Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gather ne offolj az L2 forumon, töröld a hozzászolásaidat 😄...
ui.: Különben meg szebb a human warrior harisnyája <#idiota>#idiota>.
ui.: Különben meg szebb a human warrior harisnyája <#idiota>#idiota>.
Majd felébredsz!
Nem harapjuk torkon csak azokat akik kényszerítenek rá 😊 Már csak azért se mert én is toltam free szerveren majd 1 évig. És a Dark Elfeddel mi leszel/vagy ha nagyleszel, vagy még nem gondolkodtál róla?
01110000 01110010 00110000
ja értem, nem mertem megnyilatkozni az ügyben, mert láttam, hogy torkonharapják a free szervereseket. 😊 A rofalon, meg egy másikon, aminek fingom sincs mi a neve. A rofal mondjuk többet áll mint megy, ez tény. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Annyit azért elmondhatsz, hogy melyiken 😉 Nem azt moderáljuk ha valaki megemlít valamit a free szerverekkel kapcsolatban hanem ha miután el lett irányítva, akkor is ontja a hülyeséget 😊
Pedig le mertem volna fogadni, hogy a törpi kis csipkés harisnyáját mondod 😛 Amúgy melyik szerveren játszol?
Lehet nem voltam egyértelmû, mármint a képrõl melyik tetszik legjobban...
Gladiatornak és BladeDancernek van Dual Weapon masteryje más kasztnak nincs.
Csak Blade Dancer tudja a Dual Sword (kétkardos technika)-t?
Én az elf warriorommal akarom megtanulni. Lehetséges?
Én az elf warriorommal akarom megtanulni. Lehetséges?
ja a lényeg l2 c3
sziasztok
lenne 1 kérdésem. mit csináljak ezt írja ki a belépésnél és nem enged be : password does not match this account. confirm your information and log in again later. kindóz telepítés után kezde ezt a f@szságot, annak ellenére, hogy másik particióra van telepítve a játék.
lenne 1 kérdésem. mit csináljak ezt írja ki a belépésnél és nem enged be : password does not match this account. confirm your information and log in again later. kindóz telepítés után kezde ezt a f@szságot, annak ellenére, hogy másik particióra van telepítve a játék.
Az már igazi tömegpusztító fegyver lett volna. Nem engedi az egyezmény.
<#banplz>#banplz><#kuss>#kuss>
<#idiota>#idiota>
Már tárgytalan.
Az alsónemûs verzi jobb volt. Kicsdit nehéz elhinni hogy a csinibabák, amint ledobálják a pánvéjaikat semmi alsót nem viselnek alatta. De amúgy jó.
Az elf ari. De a Ember nõ se rossz. Arcra is.
Az alsónemûs verzi jobb volt. Kicsdit nehéz elhinni hogy a csinibabák, amint ledobálják a pánvéjaikat semmi alsót nem viselnek alatta. De amúgy jó.
Az elf ari. De a Ember nõ se rossz. Arcra is.
EMBEREK LASSAN BEHOZNAK MINKET A WOW-osok, ÚGYHOGY TESSÉK AKTIV FORUM ELETET ELNI 😄DD
Amúgy most indítottam, de már vagy 2 órája csak updateli magát. Ez normális?
Normál (gyors)netem van.
Normál (gyors)netem van.
Hát igen. Ostromnál kiváló!
Berohansz egy szál prémben a vár közepébe, és amig a védõk jojózó szemekkel kukkolnak a haverok lerohanják a várat.
Akkor már csak szex mod kell a GTA mintájára és minden meglessz.
Az egymásnak szimpi karakterek egy szex parancs beírása után ruhátlan interakiót kezdenek. Poen lenne. De biztosan érdekes is...<#wow1>#wow1>
Berohansz egy szál prémben a vár közepébe, és amig a védõk jojózó szemekkel kukkolnak a haverok lerohanják a várat.
Akkor már csak szex mod kell a GTA mintájára és minden meglessz.
Az egymásnak szimpi karakterek egy szex parancs beírása után ruhátlan interakiót kezdenek. Poen lenne. De biztosan érdekes is...<#wow1>#wow1>
a dark elfnek nem sötétebb a mellbimbója mint a bõre, normál játékból van screenshotom egy ruháról, amiben látszik neki. Szal ezt elrontották. 😄DDDD
[/cserf][/fülünyúl]
Simán bug, nem tudja mind2t használni egyszerre, valamelyik ottragadt.
Hogy a faxba van a kezében mindkettõ egyszerre? Az hogy világít az még oké. Esetleg GM?
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Itt egy rövid interjú C4-el kapcsolatban, továbbá megemlítik benne az L3-at!!! Nyár végén kezdik el a fejlesztését
Szerintem segítene, ha így lenne írva:
LINK-> Free Server Fórum <-LINK
Csak azért megtévesztõ, mert nem tudják elsõre hogy az a felirat egy linket takar. Ha kiírod hogy az, akkor egybõl mindegyik free fórumos rávetõdik.
LINK-> Free Server Fórum <-LINK
Csak azért megtévesztõ, mert nem tudják elsõre hogy az a felirat egy linket takar. Ha kiírod hogy az, akkor egybõl mindegyik free fórumos rávetõdik.
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama> <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
FeketeVipera 77 SS
Jól van na. Én azt hittem hogy ez a kiírás a fórum alcíme... Tehát Ez a Free Server Fórum.
Azért nehogy agyvérzést kapj...
Azért nehogy agyvérzést kapj...
Kicsit igazad van meg nem is, nézd meg jobban a felsõ bannert:
www.lineage2.com
Free Server Fórum
Ami utána van fehérrel azt tutter senki nem olvassa el!
Meg kell próbálni még érthetõbben kiírni <#nevetes2>#nevetes2>
www.lineage2.com
Free Server Fórum
Ami utána van fehérrel azt tutter senki nem olvassa el!
Meg kell próbálni még érthetõbben kiírni <#nevetes2>#nevetes2>
Vagy kitörli...
nevezzük át Viktor-nak XD
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ha nem fizetsz érte, ne itt kérdezõsködj. Egyébként meg ne baszd szét a topicot.
๏̯͡๏﴿
Mivel én is épp ezt töltöm engem is érdekelne a dolog....
Na jóéjt....
Ne félj Gumi holnap is lessz nap... Akkor majd valaki biztos megválaszolja a kérdéseidet...
Na jóéjt....
Ne félj Gumi holnap is lessz nap... Akkor majd valaki biztos megválaszolja a kérdéseidet...