Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de jaja jöhet a szám néha én is uncsizom :)))<#nevetes2>#nevetes2>
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Mert akkor hívd föl hajnali 3 kor -és ha anyuci vagy apuci veszi föl mondd el neki a történteket és biztos boldogok lesznek milyen ügyes okos kölkük van :D
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
nincs kedve valakinek segíteni egy kis köcsög 12 éves forma kiskölök kedvét elvenni attól hogy telefonon zaklasson?
FeketeVipera 77 SS
Úgyis a nektárt kell gyüjtögetni aztán összegyûlünk és megy majd a nyitogatás <#hehe>#hehe>
Ha kell én belogolok és ütöm 3 karival egyszerre majd csinálok rá macrót <#vigyor>#vigyor>
Csak a cromokat kell elõkeresni<#bee1>#bee1>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
A másodiknál meg látszik hogy az én varázslataim mennyit érnek ellene (event fegyivel)... 1 damage... meg se rezdült szinte a hp-ja... <#gun>#gun>
(duál sls-el egyáltalán semmit se sebzõdött... -amikor varázsoltam rá akkor se meg amikor ütöttem akkor se)
Még jó hogy nem üt vissza... <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
De azért majd írja meg valaki ha kipróbálta! <#crazya>#crazya><#vigyor3>#vigyor3>
FeketeVipera 77 SS
Lehet kasztolni is -csak a lényeg hogy az az eventes csingilingi pálca legyen nálad... ezt a high quality tököt egy 57es elf mellettem 2 varival kinyitotta... gondolom nem árt hozzá greater empower...
De ez milyen kicseszés már -a többi kaszt meg szerezzen 8 fõs partyt... <#beka2>#beka2><#idiota>#idiota>
FeketeVipera 77 SS
De sajna nem tudtam kipróbálni mert amikor ss/silver arrowot craftolok akkor mindent bepakolok a wareba(most ismét van 80k ss és 25k silver arrom<#vigyor>#vigyor> csak az acumenes fegyi volt nalam <#szomoru1>#szomoru1>
persze full prophet buffal :))
Jah asszem az lesz aki ülteti a tököt azé a tök droppja. Mert ha valaki hoz 4 tökmagot más meg csak 1et akkor csak gáz lenne belõle.
Esetleg a Soul Cryoknál lesz máshogy. Eddig úgy tûnik Ilunak zöld12, Nekem piros12, Diniz piros11 kell. Nekem is kellene még egy piros 11 a tõrömre de ha csak 1 et szerzünk akkor szerintem az Dinizé lesz.
Én a csingilingis bottal ütöm -és max 2 ütés egy kis tök buff nélkül -esetleg 3... Akkor lehet hogy nem véletlenül ad a cica ilyen botot 2 nektárért, és semmi más zenélõs bigyót... <#pardon1>#pardon1>
De hogy jobban végiggondoltam ugyanannyi nektárt/50 magos tököt úgyse hoz mindenki -csinálhatnánk úgy hogy aki elülteti azé a drop -essen neki bármi -jó a 11-12es olyan soul cry ami épp neked kell úgyis a tiéd lesz <#crazya>#crazya><#vigyor5>#vigyor5>
Így legalább lesz benne egy kis izgi is <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
A nagytökömbõl kb 5-10%ot vertem le. Mert screenshotoltam, raktam rá még nectárt és bufftalanul ee-ként vertem, mert ahogy néztem a kistököknek elég volt max 10 ütés és ezért nem készültem elõ nagyon aztán csak pislogtam hogy nem nagyon megy a HPja<#szomoru1>#szomoru1> nem gáz, maradt még 30 nektárom<#bee1>#bee1> Majd a következõ töknél nem tökölök ennyit.<#boxer>#boxer><#nevetes2>#nevetes2>
Aztán odamész az event cicushoz és vehetsz 1 nektárért meg 50ért 1-1 db tökmagot :)
A magot bárhol elültetheted (2x katt a magra) és elõjön egy tök -ezt meg kell locsolni még 5 nektárral (2x katt nektárokra, amikor betargetelted tököt) -utána megérik a tök (megnõ) és ezekkel a csilingelõ szuvenírekkel el kell kezdeni csapkodni õket. 1 magos tök gyorsan kinyílik -és olyasmik esnek belõle amiket #48106 írtam.
És akkor ezek szerint nagy 50 magos partytöknek nem szabad nekiesni egyedül mert eltûnik mielõtt legyknád... <#idiota>#idiota>
Akinek nem lenne csilingelõ 1 pattakos fegyije, az vehet 2 nektárért az event cicusoknál, olyan csilingelõs botot <#circling>#circling>
FeketeVipera 77 SS
Szerinted hányan tudnánk ezekkel a csörgõ izékkel leszedni? Kb mennyi hp-t nyomtál le neki egyedül? Felét? negyedét?
Mert akkor aki nagy tökre hajt gyûjtögessen, aztán pár nap múlva össze állnánk, mindenki egyellõ mennyiségben hozna magot meg nektárt, aztán ami drop jön azt is egyellõ részben eloszatnánk -úgytûnik csak a kis tök szólótök <#buck>#buck>
Bár a kicsikbõl is le lehet akasztani dec 6-ig egy egészségesebb összeget -kicsi tökök se sajnálják a greater swift at. potikat meg qheal potikat stb-ket <#vigyor4>#vigyor4>
De ez akkor is a jackpotról szól -szóval akkor mindenki gyûjtögessen, aztán idõnként összeállunk és nagytöközünk! <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Gondolom ha egymás után minél többet verünk szét egyszerre akkor a nagyobb drop esélye is nagyobb... <#idiota>#idiota>
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Hajnal 2 magasságban elmentem Giranba csinálni magamnak SS-t. Utána csináltam egy 50 nectáros tököt, kicsi tökként ütögettem gondoltam mien sirály, aztán adtam neki 5 nektárt és ISZONYAT nagy lett!(High quality large pumpkin) Nagyobb mint a karakter max HP lett hirtelen és nem bírtam szétütni, eltünt mielõtt szétesett volna <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Tehát vigyázat! Ha lassú vagy elszalasztod a töködet<#hehe>#hehe>
Azért írtam nehogy más is így járjon!!!!!!!!!!!
Az újjaknak mondom most kell kalapálni a mobokat, az event miatt iszonyat haszon van szóló-duo-triózásban.
két kicsi kép elõzõ linkbe a nagy képek vannak :)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
http://www.kepfeltoltes.hu/051123/2_1280x1024_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/051123/1_1280x1024_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
FeketeVipera 77 SS
Mobokat kell ölni -szintjuk ahogy általában az ilyen eventeknél biztos hogy számít -és dobnak most nem betût vagy medált hanem nektárt -ezeket össze kell gyûjteni és az event cicáknál egyszerre adott mennyiségben beválthatod õket -és utána jön valahogy a tök -eddig jutottam -majd ha jó sok lesz visszamegyek és beváltogatom :DDD
A tököt óvatosan kell csapkodni ha nagyot ütsz állítólag szétmegy és nem kapsz belõle semmit... Ezért jó ezek az 1 pattakos szuvenírek hozzá :)
Láttam egy orkot Adenbe aki csapkodott egy tököt -közbe a tök meg dumált neki :DDD
FeketeVipera 77 SS
És 7ig állni is fog <#pardon1>#pardon1><#szomoru1>#szomoru1>
FeketeVipera 77 SS
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Megyek is vissza alukálni! <#idiota>#idiota>
FeketeVipera 77 SS
Valaki írja majd be, hogy ma mikor állt le a szerver a 2 órás karbantartás miatt. Melóhelyen vagyok, és úgy akarom szerverrestartra idõzíteni a hazaérésem<#vigyor>#vigyor>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
és nem piramisjáték, vagy még ha az is, amint akár 1 forintot is ki akarnak csikarni belõlem otthagyom az egészet... nekem is van már 130 euróm vagy megkapom vagy nem, nincs mit vesztenem
ki a rák küldte el nekemis azt a 25 euro/8 euro szarságot? ez piramisjáték, és majd szóljatok ha kaptatok egy nyamvadt eurót belõle valahais.
Biztos fõleg azért mert volt a partyban bishop és még elderként vett be a partyba de én átváltottam a subra<#vigyor>#vigyor> Kb 3/4 óra múlva a elkezdte mondani töltsem föl manával meg miért van ilyen sok manám ne bénázzak gyógyítsak én is, a partyban mindenki tudta hogy HE vagyok csak õ nem vette észre<#nevetes2>#nevetes2>
Még diont is elfoglaltuk (tartrottuk vagy 6 percig<#hehe>#hehe>) Buktam kb 5%-ot -> delvl 58ra, de megérte<#bee1>#bee1><#vigyor2>#vigyor2>
Mindegyik várhoz elmentünk.
01110000 01110010 00110000
01110000 01110010 00110000