Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Nem látszanak a képek <#szomoru1>

(Elõzõ nem neked szólt, véletlenül lett válasz neked, az csak olyan mindenkinek😊

FeketeVipera 77 SS

phalanx
tegnap esti siege is fasza volt, ráadásul 3 várnál ment az eksön <#merges2>

giran - IC vs tempest/blaze
innadril - redemption/NF vs MXG/unity
gludio - SoA vs EPZ/crimson fist

Taptarap
ja hogy régi Giran siege , akkor megnyugodtam

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
ne idegelj direkt nem mentem mert láttam csak egy klán volt feliratkozva 😞

Taptarap
piacon vagy ha van D grades dropod egy törpe összetörheti neked és abból is lesz D crystal.

Hi!
D-Crystal-t hól lehet venni?
Választ elõre is köszi.
B@lu
Szeki.. olvastam Dylan postjat a forumon, azt irta hogy csak 1 klan volt felirva siege re.. attol fuggetlenul zergeltek?

Taptarap
60 😊 a Freen van 72-es Celion

Tapi te már tényleg 72-es vagy? Ha igen akkor grat, ha nem akkor meg mond meg mennyi vagy 😄

Taptarap
mi a jelszo a ventrire?

Taptarap
neh én meg nem keltem fel mert azt láttam, hogy csak egy klán iratkozott fel ostromra. 😞((((((((((

Szekijoe
Eh az a szerencsétek hogy Gather nyaral. Katának pls ne válaszoljatok mert direkt offolja szét a topicot aki flörtölni akar az küldjön neki privát üzit ahogy olvastam úgysem tudja elolvasni <#eplus2>
Flamelés az megy de ostromon bezzeg csak iluval voltam.
Király volt, ismét megvédtük Girant! <#taps>
Pedig Vacxe/Kafaya 2szer kinyírta az npc-ket a várban (8 perc mire respawnolnal) szerencsére túl késõn <#hehe> Utána már minden íjjász targetelte és a várudvaron is hagytunk partyt. Ment a zergelés mindkét oldalról.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

gPROject
hoppá..assszem eltévedtem <#kuss>

na mindegy, hamár itt vagyok beszúrok pár képet a lineage 2 játékból, hátha valakit érdekel <#gonosz1>

Taptarap
a ventrire már nem a "lolmano" a jelszo?

csuzlee
OMG, pedig ugy orultem mikor elarultad hogy szulinapomra csinalod <#vigyor3>

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

gPROject
<#szomoru1><#sir>

B@lu
erre logolok be ocsem?😊

ezert kar volt😊 fogadjunk nem hajoltal meg a grand magister elott😛P

phalanx
bocsi diniz/szeki <#rinya><#rinya><#rinya>

Szekijoe
Ha még karmiant is felvesz, akkor gyorsabban lõne mint ahogy be tudná tölteni a bsps-t. Ergo pazarolja a manát. Zseton ugyis esik a mobokból. A manát meg majd tölti az SE <#nyes>. De asszem kb 64 felett már 2 elder kell mögé olyan gyorsan tudja fogyasztani.

Sámán
Nagyon tetszik!!!!! <#wow2><#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
Alapból csak ez jön be valamiért, neked kell kiválaszanod a fajt és ruhát.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Taptarap
ez Karmian? O.o meg szvsz ez Dark elf 😛

Cobra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Strahd_
van valakinek egy képe a c3 as kliensben hjogy néz ki az elf male karmianban?

Sámán
<#taps><#wave>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Huh, jó béna kép lett... na mindegy majd a következõnél jobbat csinálok... 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nyertem a bingón! <#vigyor3>
[/img]

FeketeVipera 77 SS

mobok ellen inkább matk mint cast speed sztem, így is elég gyorsan kasztol

Strahd_
Miért Demonban tolod? miért nem Kariman?

Nethyrrea
háromszoros magic critical....pfffft.....

^^

WTB nuker nerf! 😛<#idiota>

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ja, es grat a 74-hez. Gogo 75!😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Csak SE-t boxomlom. Prophet az csak ugy odajott nezni a musort, es felbuffolt😊
Meg 3 klienst nem nagyon birna el mar a gepem sztem.

Hat, en annyira sokat nem jaccom. Geci sail 2 nap alatt 52 lett... En meg csak 46 vagyok.

Szekijoe
Köszi. Ma hajnalban sikerült meglépni, csináltam screenshotot de olyan álmos voltam a partyzás végén, hogy nem volt erõm felrakni<#nevetes1>

Jah meg Ilunak kellene elõször felraknia a discoszemüveges képet magáról <#bee1>

Nethyrrea
grat a szinthez egyébként 😛 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
én tökegyedül, acumen lötyivel húzom az SH altomat, kb 1 nap 1 szint jön össze, a behalásokkal együtt 😄

Szekijoe
A varázslókkal nagyon jól lehet fejlõdni, pláne ahogy látom van prophet + SE. Ami a legnagyobb elõnye az a legnagyobb hátránya is viszel egy SE-t boxból és szólózol mert partyba már max Toi 10-re visznek varázslót. Természetesen pvp-ben über. De elég fárasztó szerintem egy idõ után +2 embert boxolva szólózni.

hpzolee
Tök jo lehet vele xpelni 1 nap altt lépsz 1-2 szintet 😄😄

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Amikor idegennel craftshopoltok, foleg ha 1 adena, akkor zset tegyetek be wareba...

Bennvoltam arenaba, akkor elkezdett loni 1 mage a _bizonyos_ lovedekkel, kirohantam peace/safe zoneba, utana vissza, es akkor csapodott be a _bizonyos_ lovedek.

Szekijoe
Ma lesz a karbantartás?

Nethyrrea
én paranoid módon mindig amikor feltöltõdött craftaire manája mindig visszamentem item listhez mert arra gondoltam hogy esetleg a nyomoronc átírta a dbsps craftot is 1millára, de szerencsére nem jutott eszébe. meg gondolom nem is tudta hogy ki mit craftol nála ennyit.

B@lu
LOL
nem a vilag vege azert...

amikor full dropod van pvp vagy xp , es elbukod az is a semmiert van es tul lehet elni😊

mindenesetre telleg xar ugy... neha en sem figyelek oda, de kraftolas kozben meg szoktam nyitni az inventorit es nezem a penz fogast, vagy most, c3 ban nezem mennyibe kerult az elso..

hpzolee
Hmmén még csak most olvastam el...nem akarlak megjobban lerombolni, de ez tényleg nagyon szar hogy ennyit legomboltak töled a semmiért.. tiszta szánalmas <#szomoru1>

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Taptarap
Életem elsõ kraftját/Dark Elven Long Bow-t/ egy hete hoztam össze free szerveren hát nem irigylem azokat akik ilyen fába vágják a fejszéjüket én 10* droppnál 2 évet öregedtem mire meglett minden cumo hozzá.

gPROject
csak az ikont figyeltem
túl akartam lenni már ezen a kurva crafton
nem tudom, miért nem vettem észre

Taptarap
irta, hogy sietet 😛