Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
bizzurk az IC-sek egyik craftere

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
jókérdés, mindenesetre ha jóltudom az IC-s Khail is még c3 elején hamar royal coin collector lett és farmolta ezeket.

de ha adenben járkálsz láthatod a stolen infernium ore/medál ár diktátorait, a 2 farmert (az egyik ott is van a screenshotodon), LOVEAK47, és likebaby. folyton alám/fölémkínáltak amikor én, vagy mások ültek ki eladni/venni (idõnként felállt valamelyik lecsekkolni az árakat), mostanra meg szépen felsrófolták az árakat...

felváltva vesznek/eladnak. ugyanazt. ez mondjuk akkor jó, ha van az embernek 2 extra accountja csak ezt csinálni 24/7.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject

gPROject
egészségére

gPROject
errõl meg csak annyit, hogy már 1 hónapja farmolok kail's coinokat, de még 1db blazest nem láttam a környéken

na vajon honnan van neki ennyi, amikor én az 1 hónap alatt nem tudtam ennyi coint kifarmolni pedig nálam gyorsabban csak 1 sps/se kombo tudja gyorsabban farmolni ezeket(igaz nekik pihenni is kell, nekem nem), és ez csapatban sem esik jobban mivel last hites küldi

Nethyrrea
yumii eredetileg Obatala volt, tempestes BD, aztán gondolom megvette ezt az accot még BH-ként, majd kitudjahogyan felszintezte 75-re, és csinált egy spellsinger subot 😊

valószínûsítem hogy bot/ebay is közrejátszott nála, bár ami a vagyont illeti, szerintem innadril manorral elég szép hasznot csiholtak maguknak. asszem ebbõl volt is valami botrányféle hogy Galrahn lenyúlt párszázmillát a közhaszonból és eladta ebayen, vagymi.

Nethyrrea

gPROject
ez a yumii is 3-4 hónapja került elõ, de már a subja is 61+-os

Nethyrrea
jójó, nem pontosan, de ez a törpe egy nap többet keres így mint én egy év alatt kb 😊

blah-on, a topik elején van még pár kép (screenshotoknál) ahol egy elf bemutatja a tulajdonát....kvászi az összes A grade armort/fegyvert. legtöbbje overenchantolt, és a legtöbb fegyón SA is van.....és emellé még van majdnem 2milliárd adenája.

gPROject
nem semmi, hogy egyes playerek mennyit tudnak craftoltatni

teljesen unfair az egész rendszer, vannak akik tele vannak a grades receptekkel, mások pedig életükben nem tudnak egyet se összekaparni 😞
sieghardton is egy csomó ember árul 2-3 helmetet mellette 3-4 kesztyût/cipõt én meg a büdös életbe nem tudok szerezni egy helmet recit, hacsak nem fizetek érte 50-120millát, kesztyû/cipõ reci is 25-50milla
röhej, mi a szarért kellett toiba berakni azt a kibaszott küldit
ncsoft azt hiszi mindenki kibaszott nagy klánokban nyomja az ipart, ááá :/

Kiveve amikor nem, kep 4#

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Mondjuk azert gaz hogy nem szedtel ossze "egesz palyafutasod" soran 50M-t... Cuccaid alapjan siman megvan az.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

gPROject
ahogy nézem szinte felváltva failed-received, szóval érdemes megkérdezni a craftert mielõtt craftoltat az ember, hogy az utolsó craftja sikerült e 😊

Az 1. es 2. kep csak 1 kraftolassal van eltolva, de azert igyse rossz.

Nethyrrea
oké. ez a bartzos törpe kb 1 perc alatt több pénzt szedett össze mint én egész pályafutásom során.

bazz....

gPROject
nem mindig(90%-ban túléli, ha nem akarsz túl sok mobot megölni vele), myxcrafttal sokat öltem így
mindig összeszedett 20-30 mobot aminek 2 big boommm kellett(teljesen mindegy hány mob, mindig uannyi kell nekik), ha maradt még pár mobnak egy kevés élete akkor aterület lándzsás skillel kinyírta õket
ez nagyon megéri, mert 1 big boomm 1 d-crystal, és a 20 mobból kapsz kb. 15x600-1200adenát+materialokat
én is ezt akarom csinálni, csak az a baj, hogy 58-tól van big boom 😞(
valahogy meg kellene csinálnom még azt az 5 szintet

Nethyrrea
kibírja addig a bigboom míg felrobbantja magát? O.o mármint, nem szedik addig szét a mobok?

Clanunkban a WS, aki lvl 73, solozik big boommal(vmi golem AOE), aszonta 1 ora alatt 2%-ot csinal, ami kb 2x jobb mint amit en csinaltam anno perfect partival saintsban(~1.1%/1ora).

gPROject
piacon 7k-ért láttam ma 😊

mikor partyzunk?? 😊

lvl53 WS LFG!!!!! ^_~

Sámán
De mostanában amelyik mob dob sima threadot az dob metallicot is -elég jól. Nekem már van jó pár 100 😊

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
bázz, most megérné újrrktiválni az accom hoyg eladjam a raktárkészletem....mörfi szeret engem..... ><

GAthersw
S billentyûm kiesett a helyérõl 😄

01110000 01110010 00110000

gPROject
találsz* ^^

gPROject
És talán még találksz hibát, ha keresel.
Szóval keress! 😊

tangabuvar55
Muhaha Köszi!

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

Gather az íráshibát javítsd ki a bannerban 😛P
Nem vagyunk mi olvaók 😛P
<#wave>

phalanx
metallic thread nem csak ékszerekhez kell, nekem több százra volt szükségem pl az a-s fegyo craftolásnál

phalanx
A bannolás elsõsorban nem a farmereket érintette, hanem a a botozókat, és ez a szám megoszlik a 7 vagy 8 NA szerveren, tehát szerverenként nem olyan jelentõs! (NCsoft azt állítja, nem ez az elsõ eset hogy ennyi accot bannolnak egyszerre, csak ekkor nem jelentették be)

Farmereket meg csak azért nem látni mostanság mert legutolsó update óta nem megy a walker, de amint kijön az új verzió, a fermerek is újra megjelennek.

Szekijoe
A fõbb helyeken nem kell mondani, hogy "pls leave we need room"
Szerintem meglátszik a hiányuk. A materiál árak emelkedésén is egyre jobban érezhetõ. Aki nem kraftol éppen semmit, annak nem annyira feltûnõ a hiányuk mert a piacos farmer karaktereket nem bannolták. Csak a partyk tüntek el. Nekem eddig nem volt problémán a farmerekkel (olcsóbb velük az élet és kivétel nélkül mindíg átadták a szobát amelyikbe mi akartunk farmolni.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

azirafael
Milyen az élet az után hogy álítólag kibannoltak 2657 farmert a szerverrõl? Kacsa a hír vagy tényleg eltüntek a farmerek?

Szekijoe
Ijjászok nem tudom mennyire tudnak cobolozni (talán Gattacával) elméletileg majd mindegyik fajta cobolban van zseton pláne most mert ki lettek bannolva a farmerek!!!

Szóval az érett cobolokat hajnal 5 kor kell beváltani és sok farmer ráállt ergo több cobol van mint amennyit be tud venni a vár ezért kell spammolni a beadást(ez azt jelenti hogy 4:58kor nem törõdve mennyi az idõ elkezded leadni a coboljaidat kiírja hogy most nem tudod, nem törõdsz vele leadod megint ismét nem veszi be ezután újra és újra, ezzel azt éred el amikor a számítógép szerint 5:00 van akkor is adsz le cobolt és te leszel az elsõ aki leadja ergó a tiédet biztos beveszi (a farnerek majd beadják másnap<#nevetes1>) Szerintem afarmerek is spammolva adják le hacsak nem makcróval.

gPROject
"Régebben az enria, cleather, mhardener volt olyan, hogy 4:58 kor ha elkezdte spammolni az ember a beváltást akkor jó eséllyel kapott. Amikor még este 9kor volt a beváltás volt aki partyzásból logolt át, hogy be tudja váltani a cuccokat"

Na ebbõl semmit sem értek.
Most megint kezdenek elszállni az árak. Szinte minden material ára a 1.5-szeresére nõtt. 😞

Nethyrrea
fáradt is voltam azokon a napokon mint a meszes...... O.o

Szekijoe
A silver a nagyon jó(ijjászok iszonyat mennyiséget használnak belõle), a metalic tread ékszerekhez kell csak 😞 az animal bone-t meg akkor camp-elni kell!!! Régebben az enria, cleather, mhardener volt olyan, hogy 4:58 kor ha elkezdte spammolni az ember a beváltást akkor jó eséllyel kapott. Amikor még este 9kor volt a beváltás volt aki partyzásból logolt át, hogy be tudja váltani a cuccokat<#vigyor2>

Sámán
Persze animal bone-t már lenyúlták elõlem! 😛

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nagy nehezen azért kb 5 restart után sikerült kiskarival 130 stemet, nagyobbal 250 silvert és 230 metallic theradot beszerezni! 😊))

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ez olyaaaaaaaaan!!!! Egyszer véletlenül sikerül 5kor felkelnem, rohanok beváltani a coboljaimat, erre Oreninél semmi nincs, aztán server down, Gludio-it még pont láttam másik karimmal, aztán megint servr down2, és mire harmadjára beléptem az összes manor menedzser felszívódott... <#violent><#lama>

FeketeVipera 77 SS

phalanx
ez is jó jett, a támadók viszont szánalmasak voltak, csak álltak ott mint a birkák <#idiota>
aden siege-rõl nem csináltál videót?

ja és max 10 magyar gémel officialon

sieghartd

Sziasztok!
Nem vagyok kezdõ, már jáccottam a HSC-n ( free 😊 ).
Szóval jönnék off-ra. Melyik szerveren nyomjátok? Csak hogy olyan helyre kerüljek ahol többen vagyunk. Tudtok e kezdõ lökést adni, egy kis anyagi támogatás formájában? (ingame)

Sámán
😄DD Látom bejön amit írtam pár hozzászólással ez elõtt 😄DD
Ha jóhiszemûen válaszolsz a free-rõl kérdezõknek, megmondod nekik hogy hol kérdezõsködjenek akkor csak elmondanak minden sz*r-nak 😄DDD
Nem szabad hozzájuk szólni! Aki elolvassa a bannert és itt kérdezõsködik offhoz köze nincs dolgokról az alapból csak hülye lehet!!! 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

GAther bannerba ki kellene írni azt is, hogy akik itt fórumoznak azok lófaszt se tudnak a free serverekrõl és hogy tök felesleges az ittenieket ilyenekrõl kérdezgetni

játékban nem hiszem hogy valaha is találkoztok majd

HUNrricane
http://lineage2.amnesia.hu/ -regelj itt és írj privit HUNrRiCane-nak Amnesia forumon

Majd felébredsz!

Sámán
L2 nem valami fényes mostanság... Tegnap egész nap lövöldözték le a szervert, mostmeg 10-20 másodperces lagok vannak... 😛PP

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
és ha elolvastad, mi a nehéz abban hogy a free szerver fórumra regisztrálod magad és ott kérdezed meg, könyörgöm?

Üdv!

Reinforced Metal Plate recit meg tudja vki mondani melyik mob dobja és hol help pls.
Nethyrrea
"A nem fizetõs (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt"

ennyire nemlehettek vadidióták már bocs

nallam is ugyanez a szitu es a nightfallra sem enged fel
mi lehet a problema??