Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
Utánna fizetõsön kezdesz jáccani(ha jáccasz)?

BEAST
nem , de tervezem 😊 csak legyen vége ennek a lakásfelújítós szarságnak és idõm is lesz 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tufa
megint jáccol? <#hehe>

BEAST
így van!!! ... dark elfek a legjobbak ... de az AW már azért is gyenge mert DE ... hát még hogy tõrös 😄DD ... most SR-t csináltam ... nem olyan rossz , meg lehet szokni (külsõre) ... csak be kell bizonyítani a népnek hogy a látszat ellenére nem vagy homi :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tufa
Csinálj windowed mod ini-t a mostaniból. Így gyorsan tudsz váltogatni. (személyes tapasztalat... 3 kari egyszerre futott nálam is 😊 )

külsõre természetesen a dark elfek a besztek 😊 de azok olyan gyenguszok 😞
HE meg azért jön be mert nincs felesleges skillje
rootolni a "boxolt" karival nem fogok, csak buffolni és ülni vele 😊
sajna nem lehet olyan gyorsan váltogatni a 2 game között 😞 nagyon leterheli a gépet az L2

Sámán
Kiváncsi leszek menni fog-e tényleg, persze lehet hogy nektek jobb gépetek van! <#vigyor3>
Olyan karit válassz ami a tesódnak is tetszik, akkor húzhatjátok együtt <#vigyor5>
Varázsló mellé (ha amellett döntesz) csinálj másik accon SE-t, 20ig különkülön is gyorsan megvan, utána meg SE ad empowert stb rootol te meg addig lövöd ameddig akarod <#vigyor2>
Bár nekem az jött be a legjobban amikor SE csak buffolt meg rechargézott -úgy tartott a legtovább a manája -mindig nagyjából varázslóval egyszintû moboktat gyaktam -marha gyorsan haladtam és sok-sok drop is volt <#vigyor2>
Ha így csinálod, esetleg beleölsz egy kis bsps-t 20ról 40ig egy hét <#hehe>
Íjász mellé prophet ad hastet, SE viszont rootol meg rechargézik neki is....
Az is fontos melyik tetszik jobban -külsõre!!!! Én pl emberrel tuti nem játszanék! <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
LOL!
Én is akarok egész nap L2-vel játszani fizetésért!!!<#nevetes1>

Amennyit értettem belõle: csomó kínainak iszonyat kevés kessért az a feladata hogy napi 12órában farmoljon, hétvége/szünnap nélkül, és valaki jó pénzt akaszt le az összeszedett adenából/aranyból/akármibõl -mert ez megy wow-ban is meg mindenféle függõséggel járó játékban <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

el lehet indítani 2x a lineaget akár többször is (múltkor 3x sikerült elindítanom, mondanom sem kell, hogy vagy 10-20 percig töltött 😄D)
de most az a nagy kérdés, hogy mit indítsak 😄
SR/PR/HE - SH/SS, ezekre gondoltam eddig, ezek közül kéne választanom

én kérem akkor 😄

Nethyrrea
a kínai és egyéb MMORPG farmerhálózatokat és munkáikat bemutató cikk, igen tanulságos.

kérésre lefordítom hamarost.

http://www.1up.com/do/feature?cId=3141815

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Egy géprõl akarod egyszerre, úgy hogy rendesen fut mindkét acc????
Nekem egy géprõl csak akkor ment 2acc ha az egyik bot volt...
Úgy viszont semmi fennakadás nincs -de javasolni nem merem!!!! <#vigyor5><#buck>

FeketeVipera 77 SS

acc már van, csak el kell döntenem, hogy mivel legyek <#vigyor5><#vigyor3>
meg még rá kell magam vennem, hogy megint ennyi idõt rászánjak a gémre
ja és ha ez a 2 klienses dolog nem nagyon akar mûködni vagy nagyon játszhatatlan lesz és nem tudom magam powerlvlezni Gattacával, akkor hagyom a francba =/

Sámán
Milyen karid lesz??? Gondolom neked kell az új acc <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

B@lu
vedd meg a jatekot

majd jó lesz az új karimnak <#nyes>

Taptarap
<#nyes><#nyes>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Szekijoe
Hm... Talán az lehet a probléma, hogy nem vetted meg a játékot? És ezért nincs meg a kód.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Azta! Állatul nézel ki😊
Egyébként meg akkor nem csak nekem keveredtek össze a potik meg idõnként a shotok meg ilyesmik... Cobolnál pl rendszeresen azt írja ki hogy use blessed spiritshot A -meg ilyesmik 😊)))

FeketeVipera 77 SS

gPROject

Kahath
<#violent><#gun><#violent><#violent><#gun><#violent><#gun><#gun> <#email>

Légyszi segítsetek!!!!

Kahath
De olyat honnan szerzek???

gPROject
köszi

Nethyrrea
kijavították azt a hibát aminél valamiért nem kaptál infernium orét grave predatort vagy crimson draket gyakva, egyedül

kijavítottak egy hibát ami elõfordult ha a PC (játékos) szintje esett miközben a kails magic coin questet csináltad. vagy valami ilyesmi.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ha elkéne kezdeni elmagyarázni a játék rejtelmeit akkor reggelig itt ülnék és csépelném a billt...

röviden, ez egy online világ, rengeteg játékossal a világ minden tájáról, ahol te egy vagy a sok közül, és a diablóhoz és sok egyéb rpg-akció játékhoz hasonlóan itt is fejlesztened kell a karaktered, klánokba tömörülni, várakat ostromolni, egymással harcolni, stb.

ha kicsit tudsz angolul akkor nézz el a hivatalos oldalra, ott többet megtudsz. link az oldal tetején a kép alatt.

gPROject
# Corrected the problem of not being able to obtain a "Stolen Infernium Ore" when hunting the "Grave Predators or Crimson Drake" alone in the Stolen Dignity quest.
# Corrected the problem of not being able to carry out the quest if a PC's level falls while carrying out the Kail's Magic Coin quest.

plz, ezt letudná valaki fordítani?

Sámán
De különben pont azt mondom, hogy mostmár megéri csinálni top b fegyiket -fõleg ha vállalod a darabkák kifarmolását!!! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Majd ha egyszer véletlenül sikerül felkelnem hajnali 5kor úgy hogy nem éppen munkába rohanok, és be tudom váltani azt a rengeteg cobolomat betársulok!!! <#vigyor3><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

B@lu
oda az add gameshoz kell hozzadni a lineage2 serial numberodat en ugy emlexem

ja, es a plaync account(weboldal) es a jatek acc nem uyganaz

gPROject
52-n neke mosquitoval még ennyi pdefem se volt
a bw ++pdefet ad

Szekijoe
Top C fegyó akkor a nyerõ <#vigyor2> Mondom kettesével kell csinálni õket hogy eléggé megérje <#nevetes1>

gPROject
zerk?

GAthersw
p.def?

01110000 01110010 00110000

akkor szerintem nem ennyi manája lenne

GAthersw
Robeba nyomod? 😛PPP

01110000 01110010 00110000

Hali mindenkinek! Valaki segitene bevezetni a játék rejtelmeibe?
Ugyanis nagyon nem értem a játékmenetet de nagyon teccik is 😄...

SDana
Egyébként csodálkoztam is, hogy belesebzek a mobba 1000 felettit és alig mozdul meg a csíkja... Ha 4szeres akkor már érthetõ 😄
Én meg már azt hittem, hogy csak én vagyok gyengusz 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Természetesen nem szólóban értettem, hanem partiban 😊
Ott hülyének nézik, ha valaki 52n odamegy lfgzni? 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
az összes katakombában 4x-es HP-jú mobok vannak, tehát ha ESETLEG túl is élnéd a magad 52-jével akkoris többet költenél ss-re meg egyebekre mint amennyit visszakapnál dropokból.

Kahath
Hali! most szedtem le a c3-at, de nem tok belépni... Pedig a weboldalra felenged a kóddal, de a játékba nem. É s My Accountban mi az az add game cuccos????

Sámán
Top b-s fegyit mostanság talán annyiért, de C2-ben csak a mold hardenerek kerültek 7.5millába hozzá, és akkor még nincs recid, nincs semmid, most 30mold hardener kijön 900kból, de még ha drágán (50kért) veszed akkorsem több másfél millánál -hála cobolnak eléggé sok alapanyag megy szépen lefelé -ennek következtében összes többi hozzávaló reci head/blade/part/akármi eltünt a piacról de ha lehet is kapni marha drága.
Pont emiatt szerintem c-s fegyókhoz se sûrûn találsz hozzávalót, fõleg ha topposat akarsz csinálni, mást meg minek is csinálnál 😊

FeketeVipera 77 SS

SDana
Hehe, nem az a szempont, hogy hol esik, hanem hogy kik farmolnak ott... Ha nem megfelelõ, akkor kevesebb xp lesz, mint elõtte... Szép 😄
Amúgy nekem pl érdemes lenne elmenni valami 60-70es katakombába, vagy maradjak még inkább a 50-60asokban? 😊

Szekijoe
Asszem 60-70ig Mondjuk oda DS party nem nagyon fog járni xp-zni mert az IC szokott ott kispartyval nyomulni. Ami pvpre jó lenne, de ha neked shaft kellene akkor azért fél óra alatt mire az IC-s erõsítés megérkezik nem biztos hogy akár 1 is esik.

Nethyrrea
az milyen szintû?

Szekijoe
Martyr necroban esik bop shaft! akkor gondolom a vele egyszintû katakombában is!

Nekem meg elszallt a vinyom, ugyhogy akinek barmifele aimful-videoja van, annak nagyon megkoszonnem ha attolna nekem😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nem tudom. Talan meg mindig pytan meg pytan knightok, csak mar catacombak meg necropolisok miatt nem dvc-be farmolnak a farmerek meg masok se.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
teonosok kíméljenek 😛 😄

apropó, mi dobja a BOP shaftot hogy kb annyira ritka mint egy damascus recept?

Lol, en meg anno npc-nek adtam el a bop shaftokat😄

Nethyrrea
ha tudsz szerezni valahonnan BOP shaftot. sellshopokat látok 800k-tól fölfelé darabjáért...