Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd ha legközelebb Giranban leszel, meg énis adom a metalh recit! :)
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Persze addigra mar szereztem...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Crafted leather varnish of purity coarse bone powder stb...Szal a jobb material receptek!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
a dropok nagyrésze nemváltozott, full tárgyak meg amúgyis olyan kis eséllyel esnek hogy nincs az az isten hogy kapj. bár alacsony szinten ez nem így van: a 40-es mágusommal 30-40 közt ahol xp-ztem ott esett kb 4-5 D grade kesznyû-csizma. olcsó, de mégis full dropok (leather gauntlets meg blue buckskin boots)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Gondolom sok elteres van a C1-tol!
Az sem gond,ha a spoillista is rajta van:DD
Egyébként hozzájutottam egy sword of miraclehoz szóval a homonkulus sword nem szükséges :)
Majestic sok kasztnak kell ezért látsz keveset giranban. A healereknek mj robe ijjászoknak mj light BD-knek mj heavy kell! Mindegyik kasztból iszonyatsok játékos van. Én 72 vagyok és kb 5% esélyt látok hogy lesz mj robe setem 75re.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
FeketeVipera 77 SS
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Még nemrég kezdtem el játszani ezzel a játékkal és amelyik szerveren most játszok az nagyon bugos állandó restart nem üti meg az ellenfelet stb...
Szóval azt szeretném kérdezni hogy ki melyik szerveren játszik elsõsorban magyar szerverek érdekelnének de jöhetnek külföldi szerverek is csak ne legyen tele buggal persze tudom hogy még tökéletes szerver nincs/vagy csak nagyon kevés de amin most játszok annál szerintem nincs rosszabb.
Bár ez csak az én véleményem és nem akarok megsérteni ezzel senkit se ezért nem árulom el a szerver nevét aki pedig rám ismert az ne vegye magára és ne kezdje el itt nekem osztani az eszet.
Elõre is THX!
A cicáról jut eszembe. Még új vagyok ezen a mitikus földön. Állatunk lehet?
uyganis a hivatalos oldalon irtak hogy ma 5 - 7 ig lesz a maintenance
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
"The conecion of the update server has been terminated"
Ez mit jelent?
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
Az elf városban is ott árul egy muksó. Ott mondja kifelyezetten hogy Elf haverjainak készítei a 2-kardokat. Akkor hogy is van ez?
Azt hittem ez egy általános hiba, ezért gondoltam, hogy ide való. De láttom, hogy nem, és nem vagyok vak láttam a bannert és a feliratot. Nem most vagyok itt elöször.
Elég pontos leírást kaptam, vehetem meghívásnak? :D
01110000 01110010 00110000
[/cserf][/fülünyúl]