Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
HE meg azért jön be mert nincs felesleges skillje
rootolni a "boxolt" karival nem fogok, csak buffolni és ülni vele 😊
sajna nem lehet olyan gyorsan váltogatni a 2 game között 😞 nagyon leterheli a gépet az L2
Olyan karit válassz ami a tesódnak is tetszik, akkor húzhatjátok együtt <#vigyor5>#vigyor5>
Varázsló mellé (ha amellett döntesz) csinálj másik accon SE-t, 20ig különkülön is gyorsan megvan, utána meg SE ad empowert stb rootol te meg addig lövöd ameddig akarod <#vigyor2>#vigyor2>
Bár nekem az jött be a legjobban amikor SE csak buffolt meg rechargézott -úgy tartott a legtovább a manája -mindig nagyjából varázslóval egyszintû moboktat gyaktam -marha gyorsan haladtam és sok-sok drop is volt <#vigyor2>#vigyor2>
Ha így csinálod, esetleg beleölsz egy kis bsps-t 20ról 40ig egy hét <#hehe>#hehe>
Íjász mellé prophet ad hastet, SE viszont rootol meg rechargézik neki is....
Az is fontos melyik tetszik jobban -külsõre!!!! Én pl emberrel tuti nem játszanék! <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
Én is akarok egész nap L2-vel játszani fizetésért!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Amennyit értettem belõle: csomó kínainak iszonyat kevés kessért az a feladata hogy napi 12órában farmoljon, hétvége/szünnap nélkül, és valaki jó pénzt akaszt le az összeszedett adenából/aranyból/akármibõl -mert ez megy wow-ban is meg mindenféle függõséggel járó játékban <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
de most az a nagy kérdés, hogy mit indítsak 😄
SR/PR/HE - SH/SS, ezekre gondoltam eddig, ezek közül kéne választanom
kérésre lefordítom hamarost.
http://www.1up.com/do/feature?cId=3141815
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nekem egy géprõl csak akkor ment 2acc ha az egyik bot volt...
Úgy viszont semmi fennakadás nincs -de javasolni nem merem!!!! <#vigyor5>#vigyor5><#buck>#buck>
FeketeVipera 77 SS
meg még rá kell magam vennem, hogy megint ennyi idõt rászánjak a gémre
ja és ha ez a 2 klienses dolog nem nagyon akar mûködni vagy nagyon játszhatatlan lesz és nem tudom magam powerlvlezni Gattacával, akkor hagyom a francba =/
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Egyébként meg akkor nem csak nekem keveredtek össze a potik meg idõnként a shotok meg ilyesmik... Cobolnál pl rendszeresen azt írja ki hogy use blessed spiritshot A -meg ilyesmik 😊)))
FeketeVipera 77 SS
Légyszi segítsetek!!!!
kijavítottak egy hibát ami elõfordult ha a PC (játékos) szintje esett miközben a kails magic coin questet csináltad. vagy valami ilyesmi.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
röviden, ez egy online világ, rengeteg játékossal a világ minden tájáról, ahol te egy vagy a sok közül, és a diablóhoz és sok egyéb rpg-akció játékhoz hasonlóan itt is fejlesztened kell a karaktered, klánokba tömörülni, várakat ostromolni, egymással harcolni, stb.
ha kicsit tudsz angolul akkor nézz el a hivatalos oldalra, ott többet megtudsz. link az oldal tetején a kép alatt.
# Corrected the problem of not being able to carry out the quest if a PC's level falls while carrying out the Kail's Magic Coin quest.
plz, ezt letudná valaki fordítani?
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
ja, es a plaync account(weboldal) es a jatek acc nem uyganaz
Ugyanis nagyon nem értem a játékmenetet de nagyon teccik is 😄...
Én meg már azt hittem, hogy csak én vagyok gyengusz 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Ott hülyének nézik, ha valaki 52n odamegy lfgzni? 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Pont emiatt szerintem c-s fegyókhoz se sûrûn találsz hozzávalót, fõleg ha topposat akarsz csinálni, mást meg minek is csinálnál 😊
FeketeVipera 77 SS
Amúgy nekem pl érdemes lenne elmenni valami 60-70es katakombába, vagy maradjak még inkább a 50-60asokban? 😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
apropó, mi dobja a BOP shaftot hogy kb annyira ritka mint egy damascus recept?