Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
jaaaa. jaja.

naszóval a nagyja az hogy a CS így meg úgy büntet, és minden második szava az hogy "BOOOM HEADSHOT! MUAHAHAHA"

aztán a kocsiban meséli hogy mint minden normális embernek, neki is van munkája, egy fegyverboltban dolgozik, csak mindig az a fura érzése támad hogyha egy fegyvert fog a kezébe hogy automatikusan becélozza valakinek a fejét vele. aztán meg elkezd filozofálni hogy milenne ha a hadsereghez csatlakozna, csak akkor van ott pár probléma. mivan ha valaki belagzik a vaó életben? mivan ha lelövik ezért? hol vannak a respawn pontok a valóságban? meg ilyesmi 😄

aztán meg amikor lelövik, akkor mondja a srácnak hogy most jobb ha távozik a saját érdekében, stbstb. aztán meg már nem kell komment ahhoz amit csinál 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
asszem C1 install Nah nem teszteltem a linkeket de biztos itt találsz mûködõ linket is. Vagy pedig beírod hogy javítsák meg<#hehe>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Cobra.
Kérlek titeket ne segítsetek azoknak, akik ennyire bénák, így is annyi pistike van már NF-en <#banplz>
Külföldi szerverre meg még annyira se tudnának felmenni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nem hibásan tölti le hanem el sem kezdi tölteni kiír vmit és leálíttya a letöltést!!!! Amúgy hogy lehet menni arra free forumra??????,
Szekijoe
Xp-van. Természetesen nincs gyári CD-m hozzá, viszont automatikusan updateli magát. A Lineagénak tuti nem számít hogy neked mennyire eredeti a windówsod. De ha csak hibásan tudod letölteni tõlük, akkor nézz szét a free fórumon emlékeim szerint legalább 2 ember rakta fel valamien magyar tárhelyre is. Végülis mindegy meik verziót szeded le mert utána az L2 felupdateli magát! Annak sem kellene problémát okoznia ha csak C1-es Lineage2-õt találsz.

Szekijoe a tegnapira visszatérve még azt akartam kérdezni hogy milyen windozod van és hogy eredeti mert az is számit és ugy tom!!????????????????????????????
Jockey
az lenne a legszuperebb ha lenne elfekvõbe egy tyrant vagy destroyer-s acc, azok nagyon szimpik voltak mindig is...😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

HY
Jockey
amúgy nincs valakinek valami magasabb szintû karit tartalmazó elfekvõ accountja? szívesen kipróbálnék más karit is..

Szekijoe
A Giráni pet managertõl lehet felvenni. (A luxury mellett)

Hol vehetek fel pet-es küldit? Kisárkányt akarok!
freeserver?

GAthersw
100% biztos vagyok benne, hogy az illetõnek soha nem volt a gépén Walker.

01110000 01110010 00110000

Ok nelkul?😊 Ezt vhogy nem hiszem el😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GAthersw
Elég jó cuccaim voltak októberben 😄 Az a baj azóta az egész szerver megváltozott a múltkori ZeroHouros dolog után senki fittyet nem hányt rá, hogy azok botoztak. Meg mint a példa mutatja már embereket ha feljelentenek és egyáltalán nem is botoznak is kibannolják ok nélkül...

Nekem a terulet nagysagaval sohase volt problemam. Sztem az se megoldas ami swg-be van, hogy van egy kurvanagy terulet, viszont az egesz tok egyforma. l2-be legalabb valtozatos minden. Ez nekem jobban bejon.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Aquli
Hi!
Az mitõl lehet, hogy megáll a játék, mintha lagolna, de várhatok negyed órát, akkor sem történik semmi, csak áll minden egyhelyben, és nem tudok kilépni sem, se exit gamemel, se restarttal, ki kell mennem a desktopra a ctrlaltdellel kell bezárnom. Ez mitõl lehet szerintetek? help!
Márk

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Jockey
hehe, GW amit nem nyomtam, az már nekem bétánál kiderült 1 hetes gamma, de azon kívül COH, eq2, swg, meg most WOW megy, de lehet benéznék kicsit hentelni, c3-ba már azért gondolom megnõtt a bejárható területek száma, mert az nagyon ratyin kevés volt:-)

Sámán
Igen, ilyen üzivel azóta biztos nem csak õ találkozott... <#vigyor5><#crazya><#sir><#idiota>

FeketeVipera 77 SS

Az tuti h nem onnan indítottam.😊
Systembn csak az exe-re katt?
Sámán
<#crazya><#vigyor5><#crazya>

FeketeVipera 77 SS

B@lu
Hehe kis nosztalgia!

ez 2004 oktover 22 en tortent!!!

GATHERSW WIP:

Sokak örömére vagy bánatára

This mail is to notify you that your account corey8 was found violating the EULA and/or Rules of Conduct by engaging in the use of an unauthorized third party program to hunt monsters in the game automatically, while you were not at the computer. Your character PenzTorpe was observed doing this on the sieghardt server. The usage of a 3rd party program was confirmed by multiple members of our support staff.

As a result of this violation of the EULA and/or Rules of Conduct, your account has been permanently banned from the Lineage 2 service.

Ne botozzatok main karival ááá... Télleg csinálj törpét, elsõ nap, hogy leraktam botozni a törpöt ez lett, a dolgot azért nem akartam nagy dobra verni, hogy ne csámcsogjanak a dolgon. HIDJETEK NEKEM, NEM ÉRI MEG BOTOLNI! SEM FÕ KARIVAL SEM TÖRPÉVEL. Aki 45+os és azért nem megy ICbe mert botozni akar, az szerintem gondolja át ezt 100xor.Ezek voltak a bannolt accon: Avadon Circlet, Bp., Gaiters, Gauntlets, Boots, FP Shield, Samurai Longsword, kb 4m-nyi mani+material, éxerek... NE BOTOZZATOK, Jó játékot mindenkinek, aki jön, azzal WoWban egy más hozzáállással találkozunk.

barret
EV.

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Mert lehet,nem a systembol inditassz...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sámán
EW-be minden mob raid boss lett??? 😄DDD
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Emberek ezt értem (nemnehéz észrevenni ezt a nagy feliratot) hanem nemtudom hogy hogyan csatlakozzak free szerverre mivel nem enged be az ID-mmel meg PASS-al.
felébredtél már?😄

csuzlee
Ezert van az un. OPEN BETA 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Cobra.
Azért ez már durva, hogy valaki letölt úgy majdnem 2Gb-ot, hogy fogalma sincs mit tölt le. Vagy csak nekem furcsa? <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

phalanx
nem lehet, max valami free serveren

csuzlee
Jah, es most udvarias voltam OMG 😄

csuzlee
Kiprobalni csak free serveren tudod, ezzel kapcsolatban kerlek latogasd fel a fenti link alatt talalhato free server forumot, mert mi nem tudunk segiteni....Az official szerveren sajnos nem lehet kiprobalni.....

Hi megint.
Na sikerült letölteni.
Most azvan hogy fentvan a játék lefutott az update bejelentkezõ képernyõ.
Csinááltam az oldalon ezután egy accountot.Verifikáltam az e-mailt vmi kóddal.Mindent kitöltöttem az auto assault bétától kezdve akármeddig.A lapra már beis tudok ezzel az acc-al jelentkezni.Viszont amikor a játékban beakarok vele jelentkezni akkor ezt írja alul: "Password does not match this account.Confirm your account information and log in again later."
Namost ezt a játékot nemlehet kipróbálni mielött megveszi az ember?Mert akkor viszont hagyom a francba.Azért gondolom mert láttam a regisztrációnál olyan menüpontot ahova serialt lehetett írni.
Választ elõre is köszi!
GAthersw
Akkor olvasd tovább, az idragon nemtommi tudtommal nem official szerver szóval "Free Serverrel kapcsolatban elõször a free fórumon keres információt!!!"

Sámán
Offon????

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#wave> Kár!

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nekem ez nagyon kóreai 😄DD

Mindegyik summoner nagyon aranyos, kemény és király szóló kari, ha valaha Vipera 75 lesz szerintem neki macsekjai lesznek 😄DD

FeketeVipera 77 SS

hali
van egy problemam/nem megy a jatek
elindul/keri a felhasznalo nevet /megadom /kodot/megadom/tovabb ot nyomok es semmi????
olvastam a forumot
lehet hogy foodolják a szervert ?????
de mi az a flood???
/2 hete mindig felengedet jelenkezni/
segitsetek
u.i van frissitve a game

Szekijoe
Sajna nem tudok segíteni egyik kérdésedben sem.
A Gamecardos kérdésedre, hátha segít én OTP-s web kártyával egyenlítek. És nem volt problémám eddig.
A data2 cab-os kérdésre meg azért nem tudunk válaszolni mert mi álltalában updateljük hetente a gamát és nem használtuk a C3as install-t.

Sziasztok.
Nekem a második problémám (igaz az elsõre se kaptam választ) hogy letöltöm a Lineage 2-t és azt írja hogy a data2.cab vagy mi corrupt (vagyis hibás) ez az én hibám vagy mással is elõfordult?
Nethyrrea
simán böngészõbõl. rákattintok a "full size download"-ra és már kérdezi is hogy hova mentse, és szedi is szépen. ha számít valamit, én firefoxot használok.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Az én voltam, de nemigen jövök vissza. Wowozok ezerrel 😊
Azért köszi!<#vigyor2>
Szekijoe
A melóhelyrõl próbáltam itt nekem egy régi GetRight 4.5ös van felrakva 66kbyte/sec-cel jött de itt ennyi kb a max sávszél. Mivel kb 10 másodperc alatt elérte ezt a sebességet tuti jött volna gyorsabban is ha bírná az itteni net. Jah a Getright 4 szálon szedi de szerintem 1 szálon is jönne annyival.

azirafael
Köszi az infót

Szekijoe! Te mivel töltöd vagy milyen letöltés vezérlõvel?????????????
Szekijoe
A magek is kapnak negatív hatást! Nem jön be a spell vagyis 0át sebez. spell faild ot kapsz ha 2 szer egymásután bejön akkor a mob odaér hozzád és megöl 2 ütésbõl. És asszem ha SH-t indítasz annak a legkissebb a cast speedje simán kiütnek a mobok a spellbõl. Van amikor még engem is kiütnek a fehér mobok a spellbõl pedig nekem 900-1k körüli a castspeedem acumen3mal és +wit Dyével és acumenes Homuval. Mondjuk 40ig tuti jó a +3as top D. De kell egy SE mögéd és venned kell egy rakás acumen potiont.

azirafael
Javítsatok ki ha tévedek, de:

Ha olyan fegyvert használsz ami nem a grade-ednek megfelelõ akkor az accurasy-d leesik a béka segge alá, de más hátrány nem súlyt. Egy mágus karaktert kurvára nem érint az accurasy. Tehát ha veszek egy +8-as Homi kardot, akkor azzal büntetés nélkül tudom szorni a varázslataimat már lvl 1-töl...

Vagy az eltérõ grade levesz a casting speedbõl is? (az attak speedböl tuti hogy nem vesz le)

DarkHorSe
nemjo a link

Swedish people are albino monkeys&#65279;

De mivel töltöd milyen böngészõvel vagy milyen letöltés vezérlõvel?????????
Szekijoe
Nekem is jön, a hiba tényleg nálad van.