Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAthersw
Aki még nem tudja, ismét van házigazdája a topicnak és lenne egy kérdésem, az utóbbi idõben elég sokan kérdeznek Free Serveren való játékról, mit szedjek le, hova telepítsem, holott mint a bannerban is látható van erre külön fórum. Szóval az lenne a kérdésem, hogyha ne adj isten valaki nem látja meg a bannert, na bumm 1szer megmondjuk neki, hogy nézd csak, ott van fönt, de az ezek utáni felesleges hozzászólásokat törlöm. Vélemény?

01110000 01110010 00110000

GAthersw
PWnek is van Lure Fake Death Silent Move 😛

Már 2 napja eighthsin HE subclassával partyzok 51es szinten Theca Setben meg Emivel felrakott magára egy +4STR -4CON és egy +4DEX -4 CONos tetkót és ha SSt nyom nem nagyon ér oda a 4szeres HPs mob (apostate) már most 1300 majdnem a p.atkja és így +4DEXel eléggé gyors. Erre még fél szint és rájön még a Doom Light set és akkor már ugyan gyors lesz, pvpben meg C3ban már mindenképpen a HE a jobb, mind 1v1 mind mass pvpben. Szerintem mindenképpen HEt csinálj cuki. Jah, és a HE sem üt olyan kicsit a tõrrel ha ne adj isten elfogy a manája...

csuzlee
WoW, latom megy a flameles 😄

Akkor en is hozza szolnek a dologhoz.

Szerintem TH sokkal jobb mint HE, ugyanis szegenykem eleg lassu, igy szolozni eleg nehez neki meg full buffban is, bar Doom Set +3DEX, es meg egy +2 DEX -2 Akarmi eleg sokat dob a speeden, de sajnos nem az igazi.

TH megkaphatja ugyan ezt a Set-et meg Tatoot, es +3 Kris FOCUS SA = ver piros mobokon egyfolytaban 700-800 SS Critical, es siman lehet ss spamming mert csak 1-et eszik a Kris. Es ijjal is eleg jo, bar szerintem folosleges neki. Szolozni tipikusan zold mobokra kell menni, mert az nem talalja el, ugye Doom Set es a +2DEX-es tatoo az +5 Evasion, es nem eri meg nagyobb mobbra menni, mert az eltalaja es kb. 300-400 XP-vel tobb, akkor inkabb gyorsabban zoldeket. Partyban meg tok mind1. Ha nem is jon be a skillem, nem gaz, igy is kurva nagyot sebbzek 😄 Es a TH-val ellentetben, ha elfogy a manam en meg mindig hasznos vagyok akar partyban, akar PVP-ben, mig a HE eleg kicsit sebez torrel 😄

Abban igaza van Nethynek hogy sajnos elegge nerveltek a TH-kat C3-ban, de azert PVP-ben eleg szepen bejonnek a skillek, csak mobokon nem olyan surun. Amit a multkor lattal Nethy, hogy tenyleg nem jott be 5 skillbol semmi, az eloszor fordult velem elo C3-ben, szoval ez olyan kb. hogy rosszul loginoltal be 😄 szar korod volt stb. 😄 de nem jellemezo.

Hasznossag szempontjabol, pedig szinten TH a legjobb. Lure, Fake Death + Silent Move, es sok HP a tobbi torossel szemben. Az hogy a PW vagy AW vagy nem tudom, tudja healingelni magat kb. szart sem er 😄 Eleg sok partyban voltam mar ahol mindenki meghalt csak en nem 😄 a TH egy geci jo kaszt, de most mar jobban kell neki a szint egyenloseg PVP-ben mint eddig.......

Nah kb. ennyi 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

B@lu
most miert emeled ki a karid legjobb tulajdonsagat?

sosem lesz olyan dot spelled mint nekem de meg bufjaid sem😊

GAthersw
Sose lesz annyi CPd mint nekem már 53on 😄DD

B@lu

B@lu
A HE t ugy kell kezdeni hogy +4 dex 4 con es ugy mar jobb, de pls egy ic s a subclassra +4 dex -4 con es +4 str -4 con tattppt rakott

B@lu
a HE melle kell egy buffhadsereg buffok nelkul ovodas

B@lu
BD = DB (dealdly blow) sry

B@lu
tegnap poenbol 14 x misselt rajtam egy 65 os AW a BD vel lol volt

gPROject
jah ezt asszem félreértettem 😊

gPROject
jaj, stun shot, ez tényleg 1 skill..lol

" A HE is tud tõrözni, csak minek? A TH azért ijjászkodik, mert úgy sokat sebez. A HE minek tõrözzön, ha kevesebbet sebez?"
???
Ez éppen nem érv a he mellett, mert minek legyek he, ha nem ér semmit a tõrözésem és ha a th is nagyot tud sebezni ijjal?
Akkor már th és, ha akarok ijászkodok, ha akarok tõrözök és mind2vel haladok, míg a he csak ijjal ér valamit.

"Mégpedig azért, mert nincs az a hülye ijjász, aki SSel nyomulna, mert 5percenként szaladna városba."
a b-grades bow-k csak 3 ss-t használnak ami nem olyan sok, fõleg hogy 1 törõs lead 3 ütést míg az ijász 1-et, szóval ugyanott vagyunk ami az ss használatot illeti
én általában olyan partyban vagyok ahol mindenki használ ss-t, beleértve az ijászokat is, ha meg nem akkor senki nem használ ss-t 😊

de ismétlem nekem8, csak attól tartok megunná a he-t :/

gPROject
hmm..én azt hittem a he-nak és a th-nak azon hp-ja van
miss, miss.. na mind1
én biztos nem lennék he

Nethyrrea
láttam csúzlit egymás után kb 6-8x MISS-elni a speckó skilljeit.....c3-ban a TH MESSZE nem olyan jó mint c2-ben volt.

HE elég jól sebez, és a kicsit masszívabb HP-jával bír annyit hogy a híler még idõben rád tudjon kellõ esetben egy battlehealt vagy valamit tolni hogy ne halj meg. olyan gyorsan.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Szerintem meg a PW sokkal univerzilisabb, mint a TH, mert még gyógyítani is tudja magát. Mégis hurka vagyok 😛
1. Stun shot, az is elég.
2. A HE is tud tõrözni, csak minek? A TH azért ijjászkodik, mert úgy sokat sebez. A HE minek tõrözzön, ha kevesebbet sebez? (egyébként én is emiatt lettem PW SR helyett, de néha megbántam 😊
3. Szoktam partizni ijjászokkal. És ha én tankolok ,akkor nem nagyon fordulnak rájuk a mobok. Mégpedig azért, mert nincs az a hülye ijjász, aki SSel nyomulna, mert 5percenként szaladna városba. Én meg ugyebár lazán megyek SSel.
4. Partiban mind1. Beállsz a szoba közepére és asszisztolsz a tanknak. Mondjuk ez ténleg unalmas 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

gPROject
gyorsabb voltál 😛

gPROject
STOP!
Nehogy azt mondja valaki még1x, hogy HE legyen, mert.... 😊
Az az igazság én is rávágtam elõször, hogy jó a HE, de...
1. a HE-nak semmilyen használható skillje sincs masteryken kívül, míg a TH-nak van fakedeath,backstab,deadlyblow,silentmove,veil,trick(szerintem oltári unalmas a HE a TH-hoz képest, amivel pl. rendesen lehet szivatni az ellent(fakedeath))
2. a HE nem tud tõrözni, míg a TH simán tud ijászkodni(ijjal mindenki tud nagyot sebezni)..
3.nehéz lesz jó partyt találni a HE-jal, mert mindig ráagróznak majd a mobok, kivéve persze, ha nincs a partyban egy magasabb ijász..
4.az ijász megkövetel egy kifogástalan kapcsolatot, nekünk soxor szétcsúszik a játék, ha ijászkodunk és nem tudni mennyire messze van a mob(van amikor messze látjuk, de a mob közben a hátunkat csapkodja).
És asszem kb. ennyi. Lényeg a lényeg a hawkeye dögunalom kari, th sokkal univerzálisabb és sokkal élvezetesebb vele a játék.

törpe az egyedüli, igazi divatkari az szinte mindenkinek van 😊
azzal a játékban meg az életben is meg lehet "gazdagodni" 😊
hát most "muszály" vagyok vmi pvp karit indítani, már van 2 törpénk 1 support karink meg egy (fogjuk rá) pvp karink amivel tesóm gamel, most már vmi "ütõs" karit akarok
tesüm nagyon a TH-t mondja, de én inkább He lennék (leszek is😊)) pont azért mert már van egy tõrös...
na mind1 felvisszük 40re aztán majd eldöntöm 😊

SDana
HEk szerintem már C1ben divatkarik lettek a THk mellett. Attól kezdve, hogy bluethick rerollolt HEnek.
A PW meg csak koreában volt divatkari T.T És még mindig elég gyengusz :/
Egyébként BDt se sokat láttam, inkább mindenki SWS akar lenni 😊 Bár azért többet, mint spellsingert... Lehet, hogy a spellsingerek mind egyedûl szólóznak valami kihalt helyen 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
mindig az lesz a divatkari ami jó PVP-ben az adott chronicle-ben. c2ben pl a fele népesség TH-nak meg SR-nek rerollolt. aztán késõbb kezdtek a HE-k is sokan lenni. most mióta a warcryerek megkapták azokat a plusz buffokat, azóta abból is több van.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
aki még nem volt HE az úgyis az lesz

fura, pedig aztmondják a spellsinger jobb nuker mint a SH...

Nethyrrea
az +4 😊

SDana
Egyébként TH és HE is nagy divatkari. A másik ilyen a WC. Meg mostanában egyre több a destroyer.
De pl spellsingerrel mostanában nem is találkoztam, csak szorcik meg egy rakás SH szaladgál mindenhol o.O

Sámán
Már van egy tõrösötök! legyen HE! 😊))
Különbenis!!! Te kizárt hogy ne akarnál pvp-t! 😄D

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
A healerek a tõröst szeretik mert ha kap VR-t akkor nem kell csinálni semmit a healernek! De az ijjász jobb.
Fõ kérdés, hogy ha felnõ akkor akarsz-e vele menni pvp-zni vagy nem?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

SDana
Amíg gattaca a hátsódban nyomul, mindenképpen HEt javaslom.
Mondjuk TH se rossz ijjal, de azért HE mégiscsak valódi ijjász 😊
Aztán vehetsz magadnak +4stres tetkókat és ss nélkül szórod a 2000es criticalokat... Mint TH DBvel.

HUNrricane
Ja tényleg loal elnéztem 😄

Majd felébredsz!

GAthersw
Szerintem HE legyél 😊

lassan kasztváltás kellene elkezdenem, de nem tudom, hogy most HE vagy TH legyek?!<#confused>
szerintetek melyik jobb pvp-re, melyiket szeretik jobban a partyk stb...
<#help><#help><#help>

Szekijoe
Az +4es enchant <#bee1> Azt írja sikeresen enchantoltad a +3as kardot --->a kard tehát most +4es

HUNrricane
Nem l2j-s, officiál c1-et alakitottak át c3-ra. Igy nem minden c3 terület müxik.

A skillek meg elég érdekessek, pl vannak olyan skillek amik nincsnek c3 officiálon, vagy bizonyos szint után is kapod öket (pl. én DA vagyok és 40 felett is kapok PowerStrike-ot). Sok skill máshogy müxik mint offon, valamilyen classt nerfeltek valamelyiket erõsitették. TH-nak kivették pl VH-t, galdit ultra brutallul felcsítelték /de legalább az armageddon skillt kivették a gladitol 😄/..stb.

Különben érdekes egy szerver,hsc ratek, weapons exh "weap full c",kopenyek also ruha, szemuveg.. stb.
Már zaken raiden is voltam 43as lvl-ként 😄. A 3as csapatot gyorsan ledarálta.

---

Nethy grat, +4et nemproszálod meg? 😊

Majd felébredsz!

And5
Elnézést valaki útba tudna igazítani, ha ingyér szeretném kirpbóálni a játékot már megnéztem a free server fórumot de nem tudom melyik klieneset kell leszedni ugyanis amit ott írnak felsincs rakva

Acro
Csákó

Eladó Sieghardton 30 millió adena
Ha érdekel valakit írjon erre a címre: [email protected]

Khold- 52 SR

SDana
Mivel ez l2j szerintem, ezért inkább c1-c2-c3 hibrid 😊
Egyébként ezt utáltam a free szerverben. L2wn is a VS eleinte túl durva volt. HSCn meg amikor bevezették a 60 feletti skilleket, a fele nem mûködött, a másik fele meg nem úgy, ahogy kell (summonok, warlord területcsapása, stb).
Egyébként meg vegyél magad mellé egy EEt és az meg tölti a manádat, aztán mehetsz szólózni 75ig 😄

Tufa
de az 😊 1es szintût raktak minden karihoz mivel a c2-c3 hibridnek köszönhetõen pár láthatatlan szikla elõfordul az utakon, amibe nagyon könnyû beragadni

GAthersw
Igen, Might of Heaven csak EE meg Bishop.

Cobra.
SE-nek nincs Might of Heavenje (úgy emlékszem C3-ban sincs)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Szekijoe
Jaja Distrupttal lehet szólózni 40 felett pedig a might heavennel. Az SE az empowerrel megtápolva iszonyat jól tudja irtani az undeadokat csak hamar elfogy a mana 😞 és sokat kell ülni.

GAthersw
40ig kapod a distruptot 😛PP

Sámán
Jah, nálunk uts támadó varázslata a wind strike volt, 20felett már semmit se kapott 😊
De ha minden skill tanulásnál nõ ennek is a szintje akkor ezzel meg empi-vel meg jó fegyivel + root, bármeddig szólózhatsz amí kedved tartja -emg jah, amíg meg nem unod! 😄D

FeketeVipera 77 SS

Sámán
De az is lehet hogy náluk már C4 van! 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Hehe, én már csak arra vagyok kiváncsi mi az a kék örvény??? Csak nem return??? 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

Taptarap
Ütös😄D

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Szekijoe
<#confused>Free szerver rules <#nevetes2>Vámpír/nukert csináltak a shilien elderbõl! Ez dúrva.
Akkor errõl hiába kérdezel minket, nálunk ez a spell másként mûkszik. Szerintem te viszont ezzel fogsz szólózni ameddig van türelmed szólózni.

Tufa
B@lu
barmilyen dot tamadas felebreszt jatekost
npct nem most nem menjunk bele mi a dot mert minden dot amiben nem vagy biztos az is az, ne remenykedj kiveve persze ami nem dot...

B@lu
vampiric touch szerintem...

GAthersw
C1ben Tamlin Orc, Tamlin Orc Archer, Snipe.

üdv!

vki meg tudná mondani, hogy melyik lény droppolja spoil nélkül a css recit és hogy hol található, help pls.
Tufa
Itt ahol én jáccok támadó varázslat(én is azt hittem hogy buff). Eléggé irreálisakat sebezek vele(mint ahogy lentebb írtam), de legalább egy X szintig eltudok szólozni vele.