Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiserik
Privát 😛P (amúgy semilyen)

barret
Sima ugy,enchantold 16-ig:ÖÖÖÖ Szepen fog langolni neked is😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Ugyan minek mi? 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

ezt csak sanca tudja megmondani sztem, a többiek C3-ban nem nagyon jártak crumában 😊

Cobra.
Itt egy normális kérdés, hogy megynyugodjatok <#vigyor4>
C3-ban a Snipe-nak hány cohort-ja van és normál vagy emelt hp-s?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
Hm... kicsit szétnéztem Giranban és asszem értem mire gondolsz, a-s fegyók tényleg lángolnak szinte -nem csak úgy fénylik mint pl az a +6os demonfang amirõl beraktam a képet... nekem is kell egy lángoló a-s fegyó!!!! <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Aki free-vel vagy nagyon alap dolgokkal kapcsolatban érdeklõdik miért nem képes priviben megkérdezni valakit? <#kerdes>
Persze biztos nem fog azonnal választ kapni, de van rá esély hogy értelmes, kimerítõ infókra tesz szert és nem csupán az egész felmenõ rokonsága fog napokig csuklani...
Áh, igaz... ez túl bonyolult... <#idiota>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#wave>

FeketeVipera 77 SS

csuzlee
Kedves baratom, nem gyozzuk hangoztatni, hogy akik ide jarnak irogatni, azok 1 fajta szervert hasznalnak, meghozza az OFFICIALT, tudod, amiert kemenyen dollarokat kell fizetni havonta.

Jah es nagyon szivesen tanitalak:
- vedd a kezedbe a billentyuzetet , majd nyomj ra a nagy "E" beture (Explorer)
- ird be a fent talalhato ures sorba: www.google.com vagy http://lineage2.amnesia.hu
- OLVASS, OLVASS, OLVASS!

Mara ennyi 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

biomage
végre sikerült elinditani a szervert volna egy kérdésem amikor felmentem a szereve hármat talált lineage 1-3 amikor bementem az egyikbe kreálnom kellet egy figurát embere (férfi)let a választás ez után mit kell csinálni ja ha valaki tud szervereket irjon de csak olyan amit ép használ (én most ezt használom lineage2world) tanitsatok egy kicsit

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
letöltötem az a három fájl ami a webhelyen van
(Lineage2WorldC2Update_v0.2.exe / Lineage2WorldC3Textures_C2Client.rar / C2Installer.zip) a harmadik a telepitö
Feltelepitetem és a másik két letöltöt fájl is oda másoltam és most mit csináljak

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Szekijoe
Nem lehet. Ha lecsekkolod a Lineage könyvtáradat látod hogy bmp-ben vannak a logók. Tehát ha véletlenül valahogy meg tudod oldani, hogy a bmp amit készítesz átlátszó legyen valahol akkor elkészítetted az átlátszó logót. Sajna legjobb tudomásom szerint a bmp kép nem lehet átlátszó.<#shakehead>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Hali!
Tudom,hogy nem tartozik teljesen a tárgyhoz,de arról szeretnék infot,hogy hogyan lehet átlátszó logot csinálni.
Ha esetleg valaki csinált már és megosztaná velem azt megköszönném.

Cobra.
A szerver oldalán regisztrálni kell magadat, illetve el kell végezni néhány módosítást, amit a szerver oldalán leírnak. NF-re a regisztráció nem (csak) az oldalra szól, hanem a játékhoz, csak módosítani kell a hosts file-t (hogy hogyan, megtalálod a régebbi hírek között a "C3 Start!" alatt)

Neogan
tudom hogy már leírták de hogy kell accountot csinálni?
megvan a c3 megvolt update de a hivatalos oldalon csak fizetõs van legetõleg a nightfallra szeretnék menni, de ott csak az oldalra lehet regelni... 😞

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Moyko
HOgy lehet használni a freeszervereket. letöltötttem a klienst (C3), updatelte magát...csak fogalmam sincs hogy hol lehet hozzá adni szervert, vagy valami saját kliends kell?

There is only one Boss!

GAthersw
60+ hsz. törölve és Kata, hiába látod úgy, én most külsõ szemlélõként elég jól látom, hogy igenis provokáltad a balhét aztán meg te sértõdtél meg, persze, ha nem reagálnak rá akkor meguntad volna de akkoris... Én olyan embernek tartom magam aki veszi a poénokat de olyan jókat nem röhögtem... Azért still <#love11>

01110000 01110010 00110000

GAthersw
baszki lassan már a banner foglal annyi helyet mint a sok okos hozzászólás 😄

csuzlee
Gather, be kellene rakni a topicba ezt:

!!! http://hopzone.net --> freeserver lista !!!

Koszi 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

GAthersw
Na megjöttem, úristen mi volt itt... <#ijedt>

phalanx
hi
hivatalos szerver fizetõs, azzal ne is próbálkozz, freeszervereket nem igazán ismerem, de pár kommentel ezelõtt valaki berakott egy linket, ott nézz szét

hy!
Teljesen kezdõ vagyok témában .
A sima játékot leszedtem a hivatalos oldalról felraktam már csak egy account kéne.
persze a hivatalos oldalon regisztrált nem mûködik.
egy rakat másik oldalt néztem de szinte mindenhol a regiszrtácora kattintva azt az üzenetet kaptam hogy az oldal nem található vagy mit tom én mien hiba stab tehát nem jön be...
vki tud mondani egy olyan oldalt ahol mûködik a regisztráció ??

azért ide írok mert a freeserverfórumon basznak válaszolni...

"amire a srac gondol, es ami a specifikacioja szerint "nem izzik" "

"specifikacioja szerint" mond valamit? Ide sehogyse tudod betenni a glowot, ne is probalkozz... Se en a valaszomban, se a srac nem beszeltunk "glow"-rol, szal minek irod ide hogy mit jelent. Orulok hogy tudsz angolul, de azert ennyire ne hangoztasd, rajtad kivul szerintem meg sokan tudnak(koztuk en is pl).

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
glow = felhevülés,izzás,izzó fény,,kihevülés,parázslás

dict.sztaki.hu. vagy akkor egyeztessétek a szókincseteket.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Taptarap
<#taps><#taps><#taps>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Te engem csak ne helyesbitgessel.

"Csak pl a tuningolt fegyok látványra nem izzanak, hanem mindha egy lufi lenne kötülöttük."

A lufi effektus, amire a srac gondol, es ami a specifikacioja szerint "nem izzik" az pont a D, C, B grades fegyok owerenchantolasabol adodo effektus, pont ahogy elobb irtam. Maga az izzas(ismetcsak az az "izzas" amit a srac ertett) az A gradenel van csak.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
helyesbítenék: mindegyik fegyó "izzik" ha magasabbra tolod mint +4.

a glow effect megtalálható a D,C,B grade fegyókon egyformaképpen, ahogy alább is láthatod (ezesetben a példa egy +18-as homonkulus sword)

az A grade fegyvereknek (meg majd az S gradenek is) van meg az a speckó tulajdonsága, hogy +7-tõl felfelé elkezdenek megjelenni a fegyver körül a lángnyelvek is, elõször csak halványan majd egyre erõsebben. +16-ra olyan lesz mintha tényleg "égne" a fegyó.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
nekem giran nem akad annyira, mint blazing és dev. castle környéke

Nethyrrea
nincs az a gép amivel egy tömített giran piac akadás nélkül elfut

Sámán
De jó, akkor erre csak kamuból van ráírva hogy d-s, igazából a-s??? 😄
[/img]

FeketeVipera 77 SS

biomage
kösz és töltöm is le az összeset és utána mit csináljak persze instalálás uttán

A tuningolt fegyok nem is izzanak, csak az A grade.

:SS
Gyere fel vhogy msn-re...

Taptarap
ingyenes
klikk
fizetös
klikk

Taptarap
vígan?<#ravasz1>Giran piac.<#mf2>

Sámán
Nekem is kell bw jelmez meg duál sls <#buck><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Nah egz ilyen buli elég érdekes lehet😊

Sámán
<#eljen>

FeketeVipera 77 SS

azirafael
Lineage 2 élõben:

http://lineage2.amnesia.hu/index.php?showtopic=1108

Nagyon cuki!

Szekijoe
Aki lemaradt a vasárnapi ostromról az ne nagyon sajnálkozzon végig "csak" Orent védtük és csak 2 nagyobb hullámot kaptunk. Viszont a szervezés és végrehajtás profeszionális volt! Az egész védõ sereg egy kupacban várakozott, amint jött a hír merre az ellen, a heavy groupok egybõl felsorakoztak feléjük és tömör falat alkottak elõttünk Ts-en bemondták "lassan elõre" iszonyat gyönyörûen haladt együtt az egész védõ sereg a meleek nem rohantak elõre mint álltalában. (szerintem mindenkit az íjászok és nukerek öltek meg) Messzirõl még láttam 2-4 zászlót felállítva de mire közel értem mindegyik ellen a fûben keresgélt valamit.<#bee1>
Eh a második órát unatkozással töltöttük<#rinya>

Köszi :-)

A játékban maxon van a felbontás, simán megy.
Csak pl a tuningolt fegyok látványra nem izzanak, hanem mindha egy lufi lenne kötülöttük.
Szerintem nem a játék beállitással van a probléma.
A catalist-nal kéne valamit állítani, csak nem tudom mit.

ui:Elötte Ti4200 volt azzal nem volt ilyen problémám.

Nethyrrea
amilyet csak akarsz. 9800-al már vígan fut maxon is. antialiasingot ha magasabbra állítod akkor mégszebb.

Cobra.
~1,8Gb a C3 install + hozzájön még pár száz Mb update. Vagy simán updateled a C1-et, de az igen sokáig fog tartani (majdnem ugyanannyit letölt)

Moyko
Köszönöm.
De ottcsak a C3 kliens van nekem plyan kéne ami csak minor updatet csinál.. nem 20GB-st.. nincs ez kigyüjtve.

There is only one Boss!

honlapról... www.lineage2.com

Sziasztok!

Ati 9800Pro-nal milyen beállítások kellenek, hogy normális legyen a grafika?

Köszi
Moyko
Hello honnan tölthetem le a klienst hozzá?

There is only one Boss!

hpzolee
!!!!!!! IGEN, hogyne, persze, ennyi, aha,gg 😊)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Szekijoe
Az ostrom elején elmentünk Inadrilhoz elég sokan, mert az elsõ órában utóbbi idõben sosem jött senki Giranhoz. Nah mire odaértünk jött a hír hogy menni kellene vissza ezerrel mert gáz van <#nyes> Iluékkal szaladtunk a várig 1-2 party szerintem a siege zoma alõtt már nyomta a soét. Az én partym még bement meghalni 1szer(nuker party IC heavy elõvéd nélkül, én ilu háta mögé próbáltam elbújni sikertelenül) De iluék allyja rakott zászlót amit utána lezergelt az ellen. Mi utána Martyrnál buffoltunk és oldalba kaptuk a támadó sereget (meg azt a néhány ellenséges balekot aki szintén martyrnál próbált csatlakozni a támadókhoz) Utána nem vagyok biztos benne hogy az elsõ vagy második hullámmal sikerült elsöpörni a zászlókat és az elllenséget. Ezután Kafaya/Vacxe szivatott minket hogy kinyírta az összes NPC védõt és life crystályt amit tudott. De kinn szerencsére eddigre már uraltuk a helyzetet. A zárt szobából a 30 másodperc helyett 8 perc volt mire kiszabadultunk annyi a respawnja az NPC-knek. És kiütöttük a saját felsõ kapunkat hogy ki tudjunk jutni a trón roomból. Utána már az ijjászok szerintem állandóan targetelték és egy party tutter csak azt csinálta hogy a vár belsejében járõrözött. Még jött valami roham ellenünk, de azokból nem sokat láttam csak a hullákat<#hehe> Utolsó 10 percre meg beköltöztünk a várba és minden buffer a fölös manájával a kapunál levõ NPC-ket buffolta az ijjászok/nukerek meg asszisztoltak rajtuk<#vigyor2> Nekem tetszett az egész és ez a lényeg. A mai nem tom mien lesz.

Sámán
Bejöttek! Szépek!!! <#vigyor0>

FeketeVipera 77 SS