Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
-1int,+1vit ezt adja...Ez mit jelent magyarul? 😛

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Hi segitsetek...Az elven mithrill set mit ad pluszba?
Casting speedet ad? Mert azt fontosnak tartom...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sámán
Júúúj és mit dobott?????
Hm... akkor lehet hogy iagzából amit én láttam hogy legyaktak high tököt, az is csak 1 magos volt nem is 50???? <#idiota><#wilting><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
😞(

gPROject
na most gyílkoltam le egy hight
nemtom, hogy lett olyan, mert csak sima 1 nektáros magot használtam, mégis high lett<#nemtudom>

Sámán
Egy biztos L2 jelenleg el se indul... Meg még ami ilyenkor szokás GW se meg a többi onlina game se...

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nah megnyugtattak hogy holnap reggelig talán megjavul a net -mert mittomén micsinálnak a modemünkkel -megformászzák vagy valami ilyesmi- de ha holnap délig mégse javulna meg hívjam õket újra! <#mf2><#violent><#gun><#idiota>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
talán a 160 éppen zerkelt tökön volt, de ez se rossz szerintem 😊

igaz elég nagy difi van 1-1 critical sebzés között

gPROject
lol <#zavart2>
alapból 11-16-ot sebzek<#beka2>

Sámán
Majd ha végre fogok tudni játszani és gyûjtögetni összeállunk és nagytöközünk 😄
Addig mindenki gyûjtögessen ezerrel!!!
A nagytökök rejtik a jackpotot!!!!
De azért kicsik se jönnek rosszul! 😄

FeketeVipera 77 SS

phalanx
wow 160??? én diniz meg szeki csak 1-eket tudunk ütni rajta chrono fegyoval

gPROject
szerintem 3 karival simán szétütnénk 😊
kapna gattacatól egy jó kis zerket és a felére lemenne a defje 😊
aztán meg piff-puff vége is
jah deadlynek van critikal és patk növelõ skillje is 😊

Sámán
Én is láttam már hogy egy sps egyedül ütötte szét (Giranban) kb 2-3 ütéssel a high quality tököt -vagyis varázsolta szét...
Én arra gyanaxom, amit már írtam is, hogy vagy azért mert varázsló karik waepon masteryjükkel, ami minden fegyire jó nagyobbat sebeznek ezekkel is -meg ugye full buff -vagy van erre valami jó kis bug <#ravasz1>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
nekem nem lagolt egyszer se

mondtátok, hogy kell 8 ember a high quality tökhöz..
most láttam spygame-t adenban, egyedül ütötte szét az olyat
lehet volt sword singer buffje is vagy nemtom
én kritikállal 160 körül sebzek egy sima tökön(minden 4-5. crit.), nem tudom szétvernék e egy highosat

Sámán
Nem megy L2!!!<#sir>
Beléptem, kb 1 perc múlva kivágott, azóta el se indul! <#shakehead>

Délelõtt meg olyan szinten lagozott hogy kb 15 perc után, hosszabb távú lelki békém érdekében inkább kiléptem, és mentem vissza alukálni! <#sniffles>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
GL

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

xt198
gl 😊

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Az +8as. De ma kraftolom az elso SoM kraftomat majd😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

pharao
Bocsi: lesz-->lett....<#idiota>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
Hy All!
Nem lesz rossz a film, csak elfogott az irigyseg a +7-es Acumenes Homunkulus's sword miatt, mert éppen pont ilyenre lenne szükségem 😛 egyébként meg sztem a video nem akadt visszanézéskor annyira, mint ahogy akció közben gondolom 😊<#ravasz1>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Kosz😊
Jah, kicsit nehez volt elejen 2 fps-el targetelni, nem is tudtam nagyon😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

xt198
szep! 😊
csak gondolom kicsit nehez volt targetelni, mert nagyon akadt a géped video+game egyszerre...

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

xt198
xD ok

Szekijoe
ok, remélem nem alszok be.
Ha tudunk, akkor vadászunk pár Doom Knightot. Ha jön Powerkiller akkor megprobáljuk kinyírni nekem egy próbát megér<#vigyor5>

xt198
😄 😊
Szeki, msn-re gyere majd fel ma (olyan 9-10környékén leszek kb.)

Nethyrrea
tanácsokkal segít 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
Lol csak nem befizetted magad?

Nethyrrea
másik tanács meg az, hogyha tudod, akkor inkább már 40-en kezdd el csinálni a kveszteket, akkor már felvehetsz C grade cuccot, és ha valaki tud kölcsonadni egy C felszerelést vagy meg tudod venni magad, az sokat segít.

én még anno csak dual revót tudtam venni a pénzembõ, és örültem mint majom a farkának ^^

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ha kell valami majd szólj, nethyrrea nagyi segít 😄

Szekijoe
Jah Oreni Chilly is van <#vigyor>
Sõt dioni 14-24es Crafted leatheres mag is van <#bee1>

Szekijoe
Találtam Girani Chilly cobolt a wh-mban. Az ifjú titánoknak ha akarnak ilyet farmolni PM Mcdogles,Megesz,Szoszike,Shaere-nek Ha nincs benn egyik sem akkor elaludtam mint tegnap<#hehe>

Szekijoe
Diniz az illetékes DC ügyben én annyit tudok hogy DC sapka ABG-ben esik a AoE helyen.

DC robe fabricoknak mennyi az ara sieghardton meg mely modokon lehet megszerezni?

mAilkaEVO3
hihihi én is bizom benne, de szvsz a potikkal most egy ideig telitett lesz a piac én várnék egy kicsit az eladásukkal mig visszamennek az "eredeti" árukra, mert ugyvettem észre, hogy most eléggé a "béka segge" alatt van most. Azóta megen volr egy kis jónak nevezhetõ drop 😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Sámán
Nem semmi droppok -Mikulásig remélem összejön top-c cuccaid ára 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Még arra gondoltam hogy ugye ezeknek az event fegyiknek is vannak "típusaik"
Egy íjász-nak bow meg kicsi dagger mastery-je van -de pl egy varázslónak/summónernek/nekrónak/healernek sima waepon masteryje -e miatt pl Szekinek ee-ként biztos nagyobb p-attakja lenne event fegyikkel... 😊

FeketeVipera 77 SS

B@lu
itt vannak a questek amik neked kellenek, ajanlom hogy vedd fel mind a 3 at egyszerre es ez fontos!

egyszerre tudod oket csinalni parhuzamosan!!

egyszer
ketszer

xt198
2 enchant armor d
2 a-crystal
4 greater swift attack potion

Szekijoe
Grat szép droppok!

mAilkaEVO3
ha minden igaz és a fentiek is ugyakarják ma nemsokára 39leszek és elkezdenék a cast váltó küldiket. Elméletileg van leírásom de ha vhol elakadnék tud majd vki segíteni benne? Bladedancer cast váltójáról lenne szó 😊 de remélem menni fog minden gond nélkül 😄 ha nem jövök sikítook 😊<#fejvakaras>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3
hmz valóban. akkor máshogy😊

xt198
rossz a link. :/

mAilkaEVO3
Kezd tecceni ez az event 😛<#vigyor2><#vigyor2><#nyes><#taps>

Szekijoe
C1ben még nem lehetett striderré alakítani szerintem. Ergó NPC sincs<#vigyor>
Kérdezd meg a szervered GM-jét.

pharao
A C1-es bugot azt tom, azert kerdeztem, mert most azzal küldöm...
Csak egy Npc neve kellene, akitol ki lehetne kerni... 😞

Szekijoe
Az Sieghardon csak nekem van striderem a magyarok közül és én is készen vettem. Tudomásom szerint minden kissárkány nevelési kísérlet kifulladt (iszonyat nehezen fejlõdik és iszonyat könnyen meghal a kissárkány). C1ben van bug amivel gyorsan fellehet húzni. A quesztben nem tudok segíteni sajnos. Ahogy én tudom 52õn már lehet de jobb 55ön mert néhányszor "véletlenül" könnyen meghalhat striderként is és striderként gondolom nehezebb levelezni.

pharao
Hy all!
Na azert "zavarlak" benneteket, hogy pontosabb infot kapjak a sárki striderré alakításához szükséges questrõl. Mint pl: hol lehet kikerni, hányasnak kell lennie a sárkinak (52 or 55) ...
Jah és az a telefonos zaklatohoz annyit, hogy remelem mostanaban megnezik a szülei a telefonjat <#nezze>

xt198
😄DDDDDDDDD

Cobra.
Lehet a végén kiderül, hogy nem is a gyerek a telefonbetyár, hanem Nethy <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !