Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
a nyuszifül elbizonytalanított, de szerintem az orc bassza seggbe az elfet😄

๏̯͡๏﴿

*The reason I have so much info on some classes over others is because it highly depends on whether there's a nice informative player playing that class. (Two in particular have been very helpful. One's a Wind Rider the other is a Soul Taker.) If only all classes were so lucky... t.t.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
hol a napalmbombám?

<#ejnye1><#idiota>

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
jóslat következik. nekro lesz a legnépszerûbb. meg destroyer.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ha beszélsz azzal az ürgével, akkor annyi a feladat hogy a mocsárban x zombit ki kell nyírni (bármilyet) ameddig 3 hamvat meg nem kapsz. aztán visszamenni hozzá és ennyi.

"Seeds of Anger:

Go to the waterfall that is northeast of the Altar and talk to Chakeren. He says to kill wood elf zombies (marsh zombi csak régi a fordítás) in the marsh. He gives you a lucky key for good luck. Collect 3 Family's ashes from the marsh zombies and return them for the seeds of Anger."

gPROject
Nagyon dúrva skillek lesznek.
Nem tudnám eldönteni mivel legyek, ha újra kellene kezdenem.
Asszem sokan szidhatják magukat akik már feltápolták a subclassukat is, és nem valamilyen summonert választottak. 😊)

Meg hogy az elf férfiak kissé homónak néznek ki?
Mi elfek felülemelkedtünk a nemek fogalmán! A szerelemet nemekhez csak az lantas fajok kötik!! <#vigyor>
Hisz mi lehet szebb két lev 50-es erõs férfi õszinte igaz szerelménél? <#law>

Persze ti fejletlen fajok nem értitek ezt meg de talán egy nap... <#taps>
Rpee
Üdv!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van az a Dark Elf küldi, a LVL19 - Dark Wizard. Megvan a kétségbeesés magva, de a harag magját egyszerûen nem tudom megtalálni. Mert ugye van az a rész, hogy Chakarennel kell beszélni. Neki kellene adnia valami szerencse kulcsot, aztán ennek a segítségével lehet megtalálni a zombikat, akiknél a családja hanvai vannak.
Nálam ott kezdõdik a gond, hogy nem adott semmiféle kulcsot. Elmentem a mocsárba és ott csak a zombikra mentem rá, de nem adtak semmilyen hamvat. Aztán gondoltam benézek a vízesésbe, hátha ott vannak, de nem ott voltak. Pls valaki segítsen!!!

http://www.l2blah.com/showthread.php?t=8642

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
frizura kérdése, pl az mxg-s inevitable olyan hajat/hajszínt választott a férfi(?) EE-jének hogy max egy melegnek tetszene...

Nethyrrea
a legkisebb catacombba lvl 20-tól már le lehet merészkedni, én az orc raideremmel ott már tudtam, ha óvatosan is irtani (top D cuccban, ss spammal, self buffokban). sok az aggro, és ugye négyszeres hp-jú mobok vannak.

Cobra.
http://l2dc.onlinewelten.com/
C1-es, de a C1 mobok nem hinném, hogy változtak.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ork típusú mûfallosz.

Kérdés van? Fura lessz ez a C4. 😊
azirafael
Elmental heal-t érdemes Bsps-el használni, növeli a gyógyított Hp mennyiségét?

azirafael
Tudtok nekem segíteni abban, hogy hol tudnék C3 drop listának utánna nézni... lvl 1-2 materiál recepteket, D-SS, D-BSPS receptet mi hol dob?
Vagy maradtak a régi mobok dropjai?

Kurvára zavaró, hogy nincsenek mobok csak úgy az út szélén, csomó szörnyet nem találok, amiket régen...

Volt itt régebben egy térkép, ami mutatta, hol- milyen szintû mobok vannak, feltennétek még 1x?

Catacombákba milyen szinttõl lehet menni?

Köszi

Hmm. Elf light doomban sztem siman jol nez ki. A leggay-ebb faj egyertelmuen a DE.

Sámán
De azért az a hosszú vékonyka zászlórúd se rossz az ork kezében -kár hogy nem látszik a vége, kiváncsi lennék rá mi az 😄DD

FeketeVipera 77 SS

hpzolee
😄DDdd omfg de kész ez a kép hogy elvan találva... orc nyuszifüllel az elf abban a szánalmas ruhában és rózsaaszínû haju törpe.......

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

GAthersw
Mit akarsz, szép tollas 😊

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
úgy az egész elf hím fajta. ahogy kinéznek, leginkább 3 betûvel tudnám jellemezni: GAY.

Nem is tudom hogy a nyusziful a szanalmasabb-e, vagy jobb oldalt az a pancel az elfen.

Nethyrrea
LOLLLOLOL ezt eljátszom 😄 ork nyuszifülekkel! 😄DD

Nethyrrea
miért? mert ez AMERIKAI szerver, és az idõ szerint az amcsiknak ez kényelmes este, hazaért melóból/suliból, megírta a leckét, vagy épp nem, megvacsizott, stb.

az õket nemigazán érdekli hogy te nem amcsi vagy. talán ez a Teonon európai (GMT) idõ szerint megy. sanca?

Nethyrrea
a game szerinti idõhöz adj hozzá 9 órát, az a mi idõnk. és hidd el, a népszerû magokat QRVAGYORSAN visszaváltják. minden városban 2 helyen van manorgyerek, az összes farmer meg akinek épp kell azt kempeli már percekkel elõtte és folyamatosan spamolja a leadási funkciót. aztán akinek sikerül. volt már nemegyszer hogy mittomén, 7-8ezer enria magot lehetett leadni, én csak kétezerrel mentem oda, de amikor láttam hogy már mûxik a leadás, mire odáig jutottam, már csak valami 300-at tudtam leadni mert az összeset visszaadták már. ha eredményt akarsz, napokig korán kell kelned......voltak már álmos napjaim emiatt 😄

Sámán
Hajnali 5 amcsiknál este 11 -asszem 😊
De tényleg baromság!!!

FeketeVipera 77 SS

azirafael
DE miért akkor? Nem értem... fasz se fog ezért felkelni hajnali ötkor....

Sámán
Hajnali 5 után 1 perccel próbálkozz 😊
Nekem a bone-t adón kívül akkor mindent beváltott -azt már valaki lenyúlta elõlem 😊

FeketeVipera 77 SS

azirafael
Ezt a manor-ozást leginkább közelherci karival lehet csinálni, mert távolról nem veti el, vagy tudtok valami megoldást erre, én SR-t akarok csinálni, és akkor nekem szopás lesz ez a manor rendszer, mert nem tudok kittingelni...

azirafael
CSá skacok! Nem teljesen világos nekem, hogy most mikor tudom beváltani a leszüretelet Coda cuccokat? Mert olvasok olyat, ott álnak a manor csávónál farmerek és folyamtosan campeleik amikor lehet.... de mikor, hány órakor? GAme szerint reggel és este 8-kor.... az délután kettõ és hajnali kettõ nálunk? CSak akkor lehet beváltani, késõbb nem?

Sámán
Meg pl a spóráknál (sea of spores) is -bár oda már ti nem hiszem hogy gyakran járnátok 😊

FeketeVipera 77 SS

gPROject
én ezt még mindig nem értem, mert én ha egyszer végig megyek girani piacon utánna már egyáltalán nem szaggat, akármilyen grafika van beállítva
viszont mint már írtam nekem blazingnél és dev castlenél folyamatosan szar 😞

Sámán
Jó hogy bírja, mível ez a negyedik uni volt amit rázavartam 😄DD
3 majdnem kinyírta de csak kellett még 1 😄

Raid bosst talán amíg még nem paralizált csak silence-t adott, addig el tudom képzelni -most már szerintem nem menne -summon peteknek is ugyanúgy van szintje mint a moboknak, ha rákattintasz ugyanúgy vörös/sárga/fehér/kék neked, raid boss ugyanúgy megátkozza ha túl kicsire küldöd rá -amúgy kipróbáltam eg-be van egy raid boss a revantok között (nekem zöld) -ráengedtem unit -meglátszott hp-ján talán 1mm-nyit hogy megütötte, de kb 7-8 ütéssel annyi volt neki -mire új unit csináltam volna buffok stb addigra szerintem lazán visszagyógyult 3-4 summoner (inkább 5-6) viszont folyamatos idézgetéssel már elhiszem hogy kinyírja 2 talán kevés lenne -meg azért mana is kell hozzá bõven 😊
De ha nem agr a raidboss akár mellette is állhat summoner, amíg csak a pet üti meg, és õ nem healel vagy buffol rá, addig biztonságban van akkoris ha petnek annyi 😊

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
van valahol egy screenshotom ahol egy kupac farmertörpe-shop szép szabályos hármas sorokba fejlõdve csücsül giranban 😄

Nethyrrea
ennél nagyobb mi lehet? 😄

ígyis csak annak fut KVÁZI szaggatásmentesen nagyobb tömörüléseknél akinek alienware-ja van 😄 bár a girani piacot csúcsidõben szerintem nincs gép ami kibírja szaggatás nélkül.

gPROject
Találós kérdés:
Hány dwarf van a képen? 😊

Mikorra várhato hogy nálunk is lesz C4?Meg sokkal nagyob lesz a gép igénye szerintetek?
Nethyrrea
mittomén. de jó poén lenne ha ilyesmivel el lehetne szórakozni 😊

Ez ugy kamu ahogy van, lol. Te meg elhiszed, 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Te meg csinald ma meg a logodat baszod😊

EMKTV a legjobb, en megmondtam😄D

Nethyrrea
ahogy nézem jól bírja 😄

még régebben volt egy screenshot hogy egy phantom summoner valahogy leszólózott egy raid bosst úgy hogy egyfolytában csak teremtette a summont, és küldte rá a bossra. ahogy írta a drop és az xp bõven megérte a jópárszáz (ezer?) D kristályt amit a summon teremtésére kellett fordítson. nemtom ezt mennyire lehetne kivitelezni azok után hogy látom hogy 2-3 partival se túl egyszerû megfektetni egy fehér/zöld raidbosst....

Sámán
Ott az a nagy kupac mind szegény unimat gyakja 😄D

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Még elõtte orfen handmaidenjét is kinyírtam -de nem dobott semmit a csúnya...
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Sámán
De ha egyszer 2 summoner beindul... 😄
[/img]
[/img]
[/img]

FeketeVipera 77 SS

hpzolee
Remélem februar környékén lesz kint c4 pts addigra talan lesz normalis netem géppel 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Ezen még most is röhögök 😄😄😄😄

hpzolee
jaj de aranyos 😊))))

Sámán
Végre hazajöttem és végre van net...
Katasztrófa EMKTV... Egyszer csak este 11kor gondolnak egyet és még reggel 5kor se volt netünk...

Bocsi hogy nem hívtunk tegnap, de szerintem várjuk meg amíg én is meg Hunika is 52 lesz -ígyis egy csomószor magunkra hoztuk a mobokat -ha te ott beindulsz top-b fegyivel összes manánk se lesz elég healre -el tudod képzelni mennyit ér egy summoner heal-je 😄

FeketeVipera 77 SS

gPROject
ha nem partyban akarod boxolni a másik karit, hanem úgy mint én duóban(he+prophet), akkor mindenképp prophet kell
kurva sok mob használ spelleket és prophet buffok nélkül(magic barrier és a szükséges fire/wind/water/poison resist(vagy már ezek is vannak az se-nek?)) nélkül nem éled túl, na és jól jön még a holy weapon is ami se-nek tuti nincs és általában +30-40% dmg élõholtak ellen

GAthersw
Semmi gond, legalább legközelebb tudod, hogy az ott fent nem viccbõl van 😉

01110000 01110010 00110000