Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
61-es elf ijjasz, karmálya van mint állat (75K kb) 😄 de nem lényeg
volt neki egy majestic light setje, amit eldroopoltam, es van most neki egy soul bow-ja, amit szinten eldroppoltam, de visszaadtak... 😊
Jah es van nala 55milka...
ugysem hasznalom mar...<#mf1>#mf1><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#puszi>#puszi>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Hide and fear, Cobra Commander is here !
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Hogy ennek az az oka hogy nem írtad be jól (nagybetûk is számítanak!), rosszul regisztráltál -esetleg nem fizetted be (fizetõs?!) az accod... <#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
akkor lesz ma antaras szeki?
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
más:
3x-es lettem <#wave>#wave>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
8-10ig pedig át kell menni az úton északabbra a dombon lévõ "Doom" mobok (jah asszem ide dob ki a klanhall teleport)
És AL ben lehet még 10ig felhúzni az élõhalott mobokon. Ott legjobb hely az elsõ Karikok elõtti "money" room. Mondjuk partyban nehezebb bevinni az utolsó ütést. És partyban nagyobb eséllyel törnek a kristályok.
60+os nukerek SE-vel a seggükben elég jól tudnak levelezni kristályt. Egyetlen probléma, hogy ha PARTYban vagy bárkivel akkor a kristályok jó eséllyel BETÖRNEK. Amikor akartam egy kristályt hívtam egy SR-t és partyban 2-3 óra alatt eltört vagy 10-15 kristályt. Kiléptem a partyból kb 30 perc múlva hozta a 10es kristályt.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
De én Feketeviperának(56SE) Hunikának(56summoner) megyek segíteni.
Esetleg jön még Celionhun(60SE) Diniz(50Necro) Nemtom Linnei(Glad) akar-e jönni.
Csuzlee/Tituska/Iluvator már megcsiálta a quesztet.
Sólóban csak SR/PR és a terület sleeper castok tudják megcsinálni a jewelt az összes többi hanyattesik. Felbuffolva HE, polearmos törpe és az SM castok habár elég necces. A heal nem árt ha van. A többi szerintem csak aktív segítséggel tudja megcsinálni.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A jewelekhez össznépileg érdemes menni. Tehát akinek meg nincs befejezve a queszt elsõ fele, az csinálja meg az elejét vagy kérjen segítséget elõtte. !!!!!!!!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
01110000 01110010 00110000
az a 39 dollár valszeg a kezdeti árat jelenti, amiért magát a játékot megveszed, azzal automatikusan kapsz 1 hónap "ingyen" játékot is, utána kell a havi 15 dolcsit utalni. ehhez a részéhez viszont a többiek jobban értenek mint én.
a magyarok legjava a sieghardton van, vannak még páran a teonon, és ezekszerint a bartzon is van pár. a bartzot már csak azért sem ajánlom mert legtöbbször tele van.
Nemrég kezdtem el játszani (free-n), és nagyon tetszik a game. Azt fontolgatom, hogy átmegyek off-ra. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- érdemes megvenni a dobozt? Mi az a plusz amivel többet ad? Hol lehet megvenni Pesten? Néztem már pár helyen, de mindenhol csak WarCraft van.
- csak a PlayNC-n keresztül lehet fizetni? Ott nekem 39 dollart ír az L2-re, nem 15-öt.
- melyik szervert ajánjátok, és melyiket nem (..és miért?)
...elsõre ennyi, majd még jön a többi is...
FeketeVipera 77 SS
öö hát nekem sem vmi hiperszuper netem van csak a helyi komolyzenei kamara (UPC) nagybõgõje viritsa a netet 😛P
FeketeVipera 77 SS
Amúgy neked biztos nem olyan hiperszuperextra neted van amit emktv szolgáltat <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
haggy jáccani ma 30 a tét 😛
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
[/cserf][/fülünyúl]
FeketeVipera 77 SS
Gracie Barra
[/cserf][/fülünyúl]
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.