Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem, mert kivaok éhezve az ilyenekre <#merges2>#merges2><#eljen>#eljen><#szeret>#szeret><#guluszem1>#guluszem1>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Véletlenül nem vette fel valaki az Aden siege-t Siegehardon?
Mert lehet, hogy érdekelne 😄
BB
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
FeketeVipera 77 SS
3k egy hónapért?????? az nem túúúl sok? 😄
amuyg le lehet ingyé töltenia gamét a lineage2.comon nem????
ki lehet figyelni melyik melyik, mert mindig ugyanott ugyanaza fajta respawnol
FeketeVipera 77 SS
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Dombornyomott Visa kártyával vagy OTP-s netkártyával interneten kell fizetni
kb ~10k a játék utána ~3k/hónap
Az amerikai szervereken nyomjuk a 9. szerveren(Teon) 1 magyar van (hardcore), a 2. szerveren(Sieghard) kb 10 magyar abból elég sok "kocka" hardcore nyomja
vagy Bill nagybácsikád állja az egészet??? <#wow1>#wow1>
Hol/hogy lehet fizetnia rendes gamet?
Mennyibe kerül?
Van magyar server (ahol soka magyar)?
Ezért esett hanyatt az mxg is Aden védelmében mert csupa nuker és recharger az egész.
De az elgondolkodtató, hogy elõkaptok/hívtok minden nuker mögé egy rechargert. <#vigyor5>#vigyor5> <#taps>#taps>
FeketeVipera 77 SS
01110000 01110010 00110000
Ha meg longhorn-t megyunk olni, akkor hivunk meg olyan 5-6 embert(foleg SE-t meg 1-2 nukert).
Jah 1 tank party 1-2 nuker party 2-3 DD és 1-2 party a késõn érkezõkbõl
Én voltam 1-1-2 meg egy fél partys raiden (a lényeg csak az hogy a DD-kbõl a legjava mind 70+ meg a nukereknek legyen elég recharger. (én mindíg a tank partyban vagyok és le tudom mérni mennyire vagyunk erõsek a mobhoz azzal hogy mennyi manám megy el minden nuker és healer/recharger conv. SA-s Homu-t kapott a klántól, hogy jobban bírjuk. Nekem csak a main tankot kell töltenem manával és ha nem bírom akkor bemondják TS-en nagy allychaton hogy mindenki töltsön engem vagy a tankot esetleg a Bishopot(Bishopot nagyon régen kellett utobbi idõben már csak a tankot szokták mert a convSA miatt addig amíg vissza nem válthatok acumen SA-ra lassabban töltöm a DA-kat mint ahogy használják a manát.
Kb 20-40en szoktak fennlenni a TS-en és Raid-ekre/ostromokra azért feljönek sokan egy átlagos Raidet megcsinálunk 4-6 partyval és most a TS-en ~150 ember volt (ennek kb a fele vagy harmada a SoA volt)
Grat! <#taps>#taps>
FeketeVipera 77 SS
Aki nem volt tegnap ostromon az sajnálhatja.<#vigyor5>#vigyor5>
Csak annyit írok FUN FUN FUN és mégtöbb FUN
Az ICA elfoglata Adent!<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor>
Aztán át passzoltuk a SoA-nak had veszõdjenek õk vele<#nevetes2>#nevetes2>
Délután 5 körül gyertek fel ventrire.
ez is megvolt mára ennyi 😊<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#bee1>#bee1><#wave>#wave><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
az meg baromság, hogy annyival gyorsabban haladna, ha nem szedi a dropot
nincs sehol olyan gyors respawn, hogy ne tudná közben felszedni a cuccot, fõleg nem olyan kapcsolattal, ami neki lehet
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Nallam is ez oldotta meg.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Persze hogylekell itt chronikák vannak
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2