Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
a klánod mit csinál(t) a unityvel pár nappal ezelõtt?
láttalak benneteket unitysekkel(dushatar stb.) karöltve rohanni blazing/ancientbattlegroung-tól toi felé
vagy lehet én tudom rosszul, hogy a 2 klán különbözõ oldal?

Sámán
EphedraDistachya, FeketeVipera, Csobensult, InfernalTutyi, AngyalkaReloaded, Velvia -kb ebben a gyakorisági sorrendben válogass! <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
dehogynem! csak el kell érnem hogy khail piros legyen párszor^^

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
vagy ha arra gondolsz hogy a hotbar ne oldalt álljon, hanem vízszintesen legyen, akkor ha megnézed, a skillek fölött van egy kis körbe mutató nyilacska, ha arra rákattansz, akkor elforgatja vízszintesen, és vissza is tudod ugyanígy rakni.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Sarkánál megfog, letép. A barra meg kihuzogat skillablakból. háromnegyedes körbenyilra nyomva meg vagy vízsz, vagy függ.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Hi mindenkinek! Hogy tudnám a skilljeimet "lerakni" a képernyõ alsó felébe?

sámán téged milyen néven lehet elérni ingame?O.o

Tufa
Következõ városlátogatásomnál(remélem már csak 30nál kell 😊 ) megnézem akkor.

Sámán
Ha bejön tényleg c3, akkor mindegyik magic tradernél 1k körül ahol adnak soe-t meg alcarity potit meg ilyen apróságokat, na ott árulnak ilyet is 😊

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Amióta kiderült hogy kb 80-200m kell az mj sethez, azóta állandó jelleggel kraftolok mindent/bármit amit nem látok a piacon és tudok vele szerezni minimum 500k-t. A gép állandóan bekapcsolva vagy árulok vagy veszek ha nem partyzom.(én 75 elõtt akarok egy mj setet) Az biztos, hogy csak úgy nem fog az ember inventoryába teremni.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Épp ezt részleteztem én is 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Nálatok szerintem nincs a boltban! (Azért mert azt hiszitek C3-omban játszotok attól az még nem az)Mondjuk ha mondod a GM-ek tutter berakják. Asszem a dusk/dawn priest árulja természetesen csak a nyertes fél számára.

Szekijoe
Az SA acumen +15% cast speed és nem üti semmi! Tehát lehet rajtad egyszerre acumen buff/zerk/+wit tatto/concentráció tánc/+ az acumen SA (ez nem buff)olyan mint a health SA addig hat amíg kezedben a fegyo

Nethyrrea
épp csak....lolz

Tufa
Ezt melyik boltban egészen pontosan? 😊 Megnézem hátha itt is van olyan.

Sámán
Persze ha ad valamennyi castspeedet pluszba a fegyi akkor erre jön még rá poti acumen2-je 😊)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Amúgy c3-ban nem annyira gáz ha nem acumenes a fegyid, boltba lehet kapni relatíve ócsóér acumen2-t adó potit (magichastepoti) 😊
De mobok dobnak greater magic haste potikat is az meg acumen 3-t ad 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Na ez nekem megint új... Coinokért lehet felvenni ezt az a-s küldit??? Akkor azért kerül mostanság 11-12k-ba egy blood medusa???
Asszem rá fogok állni summoneremmel 😄DD

Ha belegondolok hogy másik accunkon több k coinunk volt wareba😞((
Most van kb 400blood medusa meg 1-2 ilyen olyan...

FeketeVipera 77 SS

SDana
www.lineage2.com
Minden egyhelyen 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

hi all!
hol lehet megvenni es mennyiert?
havonta mennyit keoll erte perkalni?
le lehet tolteni valahonnan,ha igen honnan?
SDana
Én folyton partizok, de még egy értelmes drop nem volt, úgyhogy nincs miért bánkódnom.
Pontosabban volt egy EA B drop, de az hozzám került és mielõtt észrevették volna, már a páncélomra nyomtam <#vigyor5>

gPROject
thx 😄
hááát... az azért hozzátartozik, hogy az a grade weapon recept küldit csináltam akkor éppen, és ahhoz hogy azt elvállaljam 4milláért vettem coinokat, és eddig még semmi nem jött vissza belõle, mert csak 1 sword of miracle receptet kaptam és azt meg nemtom normális áron eladni 😞
a bingoval se nyertem inkább vesztettem azon is, de tényleg jókor jött ez a delb drop 😊
ezért szeretek solozni és ezért utálom a drop osztást 😊

gPROject
meg 1 eldrop*

gPROject
köszi, igaz csak 1 dropom volt, meg eldrop 😊

Szekijoe
A helmet azért mert 30m ért adtuk el és nekem akkor épp csak 19m-em volt. A robe meg azért mert én épp 2 nappal elõtte craftoltam sikeresen az enyémet. Ezért nem tartottam rá igényt.

a majestic miért nem ment neked?

Szekijoe
WOW grat a doppokhoz.
Mivel én nem szólózom csak partyzok, nekem nincs szólódroppom 😞 Viszont múlt héten akkor droppesõ volt. mert 3 partydroppunk volt: Majestic helmet, Nightmare boots, Majestic robe.
Sajna mind allyn belül ment el crystályáron. Úgyhogy nem volt nagy profit belõle, de legalább erõsödik az ally.
Hm... Nem akarsz esetleg Krisz receptet farmolni Hóvirággal? Nekem szükségem lenne egyre.

Sámán
56os 3as vagy 4es Vr de inkább 3as... mostanában nem játszottam vele 😊))
majd megnézem 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Mégegyszer meghallom hogy milyen pehhes vagy, meg hogy neked sose jön össze semmi hívok egy GM-t és megkérem hogy banoljon!!!!! <#crazya><#vigyor3><#crazya>
Grats!!!! <#taps><#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

Tufa
Szinte ingyen van 😊)

Szekijoe
Szerintem nincs.

gPROject
hát most nem panazkodhatunk, ighaz dropoltam a bw kesztyûm, de azért összejött 1-2 dolog mostanában....
ezt pl. még nem mutattam:

aztán itt van mnég ez is:

nem ez nem drop volt 😊
2 napja belépek cukival, hogy szétnézzek a piacon. 1. shopban mit találok? great sword receptet 1.5m-ért 😄
már régen megvolt a gs-hez az összes bladem, sopom, sys cokesom, szoval csak pár pateriált kellett vennem. eladtam hóvi orcish poleaxejét gyorsan és abból megvettem(kb. 8milla volt) a hiányzó materiálokat.
gondolkoztam rajta, hogy megtartom, de aztán láttam a piacon 12 misiért heavy war axe-t healt sa-val, szóval meghirdettem a gs-t, és 10 perc múlva el is kelt 32m-ért 😊
szóval most happy vagyok 😊
annak mégjobban örülök, hogy a bolond öcsém is visszamászott l2 világába, remélem nem unja meg gyorsan😊)

Hali
Létezik C3hoz Aggro check? Jó lenne tudni ki,merre,mekkora 😊
gPROject

SDana
Vipera mekkora?
Ha van már VRje, akkor mehetnénk apostateba hovival. Kog is biztos jönne 😊
A tankolást én vállalom, amíg van rajtam VR, addig gyógyítani se nagyon kell kisebb szobáknál 😊

Sámán
Hajrá!!! 😄
Régi szép idõkben Viperát sokszor elképzeltem Hóvirág oldalán -azt is kipróbálhatnánk! Fõleg manarecharge miatt! 😊)))

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Eh szerintem a freeken nem lesz accumenes fegyó egy darabig mana upos esetleg. Akkor marad a health SA mint jó választás magas szinten. Szólóra meg polearm.

Sámán
Homonkulusz kard -az sok healer buffernek van -jó az mattakja és acumenje 😊

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
Eldernek B-s ruhából szerintem Avadon vagy BW robe a legjobb (52 felett már úgy se lehet szólózni vele).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tufa
Van acumenes fegyver is? Viszont nem tudom mi a diferencia az offon és a free servereken lévõ dolgok között ilyen tekintetben, de pl freen még nem találkoztam olyannal hogy SA-t kellet volna rárakni(alapból rajta van). Ezesetben az acumenes fegyver jobban érdekelne, vagy leginkább a Sámán által említett mana upos staff.
Bár az egész még odébb van, mindössze 23as vagyok, de 7 óra alatt nem rossz teljesítmény azért 😊 (3x-os rate van, egy Gray Ant pl 1300adenat dob szóval ez még annyira nemis leszólni való server 😊 )
Hamarosan mennem kell majd városba és mondom akkor hogy mik a lehetõségek fegyvertéren

Cobra.
Hiába játszom free szerveren, 60 feletti nem hiszem, hogy leszek, B-s felszerelésrõl pedig még csak nem is álmodom <#vigyor4> Gondolom off-on is csak annak van hamar komoly felszerelése, ha olyan klánban van, ahol sok a magas szintû ember. Viszont a pole-os dolgot lehet kipróbálom, bár a SpS akivel mostanában partyzom normál helyeken (én 50, õ 53) a fehéreket, sárágkat 3 lövéssel megöli (még rootolni se nagyon kéne, elég a lvl2 empower <#vigyor4> ) Egyszer mentünk idáig egy nagyon vegyes csapattal GC-be (az egyetlen tank 44-es volt 😄 ) és elég jól bírtuk, kétszer halt meg a tõrös és egyszer a varázsló 2 óra alatt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

tangabuvar55
http://arena.upc.hu/lineage2/

http://www.gamesites200.com/lineage2/

Az 1. link magyar szerver, csak épp C3-at tesztelnek, szal most nem túl jó a hangulat.....

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

Sámán
Szerintem inkább mana up-os staff kell neki ha csak partyznál... mattak a roothoz -meg kb 60as mobokig nagy %ban bejön a sleep is jó mattakkal. De azért nem csak buffer, jó a ghealje is, ha meg buff mellett akar sokat healelni akkor kell neki sok mana!
Jó tanács: light armort ne vegyél neki!!!!!! Nagyon szép, nekem is az volt de partyra alkalmatlan voltam vele 😄DD
Kevés benne a mana és iszonyat lassan buffol -mindig azért állt a party mert Vipera épp buffolgatott 😄DD
persze ha pluszba veszel egyet szólóhoz az csak jó😊
Mondjuk ha nem jön be a root és újra kell akkor is jobb a gyors cspeed -amúgy meg 1db fehér mob light armorban is leszed...

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Én írtam, hogy bármien Health Sa-s fegyó jó neki!!!Ha van zseton AoBA-ra akkor vegyél/csinálj azt. Ha nincs annyi zsetonod akkor a legratyibb C-s fegyó is jó csak legyen rajta Health SA!!!! Ha viszont lehet acumen SA-t rakni a homokuluszra akkor az kell esetleg tartalékba egy health SA-s fegyó.

jelenleg DLM+Gattaca párost nyomok egy darabig 😊
1 shoot=1 Ol Mahum Commander lvl 20-on <#hehe> persze ha bejön a crit <#nyes>
na mennem kell<#szomoru1>

Sámán
Stunnolós mobokkal kell vigyázni csak ha root+pole taktikázol, mert elvileg a stun meg az ilyen spec ütések range nagyobb és elér! 😊
Nekem kb 45ig-46ig tök jó volt szólóba is se -csak aza baj hogy nekem nem tellett top c pole-ra, szal nem tusdom hogy utána megy-e, de az tény hogy egy fehér mob is simán leszedi ha rámegy. Emi bow-om volt, azzal nem túl sikeres szólóba...

FeketeVipera 77 SS

nagyon köszi a cuccokat! 😊 majd ha megjöttem és fent leszel odaadom

Tufa
A soksok ötletre végülis kb 30ig kell csak szóloznom(utánna a nukerek visznek ide oda(20emberbõl kb 5 nuker igy lesz partym mindig) addig meg elvagyok a top NG staffal. B-s fegyót is csak azért gondoltam hogy legyen valami a kezemben. Aoba-ról senki nem mondott viszont véleményt. Ha már amúgysem harcolok, nem jobb hogyha több hp-m van? (valamilyen oknál fogva rámagrozik egy mob pl..)

Sámán
Jó, akkor mégsem vagyok paranoiás 😄DD Csak egy pillanatra láttam Hóvirágot Giranban, és amikor próbáltam privizni rá már target not found -na szal irogattam ezerrel Carg-nek hogy feltörték az accát stb <#hehe><#hehe><#hehe>
Aztán lenyugtatott hogy a tiétek lett! 😄 Grats!!! Szerintem szét fogjátok keresni magatokat 53as bh +Gattaca 😊)))

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Eh mindíg kiesik a fejembõl hogy te L2j szerveren nyomod. Akkor szopás az egész jah ha vannak tattok akkor csak 62 felett vegyél neki +4wit-4ment. (habár lehet hogy ez elérhetetlen a free szerverek élettartamát nézve<#nevetes2>)
Azért nem kell annyira neki mana regen mert C2 ben kap vampiric rage-t és ha van Tank a partyban akkor csak arra kell healolnia nagy ritkán, ha jó a party. Ha a party csak melee karikból áll akkor csak moziznia kell, esetleg ha valaki magáraránt több mobot akkor kell gyógyítani (de akkor viszont gyorsan). És emiatt jó a +wit ami cast speedet ad.
Ha magasabb szintû íjjászok vagy varázslók vannak a partyban mint a Tank, és erõltetik a gyorsabb ölést akkor a party wipe 100%-os az SE kifogy a manából a dd-k meg magukra rántják a fél szobát esetleg minden 20 perc hunt után 20 percet pihenni kell. Vagy esetleg van a partyban + EE akkor az tudja tölteni a manát az íjjászokba és a varázslókba de ha csak ezekbõl áll a party akkor ugyanúgy elfogy mindkét eldernek a manája.