Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pharao
Thx, nekem jelenleg számlál visszafele, majd elválik, hogy lejön-e...
Remélem, mert kivaok éhezve az ilyenekre <#merges2><#eljen><#szeret><#guluszem1>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Nethyrrea
http://files.filefront.com/Aden_Oren_Siege/;4328772;;/fileinfo.html

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
deadlytearznak van egy frapsa, nekem egyelõre nemsikerült még leszedni, mert a 2 órás várakozás után filefront kiírta hogy invalid valami

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

pharao
Hy mindenkinek!
Véletlenül nem vette fel valaki az Aden siege-t Siegehardon?
Mert lehet, hogy érdekelne 😄
BB

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Sámán
Ja, letöltheted, csak ha be is akarsz lépni akkor kell fizetni! Amúgy tényleg nem! 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
😄DDDDDD

FeketeVipera 77 SS

sokban volt 😞
3k egy hónapért?????? az nem túúúl sok? 😄
amuyg le lehet ingyé töltenia gamét a lineage2.comon nem????

Sámán
jaaa 😄
Akkor is tök aranyosak -jöhetnél oda te is!!! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
az nem attól függ, hogy belelõsz e vagy sem...2 fajta sámán van, bármit csinálsz az egyik mindig átváltozik a másik sose
ki lehet figyelni melyik melyik, mert mindig ugyanott ugyanaza fajta respawnol

Sámán
Áh én úgy tudtam hogy Teon indulásakor akik átmentek Sieghardtról, azok már rég abbahagyták (kivéve te/ti) -és utána meg már nem nagyon kezdte ott senki -de ha te mondod hogy vannak, elhiszem! <#crazya><#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Lehet akkor a teonon aktívabbak a magyarok mint a sieghardon

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Hogy erted azt hogy maradt? Azok akikrol en beszelek nem sg-s arcok.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
Teonon van más magyar is aki maradt rajtad kívül??? mik vannak!? 😄D

FeketeVipera 77 SS

Teonon meg magyar klan is van(kb 5-6 ember), +vagyok en is, szal nem csak 1 emberes Teon populacioja hazai viszonylatban😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
értem az úgy fasza

Szekijoe
LOL a free szervereken a 6 már sok <#hehe> 2 nuker 1 SE meg valami tank elég.

Dombornyomott Visa kártyával vagy OTP-s netkártyával interneten kell fizetni

kb ~10k a játék utána ~3k/hónap

Az amerikai szervereken nyomjuk a 9. szerveren(Teon) 1 magyar van (hardcore), a 2. szerveren(Sieghard) kb 10 magyar abból elég sok "kocka" hardcore nyomja

azirafael
Baszki Block mennyi be fájt ez neked? :GIGABYTE K8NXP SLI, A64 4260+, 2GB KINGMAX 400MHZ, Leadtek 7800 GTX (BANDI COOLING) 500/1400, 666 GB HDD 16mb cache SATA, 500W FSP Bluestorm, Chieftech nagytorony (BEST AIRCOOLING), WATERCOOLING

vagy Bill nagybácsikád állja az egészet??? <#wow1>

Hat, az sps-emen szoktam jaccani😄 De nalunk is johet mindenki aki akar, mondjuk altalaban nincs mindenki fent a key classok kozul(azokra ertem akiket irtam), ezert akinek nem key classa van, megkerjuk hogy jatssza az 1-iket. Meg amugyis kozosbe megy az egesz drop, raid boss exp meg meg a mage groupba is szar a sima expeleshez kepest, szal kurva mind1 hogy most vki a sajat karijat, vagy maset jacca raiden.

Mi 5-6 an irtunk bosst 😄
Hol/hogy lehet fizetnia rendes gamet?
Mennyibe kerül?
Van magyar server (ahol soka magyar)?

Szekijoe
Fasza akkor te mit keresel ebben a klánban/allyban ijjászként<#nevetes2><#nevetes2> Legalábbis nálunk viszünk mindenkit aki jönni akar.
Ezért esett hanyatt az mxg is Aden védelmében mert csupa nuker és recharger az egész.
De az elgondolkodtató, hogy elõkaptok/hívtok minden nuker mögé egy rechargert. <#vigyor5> <#taps>

En 20-25-ot irtam😊 Meg azzal a setuppal amit irtam az osszes raid bosst meg tudjuk olni, kiveve longhornt, ahhoz meg kell 5-6 ember, ahogy irtam.

Sámán
Ez az ork sámli átváltozik tigrinccsé ha messzirõl belelõ uni -ha közelrõl ütjük akkor nem -nagyon aranyos!!!! 😊
[/img]

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
Phoenix-es raideken mi is olyan 30-40en voltunk de nem is mentünk túl kemény bossokra.

01110000 01110010 00110000

Hat olyan 20-25-en kb. 1-2 tank, 2 bishop, 1-2 recharger tankot rechargolja, tobbi 6-7 recharger meg a 8 nukert(+van 1 bd is a nuker grp-ban).
Ha meg longhorn-t megyunk olni, akkor hivunk meg olyan 5-6 embert(foleg SE-t meg 1-2 nukert).

Szekijoe
Miért ti mennyien mentek?

Szekijoe
Huh?<#conf> 3 nem elég szerintem de 4 már igen.
Jah 1 tank party 1-2 nuker party 2-3 DD és 1-2 party a késõn érkezõkbõl
Én voltam 1-1-2 meg egy fél partys raiden (a lényeg csak az hogy a DD-kbõl a legjava mind 70+ meg a nukereknek legyen elég recharger. (én mindíg a tank partyban vagyok és le tudom mérni mennyire vagyunk erõsek a mobhoz azzal hogy mennyi manám megy el minden nuker és healer/recharger conv. SA-s Homu-t kapott a klántól, hogy jobban bírjuk. Nekem csak a main tankot kell töltenem manával és ha nem bírom akkor bemondják TS-en nagy allychaton hogy mindenki töltsön engem vagy a tankot esetleg a Bishopot(Bishopot nagyon régen kellett utobbi idõben már csak a tankot szokták mert a convSA miatt addig amíg vissza nem válthatok acumen SA-ra lassabban töltöm a DA-kat mint ahogy használják a manát.

Raidet 4-6 partival csinaltok?<#wow1>

Szekijoe
Hát képzeld el én pedig iszonyat meglepõdtem.
Kb 20-40en szoktak fennlenni a TS-en és Raid-ekre/ostromokra azért feljönek sokan egy átlagos Raidet megcsinálunk 4-6 partyval és most a TS-en ~150 ember volt (ennek kb a fele vagy harmada a SoA volt)

Nethyrrea
mér nem lepõdök meg ezen....

Sámán
Micsoda megglepi hogy nyert ic! <#crazya><#vigyor3>
Grat! <#taps>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Uh el is felejtettem. De látom még senki nem írta!!!
Aki nem volt tegnap ostromon az sajnálhatja.<#vigyor5>
Csak annyit írok FUN FUN FUN és mégtöbb FUN
Az ICA elfoglata Adent!<#nevetes1><#vigyor>
Aztán át passzoltuk a SoA-nak had veszõdjenek õk vele<#nevetes2>

Sámán
Grat!!! <#taps><#wave>

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
A Titanium 2004-el és 2005el már nem megy, Platinum 5el igen.

Szekijoe
Grats

Délután 5 körül gyertek fel ventrire.

Szekijoe
A nuker akkor van jó xp helyen ha nem mozdul el egyhelybõl és mindíg lõ!!! Egy powerlevelezõ nuker mellett ott egy 75ös SE és egy prophet azért hagyja szét a cuccot!!! Esetleg mégegy recharger. xpzik héhány órát utána 15perc alatt felszedi a droppot. (Egy 71es sps +75EE+75SE ToI 10en kb EGY óra alatt megy le zéró manára prophettel kb 3 órát bírnak. De ott azért fogy el a mana, mert túl erõs a hely)

Hat, pl mikor meg regen Cruma lvl1-eztem, akkor bealltam a szoba kozepere, es igen ritkan volt olyan eset amikor 1 mob sem volt a szobaban, altalaba 2-3 -an voltak. Szal megallas nelkul tudtam gyakni, es kb 20 percenkent szedtem fel a droppokat, mivel nagyon leesett mar az fps😄

mAilkaEVO3

ez is megvolt mára ennyi 😊<#vigyor1><#vigyor1><#bee1><#wave><#vigyor><#vigyor><#vigyor2><#vigyor2>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

gPROject
(wolf) pet felszedi helyette, meg se kell mozdulnia
az meg baromság, hogy annyival gyorsabban haladna, ha nem szedi a dropot
nincs sehol olyan gyors respawn, hogy ne tudná közben felszedni a cuccot, fõleg nem olyan kapcsolattal, ami neki lehet

gPROject
tõlem...nekem egy kutya

mAilkaEVO3
törölt a gameguard mappát vagy csak move-old ki onnan és menni fog 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nethyrrea
miért, nekem ment pandával eddigis. esetleg csak meg kéne mondani a tûzfalnak hogy engedje ki az l2.exét 😄

Köszi most meg aszt irja ki hogy: The GamaGuard update was canceled Please chech your network connection status or firewall.There was a problem when running GameGuard. (ErrorCode=610)Most mit kell csinálni?

GAthersw
Ha Pandád van felejtsd el.

barret
Valami progival utkozik.eggyenkent zard be a felesleges alkalmazasokat!!!
Nallam is ez oldotta meg.

Bérbe vehet? reklámfelület...

Egyépként azért kérdeztem mert nem megy a játék és ezt irja ki:A hecking tool has been discovered. Please try playing again after clossing unnecessary programs.meg még valamit de eltakarja az ok gomb. Mit lehet tenni?

hát ha free zerver, akkor ajánlanám a lap tettején a nagy piros-kék feliratort. Akkor nem kell.

hpzolee
Nem nemkell.......majd félemberkével fogol gamelni, meg letudod majd lógatni a lábadat a mapp végén mert nincs befejezve a mapp..... 😄DDDD
Persze hogylekell itt chronikák vannak

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

érdemes letölteni a játék frissitéseit?

Sámán
Gyere party! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Irvine Kinneas
eltaláltad<#buck>

\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná