Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
én csak egy törpel kratoltatok,töretek. Inkább várok rá ha kell 1 napot de csak vele csináltatok mindent mert tudom,"remélem" hogy õ nem ver át.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Cobra.
gProject nem akarlak megsérteni, de nekem a képen elsõ ránézésre kitûnik az ár. Nem tudom te hogy nem vetted észre.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nethyrrea
az a gáz hogy változtatják mindig, bár legtöbbször az ilyen sûrûn használt dolgokat fennhagyják 1 millán. volt hogy egyszer odaültek egymás mellé, és a másik kiírta hogy vigyázz scammer, errefel õ is némelyiket 1millára rakta fel. mindig meglesem ezt a 2-t giranban

Bigdwarfjames
Craftaire

eddig ezzel a 2 craftshop scammerrel találkoztam.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Taptarap
uh bazz ezt még nézni is rossz nemhogy átélni.<#zavart2>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Nethyrrea
kirohant a combat zoneból és véletlen pont akkor nyírták ki? 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
<#confused>Mit nem lehet elhinni egy meghaláson? Arénában eddig nekem szerencsére nem sikerült veszteni xp-t. Gate hoppingoltál? Mert tényleg nem értem hogyan lehet Arénában veszteni %-ot. Ha gate hopp és semleges zónában halsz valami spec módon akkor ez a bug érdekel <#vigyor> Ahogy látom lehet vele delevelni a 75ösöket is <#smile>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

hpzolee
😊 inkább ne akard az igazat tudni,mert nem hinnéd el 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Szekijoe
Hogyan vesztetted el a 4%-ot az arénában? <#confused>

Ja, amugy ez a eredeti C4-es leiras:

http://www.l2center.com/news/c4gathering.aspx

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GM-ek erre nem is tudnanak csinalni semmit, meg ha akarnanak is. De 100bol 99szer akkor sem csinalnak semmit ha tudnanak...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ja, ncsoft ilyen. En tegnapelott 4%-ot vesztettem ARENABAN a 75os karimmal, faszan delvl-ezodott is 74-re, persze basztak visszaadni az expet...

Ez a leiras ugy fake ahogy van.

gPROject
valószínû peticióznék, ha beszélnék angolul
így ez kilõve
írtam neki, hogy adjon vissza 10 misit a 12-bõl, de gondolom ez jobb üzlet neki

Nethyrrea
ennél nagyobb... :/

Nethyrrea
én csináltam egy kis törpit aminek próbálom összeszedni az alap material craftokat amik kellhetnek.

még hiányzik jópár reci 😞 meg szint is.

Szekijoe
Jaja be kellene rakni figyelmeztetést. Írd meg a GM-ek nek. Bajod nem lesz belõle.

Nethyrrea
miért nincs? ncsoft......

a póruljárt játékosok kárán "fejlesztik" a játékot. asszem c2-ben kezdték beletenni amikor kiültél shopolni ha túl kevésért/sokért akartad a cuccot adni/venni? gondolom miután már párszáz játékost agyonscammeltek az okosak.

Szekijoe
Uh a multkor majdnem én is majdnem megszívtam 5darab green stone/1m+ adena áron Én balek rányomtam vagy 2 szer de egy rozsaszínû üzit kaptam mire elolvastam az üzit és észrevettem hogy scam akart volna lenni. Csak a progi megvédett engem.

Szerencsére én ilyen craft scammba nem futottam bele. Igaz én cukipofával/csobensültel vagy allycrafterrel dolgozom kivéve 1-2 mold-ot de abból ugyis csak pár darab kell.

gPROject
craftoltattam máshol is 10 adenáért, de mivel elfogyott a manaja jöttem tovább, és ennél is craftoltam cokest 1adenáért, de annyira siettem már a crafttal, hogy amikor már meg volt az összes cokes nyomtam tovább a vop-ot

be le se merek gondolni, mi lett volna ha nálam van a többi(még vagy 90m) pénzem, ezt is csak akkor vettem észre amikor kiírta, hogy elfogyott a manim 😞(

nem értem itt miért nincs figyelmeztetés, hogy az ár nagyon eltér az "optimálistól"

Nethyrrea
mit csinálhatnál....õ szabja meg az árat. nem exploit, hacsak nem az emberi figyelmetlenséget nem "exploitolja" ki....kéne tudni hogy ki a mainja.

Szekijoe
Uh és cukipofának nincs varnish of purity recije?

Szekijoe
OMG 😞

És ezekkel nem lehet valamit csinálni?

Nethyrrea
mondjuk én a dbsps-t craftiarénál csináltam mert hülye mód azt meghagyta 1 adenán. át is írta 1000 adenára egy idõ után amikor látta hogy valaki folyton leszedni a manáját, de másnap már megint 1 adena volt, akkor befejeztem a craftolást...

ebben a játékban nincs olyan hogy valami jó. minden ami jónak néz ki, túl szép hogy igaz legyen. sajnos ennek a leckének most elég keményen megfizetted az árát... 😞

Nethyrrea
de bazzmeeg......bigdwarfjames és Craftiare a legnagyobb craftshop scammerek már hónapok óta......

gPROject
asszem lemondok róla, most megfizettem rendesen az árát....

12millát buktam 😞

Nethyrrea
szerzel nekem egy CBP receptet a tiéd vagyok <#puszis><#idiota>

Szekijoe
Azt szerintem nehezebb szerezni mint Bop shaftot. AoBA bladet nem is láttam hogy árulna valaki.

Szekijoe
? Annyi kell a bop-omhoz de minden crafthoz kell. Ezért amikor vásárolok és van még üres slot akkor berakok valami materiált. Általában olyat amibõl sok kell. A bopból nem lesz semmi egyenlõre 1milláért vásárolják a shaftot 1,4ért árulja egy farmertörpe<#rinya> pedig már csak 5 shaft kell.

gPROject
WTB AOBA BLADES!<#help>

gPROject
találtam a warémben asszem kb 10k animál bone-t

<#kuss>

Szekijoe
Ay Mj boots 35 milla a piacon. Ay Mj helmet állítólag nagy szerencsével megszerezhetõ 68m-ért farmerektõl. Én a 68milla kp-t nem tudnám hirtelen elõrántani, most.

Túl sok a terv <#vigyor2>
Uh tényleg kellene nekem egy törpe aki kiül CBP-t craftolni találtam a warémben asszem kb 10k animál bone-t. ennek a craftolása akkor 10k+ manát igényel ezt kb akkor 15-20 perc alatt összehozzom.

gPROject
bahhh....

gPROject
én inkább attól tarok, hogy ez a leírás fake, pedig vannak benne jó dolgok :/

más....

kicsit brutális:

Dark Crystal Leather Set
+5 STR -5 CON
+4 DEX -4 CON
Blood Tornado w/ Focus

lv61 (Tyrant) approx. values w/ full buffs

1012 patk
110 accuacy
1102 atk spd
180 critical rate

Keep in mind with -10 CON at lv61 your only going to have about 3000 HP

Puma Totem and Fist Fury both add 20% atk spd each, plus Tyrants gain approx. 10% atk spd from passive boost, add in other buffs, base boost from +4 DEX, and the 4% boost from DC set is where the 1102 comes from.

egy tõrös sosem lesz ilyen dd 😞

Nethyrrea
"Bladedancer
Dance of Darkness - Set a wall of darkness around himself (enemys can hardly be seen) ^^
but increases critical chance and accuracy
Fire Blade Dance - Launches a strong area damage attack"

remélem ez nem csak a hero classokra fog vonatkozni.....bár ahogy nsoftot ismerem, de.

Cobra.
Nem rossz, fõleg a dungeon térkép jön jól, nem tudom ezt idáig miért nem csinálták meg.

gPROject
bár lehet ennek semmi köze a valósághoz 😊

gPROject
asszem nyomnom kell pár szintet mosquiton is 😊

gPROject
New Monsters / Raid Monsters

A new Bossmob will arise. We had Antharas in his Lair, we had Baium high up in his Tower
and now we prepare for a new Boss, the dragon of terror (there was something about
reign of fire - maybe a mob with fire spells/attacks)

*there was no name added...

A few raid monsters are added to the list:

Meravas, Servant of Darkness 79
Latrias, The Foul Beast 82
Undokar, Unholy Guardian 85

New Areas / Hunting Grounds

The whole area around Forbidden Gateway will be renewed. It will be possible to
enter the Forbidden Gateway to face a row of new monsters and raid bosses aswell
as the new dragon

the area to the east will be expanded with two new cities. names are yet not known.
There will also be two new catacombs which belong to the new cities.

The pathway in the north will be opened, so it is now possible to enter the realm
of the dwarfs through this gate.

The dwarfen realm will be changed, in the north there is the fortress of terror (or s/th)
a new hunting ground for the high level players in aden.

Another Castle is added in the east, further informations are not given.

Pets and Summons

The defending King of a castle can now summon wyverns to help him, especially against
enemy golems.

Summoned Golems will have a fire weakness point, so it is easy to destroy one with
the summoned wyverns.

Items

S-Grade is added.

Swords: God's Blade
Blunt: ??
Bow: Shining Bow, Stormsong Bow, Dragon Hair --
Dagger: Dragons Tooth
Pole: Dragon Claw Axe, Aurakyria Lance
Dual Swords: Tallum*Tallum, Tallum*Dark Legion, Dark Legion*Dark Legion
- to dualise one of these swords you need a special item.

Interface

During a raid or a castle siege is possible to have an overview over the
other partys in your clan/alliance.

enlargeable maps for dungeons are added (similar to the town-maps)

it is possible to set points on your map and write a little description
to it, just like a notice booklet. you can mark for examples special
locations.

Quests

Quest: The Path to a Hero Starting Location: Aden Party/Solo Type: Party recommended

Once you reached level 75 (both with your main and subclass) it is possible to convert your
charakter into a hero.
To become a hero you have to face Antharas OR the new dragon (name not yet known). If you choose to
be a hero of the light, you have to face Antharas. If you want to be a Hero of darkness
you have to face the new boss monster.
It is mentioned that the skills you gain are different if you choose light or darkness.
so consider your choice!

Skills

Humans:
-------
Paladin - Can only choose to be a hero of the light.
Sacred Will: If one of your partymember dies, it can be resurected due to this spell. You will lose 3/4 of your HP
God's Hand: Your Weapon fires a strong magic attack against your enemy

Dark Avenger - Can only choose to be a hero of darkness.
Unholy Will: similar to sacred will of the paladin, but you don't lose HP, the one who is resurected has 1/4 HP

Gladiator
Light:
Consecrationed Blades - Attack Power against dark type creatures aswell as heros of darkness is strongly increased

Darkness:
Berserk Spirit - P.Atk and Attack Speed will increase, P.Def will decrease, instead of loosing MP you'll lose HP

Hawkeye
Light:
Multiple Shot - Fires multiple arrows

Darkness:
Multiple Shot - Fires multiple arrows
Poisoned Arrow - Inflicts Target with poison

Bishop - Can only choose to be a hero of light
Prophet - Can only choose to be a hero of light

Elves - Can only choose to play heros of light
----------------------------------------------
Temple Knight
World Tree's Protection - Gives additional P.Def against dark type monsters/players

Plains Walker
Natural Conservation - Becomes invisible for players/monsters while standing still

Silver Ranger
Arrow Hail - Fires arrows in a very high speed
Penetrate - Chance to penetrate an enemy and to hit another

Elemental Summoner
Sacred Unicorn - Summons a sacred unicorn

Elven Elder
World tree's Blessing - Replenishes certain amount of HP and MP

Dark Elves - Can only choose to play heros of darkness
------------------------------------------------------
Shillien Knight
Doomed Will - Increases power of dark type attacks in a party

Bladedancer
Dance of Darkness - Set a wall of darkness around himself (enemys can hardly be seen) ^^
but increases critical chance and accuracy
Fire Blade Dance - Launches a strong area damage attack

Abyss Walker Stealth - Becomes invisible to players when in walk mode
Phantom Ranger Evil Guidance - Chance to penetrate enemy with arrow and to hit again

Phantom Summoner
Unholy Spirit - Summons the Unholy Spirit

Shillien Elder
Soul Capturing - If you kill something additional Manapoints are given to you
)

Orcs - Can only choose to play heros of darkness
------------------------------------------------
Tyrant
Spirit of the Monkey - Evasion is strongly increased

Overlord
Dreamcatcher - If you kill a monster you will gain manapoints

Dwarves - Can only choose to play heros of light
------------------------------------------------
Warsmith
Reproduction - Is able to reproduct an item with a certain %-chance

Bounty Hunter
Feast Out - Possibility to spoil a monster after its death

Other Changes

Clan Housing - An Additional Warehouse Keeper is added into the Clan Hall.

Warehouse - There are more slots available for your Clanwar house (depending on clan-level)

Nethyrrea
nekem minden gradeból van egy fegyóm 😄

Nethyrrea
hol veszel te majestic helmetet 35 milláért? 😮OO

amikor egy nightmare helmért 100+ millát is megadnának.... egy "mezei" tallum helmetet 75-ért árul a farmer..

Szekijoe
Ennél olcsóbban tudtam volna szerezni az allytól, Csak aki osztotta az észt hirtelen a partyból nem tudott számolni és ezért lett 17 milla(mondta partychaton hogy ez kristályáron 17m-et ér<#vigyor3> nem hitte el hogy a kristályára csak 1,7m<#nevetes1> természetesen a 17 azért jobb mintha a piacon kellene venni 35ért<#vigyor2>. Az utolsó Mj boot drop amirõl tudok azt 12m-ért kapta meg a healer a partyban. És utána bedobta aukcióra allyn belül és ott 16millát adtam volna érte, viszont utána berakták inkább az allyraktárba 12m-ért és annyiért akinek majd szüksége lesz rá, majd megkapja. Ezért hajtok én egyedül csak az MJ helmetre mert a többit megszerezni szinte potom pénzen meglehet. Ha sikerül még szereznem AA-t és megforgatni akkor ismét meglesz a zseton a sapkára ha meg nem jöne össze a zseton de lenne lehetõség venni szerintem bárki adna nekem kölcsön, amennyit tud, hogy meg tudjam venni<#vigyor2>(elég hitelképes vagyok 3 B-s fegyó 4 C-s fegyó)

Nethyrrea
na én majd akkor fogok örülni ha 17 milláért az utolsó farmer is hozzámvágja. talán c4-re eljutunk odáig.

Szekijoe
Jah mikor elmentél utána Diniz éppen bejött ventrire és egybõl bekarmoltam a partyba, utána mentünk vissza, nagyjából ugyanaz a party asszem twinkytoes jött még tanknak a warefare helyett. (Diniz amikor belépett mondta bazz minek ennyi ember <#bee1>) De 60-65ös dd-kbõl sajnos kellett annyi +-1 engem nem nagyon zavar<#nevetes1> utána cserélõdtek le az emberek 65+ és 70+osra <#vigyor2> De délután 5 kor még mindenkit be kell venni <#vigyor2> Kb hajnal 1-2 kor ismét MASS pvp volt aden környékén 20-30+ résztvevõvel

hpzolee
Az a lényeg hogy én ütöttem be anno random szamokat (mert ugyebár akkormeg fene se gondolta, hogy valaha is fog érdekelni l2.)Nah és most ezért kérdezi a sanca hogy probalgathat e bármennyit.

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

csuzlee
Grat szeki, miutan elmentem, akkor esett? 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Szekijoe
Szerintem is bármennyit lehet próbálkozni. Mondjuk nem próbáltam eddig <#nemtudom>

Szekijoe
Grat<#taps><#taps>!
Errr én meg csak szegényedem, próbálok gyûjtögetni egy Mj sapkára állítólag farmerektõl meg lehet venni 68milláért, de a készpénzem csak olvad. Tegnap is muszály volt megvenni 17m ért a partynak esett mj sapkát.<#vigyor5>
Ha így haladok akkor kifarmolom az Mj setet saintsban<#eplus2><#nevetes2>

Cobra.
Szeki thx.

Nethyrrea
elsõre.

utána pedig:

GAthersw
Kérdezd meg anyukádat, mikor születtél ha fejbõl nemtudod 😄DD

01110000 01110010 00110000