Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
de ha adenben járkálsz láthatod a stolen infernium ore/medál ár diktátorait, a 2 farmert (az egyik ott is van a screenshotodon), LOVEAK47, és likebaby. folyton alám/fölémkínáltak amikor én, vagy mások ültek ki eladni/venni (idõnként felállt valamelyik lecsekkolni az árakat), mostanra meg szépen felsrófolták az árakat...
felváltva vesznek/eladnak. ugyanazt. ez mondjuk akkor jó, ha van az embernek 2 extra accountja csak ezt csinálni 24/7.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
na vajon honnan van neki ennyi, amikor én az 1 hónap alatt nem tudtam ennyi coint kifarmolni pedig nálam gyorsabban csak 1 sps/se kombo tudja gyorsabban farmolni ezeket(igaz nekik pihenni is kell, nekem nem), és ez csapatban sem esik jobban mivel last hites küldi
valószínûsítem hogy bot/ebay is közrejátszott nála, bár ami a vagyont illeti, szerintem innadril manorral elég szép hasznot csiholtak maguknak. asszem ebbõl volt is valami botrányféle hogy Galrahn lenyúlt párszázmillát a közhaszonból és eladta ebayen, vagymi.

blah-on, a topik elején van még pár kép (screenshotoknál) ahol egy elf bemutatja a tulajdonát....kvászi az összes A grade armort/fegyvert. legtöbbje overenchantolt, és a legtöbb fegyón SA is van.....és emellé még van majdnem 2milliárd adenája.
teljesen unfair az egész rendszer, vannak akik tele vannak a grades receptekkel, mások pedig életükben nem tudnak egyet se összekaparni 😞
sieghardton is egy csomó ember árul 2-3 helmetet mellette 3-4 kesztyût/cipõt én meg a büdös életbe nem tudok szerezni egy helmet recit, hacsak nem fizetek érte 50-120millát, kesztyû/cipõ reci is 25-50milla
röhej, mi a szarért kellett toiba berakni azt a kibaszott küldit
ncsoft azt hiszi mindenki kibaszott nagy klánokban nyomja az ipart, ááá :/
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
bazz....

mindig összeszedett 20-30 mobot aminek 2 big boommm kellett(teljesen mindegy hány mob, mindig uannyi kell nekik), ha maradt még pár mobnak egy kevés élete akkor aterület lándzsás skillel kinyírta õket
ez nagyon megéri, mert 1 big boomm 1 d-crystal, és a 20 mobból kapsz kb. 15x600-1200adenát+materialokat
én is ezt akarom csinálni, csak az a baj, hogy 58-tól van big boom 😞(
valahogy meg kellene csinálnom még azt az 5 szintet
FeketeVipera 77 SS
Nem vagyunk mi olvaók 😛P
<#wave>#wave>
Farmereket meg csak azért nem látni mostanság mert legutolsó update óta nem megy a walker, de amint kijön az új verzió, a fermerek is újra megjelennek.
Szerintem meglátszik a hiányuk. A materiál árak emelkedésén is egyre jobban érezhetõ. Aki nem kraftol éppen semmit, annak nem annyira feltûnõ a hiányuk mert a piacos farmer karaktereket nem bannolták. Csak a partyk tüntek el. Nekem eddig nem volt problémán a farmerekkel (olcsóbb velük az élet és kivétel nélkül mindíg átadták a szobát amelyikbe mi akartunk farmolni.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Szóval az érett cobolokat hajnal 5 kor kell beváltani és sok farmer ráállt ergo több cobol van mint amennyit be tud venni a vár ezért kell spammolni a beadást(ez azt jelenti hogy 4:58kor nem törõdve mennyi az idõ elkezded leadni a coboljaidat kiírja hogy most nem tudod, nem törõdsz vele leadod megint ismét nem veszi be ezután újra és újra, ezzel azt éred el amikor a számítógép szerint 5:00 van akkor is adsz le cobolt és te leszel az elsõ aki leadja ergó a tiédet biztos beveszi (a farnerek majd beadják másnap<#nevetes1>#nevetes1>) Szerintem afarmerek is spammolva adják le hacsak nem makcróval.
Na ebbõl semmit sem értek.
Most megint kezdenek elszállni az árak. Szinte minden material ára a 1.5-szeresére nõtt. 😞
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
aden siege-rõl nem csináltál videót?
Nem vagyok kezdõ, már jáccottam a HSC-n ( free 😊 ).
Szóval jönnék off-ra. Melyik szerveren nyomjátok? Csak hogy olyan helyre kerüljek ahol többen vagyunk. Tudtok e kezdõ lökést adni, egy kis anyagi támogatás formájában? (ingame)
Ha jóhiszemûen válaszolsz a free-rõl kérdezõknek, megmondod nekik hogy hol kérdezõsködjenek akkor csak elmondanak minden sz*r-nak 😄DDD
Nem szabad hozzájuk szólni! Aki elolvassa a bannert és itt kérdezõsködik offhoz köze nincs dolgokról az alapból csak hülye lehet!!! 😄DDD
FeketeVipera 77 SS
Majd felébredsz!
FeketeVipera 77 SS
Reinforced Metal Plate recit meg tudja vki mondani melyik mob dobja és hol help pls.
ennyire nemlehettek vadidióták már bocs
mi lehet a problema??