wow2>

SDana
Majd C4ben... Ott kötelezõ lesz. Eddig csak fakultatív program volt 😊
Egyébként ahogy néztem, Aden várát se foglalta még el senki siegen, pedig az is régóta árválkodik már...

de azért vicces, hogy C1ben rakták be a játékba, és még c3-ban se ölték még le...

SDana
Mass rez kaszt idõ: kb 5 sec
Antharas damage/sec: kb 10000

Esélyes 😊

Nethyrrea
ilyenkor a bishop mass alliance rez skillje igen hasznos asszem 😄

Nethyrrea
no persze ez akkor ha nem gyakjátok le vagy hal meg mindenki 😊

Nethyrrea
kijutni úgy lehet, ha kilogolsz a játékból és több mint fél óráig nem mész vissza. akkor a játék kiportál a második legközelebbi városba. legalábbis egy régi orphusos leírásban ez szerepelt.

Nethyrrea
spellhowlerek kapnak sebzésbónuszt, mivel Antharas Wind spell érzékeny (hurricane rulez)

ami meg a túlélsi esélyeiteket illeti, emlékeztetnélek arra a videóra min egy c2-es teszt szerveren maxolt szintû, maxolt cuccú emberkébõl beküldtek 1500-at oda vagy mennyit, és azok is több mint egy órán keresztül gyakták.... (vagy több órán keresztül?)

gPROject
na szóval én arra goindoltam, hogy antharastól nincs kiút
vagy megölöd és utánna kitudsz jönni, vagy mindenki meghal és vége a raidnek
nincs olyan, hogy ti majd kiportáltok(legalábbis c2-ben így volt)

Szekijoe
Lehet neked van igazad. Akkor lesz egy full SH party meg eddig úgy tûnik megy egy másik party nézõnek<#vigyor5>

SDana
Asszem csak spellhowlerek kapnak sebzésbónuszt antharasznál. Vagy az csak régen volt így?

Szekijoe
Szerintem azt akarják megnézni, hogy kb mennyi %-ot tudnak róla leverni<#bee1>Ha látható az eredmény akkor késõbb lehet beiktatnak egy Full Antharasz raidet. (erre természetesen nagyon kicsi esély van!)

Szekijoe
Anharaszra a nukerek sebzésbónuszt kapnak. Most formálódik egy kamikaze nuker group 7 varázsló 1 SE 1 BD. Tehát elméletileg õk 100%-os eséllyel meg fognak halni. Én a második partyban leszek ami egy vegyes "kisérõ" party +prophettel aki felbuffolja a nuker partyt Meg nálunk lesz szerintem tank is hogy az odaúton ne haljon meg mindenki.(mondjuk a 7 nuker tutter kipucolja az utat a szívig<#nyes> Mi elméletileg nézõnek megyünk meg frapsolni de én tutter nem hagyom ki hogy bele ne üssek. Valami olyanra emlékszem, hogy nem lehet kisoézni antharasztól nah ezt is le kell tesztelnem<#hehe> Ha nem mûkszik a party recall akkor nyomom az egyszemélyes recall-t ha az sem akkor a blessed soe scrollt. <#bee1> De alapból meghalni megyek oda!!! Dobni nem fogunk semmit, mert veszünk Lucky scrollt a dawn priesttõl! <#vigyor2>
Toiban amikor Baiumot felébreszti valaki akkor az egész torony rázkódik. Tegnap a 10.en gyûjtöttük az õsi scrollokat amikor Bo3alwa felébresztette <#vigyor>Érdekel AL-ben, hogy remeg a föld<#vigyor5>

gPROject
"Még nem világos teljesen, hogy az én partym is meg fog halni vagy csak a másik"

ezt nem értem<#confused>

Szekijoe
Wooohooo! Lehet szombaton megyek és pofáncsapom Antharaszt!!!<#smile>
Nah arról tutter rakok be screenshotot<#hehe>
Még nem világos teljesen, hogy az én partym is meg fog halni vagy csak a másik.<#vigyor2>
Szerintem senki nem fogja túlélni, de ez engem nem zavar<#vigyor5>
FUN FUN<#bee1>

Kül ez olyan mint a MU??

De elõször nem az 1-et kéne megpróbálnom??
Vagy majdnem ugyanaz a kettõ??

Na akkor letöltöm a 2-õt és vki tarthatna egy bemutatót nekem!! 😄
VAgy itt az msn-em: [email protected] 😊

Vagy nem???<#wilting><#wow3>

A 2!<#taps>

Tufa
szerinted?

Melyik éri meg jobban h letöltsem az 1-et vagy a 2-õt???

phalanx
nah úgy néz ki C4-ben lesz 1 új vár (és a hozzá tartozó új terültetek+város) és lvl 80-ra emelik a max szintet!!! (de csak heroknak) Továbbá minden kaszt kap 2 új skillt! (ez is csak heroknak <#mf3>)

Nethyrrea
hû...elmehetne az a kocsi egy jobb szúnyoghálónak 😄DDD

GAthersw
Adták volna nekem azt az RX7est :/

01110000 01110010 00110000

B@lu
vazzeg a link:

minigun teszt