Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
๏̯͡๏﴿
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
<#ejnye1>#ejnye1><#idiota>#idiota>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Seeds of Anger:
Go to the waterfall that is northeast of the Altar and talk to Chakeren. He says to kill wood elf zombies (marsh zombi csak régi a fordítás) in the marsh. He gives you a lucky key for good luck. Collect 3 Family's ashes from the marsh zombies and return them for the seeds of Anger."
Nem tudnám eldönteni mivel legyek, ha újra kellene kezdenem.
Asszem sokan szidhatják magukat akik már feltápolták a subclassukat is, és nem valamilyen summonert választottak. 😊)
Mi elfek felülemelkedtünk a nemek fogalmán! A szerelemet nemekhez csak az lantas fajok kötik!! <#vigyor>#vigyor>
Hisz mi lehet szebb két lev 50-es erõs férfi õszinte igaz szerelménél? <#law>#law>
Persze ti fejletlen fajok nem értitek ezt meg de talán egy nap... <#taps>#taps>
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van az a Dark Elf küldi, a LVL19 - Dark Wizard. Megvan a kétségbeesés magva, de a harag magját egyszerûen nem tudom megtalálni. Mert ugye van az a rész, hogy Chakarennel kell beszélni. Neki kellene adnia valami szerencse kulcsot, aztán ennek a segítségével lehet megtalálni a zombikat, akiknél a családja hanvai vannak.
Nálam ott kezdõdik a gond, hogy nem adott semmiféle kulcsot. Elmentem a mocsárba és ott csak a zombikra mentem rá, de nem adtak semmilyen hamvat. Aztán gondoltam benézek a vízesésbe, hátha ott vannak, de nem ott voltak. Pls valaki segítsen!!!
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
C1-es, de a C1 mobok nem hinném, hogy változtak.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Kérdés van? Fura lessz ez a C4. 😊
Vagy maradtak a régi mobok dropjai?
Kurvára zavaró, hogy nincsenek mobok csak úgy az út szélén, csomó szörnyet nem találok, amiket régen...
Volt itt régebben egy térkép, ami mutatta, hol- milyen szintû mobok vannak, feltennétek még 1x?
Catacombákba milyen szinttõl lehet menni?
Köszi
FeketeVipera 77 SS
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

az õket nemigazán érdekli hogy te nem amcsi vagy. talán ez a Teonon európai (GMT) idõ szerint megy. sanca?
Nekem a bone-t adón kívül akkor mindent beváltott -azt már valaki lenyúlta elõlem 😊
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
viszont mint már írtam nekem blazingnél és dev castlenél folyamatosan szar 😞
3 majdnem kinyírta de csak kellett még 1 😄
Raid bosst talán amíg még nem paralizált csak silence-t adott, addig el tudom képzelni -most már szerintem nem menne -summon peteknek is ugyanúgy van szintje mint a moboknak, ha rákattintasz ugyanúgy vörös/sárga/fehér/kék neked, raid boss ugyanúgy megátkozza ha túl kicsire küldöd rá -amúgy kipróbáltam eg-be van egy raid boss a revantok között (nekem zöld) -ráengedtem unit -meglátszott hp-ján talán 1mm-nyit hogy megütötte, de kb 7-8 ütéssel annyi volt neki -mire új unit csináltam volna buffok stb addigra szerintem lazán visszagyógyult 3-4 summoner (inkább 5-6) viszont folyamatos idézgetéssel már elhiszem hogy kinyírja 2 talán kevés lenne -meg azért mana is kell hozzá bõven 😊
De ha nem agr a raidboss akár mellette is állhat summoner, amíg csak a pet üti meg, és õ nem healel vagy buffol rá, addig biztonságban van akkoris ha petnek annyi 😊
FeketeVipera 77 SS
ígyis csak annak fut KVÁZI szaggatásmentesen nagyobb tömörüléseknél akinek alienware-ja van 😄 bár a girani piacot csúcsidõben szerintem nincs gép ami kibírja szaggatás nélkül.
még régebben volt egy screenshot hogy egy phantom summoner valahogy leszólózott egy raid bosst úgy hogy egyfolytában csak teremtette a summont, és küldte rá a bossra. ahogy írta a drop és az xp bõven megérte a jópárszáz (ezer?) D kristályt amit a summon teremtésére kellett fordítson. nemtom ezt mennyire lehetne kivitelezni azok után hogy látom hogy 2-3 partival se túl egyszerû megfektetni egy fehér/zöld raidbosst....
FeketeVipera 77 SS
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Katasztrófa EMKTV... Egyszer csak este 11kor gondolnak egyet és még reggel 5kor se volt netünk...
Bocsi hogy nem hívtunk tegnap, de szerintem várjuk meg amíg én is meg Hunika is 52 lesz -ígyis egy csomószor magunkra hoztuk a mobokat -ha te ott beindulsz top-b fegyivel összes manánk se lesz elég healre -el tudod képzelni mennyit ér egy summoner heal-je 😄
FeketeVipera 77 SS
kurva sok mob használ spelleket és prophet buffok nélkül(magic barrier és a szükséges fire/wind/water/poison resist(vagy már ezek is vannak az se-nek?)) nélkül nem éled túl, na és jól jön még a holy weapon is ami se-nek tuti nincs és általában +30-40% dmg élõholtak ellen