Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szekijoe
BSZ!

Igen a nuker group kapja a lootot mindíg!

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

thx mindenkinek <#worship>

raidnél a legtöbbet sebzõ csapat veszi fel a droppokat? <#confused>

Taptarap
BSZ Cuki!!<#wave>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Sámán
Boldog szülinapot Sonic bácsi, hiába egyszer mindenki megvénül! <#hehe>
Grats!!! <#taps><#taps><#taps>
Remélem 2X-hez méltó bulit csapsz!!! <#eplus2><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Tufa
akkor a jobb oldali Alt az (ami magyaron az alt gr) 😊

Cobra.
Természetesen angol, azon meg 2 sima Alt van <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tufa
<#wow2>
Milyen billentyüzeted van neked?

Cobra.
Ezt nem tudtam (AltGr-em meg nincs 😊 ).

Tufa
De ha lenyomod egyszer az ALT-ot(vagy ALT gr-t nem tudom) akkor még a CTRL-t sem kell nyomnod 😉

Cobra.
Ctrl-t nyomva tudsz fehér játékost támadni. Szörnyeket folyamatosan támadsz, ha ráklikkelsz, miután kijelölted (piros lesz a 2 kör a neve mellett, ha támadod)

tangabuvar55
Halihó!! Srácok az l2ben létezik olyan,h automatikus támadás? uértem lenyomom az ALT-ot és üt mindent? valami ilyesmit hallottam,de eddig nem sikerült kipróbálnom<#buck>

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

Miho 😊 Jó a neve 😊

thx<#worship>
meglett a 2. iXem <#vigyor5>

GAthersw
Boldog Szülinapooooot!!!! Gyere L2zni!!!! <#taps><#taps><#worship><#taps><#taps>

01110000 01110010 00110000

Boldo Szülinapot Cuki! <#taps><#taps><#taps>

Nethyrrea
free szerveren az volt

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

semo1
Nem is vagy HawkEye<#kocsog>

GSXR
A hónap végén eladó egy acc lvl 56-os spellsingerrel + 32-es törpével meztelenül.

gPROject
chant of vampire, wc buff

A másdik képen, a 2 sorban a balról 4. buff az micsoda?

Nethyrrea
ami a farmereket illeti, elég hamar felkapkodnak mindent. és fõleg a TTT klán farmerei elég sokan ottvannak GC-ben. meg ICA-sok is, questelni.

aztán persze kitudja. még jó hogy vettem anno lucky charmot, így IPOS második próbálkozásánál egyszerse dobtam semmit. csak kár hogy haláskor lejár a lucky charm és kell megint használni ><

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ma még kb 4x csináltunk hasonlóan hosszú listát partin belül 😊 egész szép darabok is estek nekem megint 😊 bár egyik tallum gloves se hozzám esett ><

gPROject
mi is összeszedtünk jó pár dolgot raideken, sajnos csak 2-rõl készítettem képet...

összesen 3 a grades armor jött hozzánk, nekem a legnagyobb drop 10 dye volt 😞
jah--tegnap soloztam gc-ben, kb. 1 órája gyaktam ott(a környéken sehol senki) amikor a netem szétkapcsolt, a karakter kiválasztásnál látom maradt 50hp-m, kiszá,oltam gyorsan, hogy a 6-on van a return2-õm, logolok befelé nyomom ész nélkül a 6-ost, de sajnos meghaltam, bw glovest eldobtam, gyorsan port adenba, ww-t felrak portál vissza és fut, gc bejáratánál vírus keresõm bejön updatelni, játék szokásos módon ilyenlkor kivág, logolok ismét vissza, látom egy klán szalad befelé elõttem, beérek látom kesztyû sehol, klánt kérdezem, de õk nem látták viszont farmereket láttak arra(persze persze)
na mind1 így jártam, a lehetõ legdrágább armorom sikerült eldobni(igaz legalább nem alancet dobtam), az a szemét kesztyû drágább, mint a tunic+stockings együtt 😞
cast speedem most egyenlõ a 0-val 😞(

GAthersw
for csíp ofkorsz!

GAthersw
WTB Enchant Weapon B Scrolls!

Nethyrrea
nem tudtam lefényképezni az elejétõl mert a chatlog túl gyorsan ment, de amit el tudtam kapni az itt van:

kicsiny partink mit kapott az egyik event raidboss, DRAGON LORD IPOS legyakásáért aden nyugati kapujánál tegnpa este (kár hogy asszem a második nem jöt össze, kétszeri behalás után nem motivált hogy többször folytassam, meg a lucky charmokból is kifogytam 😊)

Sámán
Vagy vegyen mégegy gépet és minden meg lesz oldva! <#vigyor3>
2géppel amúgy is sokkal izgibb -elõtted 2kíbord/2egér/2monitor el se lehet szakadni mellõle! <#vigyor3>
Próbálj egyszerre tankolni, másik accon a healerrel meg sleepelni a többi mellékesen rádrontó mobot, nekem bejött! <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Sokáig tartott!!!! <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
nememlékszel hogy õ volt kb velem együtt a legnagyobb walker ellenzõ? miért most változtatna ezen?

Tedd walkerre a prophetet.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hát nekem sztem ennyi volt az L2 visszatérésem 😄 =/
sajna nem jön össze ez a 2 klienses dolog 😞
mikor váltani akarok akkor mindig kivág és bezárja mind2 gamet 😞(
meg már lvl 4-en meg is untam 😄D

durva <#pardon1>

Nethyrrea
a cikk elsõ fele, eleve lefordítva a HARDWIRED oldalról:

"Alvilági üzelmek az MMORPG-k világában

Dixie Flatline, 18:47 - Játék: MMORPG - (37 komment)

(1UP) A CGW és a 1UP legfrissebb cikkében a virtuális online játékok "alvilági" kereskedõit mutatják be. Az összes perzisztens online játék legyen az szerepjáték vagy ûrstratégia a bevált kereskedelmi modellt követi, azaz kulcsfontosságú szerepet kap a pénz. A Final Fantasy IX-ben gilt, a World of Warcraftban aranyat a Star Wars Galaxiesben egyszerûen csak creditet kapunk a szörnyek nyakonvágásáért vagy épp farmolásért.

Farmolás azaz valamely játékbeli tevékenység repetitív, ebbõl adódóan unalmas, de gyümölcsözõ tevékenységének több órán, napon esetleg héten keresztüli ûzése és az ebbõl eredõ haszon lefölözése. Például a rettenthetetlen Husáng nevû orkot alakító játékos sátrat ver a pömpenyulak fészkénél és minden egyes felbukkanó nyulacskát kupánvág, lenyúzza a bõrét, majd 12 óra elteltével elblattyog a közeli aukciós goblinhoz, hogy aranyra váltsa mind a 396 db kikészített bõrdarabot. Az unalmas perceket kerülõ, ügyes játékosok írhatnak ún. makrókat - elõre rögzített tevékenység és modulat sorokat - melyek futtatásával virtuális karakterünk automatikusan, felhasználói beavatkozás nélkül képes nyakonvagdosni a felé vetõdõ pömpenyulakat.

A farmolás elnevezés Lee Caldwell esete kapcsán merült fel. A notórius MMORPG scriptelõt négy éve kapcsolták le, miután kiderült, hogy BlackSnow nevû cége Tijuanában munkásokat bérelt fel, hogy pénzt gyûjtsenek/farmoljanak az Ultima Online világában. Caldwell valós pénzre váltotta a játékbeli értékeket. A profitot zsebre tette az alkalmazottaknak pedig csak pár pennyt fizetett dolláronként. Az 1998-as eset óta a virtuális javak értékesítésével foglalkozó piac évente közel 500 millió dollárt kasszíroz - legalábbis Bob Kiblinger az UOTreasures tulaja szerint.

Az egyedi esetekkel kevésbé, az üzleti célú üzérkedéssel azonban egyre komolyabban foglalkoznak a nagyobb online univerzumokat mûködtetõ cégek. Középpontban tehát a virtuális javakat kõkemény zöldhasúakra váltó, fõként Kínában prosperáló szipolyozó üzemek.

A CGW szerkesztõi elõször egy Sack becenévre hallgató, Fujian provinciában élõ kínai játékossal vették fel a kapcsolatot. Emberünk a piramis legalján ténykedik. A Lineage II. c. online játékkal játszik reggel 9-tõl este 9 óráig, s cserébe 56 centes órabért kap a csak egyszerûen kiszipolyozó üzemként emlegetett munkahelyén - Kínában az átlagkereset 80 dollár körül mozog, ezzel szemben Sack 180 dollárt "kaszál" havonta. A gondosan megszerkesztett makrók végzik a munka nehezét, neki csak a szokásos harcra éhes emberek elhessegetése és a farmolásra szakosodott játékosok kinyúvasztására utazó játékmesterek (DM) "megnyugtatása" a feladata.

"Mindenki tudja, hogy hol vannak a jó lelõhelyek, s az összes DM látja, hogy már egy hónapja online van az accountod" - meséli. "A DM megkérdi: 'Hello, milyen szintû vagy?' Tudom, hogy nem a szintem érdekli, csak tudni akarja van-e valaki a gép elõtt."

Sack napi 12 órás farmolása havonta közel 60 000 dollár bevételt hoz, ezzel szemben számára csupán 180 dollár körüli összeg csurran-cseppen.

Igazán nagy pénzre a megfelelõ kellékek és programok birtokában lehet szert tenni. Rich Thurman az Ultima Online világában 100 000 dollárt keresett 9 milliárd egységnyi arany farmolásával. A régi motorosként ismert játékos az easyUO makró alkalmazásával tett szert egy kis zsebpénzre, s elmondása szerint 30 PC-t futtat egyidõben, melyek mind automatikusan szerzik számára a pénzt.

A lustább, de tehetõsebb játékosok vehetnek is játékmakrókat. A WOW teleportáló exploitját kihasználó makrót közel 3000 dollárért lehet megvásárolni. Ezt követõen nincs más teendõnk, minthogy embereket alkalmazunk a kezünk alá dolgozó botok istápolására, s máris jómagunk is igazi nyúzók leszünk.

"Pelikán, a nemzetközi helyzet fokozódik" - szólott Virág elvtárs a Tanú c. filmben. Ezért a Lineage II üzemeltetõi egyes Kínai IP-ket kitiltottak, hogy elejét vegyék a farmolási manõvereknek.

Pár hétnyi kutatómunka után újabb személy, egy bizonyos Smooth Criminal akadt a CGW hálójába. Az egyik legnagyobb MMORPG értékesítõ központ résztulajdonosa, s esze ágában sincs mentegetõzni. Eddig kitiltották az Ultima Online, az Asheron's Call, a Shadowbane, a Star Wars Galaxies és végezetül újra az Ultima Online világokból. Egyszer valaki még a 2000 dollárt érõ eljegyzési gyûrûjét is eladta neki, hogy mielõbb WoW pénzhez juthasson.

Smooth Criminal játék kartellje egyedül az SWG-bõl 1,5 millió dollárt kaszált múlt évben, ebbõl jómaga 700 000 dollárt tehetett zsebre."Az SWG-bõl épült az új házam, melyért készpénzzel fizettem. Ha becsöngetsz, akkor a Star Wars zenéje fogad" - taglalja a sikersztorit. Smooth Criminal írja a programokat, keresi a játékokban csücsülõ, kiaknázható hiányosságokat és a duplikálás alternatíváit - játékhiba, melyet kihasználva duplázható a pénz és/vagy tárgyak. "Van valós munkám, de ha dupera akadok, akkor kifulladásig hajtom az igát. Ha dupeolok, akkor több milliárdot keresek minden játékszerveren és a lehetõ leggyorsabban terjeszkedem." A kitermelt aranyat három accounton keresztül mossa tisztára: dupe, szûrõ és szállító, melyek mindegyikét más IP-rõl, hitelkártyáról és számítógépekrõl üzemeltet. Így nehéz lenyomozni a forrást és az arany tisztára mosva csillog virtuális asztalán..."

Nethyrrea
nem, csak gondolkodom rajta. gondolom malagan írta be 😄

lehet hogy egy darabig tagless leszek, így talán több partit találok, de még nem léptem ki.

most visszavettünk pár klánt, hátha lesz benne több euro játékos.

Nethyrrea
nem kell csinálni, officialnál simán alt entert nyomsz és kész a windowed mode

Szekijoe
IC fórum De az egészhez neked nem lesz hozzáférésed.

SDana
Hol az IC fóruma? 😊
még mindig innercircleguild.com?

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Szekijoe
Nethy te most kiléptél a redemptionból? <#conf>
Most néztem az IC fórumon, hogy neked is lehet PM-ezni ha kell BD!
Ezen a listán Gattaca is fenn van.
Ossz észt mi a helyzet?

SDana
Meglepetésemre tegnap összefutottam Celionnal és még mindig önmaga volt 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
Ez a spanom 😄

BEAST
ha a Best Beast akart lenni akkor Paithan , lvl semmi SR hetero version 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Best te a rofalon milyen néven garázdálkodsz?

Sámán
Túl sokat alkoholizált! 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
És utána nem játszott velük?

ez a csávó se vett sok magyar karit 😄

GAthersw
humán csaj rákssz 😄

a büdös francért van ilyen sárga bõre a human csajnak??! 😞(

BEAST
dehogy 😊 52es kari alatt rá se nézek az official serverekre 😄 Rofal2 freen

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
utállak <#rinya><#nevetes1>

SDana
Én eddig csak egy módot láttam arra, hogy egy SR meggyõzze a többieket, hogy õ nem a saját neméhez vonzódik... Ha lány volt az SR 😊
Sonic, ha van buffer mögötted és ijjászt akarsz, akkor a HEt javaslom. Ha nincs, akkor SR, mert az elvan anélkül is (de ezt már szerintem tudod 😊