Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szekijoe
A healer nem rakhat magára ilyen Dye-t

Neki csak amit Sanca írt azt a 3 fajta dye-t kell megvennie

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Malachi
lenne egy kérdésem most nem konkrétan a játékkal,de a játkéhoz is kötõdik. Szóval ha valaki használ közületek Xfire-t,akkor az mondja már meg,hogy nekem miért nem mér tovább 1 óra átéknál? szóval érthetõbben: már mióta feltettem játszottam vagy 5 órát,de továbbra is 1 órát ír az xfire profilnál.. (végig be volt kapcsolva a progi)

Sámán
Doom robe set-ben dual sls-el, full ss-el Cemnentery-ben fehér mobokat megállás nélkül tudtam gyakni 😊
Csakhát drága az a marha sok b-ss 😄

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
mondjuk rakhatna rá +WIT -INT tetkót, ha van ilyen. egyáltalán mit számít healernél az INT?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
nézd a pvp/pk countját. nemhinném hogy büntetni akar 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cobra.
A Men-bõl nem érdemes levenni, így is elég gyorsan elfogy gondolom a mana-ja.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Grat.

Mar csak +4wit -4men, +4con -4str, +4dex -4str kene es buntetne a kicsike😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Cobra.
Shilien Eldernek milyen jobb statot akarsz? Men kellene neki fõleg, de csak a Wit-rõl tudnál rakni rá, ha lassú a castolás, akkor meg 5 perc egy full party buffolása. Gondolom te nem akarsz se tanknak, se DD-nek beállni <#vigyor4>
Egyébként tényleg nagy kiszúrás, hogy tatooval nem lehet a buffer Int-jét átrakni másra. lvl 50 után már semmire nem kell az Int, a magas Men meg Wit viszont annál jobb lenne.

Sámán
Ha még nyom rá prophet is 1-2 finomságot egész jó! 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Összehoztam Vipera bw cuccát, saját buffokkal nem valami nagy szám 😄
[/img]

FeketeVipera 77 SS

tangabuvar55
Hmm köszönöm! Randa angyalok majd megkukkantom õket! Grat a Babához! 😊 Enchanted?

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

Nethyrrea
magasabb szinteken a mob leölésének nehézsége exponenciálisan növekszik 😊

hogy annyira overenchantolt cuccaid legyenek hogy egyedül is képes legyél legyakni egy nálad 10 szinttel magasabb mobot ahhoz jópártízezer forintot el kéne költened adenavételre 😄

egy 85-öst nem tud egy az egyben kinyírni egy legjobb cuccokkal harcoló 75-ös? Mert én 26osként 35-ösöket is ölök.

Gracie Barra

Nethyrrea
80-as szintre majd csak a hero classú karik léphetnek fel.

gondolom azért lesznek magasabb szintû mobok hogy még 75-ön is legyen értelme partizni. de hogy minek.....hát, talán csak cuccokért max.

Gw-ben is így van, 20 a max szint, de van a gémben egy csomó 30as mob 😊

Sámán
Aranyos mobok 😊)))

FeketeVipera 77 SS

Sámán
80 vagy 85 lesz a max szint c4-ben -bár szerintem csak akkor fogja felnyomni valaki 80ra ha már vagy fordult egyet 75rõl, vagy valami szuper pk karit akar 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Mekkora lapát mancsaid vannak, alig látszik ki belõlük a kicsi!!! 😄DDDD
Jó sok spenót kell majd neki hogy beérje apucit!!! 😊

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
Én azt nem értem, hogy ha lvl75 a legmagasabb player szint ,akkor miért vannak 85-ös mobok? Mi értelme 10 szinttel magasabb szörnyeknek?

phalanx
új C4 infó: <#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

Godad
Rune
Inven

B@lu

ma tartottam a kezemben eloszor...amugy az nem is en vagyok

HUNrricane
http://www.l2wh.com/updrop/ (itt lehet megtalálod)

Majd felébredsz!

Nethyrrea
nemesküszöm meg rá hogy jól emlékszem de mintha toiban 9-10-ik környékén dobáltak volna mobok tallum/dc darabokat.

phalanx
adatbázis nincs, recept csak quest-bõl (legalábbis officalon)

tangabuvar55
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem...Nem tudjátok az Dark Cry Robe szetthez a keymatikat miféle szörny dobja? És magát a receptet? Tudom 70++ a katakombákban...Vagy nincs esetleg egy c3as adatbázis?

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

biomage
van ám egy jó hirem azoknak akik ráuntak a fizetös játékra az excalibur át vált c3ra hamarosan.
most épitik a szervert

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Nethyrrea
azon vagyok hogy szép kép kerüljön oda

Gugger
gratulálok !!! <#eljen>

gPROject
Mivel totál feleslegesek a linkek a banner alatt, ezért inkább valami szép kép jó lenne oda. 😊

Mert érdekel..
Érdekel hogy menniybol tart feállitani egy játszható server..pl lanon v akár egy kiseb baráti körnek..
De ez csak egy simpla kérdés volt hogy nem-e tudtok rola vmit, és csak a lebaszást kapja az ember.
Lehet nemolvastam el a bannert sorry érte. Máskor odafigyelek.

Nethyrrea
nemtudom mégis mit vártál amúgy:

a lineage egy FIZETÕS, Massively Multiplayer játék. csinálsz magadnak egy szervert, beraksz magadnak übertáp cuccokat és fel alá rohangálsz egy töküres világban mint isten. hujjdejó. még csak pvpzni se tudsz normálisan. hacsak nem hívsz meg egy havert. de akkoris mire jó?

Nethyrrea
amennyi nukerük most van az IC oldalnak, szerintem igen, ha összeszednék a teljes SOA-t és a convictiont is egyszerre.... bár inkább rerolloltak volna SH-nak. wind érzékeny antharas legjobb ismereteim szerint. márpedig csak az SH-nak vannak wind bázisú spelljei

😄DD
hozod a formád 😄D
<#eljen>

Nethyrrea
a talpán a bacikat max.

<#idiota>

Lynx_TWL
mindjárt elsírom magam 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hát ez lenne a értelmesebb megoldás..
Dehát ha csak erre lehet számitani k*rvajó érzés amugy..

HUNrricane
" PM-ben át kell irányítani õket a megfelõ helyre és mindenki boldog "
Jaja jobb ötlet mint elküldeni õket a p*csába..

Majd felébredsz!

Szekijoe
Én egy critikállal 28at sebeztem bele utoljára. A spellek nagyrésze faild lett! <#hehe>
Én Tank healernek és rechargernek megyek.
Amúgy azt tesztelik ki mennyit sebezbele és hogy az ICA össze tudna-e szedni elég játékost egy Antharasz raidre.

Sámán
Legyakni! <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
Ez amúgy mire jó? Mit nézel rajta. el se tudom képzelni, mit lehet ott csinálni.

Szekijoe
Jah nem is errõl akartam írni.
A nagy hír az, hogy lehet megint megyek megnézem ismét Antharaszt magamnak <#vigyor2>
Akinek nincs portál stoneja az nem tud jönni<#wave> (asszem egyedül csak én szoktam erre hajtani)

GAthersw
/skill failed
/target lustagenyák
/büntetõpont

01110000 01110010 00110000

Szekijoe
relax "Jedi kézmozdulat"
/target Gathersw
/useskill serenad of Eva
<#love12><#hehe>

A banner nem foglalkoztat senkit. De ez nem probléma PM-ben át kell irányítani õket a megfelõ helyre és mindenki boldog<#love12>Természetesen ez a te dolgod mert te vagy a házigazda<#hehe> Nyugi segíteni szoktam<#bee1>

Ehh..nc
Azé köszi..

GAthersw
Aki arra nem képes, hogy erre egy rohadt pillantást vessen az elmehet a bús picsába mostmár tényleg, elhiheted rohadt unalmas hogy állandóan ezzel kell szarakodni, régen nem volt ennyi balf*sz itt SG-n aki nem tudott egy pillantást vetni a bannerra.

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
lehet csak módosítani kellene a sárgabetûs szalagcímet miszerint " A NEM FIZETÕS L2-VEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEKET A LINEAGE.AMNESIA.HU CÍMEN TESSEN FELTENNI"

talán akkor megértenék, ha eddig nem. hameg lusta olvasni akkor sztem megérdemli. az iq hiánya még nem mentesíti a "szabályok" alól.

HUNrricane
Grat balu!

Más:
Az elmúlt 5000 hozzászólás valahogy így festhet az l2topicban:
-1%
-35%
-40%
-9%
-15%

Ha ti minden egyes alkalommal 10en elkülditek a francba a „hülyeséget vagy nem ide tartozó” kérdésekkel „ti lelki világotokat zaklató” játékosokat, akkor ti offoljátok a végen szét a topicot.
Lehet egyszerûbb lenne, ha válaszként csak annyit írnátok, hogy vagy még azt is elvállalnám, hogy írjatok privit HUNrRiCane-nak sg-n… De az nem vezet sehova se, hogy minden kérdezõt elküldtök a p*csába..

Ja meg szerintem sokan azt se tudják mi a free és az officiál közti különbség..

Majd felébredsz!

Kata
grat, ari

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
abban már rutinosak vagytok úgyis 😉

[/cserf][/fülünyúl]

azirafael
Vedd meg az NcSoft nevû céget, és lesz egy rakat saját szervered... (3-400 millió dollárból meg is van)