Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
naszóval a nagyja az hogy a CS így meg úgy büntet, és minden második szava az hogy "BOOOM HEADSHOT! MUAHAHAHA"
aztán a kocsiban meséli hogy mint minden normális embernek, neki is van munkája, egy fegyverboltban dolgozik, csak mindig az a fura érzése támad hogyha egy fegyvert fog a kezébe hogy automatikusan becélozza valakinek a fejét vele. aztán meg elkezd filozofálni hogy milenne ha a hadsereghez csatlakozna, csak akkor van ott pár probléma. mivan ha valaki belagzik a vaó életben? mivan ha lelövik ezért? hol vannak a respawn pontok a valóságban? meg ilyesmi 😄
aztán meg amikor lelövik, akkor mondja a srácnak hogy most jobb ha távozik a saját érdekében, stbstb. aztán meg már nem kell komment ahhoz amit csinál 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Külföldi szerverre meg még annyira se tudnának felmenni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
01110000 01110010 00110000
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Az mitõl lehet, hogy megáll a játék, mintha lagolna, de várhatok negyed órát, akkor sem történik semmi, csak áll minden egyhelyben, és nem tudok kilépni sem, se exit gamemel, se restarttal, ki kell mennem a desktopra a ctrlaltdellel kell bezárnom. Ez mitõl lehet szerintetek? help!
Márk
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
FeketeVipera 77 SS
Systembn csak az exe-re katt?
ez 2004 oktover 22 en tortent!!!
GATHERSW WIP:
Sokak örömére vagy bánatára
This mail is to notify you that your account corey8 was found violating the EULA and/or Rules of Conduct by engaging in the use of an unauthorized third party program to hunt monsters in the game automatically, while you were not at the computer. Your character PenzTorpe was observed doing this on the sieghardt server. The usage of a 3rd party program was confirmed by multiple members of our support staff.
As a result of this violation of the EULA and/or Rules of Conduct, your account has been permanently banned from the Lineage 2 service.
Ne botozzatok main karival ááá... Télleg csinálj törpét, elsõ nap, hogy leraktam botozni a törpöt ez lett, a dolgot azért nem akartam nagy dobra verni, hogy ne csámcsogjanak a dolgon. HIDJETEK NEKEM, NEM ÉRI MEG BOTOLNI! SEM FÕ KARIVAL SEM TÖRPÉVEL. Aki 45+os és azért nem megy ICbe mert botozni akar, az szerintem gondolja át ezt 100xor.Ezek voltak a bannolt accon: Avadon Circlet, Bp., Gaiters, Gauntlets, Boots, FP Shield, Samurai Longsword, kb 4m-nyi mani+material, éxerek... NE BOTOZZATOK, Jó játékot mindenkinek, aki jön, azzal WoWban egy más hozzáállással találkozunk.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Na sikerült letölteni.
Most azvan hogy fentvan a játék lefutott az update bejelentkezõ képernyõ.
Csinááltam az oldalon ezután egy accountot.Verifikáltam az e-mailt vmi kóddal.Mindent kitöltöttem az auto assault bétától kezdve akármeddig.A lapra már beis tudok ezzel az acc-al jelentkezni.Viszont amikor a játékban beakarok vele jelentkezni akkor ezt írja alul: "Password does not match this account.Confirm your account information and log in again later."
Namost ezt a játékot nemlehet kipróbálni mielött megveszi az ember?Mert akkor viszont hagyom a francba.Azért gondolom mert láttam a regisztrációnál olyan menüpontot ahova serialt lehetett írni.
Választ elõre is köszi!
Mindegyik summoner nagyon aranyos, kemény és király szóló kari, ha valaha Vipera 75 lesz szerintem neki macsekjai lesznek 😄DD
FeketeVipera 77 SS
van egy problemam/nem megy a jatek
elindul/keri a felhasznalo nevet /megadom /kodot/megadom/tovabb ot nyomok es semmi????
olvastam a forumot
lehet hogy foodolják a szervert ?????
de mi az a flood???
/2 hete mindig felengedet jelenkezni/
segitsetek
u.i van frissitve a game
A Gamecardos kérdésedre, hátha segít én OTP-s web kártyával egyenlítek. És nem volt problémám eddig.
A data2 cab-os kérdésre meg azért nem tudunk válaszolni mert mi álltalában updateljük hetente a gamát és nem használtuk a C3as install-t.
Nekem a második problémám (igaz az elsõre se kaptam választ) hogy letöltöm a Lineage 2-t és azt írja hogy a data2.cab vagy mi corrupt (vagyis hibás) ez az én hibám vagy mással is elõfordult?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Azért köszi!<#vigyor2>#vigyor2>
Ha olyan fegyvert használsz ami nem a grade-ednek megfelelõ akkor az accurasy-d leesik a béka segge alá, de más hátrány nem súlyt. Egy mágus karaktert kurvára nem érint az accurasy. Tehát ha veszek egy +8-as Homi kardot, akkor azzal büntetés nélkül tudom szorni a varázslataimat már lvl 1-töl...
Vagy az eltérõ grade levesz a casting speedbõl is? (az attak speedböl tuti hogy nem vesz le)