Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
A VR az buff, nem támadóvarázslat <#conf>

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Tufa
De én vampiric ragel támadok, nem wind strikeal :)
Giran környékén lévõ Silenosra sebeztem 1200 körül, wyrmekre olyan 1000 körül(kiváncsi lennék hogy ha +3ra viszem a fegyot akkor menni fog-e egy lövésbõl)

Sámán
Vedd azt alapul hogy a wind strike-od amit utoljára 14es szinten tanultál, 30as mobokon jön be utoljára (mondjuk hogy nagy %ban mert azért 30asokon is néha failed), utána már csak nagyon kicsi eséllyel :)
Szerintem 5, max10 szinttel nagyobbakon még simán bejön toppos fegyivel :)

FeketeVipera 77 SS

Tufa
Nem célom 45ösként 60osokat rootolni :) Addigra már partyképes leszek.
Tulajdonképpen az érdekelne hogy mondjuk 40ig mi a max amit rootolni lehet.
Most 31esként Death passban simán boldogulok, root+vampiric ragel.

Sámán
Szerintem csak elnézte a topicot! <#crazya><#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Arra emlékszem hogy45 szinten bsps-el 60as mobokon igen gyengén jött be <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Szegény öreg nagyon süket, legközelebb hangosabban próbáld! <#hehe>
Ha hosszasan bent van akkor én általában vagy alukálok vagy dolgozok vagy valami hasonló <#vigyor2>
De ha mondasz egy idõpontot hogy mikor lépjek be vele bemegyek vagy privizgess rám: EphedraDystachya -de szerintem egyszerûbb ha megbeszéljük mikor taláx <#hehe><#hehe><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Tufa
Kérdés:
Shillien elder top d(tényleges top d) staffal és selfbuffokal, a dyrad root mekkora szintkülönbségig hat?

Tufa
ez engem is érdekelne

te mi a fa..ról beszélsz?<#wilting>

Lynx_TWL
elõször azt hittem tényleg én nevetek a képen :D

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

And5
C3-al lehet játszani free serveren?

SDana
Multkor láttam a nagypapit, rá is köszöntem, de nem válaszolt :)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
ha nyerek a lottón és megetethetem fél kínát ropogós dollárral az ebayen.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Csõbensült megfelel??? :)
Írj mikor vagy bent -Csövi Giranban tanyázik, asszem b-s cuccokat is szét tud verni! :)

FeketeVipera 77 SS

SDana
Valami törpével ma szívesen összefutnék néhány kisebb cucc szétverése miatt... ;)

mikor lesz rajta piros glow?<#ravasz1><#hehe>

Szekijoe
Gratz!

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Nethyrrea
tankjú diniznek hogy lestipistopizta az olcsó scrollokat

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Mint már Gather is említette PvP rõl volt szó és ott felébred!

kiserik
Köszönöm mindenkinek :)

Sajnos sokkal okosabb nem lettem, de majd csak eldöntöm valahogy :))

Angyalom én már rég ott vagyok egy 47es SKval

csuzlee
Hat ez nem teljesen igaz, Mano is irt ugy hogy sleep+decay es nem ebred fel a mob :D

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Tufa
Te mikor jösz Rofal2re?

GAthersw
csak pvpben ébreszt a DoT.

01110000 01110010 00110000

Tufa
köszi :)

Sámán
Jobbat nem tudok :)

FeketeVipera 77 SS

Sámán

FeketeVipera 77 SS

Tufa
Hol tudnám megnézni hogy milyen bossok vannak? orphus,warcry-t néztem de itt az összes felvan sorolva..

ja, és még elég jól lehet vele szólozni heavy armomrban. szinte megállás nélkül. 40 után az életszívás neked annyit tölt, amennyit sebez, így elég dúrci tud lenni.

bár hozzá kell tenni hogy kell is 1 jó klán a fejlõdéséhez

Sámán
Hehe ha fenn fog állni a 40edik szint veszélye talán elkezdek gondolkodni rajta :DDD

FeketeVipera 77 SS

Tufa
Overlordal az is eleg ha belasitod pvpben. Overlord egy borzaszto szopato kari, szerettem :)

lehet hogy csak pvp-ben ébrednek fel.

Sámán: legyél overlord: tuti taktik: altat, ha ez bejön akkor szépen rányomod a soksoksoksok debuffot, rányomsz 1 rootot ,és szívod az életét :D

CSak tudjad elaltani :D.

gPROject
ez nem igaz, al-ban láttam wc-t, sps-t dot-tal ölni c2-ben, asszem c3-ban is

Sámán
Nekem még nem túl nagy az ork sámlim de csak úgy gyakok vele hogy elöbb sleep aztán véreztetés... sose ébred föl a mob... Meg is lepõdtem mert én is úgy hallottam hogy c3-ban felébred mindenféle támadástól :)

FeketeVipera 77 SS

Tufa
Mondjuk egy orc nem egy száguldozó tipus, ha gyorsban rányomom a dotot, utánna a sleepet és igy tovább, akkor még nyerhet.

Jah C2-C3 ban már felébred.

Tufa
Freezing shacklet szerettem volna írni. :)
Egyébként ha altatva vagy, a dot-ra nem ébredsz fel... Nem egyszer nyertem már ilyen módszerrel. (legalábbis c1-2ben még aludt)

csak 1x ne jöjjön be csak 1x <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
meg azért az orcnak elég nagy defje van a rossz magicek ellen, ez benne van a munkaköri leírásukban <#nyes><#nyes><#nyes>

Nethyrrea
ha el tud érni azzal a kétkezes karddal....

egy silver ranger is simán rádnyom egy entanglet és nincs az az isten ogy utoléred, csak mire erdõ mennyiségû toll áll ki a hasadból, és a földön fekszel :D

Nethyrrea
nemtom, nemhinném hogy szeressük egymást.....

Decay a sorcinak van, altatás alatt felébred mindenki ha sebzik akár belsõégetéssel is...

Tufa
Sleep, decay...
Sps a legjobb pvpben

Próbáld ki a Destroyert az PvP ben ownol mindent, nincs az az isten aki megállít 16k hp-t+7k cp-t egy kétkezes kardal aki 5k poweres támadással odabasz neked.<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

SDana
Gladival menj el 55ig legalább utána nyilatkozz...
Ha meg csak pvp, akkor SpS, altatás, lenyúkolás. Mindent ver. Csak ijjász ne sznájpolja le ;)

tangabuvar55
Mmmm PvP-re leginkább a TreasureHuntert szokták használni illetve a BladeDancert, mert az talán lvl 74 körül kap egy skillt, ami ellenállóvá teszi a tõrök ellen! Egy meele kari után érdekes lenne egy Spellsinger vagy Spellhowler, de én C3ban törpét indítok, spoilosat.<#eljen> Remélem ez segít<#kacsint>

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

kiserik
Sziasztok!

Lenne egy kerdesem, de kicsit osszetett. Nem tudom, hogy milyen kasztot inditsak a gladim utan. Amiken vacilálok: Dark Avenger, Blade Dancer (ezek az UD miatt), Gladiator (mert teccik), vagy valami tõrös (mert C1-en mindig ezzel olnek meg :P ). Az a bajom a Gladival, hogy 52-n nem nagyon megy a PvP. Álltalában nem én nyerek :(

Ja, és majd C3-ra kell, de nam officiálra.

Elõre is köszi.

Sámán
És legalább barátságosan egymásnak estek amikor kiderült az igazság??? :DDD

FeketeVipera 77 SS

SDana
Azok után, hogy manoooo a nagy ICs multkor együtt partizott az ellenséggel, bármi lehet ;)
Mindketten késõn jöttek rá :)