Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Hide and fear, Cobra Commander is here !
abyss walkernél a "veil" skill mire jó?
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
lényege: városokban veszel a szintednek megfelelõ magokat, és a mobokból "kifarmolod" õket, majd különféle alapanyagokért beválthatod.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
01110000 01110010 00110000
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
FeketeVipera 77 SS
Végülis ha van a közelben egy buffer akkor semmi gond :))))
Szörnyû hogy Gludin környékén pont most nem rohangált egy se....
Nem fura hogy pont a vékony, szõke, pláza/tündikislányok adhatnak inteligenciát??? jó, tény hogy nem maguknak hanem egy pacinak :DDDDD
FeketeVipera 77 SS
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztõ -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
FeketeVipera 77 SS
Egyik kis karimmal gyaktam Gludin mellett amikor megjelent egy hülye piros elf íjász és mindenkibe belelõtt párat -emi bow-ja volt, de a 17-es orkomon ss-el csak 144-t sebzett, persze megpróbáltam sleepelni és BEJÖTT rajta, erre elkezdett "no pls"-ezni, mikor a második véreztetõs vari se jött be és elfogyott az összes ng sps-em meg mellesleg a manám is nagyvonalúan elszaladtam :DDD
-persze rögtön mondta a magáét "loser" stb
-utána már nem találtam, amikor megint a hátsómba lõtt gyakás közbe, megint semmi manám nem volt -valahogy sikerült kiloggolnom -hoztam Ephedrát(haste poti stb) Elf mint a villám elszelelt miután uni is meg Ephedra is belevarázsolt -csakhogy nemcsak Ephedra, de még az a béna egyszrvú pacija se érte utol... egy 40nél nem sokkal több íjászt...
Persze véletlenül sem volt a környéken buffer ww-vel...
Ez olyaaaaaaaaaan :PPPPPPP
Nem tudja valaki véletlenül hogy a summon unicorn merrow -ami még mindig nincs- mitõl jobb pk-ra mint a többi uni??? Minden elf summoner ezzel a kék unival gyak az arénában -ez véletlenül nem gyorsabb kicsikét esetleg a többi uninál????
Az is milyen hülyeség hogy summon peteket nem lehet megitatni haste stb lötyikkel -azzal bizti utolérte volna :PPP
FeketeVipera 77 SS
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Dual kardokra is érvényes ez a cserebere? Mert akkor naná, hogy senki nem vesz c kristályt... egyszerûbb duálozni két Ds kardot és becserélni.
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Annyira ezeken kívül még nem ástam bele magam, mi mennyiért törik :))
FeketeVipera 77 SS
Ti vagytok az utolsó esélyeim egy probléma megoldására, de sajnos szó szerint.
Már mindent kipróbáltam amit lehetett.
A probléma a Lineage 2 C3 ami nem akar elindulni, mert ezzel a hibaüzenettel dobál ki állandóan (http://baleex.fw.hu/error1.png). Néha sikerült elindítani de hamar kidob ezzel. Lineage2 C1, C2 fut simán, minden játék fut simán. A hiba a win eseménynaplójába nem kerül be. Mindent kirpóbáltam már amit mondtak végkövetkeztetés az volt hogy ha más nem is egy win reinstall segíthet. Ez is megvolt, csak az alap dolgokat tettem fel (XP SP2, driverek, DX9) és indítottam, maradt ugyanaz. :(
Bármilyen ötlet jó lenne, minden más játék fut gond nélkül, vírusom nincs szóval nem értem a dolgot.
Op rendszer. WinXP prof hun SP2
Konfig: Abit KD7, 768MB DDR, 2500+ XP, (nincs húzva) 9800pro, egy Terratec Aureon 5.1 fun hangkártya + alaplapi hangkártya (mindkettõ megy)igazából más sztem nem lényeg.
Amiket kirpróbáltam még: restart után gameguard mappa törlése, full update letöltése, autocheck végigfuttatása, update nélküli elindítás, szerver konfig fájlok bemásolása nélküli és bemásolása utáni indítás de a probléma maradt. :(
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Nekem a Krisem helyett nem akart darkelven logot adni... Nem mintha kellene, de kiváncsi voltam és nem volt a listában semmi, amit cserélne :)
Vagy csak sima, nem plussos, sa-s cuccot cserél?
egy tarbar mondjuk, frissen, a girani weapon shopból (ahol perpill a legolcsóbb), 1.6 milla.
viszont, piacon a normális emberkék 1.5-ért árulják (efölött hülye lenne bárki megvenni). ha ezt összetöröd, akkor kiszámolva egy D kristály ára kb 589-re jön ki. és azért az nemmindegy ha pl egy delusion swordot akarsz venni.
Gondolom a D kell a mindenféle idézéshez, a C meg SSen kívül már szinte semmihez, mert a piac tele van Cs cuccokkal...
FeketeVipera 77 SS
Ez csak az én vélaményem, nem mondta senki és soha se volt törpém <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#guluszem1>#guluszem1>
01110000 01110010 00110000
Gondolom azért kevesebb, mert:
1. a piacon az árakat a játékosok alakítják/tották ki
2. a boltban nyilván kevesebbet kapsz érte, ez bármilyen cuccra igaz.
lenne egy kérdésem:nem igazan értem a c és a d cry közötti árfolyamot, mert nálunk a piacon a d cry ára 680-700 között mozog/darab, a c cry az 3100-3300 közötti áron, ez eddig oké is, ez kb. 4,5 váltószámot jelent, tehát egy c 4,5d-t cr-t érne. De luxoryban megveszek egy cumot az kerul vmennyi c-be es vmennyi d-be, majd bezuzom, amibol csak c cry lesz, es levonom az így kapott c cry-t az eredti c cry arbol, akkor az igy kapott szamnak elvileg tükröznie kéne, hogy 1c cry hány d cry, ami a bolt alapján olyan 8 váltószámot jelent, de leírom példával, hátha túl bonyolultúl magyarázok
példa:(nem valós)
chain boots c mondjuk kerül (x)c cry (y)d cry megveszem majd betorom
ebbol lesz mondjuk (x+z)c es ezzel osztom
(y)d / (x+z)c es akkor jon ki a 8,5 arányszám, ami számomra azt jelenti, hogy vagy vmit elszámoltam vagy a piacon a c cry ára alacsony
help pls, mi az igaz:)