Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Giran környékén lévõ Silenosra sebeztem 1200 körül, wyrmekre olyan 1000 körül(kiváncsi lennék hogy ha +3ra viszem a fegyot akkor menni fog-e egy lövésbõl)
Szerintem 5, max10 szinttel nagyobbakon még simán bejön toppos fegyivel :)
FeketeVipera 77 SS
Tulajdonképpen az érdekelne hogy mondjuk 40ig mi a max amit rootolni lehet.
Most 31esként Death passban simán boldogulok, root+vampiric ragel.
FeketeVipera 77 SS
Ha hosszasan bent van akkor én általában vagy alukálok vagy dolgozok vagy valami hasonló <#vigyor2>#vigyor2>
De ha mondasz egy idõpontot hogy mikor lépjek be vele bemegyek vagy privizgess rám: EphedraDystachya -de szerintem egyszerûbb ha megbeszéljük mikor taláx <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Shillien elder top d(tényleges top d) staffal és selfbuffokal, a dyrad root mekkora szintkülönbségig hat?
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Írj mikor vagy bent -Csövi Giranban tanyázik, asszem b-s cuccokat is szét tud verni! :)
FeketeVipera 77 SS

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Sajnos sokkal okosabb nem lettem, de majd csak eldöntöm valahogy :))
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
FeketeVipera 77 SS
Sámán: legyél overlord: tuti taktik: altat, ha ez bejön akkor szépen rányomod a soksoksoksok debuffot, rányomsz 1 rootot ,és szívod az életét :D
CSak tudjad elaltani :D.
FeketeVipera 77 SS
Egyébként ha altatva vagy, a dot-ra nem ébredsz fel... Nem egyszer nyertem már ilyen módszerrel. (legalábbis c1-2ben még aludt)
meg azért az orcnak elég nagy defje van a rossz magicek ellen, ez benne van a munkaköri leírásukban <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
egy silver ranger is simán rádnyom egy entanglet és nincs az az isten ogy utoléred, csak mire erdõ mennyiségû toll áll ki a hasadból, és a földön fekszel :D
Ha meg csak pvp, akkor SpS, altatás, lenyúkolás. Mindent ver. Csak ijjász ne sznájpolja le ;)
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
Lenne egy kerdesem, de kicsit osszetett. Nem tudom, hogy milyen kasztot inditsak a gladim utan. Amiken vacilálok: Dark Avenger, Blade Dancer (ezek az UD miatt), Gladiator (mert teccik), vagy valami tõrös (mert C1-en mindig ezzel olnek meg :P ). Az a bajom a Gladival, hogy 52-n nem nagyon megy a PvP. Álltalában nem én nyerek :(
Ja, és majd C3-ra kell, de nam officiálra.
Elõre is köszi.
FeketeVipera 77 SS
Mindketten késõn jöttek rá :)