Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ha van türelmed farmolni, akkor már igen alacsony szinttõl farmolhatsz magokat, amikbõl a materialt eladva talán hamarabban lehet pénzed. mindenesetre amit most is tudok javasolni az a DE faluban a gombás meg zombis kveszt. annakidején csak abból (még prelude-ben), 2 napi intenzív játékkal összejött egy falchionra való. (csak oda vissza rohangáltam amint meglett az összes kvesztitem gombákból)
plusz, ha a siegre jössz, tuti tutudnk segíteni valamivel.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
40 felett meg szintén farmolással (bot kveszt 😊 52t értem el úgy, hogy tempered mitril ruha (gagyi C) és crystal dagger. A bicska ugyan top C, de abban már volt sokak (lelépõk) segítsége is...
Az egyetlen megoldás a mindig jó cucc biztosítására, ha több karit tolsz egszerre (legalább 2 törpe), akikkel tudsz pénzt szedni.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
FeketeVipera 77 SS
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)
Örülök hogy még játszol!!! Velviának a darkelf knightomnak nemsokára lesz cucca 33-as de fejlõdõképes -gyakhatnánk együtt 😊
Jah... 1 milka az semmi egy top c-s cucchoz... Csak a fegyik 12-13M-nál kezdõdnek...
FeketeVipera 77 SS
Pyroska 80+ Cardinal / Titan / Paladin / Blade Dancer (Majestic Robe User / Frenzy aktivátor / Önfeláldozó művész / Táncos)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Aztán ahogy egyre többen hagyták abba, egyre többen osztották szét a cuccaikat. Jelenleg szerintem kizárt hogy van még magyar aki csak önerõbõl játszik!
FeketeVipera 77 SS
más: csak most vettem észre, hogy az Off oldalon vannak videók. Megnéztem a CG-seket és nagyon jók. Összehozhatnának egy filmet az L2-bõl 😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szólhattál volna, hogy csak 2-3% kell szinthez ><
csak ez a fránya várakozás...
Nem tudjátok honnan tudom letölteni a C3-at????
Fontos lenne. Elõre is köszi.
FeketeVipera 77 SS
Elölre is köszi....
BB
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Mindegy, akkor majd a cipõvel együtt... Hetek kérdése és az is meglesz 😊
Végülis ahhoz van reci meg minden, "csak" a partok hiányoznak...
FeketeVipera 77 SS
csinéltatni kell belõle: doom gloves robe-t
Másmilyenre emlékeztem régebbrõl...
FeketeVipera 77 SS
<#nezze>#nezze>
vki írna egy normalis c3-as server címet köszi
Bár tanknak elég satnya és gyógyítani meg buffolni is csak magamat tudom és azt se a legjobban 😛
FeketeVipera 77 SS
Remélem holnap este mindenki ráér!!! 😊
FeketeVipera 77 SS
De ha ezt tudom futok-szaladok <#circling>#circling>
Ma este, vagy valamikor lesz valami parti?
Én úgy kb 50hp-val úsztam meg 😄DD
FeketeVipera 77 SS