Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
mostmár nem annyira nehéz teljesen az elejérõl kezdeni, mint anno volt. mostmár kapsz az elején npc-tõl ingyen SS/SPS-t (bizonyos mennyiséget csak), és van kveszt amit ha megcsinálsz, úgytudom még onnan is szerezhetsz extra ingyen ss/sps-t. errõl bõvebbet nemtudok.

és ha van türelmed farmolni, akkor már igen alacsony szinttõl farmolhatsz magokat, amikbõl a materialt eladva talán hamarabban lehet pénzed. mindenesetre amit most is tudok javasolni az a DE faluban a gombás meg zombis kveszt. annakidején csak abból (még prelude-ben), 2 napi intenzív játékkal összejött egy falchionra való. (csak oda vissza rohangáltam amint meglett az összes kvesztitem gombákból)

plusz, ha a siegre jössz, tuti tutudnk segíteni valamivel.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
nem. az egyfajta "acumen"-ként mûködik fegyverre, vagyis a 2 lövés közti idõtartam csökken le. ergo gyorsabban fogsz lövöldözni vele.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Szerintem csak a tiédbõl. Mármint a partiban a rádesõ részbõl.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Esély nincs összeszedni önerõbõl. Annó halálra farmoltam magam a pallus knightommal (pókos kveszt) és 23ra meglett nagynehezen a falchionra való (bronz cucc mellé).
40 felett meg szintén farmolással (bot kveszt 😊 52t értem el úgy, hogy tempered mitril ruha (gagyi C) és crystal dagger. A bicska ugyan top C, de abban már volt sokak (lelépõk) segítsége is...
Az egyetlen megoldás a mindig jó cucc biztosítására, ha több karit tolsz egszerre (legalább 2 törpe), akikkel tudsz pénzt szedni.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Sámán
Azt nem tudja valaki hogy ha summoneremmel partizok akkor az unim csak az én xp-mbõl vagy az egész partiéból vesz le 30%-t???? Kipróbálom úgyis, csak hátha vki tudja 😊)

FeketeVipera 77 SS

Látni eddig is lehetett 😉, csak nem nagyon szoktam hozzászólni a fórumon. Játszani meg folyamatosan, csak nem annyit, mint a többiek 😊.

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)

Sámán
De jó, téged is lehet még látni!!! 😊
Örülök hogy még játszol!!! Velviának a darkelf knightomnak nemsokára lesz cucca 33-as de fejlõdõképes -gyakhatnánk együtt 😊
Jah... 1 milka az semmi egy top c-s cucchoz... Csak a fegyik 12-13M-nál kezdõdnek...

FeketeVipera 77 SS

Én ugyan nemrég kezdtem, így szerencsére élvezhetem a nagyok pártfogoltságát, így szerencsére nincs gondom eddig a cuccokkal. S hogy milyen nehéz összeszedni szintednek megfelelõt? Szerintem eléggé, hacsak nincs nagyon-nagy szerencséd. A 34. szintig sikerült saját magam által 1m adenát összekaparnom plusz a dropok, ami ugye ha nem túl szerencsés az ember, akkor nem sok. Tettem mindezt úgy, hogy semmire nem kellett költenem. Gondolom ezt a többiek is alá tudják támasztani. Azt hiszem ebben a játékban 1m nem valami sok <#vigyor2>, legalábbis a lassan bekövetkezõ C-s szethez biztosan nem elég.

Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)

Cobra.
De most a C3-as NF miatt kérdezem, hogy egyedül majdnem off rateken miyen a pénzszerzés lehetõsége.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
Akik a legelejétõl kezdték azok minden segítség nélkül húzták fel a karijaikat, mivel akkor még mindenki 0-ról indult, a farmerek is! Persze akkor még több magyar volt és esténként mindig ki lehetett fogni egy full magyar partit 😊
Aztán ahogy egyre többen hagyták abba, egyre többen osztották szét a cuccaikat. Jelenleg szerintem kizárt hogy van még magyar aki csak önerõbõl játszik!

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
Közületek volt olyan, aki officialon minden segítség nélkül csinált karaktert legalább lvl40-ig? (pénzügyi/felszerelésadási segítségre gondolok) Mennyire nehéz összeszedni a szintednek megfelelõ felszerelést segítség nelkül?

más: csak most vettem észre, hogy az Off oldalon vannak videók. Megnéztem a CG-seket és nagyon jók. Összehozhatnának egy filmet az L2-bõl 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
Szaftunk meg más kajánk nincs hozzá, de ha minden meglesz Csövi 2adenáért megkraftolja neked -csak azért nem eggyért mert hát mégiscsak egy b-s fegyi! 😄DDDD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#love11>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#vigyor2> Köci! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Áh már úgyis menni akartam és pont kijött a party a kijárathoz, az meg olyan parasztság hogy bemegyek velük megint egyetlen nagyobb healerként (annak az elf csjnak még greater healje se volt) valami durva szobába, szintet lépek aztán "ty the party, bb" 😄

FeketeVipera 77 SS

Malachi
csõ! Lenne egy kérdésem : a Bow of Perilhez van egy Quick recovery SA! Na és az az atk.spd-et növeli? Vagy mit? köszi

csuzlee
WTB DE Long Bow Shaft es Recipe!!! Ha valakinek van pm me 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

BEAST
<#szeret>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szekijoe
<#wow1>Uh nagyon dögös!

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

na végre 😊
szólhattál volna, hogy csak 2-3% kell szinthez ><

Sámán
Nya, így már azért sokkal jobb! 😄
[/img]

FeketeVipera 77 SS

köszönöm<#wink>
csak ez a fránya várakozás...
Sziasztok!
Nem tudjátok honnan tudom letölteni a C3-at????
Fontos lenne. Elõre is köszi.
Sámán
De azért hajrá! 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Uni merrow Giran mellett Tanor silenosok (41-45 4xcsoportmob), aqua cubic meg hatu bee hive -szintén csoportmob hatu windsus (asszem), nem tudom pontosan hányasok de ezek is 40+ -utóbbiakkal nem is próbálkoztam -csak partyba érdemes! Miután kb negyedjére gyaktak le tanor silnosok elment a kedvem az egésztõl... 😛PP

FeketeVipera 77 SS

pharao
Hy all! Lenne egy fontos kérdésem! Meg tudná valaki mondani, hogy C3-omban melyik mob dob Summon unicorn mirrow és summon aqua cubick könyvet?
Elölre is köszi....
BB

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Sámán
Igen???? 😄 Köszi, akkor megkeresem 😄
Este leszek 😊))

FeketeVipera 77 SS

SDana
Bármelyik városban megcsinálja Bs cucchoz a blacksmith ingyen. Csak el kell battyogni hozzá és invertoriban tartani.

Sámán
Hm... Akkor adhatom ezt is Szekinek???? 😄DDDD
Mindegy, akkor majd a cipõvel együtt... Hetek kérdése és az is meglesz 😊
Végülis ahhoz van reci meg minden, "csak" a partok hiányoznak...

FeketeVipera 77 SS

unsealezni kell a blacksmith-nél 😛P
csinéltatni kell belõle: doom gloves robe-t

grat 😊

Sámán
Végre megvan Vipera doom kesztyûje is -de mitõl néz ki ez ilyen bénán?????
Másmilyenre emlékeztem régebbrõl...
[/img]

FeketeVipera 77 SS

vmi olcsobbat😊
Nethyrrea
höh, mire vége lesz l2-nek, még a hivatalos oldal is készlesz talán 😄

Nethyrrea
www.lineage2.com

<#nezze>

üdv!

vki írna egy normalis c3-as server címet köszi
Sámán
Elég ha dd üzemmódba jössz! 😛 😄

FeketeVipera 77 SS

SDana
Én DD/tank/hiler/buffer vagyok 😊
Bár tanknak elég satnya és gyógyítani meg buffolni is csak magamat tudom és azt se a legjobban 😛

Tufa
<#eljen>

Sámán
Amúgy meg nincs is jobb egy kis péntekesti fülbajnál! Annál már csak szombatesti fogfájás a tutibb 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Legalább akkor meglesz a 2healer/buffer +1dd Dana 😊
Remélem holnap este mindenki ráér!!! 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Sajna én ma éjszakás vagyok 😞
Majd holnap este megint leszek!!! 😊

FeketeVipera 77 SS

Taptarap
én is mennék

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

SDana
Váááá tegnap fülészetese estém volt, fél fejem be volt bugyolálva, nem sok hangulatom volt a játékhoz <#wilting>
De ha ezt tudom futok-szaladok <#circling>
Ma este, vagy valamikor lesz valami parti?

Sámán
Ja, még egy dd meg még egy bufferr és megtartjuk azt a belsõ szobát lazán 😊
Én úgy kb 50hp-val úsztam meg 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Elöször olvasd el a bannert! Aztán majd kitalálod! 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jó nyaralást!!!! 😊

FeketeVipera 77 SS

gurubefree
Sziasztok

Most töltöm le a játékot.Ez igyenes játék ????

Ki szeretném probálni , mrt még soha nem játszottam ilyennel.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;