Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van az OFFICIAL, FIZETÕS lineage 2, amit meg kell rendelni neten, és szépen fizetni a havidíjacskát meg minden. ez van a fórum címében is.
aztán van a lusta emberek verziója, ami illegális, de nem fizetõs. legalábbis nem kötelezõen. ezt hívjuk FREESZERVERnek.
te, melyiket játszod? megrendelted ncsofttól szépen és fizeted a havi 15 dollárocskát, vagy ingyen játszol?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
This quest requires that you have a level 1 membership from your previous coin questing, and are of level 55 or greater. Warehouse Keeper Sorint tells you to get a special Kail coin from the Forsaken Plains. Thankfully, you can cheaply teleport there from the Tower of Aden. Hunt Ancient Gargoyles, Fallen Orcs, Fallen Orc Archers, Fallen Orc Shamans, or Fallen Orc Captains to get Kail's Coin. With that, get yourself to Giran and talk to "Trader Sandra."
Can't find her? That's because she's actually called Jeweler Sandra. Buy the coin collecting book for about 11k, if she will sell it to you. The most difficult part of this quest is waiting for the time that Sandra is in "a good mood" as Sorint told you, she will not sell otherwise. Keep coming back. I've bought a book once and a person not 30 seconds later said the quest book was longer there. Remember that although someone can buy as many books as they want, the items cannot be transfered to another character, so there is no way to buy a few for your closest friends.
Once you have the book, go back to Warehouse Keeper Sorint and complete your quest.
Uh kellene egy kis segítség nem értem pontosan<#vigyor5>#vigyor5> Van amikor a Trader Sandra nem jó itemet ad? Vagy csak a Sorint a válogatós nem vágom<#help>#help>
jah elõször kell néhány coint szerezni (de mindegy neki hogy milyet?). (Mire level1es coin member lettem majdnem begolyóztam a rengeteg coin névtõl<#hehe>#hehe>)
Estére majdcsak rájövök valamire<#bee1>#bee1>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
FeketeVipera 77 SS
http://www.codemasters.co.uk/rfonline/screenshots.php?&page=1
http://www.rf-onlinegame.com/news.php
Egy az egybe Lineage2 kinézetûek a figurák (még néhány mob is pl Bloody queen) csak scifi/mechwarior és nem NCsoft...
Most nekem nagyon lagozik -nem lépek be -de ha kicsit késõbbig nem rak fel senki képek majd kiskarimmal elnézek arra 😊
FeketeVipera 77 SS
Ami fentrol latszik.
A magas fallal korulvett epulet bent.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Korbefutas mar megy...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
FeketeVipera 77 SS
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
FeketeVipera 77 SS
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
eh kifogytam az EW B-kbõl meg a zsetonból de a nap sikeresnek mondható<#vigyor5>#vigyor5>
Tituska mostantól a +4es nightmare*sls-sel szaladgál<#vigyor>#vigyor>
Nekem csak másnap esett le, hogy az ellenség vette fel. Az mxg-s vérszomjas nuker group ellen én sem tudtalak volna megmenteni amikor mentem rezelni a party prophetét majdnem lepk-ztak annyira idegesek/vérszomjasak voltak Aden elvesztése miatt<#bee1>#bee1>
Nem lehet hibáztatni senkit, sajnos kicsit drága tanulópénz volt diniznek, de ahogy látom elkönyvelte a veszteséget és gyorsan összerak majd másik nyakláncot, sub-on már rég nevetve ledolgozhatta volna a pk pontjait valamiért elfelejtette, majd késõbb nem fogja...
jo akkor nem orultem neki, masnap sem, de egy szart nyaklanc osszerakhato par milalbol...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
<3
"
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
De azert köszi...😛
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Jopar videora van itt link, tobbseget en csinaltam.
Sztem legizgibb mind kozul a Szeptember 18.ai Giran siege, minden benne van ami 1 siegen benne lehet. ( part1 + part2 ).
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]