Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
láttalak benneteket unitysekkel(dushatar stb.) karöltve rohanni blazing/ancientbattlegroung-tól toi felé
vagy lehet én tudom rosszul, hogy a 2 klán különbözõ oldal?
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
FeketeVipera 77 SS
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
FeketeVipera 77 SS
De mobok dobnak greater magic haste potikat is az meg acumen 3-t ad 😊
FeketeVipera 77 SS
Asszem rá fogok állni summoneremmel 😄DD
Ha belegondolok hogy másik accunkon több k coinunk volt wareba😞((
Most van kb 400blood medusa meg 1-2 ilyen olyan...
FeketeVipera 77 SS
Minden egyhelyen 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
hol lehet megvenni es mennyiert?
havonta mennyit keoll erte perkalni?
le lehet tolteni valahonnan,ha igen honnan?
Pontosabban volt egy EA B drop, de az hozzám került és mielõtt észrevették volna, már a páncélomra nyomtam <#vigyor5>#vigyor5>
hááát... az azért hozzátartozik, hogy az a grade weapon recept küldit csináltam akkor éppen, és ahhoz hogy azt elvállaljam 4milláért vettem coinokat, és eddig még semmi nem jött vissza belõle, mert csak 1 sword of miracle receptet kaptam és azt meg nemtom normális áron eladni 😞
a bingoval se nyertem inkább vesztettem azon is, de tényleg jókor jött ez a delb drop 😊
ezért szeretek solozni és ezért utálom a drop osztást 😊
Mivel én nem szólózom csak partyzok, nekem nincs szólódroppom 😞 Viszont múlt héten akkor droppesõ volt. mert 3 partydroppunk volt: Majestic helmet, Nightmare boots, Majestic robe.
Sajna mind allyn belül ment el crystályáron. Úgyhogy nem volt nagy profit belõle, de legalább erõsödik az ally.
Hm... Nem akarsz esetleg Krisz receptet farmolni Hóvirággal? Nekem szükségem lenne egyre.
majd megnézem 😊
FeketeVipera 77 SS
Grats!!!! <#taps>#taps><#vigyor4>#vigyor4>
FeketeVipera 77 SS
ezt pl. még nem mutattam:
aztán itt van mnég ez is:
nem ez nem drop volt 😊
2 napja belépek cukival, hogy szétnézzek a piacon. 1. shopban mit találok? great sword receptet 1.5m-ért 😄
már régen megvolt a gs-hez az összes bladem, sopom, sys cokesom, szoval csak pár pateriált kellett vennem. eladtam hóvi orcish poleaxejét gyorsan és abból megvettem(kb. 8milla volt) a hiányzó materiálokat.
gondolkoztam rajta, hogy megtartom, de aztán láttam a piacon 12 misiért heavy war axe-t healt sa-val, szóval meghirdettem a gs-t, és 10 perc múlva el is kelt 32m-ért 😊
szóval most happy vagyok 😊
annak mégjobban örülök, hogy a bolond öcsém is visszamászott l2 világába, remélem nem unja meg gyorsan😊)
Létezik C3hoz Aggro check? Jó lenne tudni ki,merre,mekkora 😊
Ha van már VRje, akkor mehetnénk apostateba hovival. Kog is biztos jönne 😊
A tankolást én vállalom, amíg van rajtam VR, addig gyógyítani se nagyon kell kisebb szobáknál 😊
Régi szép idõkben Viperát sokszor elképzeltem Hóvirág oldalán -azt is kipróbálhatnánk! Fõleg manarecharge miatt! 😊)))
FeketeVipera 77 SS
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Bár az egész még odébb van, mindössze 23as vagyok, de 7 óra alatt nem rossz teljesítmény azért 😊 (3x-os rate van, egy Gray Ant pl 1300adenat dob szóval ez még annyira nemis leszólni való server 😊 )
Hamarosan mennem kell majd városba és mondom akkor hogy mik a lehetõségek fegyvertéren
Hide and fear, Cobra Commander is here !
http://www.gamesites200.com/lineage2/
Az 1. link magyar szerver, csak épp C3-at tesztelnek, szal most nem túl jó a hangulat.....
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
Jó tanács: light armort ne vegyél neki!!!!!! Nagyon szép, nekem is az volt de partyra alkalmatlan voltam vele 😄DD
Kevés benne a mana és iszonyat lassan buffol -mindig azért állt a party mert Vipera épp buffolgatott 😄DD
persze ha pluszba veszel egyet szólóhoz az csak jó😊
Mondjuk ha nem jön be a root és újra kell akkor is jobb a gyors cspeed -amúgy meg 1db fehér mob light armorban is leszed...
FeketeVipera 77 SS
1 shoot=1 Ol Mahum Commander lvl 20-on <#hehe>#hehe> persze ha bejön a crit <#nyes>#nyes>
na mennem kell<#szomoru1>#szomoru1>
Nekem kb 45ig-46ig tök jó volt szólóba is se -csak aza baj hogy nekem nem tellett top c pole-ra, szal nem tusdom hogy utána megy-e, de az tény hogy egy fehér mob is simán leszedi ha rámegy. Emi bow-om volt, azzal nem túl sikeres szólóba...
FeketeVipera 77 SS
Aztán lenyugtatott hogy a tiétek lett! 😄 Grats!!! Szerintem szét fogjátok keresni magatokat 53as bh +Gattaca 😊)))
FeketeVipera 77 SS
Azért nem kell annyira neki mana regen mert C2 ben kap vampiric rage-t és ha van Tank a partyban akkor csak arra kell healolnia nagy ritkán, ha jó a party. Ha a party csak melee karikból áll akkor csak moziznia kell, esetleg ha valaki magáraránt több mobot akkor kell gyógyítani (de akkor viszont gyorsan). És emiatt jó a +wit ami cast speedet ad.
Ha magasabb szintû íjjászok vagy varázslók vannak a partyban mint a Tank, és erõltetik a gyorsabb ölést akkor a party wipe 100%-os az SE kifogy a manából a dd-k meg magukra rántják a fél szobát esetleg minden 20 perc hunt után 20 percet pihenni kell. Vagy esetleg van a partyban + EE akkor az tudja tölteni a manát az íjjászokba és a varázslókba de ha csak ezekbõl áll a party akkor ugyanúgy elfogy mindkét eldernek a manája.