Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Casting speedet ad? Mert azt fontosnak tartom...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Hm... akkor lehet hogy iagzából amit én láttam hogy legyaktak high tököt, az is csak 1 magos volt nem is 50???? <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting><#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
nemtom, hogy lett olyan, mert csak sima 1 nektáros magot használtam, mégis high lett<#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
igaz elég nagy difi van 1-1 critical sebzés között
Addig mindenki gyûjtögessen ezerrel!!!
A nagytökök rejtik a jackpotot!!!!
De azért kicsik se jönnek rosszul! 😄
FeketeVipera 77 SS
kapna gattacatól egy jó kis zerket és a felére lemenne a defje 😊
aztán meg piff-puff vége is
jah deadlynek van critikal és patk növelõ skillje is 😊
Én arra gyanaxom, amit már írtam is, hogy vagy azért mert varázsló karik waepon masteryjükkel, ami minden fegyire jó nagyobbat sebeznek ezekkel is -meg ugye full buff -vagy van erre valami jó kis bug <#ravasz1>#ravasz1>
FeketeVipera 77 SS
mondtátok, hogy kell 8 ember a high quality tökhöz..
most láttam spygame-t adenban, egyedül ütötte szét az olyat
lehet volt sword singer buffje is vagy nemtom
én kritikállal 160 körül sebzek egy sima tökön(minden 4-5. crit.), nem tudom szétvernék e egy highosat
Beléptem, kb 1 perc múlva kivágott, azóta el se indul! <#shakehead>#shakehead>
Délelõtt meg olyan szinten lagozott hogy kb 15 perc után, hosszabb távú lelki békém érdekében inkább kiléptem, és mentem vissza alukálni! <#sniffles>#sniffles>
FeketeVipera 77 SS
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Nem lesz rossz a film, csak elfogott az irigyseg a +7-es Acumenes Homunkulus's sword miatt, mert éppen pont ilyenre lenne szükségem 😛 egyébként meg sztem a video nem akadt visszanézéskor annyira, mint ahogy akció közben gondolom 😊<#ravasz1>#ravasz1>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Jah, kicsit nehez volt elejen 2 fps-el targetelni, nem is tudtam nagyon😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
csak gondolom kicsit nehez volt targetelni, mert nagyon akadt a géped video+game egyszerre...
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Ha tudunk, akkor vadászunk pár Doom Knightot. Ha jön Powerkiller akkor megprobáljuk kinyírni nekem egy próbát megér<#vigyor5>#vigyor5>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Szeki, msn-re gyere majd fel ma (olyan 9-10környékén leszek kb.)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
én még anno csak dual revót tudtam venni a pénzembõ, és örültem mint majom a farkának ^^
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Sõt dioni 14-24es Crafted leatheres mag is van <#bee1>#bee1>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Egy íjász-nak bow meg kicsi dagger mastery-je van -de pl egy varázslónak/summónernek/nekrónak/healernek sima waepon masteryje -e miatt pl Szekinek ee-ként biztos nagyobb p-attakja lenne event fegyikkel... 😊
FeketeVipera 77 SS
2 a-crystal
4 greater swift attack potion
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

/kezd_tecceni_az_event.jpg)
Kérdezd meg a szervered GM-jét.
Csak egy Npc neve kellene, akitol ki lehetne kerni... 😞
Na azert "zavarlak" benneteket, hogy pontosabb infot kapjak a sárki striderré alakításához szükséges questrõl. Mint pl: hol lehet kikerni, hányasnak kell lennie a sárkinak (52 or 55) ...
Jah és az a telefonos zaklatohoz annyit, hogy remelem mostanaban megnezik a szülei a telefonjat <#nezze>#nezze>