Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C3-ban a Snipe-nak hány cohort-ja van és normál vagy emelt hp-s?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
FeketeVipera 77 SS
Persze biztos nem fog azonnal választ kapni, de van rá esély hogy értelmes, kimerítõ infókra tesz szert és nem csupán az egész felmenõ rokonsága fog napokig csuklani...
Áh, igaz... ez túl bonyolult... <#idiota>#idiota>
FeketeVipera 77 SS
Jah es nagyon szivesen tanitalak:
- vedd a kezedbe a billentyuzetet , majd nyomj ra a nagy "E" beture (Explorer)
- ird be a fent talalhato ures sorba: www.google.com vagy http://lineage2.amnesia.hu
- OLVASS, OLVASS, OLVASS!
Mara ennyi 😄
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
(Lineage2WorldC2Update_v0.2.exe / Lineage2WorldC3Textures_C2Client.rar / C2Installer.zip) a harmadik a telepitö
Feltelepitetem és a másik két letöltöt fájl is oda másoltam és most mit csináljak
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Tudom,hogy nem tartozik teljesen a tárgyhoz,de arról szeretnék infot,hogy hogyan lehet átlátszó logot csinálni.
Ha esetleg valaki csinált már és megosztaná velem azt megköszönném.
megvan a c3 megvolt update de a hivatalos oldalon csak fizetõs van legetõleg a nightfallra szeretnék menni, de ott csak az oldalra lehet regelni... 😞
One man\'s hero, is another man\'s demon...
There is only one Boss!
01110000 01110010 00110000
01110000 01110010 00110000
!!! http://hopzone.net --> freeserver lista !!!
Koszi 😄
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
hivatalos szerver fizetõs, azzal ne is próbálkozz, freeszervereket nem igazán ismerem, de pár kommentel ezelõtt valaki berakott egy linket, ott nézz szét
Teljesen kezdõ vagyok témában .
A sima játékot leszedtem a hivatalos oldalról felraktam már csak egy account kéne.
persze a hivatalos oldalon regisztrált nem mûködik.
egy rakat másik oldalt néztem de szinte mindenhol a regiszrtácora kattintva azt az üzenetet kaptam hogy az oldal nem található vagy mit tom én mien hiba stab tehát nem jön be...
vki tud mondani egy olyan oldalt ahol mûködik a regisztráció ??
azért ide írok mert a freeserverfórumon basznak válaszolni...
"specifikacioja szerint" mond valamit? Ide sehogyse tudod betenni a glowot, ne is probalkozz... Se en a valaszomban, se a srac nem beszeltunk "glow"-rol, szal minek irod ide hogy mit jelent. Orulok hogy tudsz angolul, de azert ennyire ne hangoztasd, rajtad kivul szerintem meg sokan tudnak(koztuk en is pl).
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
dict.sztaki.hu. vagy akkor egyeztessétek a szókincseteket.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Csak pl a tuningolt fegyok látványra nem izzanak, hanem mindha egy lufi lenne kötülöttük."
A lufi effektus, amire a srac gondol, es ami a specifikacioja szerint "nem izzik" az pont a D, C, B grades fegyok owerenchantolasabol adodo effektus, pont ahogy elobb irtam. Maga az izzas(ismetcsak az az "izzas" amit a srac ertett) az A gradenel van csak.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
a glow effect megtalálható a D,C,B grade fegyókon egyformaképpen, ahogy alább is láthatod (ezesetben a példa egy +18-as homonkulus sword)
az A grade fegyvereknek (meg majd az S gradenek is) van meg az a speckó tulajdonsága, hogy +7-tõl felfelé elkezdenek megjelenni a fegyver körül a lángnyelvek is, elõször csak halványan majd egyre erõsebben. +16-ra olyan lesz mintha tényleg "égne" a fegyó.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
FeketeVipera 77 SS
Gyere fel vhogy msn-re...
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Eh a második órát unatkozással töltöttük<#rinya>#rinya>
A játékban maxon van a felbontás, simán megy.
Csak pl a tuningolt fegyok látványra nem izzanak, hanem mindha egy lufi lenne kötülöttük.
Szerintem nem a játék beállitással van a probléma.
A catalist-nal kéne valamit állítani, csak nem tudom mit.
ui:Elötte Ti4200 volt azzal nem volt ilyen problémám.
De ottcsak a C3 kliens van nekem plyan kéne ami csak minor updatet csinál.. nem 20GB-st.. nincs ez kigyüjtve.
There is only one Boss!
Ati 9800Pro-nal milyen beállítások kellenek, hogy normális legyen a grafika?
Köszi
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2