Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
😊
eddig nem voltak benne a c3-as mobok, mostmár azok is benne vannak 😛

csuzlee
En ezt most nem ertem, mi ez a FINALLY meg ez a link? 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

gPROject
FINALLY!!

WTB c-grade sapi, fülbevaló, nyaklánc meg theca boots <#rolleyes><#help>

Sámán
Pár lappal ezelõtt van Nyuszikáról egy kép ahogy a blazing swamp-ban egy punishment of unded -vagy valami hasonló nevû unded dobott egy 60%os kris recit 😊
Szerintem a játékban az volt eddig a legnagyobb droppunk! <#crazya><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
akkor olcsó is volt....hajh...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
nekem mindenki aszonta eddig, azért gondolom

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

phalanx
pár hete mikor unityvel partyztam AL-ben a money roomban 2x egymás után összesen több mint 8 órát nem esett egy darab dama blade meg bop shaft se, c2-ben meg kb minden egyes pytan csapatbol esett legalább 1 db

csuzlee
Csatlakoznek 😄

BOP Shaft - Pytan, meg most valami mob a catacombaba, egyik sem spoilal
BOP Recipe jon Death Wave Spoilbol 😄

gPROject
"kris recept csak spoilbol jön"
ezt honnan szeditek?? már nem elõször olvasom itt a fórumban ezt, de ez egy akkora baromság szvsz
a 60%-osat a punishment dobja(nem spoijllal) a 100%-osat a pailote(nem spoijllal)

Nethyrrea
spoilos törpének még c1-ben volt értelme, c2-ben már jött a manor quest, bár akkor még nemigazán mûködött jól.
spoilosokra monnyuk még mindig szükség van, mivel néhány cucc csak spoilból szerezhetõ (p kris recept meg BOP shaft fõleg, meg hasonlók, ha jóltudom). de material spoilolásért csinálni egy scavyt már nem éri meg.

én régen azt hittem, hogya craftos törpének semmi értelme nincs... aztán felnõttem, és rájöttem, hogy hülyére szedheti vele magát az ember... talán jobban is mint a spoilossal.

GAthersw
agree 😛

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
spoilos törpéknek SZERINTEM már csak magas szinten van haszna, mivel tud A grade cuccost spoilolni a megfelelõ mobokból, ami még elég jó áron kel el.

Nethyrrea
mostmár azzal se nagyon. ha normális manor be van állítva, magokból hamarabb szarrá keresed magad mint spoilolással.

Cobra.
Elõnye, hogy hamar sok pénzed lesz, viszont egyedül lassabban fejlõdsz, mint más.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

tangabuvar55
Srácok! Spoilos törpe elõnyei, hátrányai szerintetek? Az tervezek lenni!...

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

C2ben lehet a coinos kuldivel is kapni, de a Rofal-on még a c1es quest van.

Szekijoe
<#bee1>C3 ban még matild helye is odébb lett rakva (máshol van) de szerintem csak tõle lehet C3ban is, esetleg meg kellene nézni a coinos questet hátha az ad (az is megváltozott egy kicsit)

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Tufa
C2-3ban?

Szekijoe
C1 ben csak matild

Tufa
Demon's Glovest dobja valami vagy csak matildtól lehet megszerezni?

B@lu
wazzeg mondom hogy tudja vazzeg!!!!!!!!!!!

hat lattam pvp be es meg is kerdeztem tole!!!

benyomja azt a skillt amivel tud tamadni de maga is bestunolodik, es aprokat healel!!!!! mondtam hogy ne koss belem

2 percen belul 2 x megmutatta

Sámán
Most kizárt hogy kikeresgéljem tyrant 40+ skilljeit... 😄
De ezeket minden fegyijével tudja???
Tényleg nem ismerem gladit, de mintha nekiis lenne dualswordja meg sima sword/blunt masteryje... támadó skillek egy érsze csak egyikkel többi csak másikkal mûx nem???
Arra emlékszem hogy Nyuszikánál állandóan azon kellett sakkozni melyik támadásokat hagyjam elsõ lapon 😄DD

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
Nem tud healelni Diniz, az egyik spirittel ugyanúgy mint Bo3 a Battle Roarral 20 percenként tud tölteni magára HPt, de az nem heal 😛

B@lu
Egy ngyon magas tyrant iszonyat kemeny DD

pvp ben meg tud fogni barmilyen DD t

Stinklez lvl73 tyrant: (1 szintre a last skillset tol) : tavloli sebzes asszem 600 as range: 1000 dmg rajtam robe ban, (680 pdef), manaja nem mozdul, spammolhato. Hurricane vagy tornado nevu skill nemtudom: kozeli, teljes CP + 2/3 ad HP t levette a chrystine nevu 75 os sps rol.

bison skill: 50% hp alatt dupla crit rate(bop ppal 500+ crit. boppal 7-800 attack speed, buffolva 14K (!!!) HP sok CP a stunja majdnem 100% os cripple odabasz(lasasit) magas men, (varik ellen jo) jo evasion , baszott gyors spirittel, SR nem erte utol. kb azonos normal damage mint a torosoknek, =bison nelkul) de 4x annyi HP bisonnal (meg mindig 4-5 K HP) allando critical, de megsem fexik meg ha rargozik 1 mob.

osszessegeben DD a javabol , ja, es HEALELNI is tud!!(ne cafoljatok mert lattam es meg is kerdeztem)

SDana
Frissíteni kellene már az aláírásod 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
Szóval PvPben elõször az fogy el, csak utána a HP és ha az is elfogyott akkor padló.

SDana
A krafter törpék tovább tudják morzsolni a CBPt és a végén már semmi csont nem lesz benne, csak por...
(Combat Point, plajer ütésénél olyan, mintha a hp felett lenne még hp. moboknál nem számít)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Mijaz a CP?
Szekijoe
Oh, természetesen. <#bee1>

SDana
Meg a felszerelés...

Szekijoe
Azt látom, hogy mindegyik kari jó és már azt sem annyira nehéz megoldani hogy legyen valaki mögött helaer/buffer. Az én meglátásom szerint pvp-ben mostmár fõleg csak a SZINT számít.(és a szerencse)

SDana
Ha valamelyik TH sirdogál, hogy delenerfelték, akkor aztat kiherélem 😛
Max a Hp, meg a pattack, meg az attack speed, meg a pdef, meg a crit power... Ez így helyes ^_^
Az meg, hogy a heal szart sem ér, azt is vitatnám... Nem egyszer volt már olyan, hogy életet mentett, amikor tankoltam. A híler épp afk, több mob rám. Már alig élek... UE be, gyorsan felgyógyítom magam és csapkodok tovább. De néha még UE se kell, bspsel 455öt gyógyítok magamon, elég gyorsan (lassabban, mint egy pap, de többet, mint egy próféta...). És mondjuk 4szeres Hps mobokra skilleket se érdemes nyomni (úgyse látszik meg rajta nagyon 😊, ezért még általában manám is akad gyógyítani ha kell.
Mondjuk a VR még mindig jobb. Ha SE van a csapatban és ad VRt, akkor tankolásnál inkább a manámat tölti, nem az életem, mert olyankor használom a skilleket, hogy rajtam maradjon a mob 😊

GAthersw
lol, kütötted a postomat erre mind2 eltûnt 😄

GAthersw
Szóval kicsit elkéstél 😊

Szekijoe
Igaz, tényleg nincs.
De C3 ban már nem ér annyit a fake death, mint c1 és 2-ben. pve közben túlél egy party wipét, de ha kihal a party akkor úgysem tud egyedül mit csinálni és elég sok brez scroll van a piacon/vagy alacsony szinten veszit max fél óra xp-zést. Traint meg mostmár bármeik karakter tud csinálni bsoe-val. Meg C3ban a catakombákban 5-10 perc az út oda-vissza ezért simán kimennek ha kell + dd a partynak nem úgy mint C1-C2 ben amikor óránként shoutoltak AL-ben Toiban silent moverért. Max toiban és AL ben lehet trainelni a catakombákban és necrokban kevés a mob hozzá. A pvp-k meg most általában FG-ben vagy Aden mellett vannak.

GAthersw
TSS,TS,DSS,SBlaster,SS,SBuster,Hummer Crush,Fatal Strike 😊 Ezek csak a 40 felettiek 😊

phalanx
az épp elég hogy lenyomja a másik kettõt

Sámán
Gldihoz sajna nem tudok hozzászólni! 😊
De tuti nincs annyiféle támadása mint tyrantnak <#crazya><#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
Bocs, a DEnek az télleg nincs.

csuzlee
Hat lol, ez a geci NCsoft, akkor most mar tenyleg semmi ertelme a TH-nak pfff, max a hp lol gg

GAthersw
Tyrant az ugyanaz mint a Gladi heavy mastery nélkül és a fistnek sokkal kisebb a criticalja. Csak neki nem kell blunt makrót írni stunhoz és vannak a spiritek 😄 De egyébként a 2 kari igencsak rokonlélek 😊

phalanx

Sámán
Nehogymá pont én ne szóljak bele!!!! <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jó, tudom hogy orkokat sokan utálják, de nekem akkoris szegény Nyuszika volt a legjobb dd! (Ork Tyrant ha valaki elfelejtette volna!😊
Neki semmi felesleges skillje nem volt -csak 1fegyire volt masteryje de azzal a fegyivel iszonyat pusztítást tudott csinálni, kétkézzel osztotta a kritikálokat (persze neki sokkal kevesebb volr crit esélye mint tõrösnek, de azért bejövögetett!!!😊
Támadó skill ügyileg egyáltalán nem panaszkodhatott -mindenféle esetre volt neki valami, shock/stun ugye alap, ha simplán nagyot kellett ütni akkor az a fejberúgós szaltó, de volt olyan hogy minden elõtte álló ellenfelet sebzett, volt távtámadássa egy ellenfélre, meg volt távtámadása ami térben sebzett -ha használt focusforcet -ahanyadik szintre fel"buffolta" majdenm mindegyik egyre nagyobbat sebzett.
Volt ez a teknõsbéka skill (mittomén mi volt a neve😊 talán ezt az egyet nem nagyon használtam -elvileg belassítja az ellenfelet -majdnem minden tanuláskor ennek a szintje is nõtt.
Jó kis saját buffjai voltak -azon kívül hogy alapból volt pár passziv boost attak speedje még volt puma spiritje, fistfury-ja ami buffként növelte aspeedet és a2 egyszerre is rajta lehetett annyi hogy ha fistfury on akkor kicsit folyamatosan esik a hpja, de ha egyrészt nem õt ütik másrészt van rajta vr, akkor ez egyáltalán nem számít.
C3-ban lomhasága is megszûnt, a wolf spiriten kívül (alap gyorsan futós buff), kapott olyat hogy ha light armor van rajta alapból gyorsabb lett.
Még annyi hogy nem egy szólózós dd, addig jó amíg tart a manája/bejön a stunnja stb, partyba marha jó, aki szóló dd-t akar annak ott vannak az íjászok meg a varázslók 😊))

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
Lureja meg mind3nak van.

GAthersw
C3ban megkapta a Silent Moveot a PW.

csuzlee
Bics, elbasztam Fake Deathje van, de nincs Silent Moveja, AW-nek meg nincs Fake Deathje, meg ha jol tudom Lure sincs neki....

csuzlee
Pw-nek nincs Fake Deathje....