Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neki csak amit Sanca írt azt a 3 fajta dye-t kell megvennie
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Csakhát drága az a marha sok b-ss 😄
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Mar csak +4wit -4men, +4con -4str, +4dex -4str kene es buntetne a kicsike😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Egyébként tényleg nagy kiszúrás, hogy tatooval nem lehet a buffer Int-jét átrakni másra. lvl 50 után már semmire nem kell az Int, a magas Men meg Wit viszont annál jobb lenne.
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
hogy annyira overenchantolt cuccaid legyenek hogy egyedül is képes legyél legyakni egy nálad 10 szinttel magasabb mobot ahhoz jópártízezer forintot el kéne költened adenavételre 😄
Gracie Barra
gondolom azért lesznek magasabb szintû mobok hogy még 75-ön is legyen értelme partizni. de hogy minek.....hát, talán csak cuccokért max.
FeketeVipera 77 SS
Jó sok spenót kell majd neki hogy beérje apucit!!! 😊
FeketeVipera 77 SS
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
most épitik a szervert
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Érdekel hogy menniybol tart feállitani egy játszható server..pl lanon v akár egy kiseb baráti körnek..
De ez csak egy simpla kérdés volt hogy nem-e tudtok rola vmit, és csak a lebaszást kapja az ember.
Lehet nemolvastam el a bannert sorry érte. Máskor odafigyelek.
a lineage egy FIZETÕS, Massively Multiplayer játék. csinálsz magadnak egy szervert, beraksz magadnak übertáp cuccokat és fel alá rohangálsz egy töküres világban mint isten. hujjdejó. még csak pvpzni se tudsz normálisan. hacsak nem hívsz meg egy havert. de akkoris mire jó?
hozod a formád 😄D
<#eljen>#eljen>
<#idiota>#idiota>
Dehát ha csak erre lehet számitani k*rvajó érzés amugy..
Jaja jobb ötlet mint elküldeni õket a p*csába..
Majd felébredsz!
Én Tank healernek és rechargernek megyek.
Amúgy azt tesztelik ki mennyit sebezbele és hogy az ICA össze tudna-e szedni elég játékost egy Antharasz raidre.
A nagy hír az, hogy lehet megint megyek megnézem ismét Antharaszt magamnak <#vigyor2>#vigyor2>
Akinek nincs portál stoneja az nem tud jönni<#wave>#wave> (asszem egyedül csak én szoktam erre hajtani)
/target Gathersw
/useskill serenad of Eva
<#love12>#love12><#hehe>#hehe>
A banner nem foglalkoztat senkit. De ez nem probléma PM-ben át kell irányítani õket a megfelõ helyre és mindenki boldog<#love12>#love12>Természetesen ez a te dolgod mert te vagy a házigazda<#hehe>#hehe> Nyugi segíteni szoktam<#bee1>#bee1>
Azé köszi..
01110000 01110010 00110000
talán akkor megértenék, ha eddig nem. hameg lusta olvasni akkor sztem megérdemli. az iq hiánya még nem mentesíti a "szabályok" alól.
Más:
Az elmúlt 5000 hozzászólás valahogy így festhet az l2topicban:
-1%
-35%
-40%
-9%
-15%
Ha ti minden egyes alkalommal 10en elkülditek a francba a „hülyeséget vagy nem ide tartozó” kérdésekkel „ti lelki világotokat zaklató” játékosokat, akkor ti offoljátok a végen szét a topicot.
Lehet egyszerûbb lenne, ha válaszként csak annyit írnátok, hogy
Ja meg szerintem sokan azt se tudják mi a free és az officiál közti különbség..
Majd felébredsz!