Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
és az én halálom??<#ticking><#zavart2>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

csuzlee
Hehe, koszi :D Igazan gyorsan megvolt es eleg olcson :D Csak Manooonak kellett egyszer meghalni :D

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Nethyrrea
ideig óráig "lenyugtatja" a mobot, vagyis biznyos ideig nem fog rátok támadni. hacsak meg nem ütöd, vagy ott az aggro távon belül meg nem várod hogy elmúljon a hatása. ami kb 1-2 perc.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cobra.
Elvileg addig nem támad meg az aggro mob, amíg meg nem ütöd. Sajnos ritkán jön be, ráadásul csak akkor mûködik, ha a szörny még nem vett észre (legalábbis C1-ben így van) Viszont a Trickre én se jöttem rá, mikor van értelme használni, mivel fehér mobon nem nagyon jött be, zöld meg rádjöhet nyugodtan.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

üdv!

abyss walkernél a "veil" skill mire jó?
Szekijoe
Csuzlee Grat a Cheap SA-hoz! <#taps>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

kár hogy mi még kicsik vagyunk hozzád :(

BEAST
szívesen :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
ne akard hogy tövirõl hegyire el kelljen magyarázni hacsak nem akarod hogy öngyilkos legyek....

lényege: városokban veszel a szintednek megfelelõ magokat, és a mobokból "kifarmolod" õket, majd különféle alapanyagokért beválthatod.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
egyelõre ki. csináltam egy klánt FREELANCER néven, csak hogy lehessen tudni mit is csinálok. senki más nincs benne csak én.

GAthersw
Értékelem, hogy hozzászólásoddal magasabb színvonalra emelted a topicot :)

01110000 01110010 00110000

GAthersw
kiléptél?

Sámán
Nem semmi megtiszteltetés!!!! <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
oké, mától megyek akárkivel partizni, ha xp group van

Sámán
Jó pihit!!! :)

FeketeVipera 77 SS

BaLeeX
Mi is ez a manor quest?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Taptarap
Jó nyaralást!<#nezze><#integet2>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

SDana
Fórumozni bezzeg tudsz... De van net és nem tápolsz? ejnye :)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Szekijoe
Üdvözlet a Velencei-tótól!<#wave> Remélem mindenki fejlõdik ezerrel amig én nyaralok <#bee1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sámán
Mondtam hogy jobb mint a cica!!!! Nagyobb!!! <#hehe><#szeret><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
pedig a pacinak nem kell túl sok extra iq ahhoz hogy ....khm... beleavatkozzon a vékony szöszke elflány...hmm...magánéletébe :D

Sámán
Akkor sajna jól tudtam...
Végülis ha van a közelben egy buffer akkor semmi gond :))))
Szörnyû hogy Gludin környékén pont most nem rohangált egy se....
Nem fura hogy pont a vékony, szõke, pláza/tündikislányok adhatnak inteligenciát??? jó, tény hogy nem maguknak hanem egy pacinak :DDDDD

FeketeVipera 77 SS

SDana
Most lestem meg, warlock tud csak ww2t a summonnak. A szõke tündilányok meg csak az inteligenciáját tudják növelni a pacinak :)

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Sámán
Elf meg uni aranyosabb :)))

FeketeVipera 77 SS

humannak van ww2 macsekra...

Sámán
Én úgy tudom csak attakspeed növelõje lesz ilyen ww analóg nem... De remélem csak én tudom rosszul és neked lesz igazad! :)))

FeketeVipera 77 SS

SDana
Szerintem majd lesz gyorsító buffod pacinak. Az átlátszó meg asszem azért jó, mert terület mosás varázslatot csinál :)

Sámán
Iszonyat csiga ez az elemntal summoner!!! Meg az unijai is!!!!
Egyik kis karimmal gyaktam Gludin mellett amikor megjelent egy hülye piros elf íjász és mindenkibe belelõtt párat -emi bow-ja volt, de a 17-es orkomon ss-el csak 144-t sebzett, persze megpróbáltam sleepelni és BEJÖTT rajta, erre elkezdett "no pls"-ezni, mikor a második véreztetõs vari se jött be és elfogyott az összes ng sps-em meg mellesleg a manám is nagyvonalúan elszaladtam :DDD
-persze rögtön mondta a magáét "loser" stb
-utána már nem találtam, amikor megint a hátsómba lõtt gyakás közbe, megint semmi manám nem volt -valahogy sikerült kiloggolnom -hoztam Ephedrát(haste poti stb) Elf mint a villám elszelelt miután uni is meg Ephedra is belevarázsolt -csakhogy nemcsak Ephedra, de még az a béna egyszrvú pacija se érte utol... egy 40nél nem sokkal több íjászt...
Persze véletlenül sem volt a környéken buffer ww-vel...
Ez olyaaaaaaaaaan :PPPPPPP

Nem tudja valaki véletlenül hogy a summon unicorn merrow -ami még mindig nincs- mitõl jobb pk-ra mint a többi uni??? Minden elf summoner ezzel a kék unival gyak az arénában -ez véletlenül nem gyorsabb kicsikét esetleg a többi uninál????

Az is milyen hülyeség hogy summon peteket nem lehet megitatni haste stb lötyikkel -azzal bizti utolérte volna :PPP

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
az a baj hogy szimpla revóból nemsok van eladó a szerveren, inkább tarbar meg ilyen apróságok. tegnap találtam egy farmert árulni pár olcsó D cuccot, abból lettek a d kristályaim.

csuzlee
Hat en ahogy hallottam a Sieghardton a legolcsobb C-crystal ha veszel ket Revot, dualozod, majd szettorod, de meg nem szamoltam ki mennyibe is jon igy ki egy C-crystal. Szerintem egyebkent a C-crystal arat legjobban a Luxorys cuccokhoz szukseges C-Crystal es ugyan az a fegyo craftolasi erteke hatarozza meg es termeszetesen a piaci ara, hogy mennyiert tudod eladn!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

SDana
Fene, ha ezt elõbb tudom, elcserélem a CDmet egy emire :D
Dual kardokra is érvényes ez a cserebere? Mert akkor naná, hogy senki nem vesz c kristályt... egyszerûbb duálozni két Ds kardot és becserélni.

Nethyrrea
asszem B cuccost már nem tudsz csereberélni mammonnal.

Nethyrrea
ami kristálymennyiségben megegyezik azért tudod becserélni. delusion ugyanannyi C kristály mint a homonkulus, ezért is lehet ilyen sok a piacon. krafolni már nem szükséges.

phalanx
próbáld l2 indítása elõtt valami memóri pucoló prigival kitisztítani a memórát hátha segít, egyébként meg ha tudsz angolul érdemes lenne ezt a official forumon felvetni, ott biztos jobban tudnának segíteni

Sámán
D-kristály biztos azért is kelendõbb mert pl summon petekhez is rengeteg kell, nekem az az unim ami csak 30% xp-t nyel el az tart kb 25percig és 9d-cry. És ez még a legbénább 40+uni!

FeketeVipera 77 SS

phalanx
nekem akkor szokott ilyen hibát írni mikor kilépek az l2-bõl (minden alkalommal)

Sámán
Az biztos hogy ha 600-610ért kiülsz d-kristályt árulni pillanatok alatt elkapkodják, de szerintem c-sekre se kell panaszkodni :) Kb 4napja ültem ki 500 c-kristállyal 3100ért és reggelre elvitték az összeset :)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Van azért néhány idióta aki nem néz körül a boltba pl brigandin meg mithril cuccokat 1-200K-val jóval bolti ár fölött áruálják -és nem csak 1-2törp (Giranban is, nem csak a kezdõ helyeken) -biztos van aki megveszi ha ennyien ülnek vele.
Annyira ezeken kívül még nem ástam bele magam, mi mennyiért törik :))

FeketeVipera 77 SS

BaLeeX
Sziasztok!

Ti vagytok az utolsó esélyeim egy probléma megoldására, de sajnos szó szerint.
Már mindent kipróbáltam amit lehetett.

A probléma a Lineage 2 C3 ami nem akar elindulni, mert ezzel a hibaüzenettel dobál ki állandóan (http://baleex.fw.hu/error1.png). Néha sikerült elindítani de hamar kidob ezzel. Lineage2 C1, C2 fut simán, minden játék fut simán. A hiba a win eseménynaplójába nem kerül be. Mindent kirpóbáltam már amit mondtak végkövetkeztetés az volt hogy ha más nem is egy win reinstall segíthet. Ez is megvolt, csak az alap dolgokat tettem fel (XP SP2, driverek, DX9) és indítottam, maradt ugyanaz. :(

Bármilyen ötlet jó lenne, minden más játék fut gond nélkül, vírusom nincs szóval nem értem a dolgot.

Op rendszer. WinXP prof hun SP2
Konfig: Abit KD7, 768MB DDR, 2500+ XP, (nincs húzva) 9800pro, egy Terratec Aureon 5.1 fun hangkártya + alaplapi hangkártya (mindkettõ megy)igazából más sztem nem lényeg.

Amiket kirpróbáltam még: restart után gameguard mappa törlése, full update letöltése, autocheck végigfuttatása, update nélküli elindítás, szerver konfig fájlok bemásolása nélküli és bemásolása utáni indítás de a probléma maradt. :(

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

SDana
Ez a cserebere a mammonnál hogy megy?
Nekem a Krisem helyett nem akart darkelven logot adni... Nem mintha kellene, de kiváncsi voltam és nem volt a listában semmi, amit cserélne :)
Vagy csak sima, nem plussos, sa-s cuccot cserél?

Nethyrrea
hát pl ha homonkulus swordot akarsz csinálni, akkor a legegyszerûbb ha luxuryban veszel egy delusiont és elcseréled mammonnál 1-1-be homura. én tegnap ezt csináltam. csak betört +4-re menet. vesztettem 3-4 millát vele... a megmaradt C kristály majdnem elég hogy vehessek mégegy delusiont. csak venni kell hozzá még D kristálynak valót. csak legközelebb megállok +3-nál. még jó hogy elõbb enchantoltam és nem raktam rá SA-t....

Nethyrrea
officialon ha bármibõl kicsit jobban szeretnél járni akkor a piacot kell bújni fel-alá, a boltbóli vétel csak az utolsó lehetõség. nálunk is kb 600-650 körül mozog egy D kristály ára nagyjából.

egy tarbar mondjuk, frissen, a girani weapon shopból (ahol perpill a legolcsóbb), 1.6 milla.

viszont, piacon a normális emberkék 1.5-ért árulják (efölött hülye lenne bárki megvenni). ha ezt összetöröd, akkor kiszámolva egy D kristály ára kb 589-re jön ki. és azért az nemmindegy ha pl egy delusion swordot akarsz venni.

SDana
Én meg úgy vettem észre, hogy D kristály az elég kelendõ, de C kristályt alig lehet eladni. Ha 3Kért megveszik, akkor már repdesni lehet az örömtõl :(
Gondolom a D kell a mindenféle idézéshez, a C meg SSen kívül már szinte semmihez, mert a piac tele van Cs cuccokkal...

Sámán
OffSieghardton ha bezúzol egy brigandin meg egy kite shieldet mindkettõért 142 d-kristályt kapsz 85-90k -kiteshieldet képtelenség eladni -bolti ára is 90k körül van, brigandin shield jelenleg 400k alatt nincs a piacon... Én kraftoltam 3-t kiültem velük 350k-ért, reggelre egy darab sem maradt! C3ban nagyon elszálltak jobb cuccok árai -minden grade-ben :)))

FeketeVipera 77 SS

Hát ez nem feltétlen így van, mert én azt vettem észre hogy ha d-s cuccot török, akkor az 634*d cry ez adja a bolti árat de ez változó, a városi adótól függ, de ez fix, és azt számoltam, hogyha a boltban is veszem a d-s cuccot akkor is keresek rajta, ha viszont a luxoryban veszem a c-st és betöröm az veszteséges, sokkal jobb eladni pénzért, ha utánaszámolsz mennyi c-t kapsz ha betöröd kevesebbet mint amennyiért vetted:(
kiserik
Ha jól gondolom az c cry piaci árát úgy határozzák meg a törpék, hogy vesznek pl 2 d-s kardot. Azt beteszik dualba, ami már c-s, és ezt betörik. Így kapnak x cry-t. Megnézik mennyit öltöttek a dual elõállítására és tesznek rá egy kis hasznot.

Ez csak az én vélaményem, nem mondta senki és soha se volt törpém <#idiota><#banplz><#idiota><#guluszem1>

GAthersw
Nyílván ha betörsz egy cuccot nem kapod meg a valós árat érte, egyébként a váltószám olyan 5 körül kell, hogy mozogjon.

Sáska
A példáig értettem, utána nem:)
Gondolom azért kevesebb, mert:
1. a piacon az árakat a játékosok alakítják/tották ki
2. a boltban nyilván kevesebbet kapsz érte, ez bármilyen cuccra igaz.

üdv!

lenne egy kérdésem:nem igazan értem a c és a d cry közötti árfolyamot, mert nálunk a piacon a d cry ára 680-700 között mozog/darab, a c cry az 3100-3300 közötti áron, ez eddig oké is, ez kb. 4,5 váltószámot jelent, tehát egy c 4,5d-t cr-t érne. De luxoryban megveszek egy cumot az kerul vmennyi c-be es vmennyi d-be, majd bezuzom, amibol csak c cry lesz, es levonom az így kapott c cry-t az eredti c cry arbol, akkor az igy kapott szamnak elvileg tükröznie kéne, hogy 1c cry hány d cry, ami a bolt alapján olyan 8 váltószámot jelent, de leírom példával, hátha túl bonyolultúl magyarázok

példa:(nem valós)

chain boots c mondjuk kerül (x)c cry (y)d cry megveszem majd betorom

ebbol lesz mondjuk (x+z)c es ezzel osztom

(y)d / (x+z)c es akkor jon ki a 8,5 arányszám, ami számomra azt jelenti, hogy vagy vmit elszámoltam vagy a piacon a c cry ára alacsony

help pls, mi az igaz:)