Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah egy átlagos High quality large pumpkin drop

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Ennek ellenére emktv le lesz mondva 😛PPP Most minden más nem mûx -de kit érdekel, megyek töközni 😄DD
Sancaaaaa!!!!! Gyereeee te is!!! 😄
FeketeVipera 77 SS
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a spellhokilerek és necropancserek számára hol esik a Curse Death Link könyv? Megléptem az 52-õt, és semelyik informer sem ír róla érdemlegesset...
BB<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
FeketeVipera 77 SS
Tök az csak akkor tûnik el ha letelik egy bizonyos idõ -attól hogy nem úgy próbálod szétütni ahogy kéne, attól még megmarad -max nem sebzõdik...
FeketeVipera 77 SS
01110000 01110010 00110000
mindig a vége elõtt tünt el, amikor már csak 2-3 ütés kellett volna 😞
56-os statjairól nem találtam meg a képet -arról is van valahol, de így 46-on is elég kemény volt már szegényke...
FeketeVipera 77 SS
ráadásul ilyan 1 patkos chrono unitis(fist)-szal vagy mi a túróvval 😞(
FeketeVipera 77 SS
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Ékszereim c-sek arra már rágyurtam nyakék topC többi butique-s legjobb😊)))
MSN: [email protected]
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
50magos biztos jobbakat ad 😄
Különben sok értelme nem lenne csinálni 😄
FeketeVipera 77 SS

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Vajon hova bújt Shaere a képen <#nevetes2>#nevetes2>
Eddig ilyen esetben mindig hétfõn javult meg... Ezek vagy télleg semmit se hajlandók csinálni hétvégén vagy télleg csak hétfõn jön be aki ért hozzá... <#szomoru2>#szomoru2>
Add meg msn-hez mail címed és akkor átküldöm a komplett küldit amit mellesleg Szekitõl kaptam! 😊
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Valaki tudna segíteni a COIN-os küldit kinél, hol tudom felvenni? Valami miatt nem akar fellépni a ventrim igy nem tudtam ma megkérdezni <#nemtudom>#nemtudom>igy Szekinek sem tudtam megköszönni a helpet. Ezúton tenném meg most itt.
THX Szeki mindent <#worship>#worship><#worship>#worship>
ui: jah van még egy magyar BD 😊<#circling>#circling>
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Tök fölösleges betelefonálni -persze ha már nagyon mérges az ember csak megpróbálja -aztán ismételten, sokadjára is rájön, hogy tök fölösleges... <#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>
FeketeVipera 77 SS
Asszem akkor léptem be... aztán kb 1 perc múlva kivágott, egész gép restart, és azóta semmi...
FeketeVipera 77 SS
Nekem legalábbis ezt mondta -megformázza a modemem és pont holnap reggelre lesz kész...
Ez UPC-nél úgy nézett ki hogy a csákó mondta telefonba hogy mit csináljak, aztán kapcsoljam ki fél órára a gépet meg a modemet, addig õ ott bent csinál valamit, aztán kapcsoljam be -és érdekes módon utána minden mûködött -de UPC-nél ez 2 év alatt 1x volt, nem havonta/hetente, és rögötn tudták mitcsináljanak...
FeketeVipera 77 SS
Otthon, anyuéknál matáv volt -és soha nem volt ilyen gond! Leállás is ritkán volt -de ott vagy ment a net vagy nem -de olyan hogy csak ez vagy csak az olyan sose volt...
Na meg persze nagyobb viharnál is tuti leáll -beázik valami stb...
És ha nincs semmi idõjárási probléma akkoris hetente 1x pár órára tuti, de van hogy naponta többször is nuku net...
Ez a mostani probléma igen gyakran van de max 1 óráig szokott lenni -eddig asszem 2x volt hogy így leállt -mindig hétvégén, és mindig azt mondták hogy tuti a mi gépünkkel van a gond -aztán érdekes módon hétfõ délelõtt mindig megjavult -gondolom bejött dolgozni az a kolléga aki ért hozzá...
FeketeVipera 77 SS
Masik meg amikor felhivom oket szombaton hogy mar nincs 1 napja net, es ez igy nem jo, azt mondjak hogy a kozponti modemmel minden oke, biztos nalam van a baj, majd hetfon kijonnek a szerelok. Persze a kozponti modem volt a szar...
Meg neha elmegy a net 1-2 napra, es most lett ki a faszom teljesen, hogy csak az l2 nem megy. Ugyhogy ebbol nagyon axelero lesz.
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Ha system könyvtárból indítom el akkor is ugyanez az eredmény...
Akkor ez szerinted amolyan random is lehet??? Hogy mittomén sok a pléjer és valakit kivág??? Lehetõleg olyat aki messzirõl jáccik???
És próbálgassam 10-20x és egyszercsak be fog engedni???
10x tuti újraindítottam már a gépet...
FeketeVipera 77 SS
Ez gyonyoruuu😊)
Imadom a stilust mar most😊)))
Bérbe vehet? reklámfelület...
Nalam ezt 18:20 utan kezdte kb, miutan ujrainditottam a klienst, azota nem megy.
Mellesleg ugye nalunk siege volt 20kor, es hat ahogy kozeledett eme idopont, egyre idegesebb lettem, azt 19:00-kor elkezdtem utni a szekrenyt az idegtol, es most jo veres a kezem meg faj😄
Abban a +10% Mattack tetszik csak...
De le kell forditani magyarra😛P
Wit int men stb...
Elvileg a top d a sages rag -ami full body -de nincs hozzá set extra -döntsd el te, részemrõl azt szerezném be ami a legjobban áll a karimon 😄DD
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Tehát növeli a cast speedet, de levesz az matk-ból, és +7el gyorsabban futsz benne 😊
Kell hozzá:
mithril tunic + mithril stockings + elven mithril gloves
FeketeVipera 77 SS