Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
no mind1

gPROject
lol...milyan kis tökmag szivatja a népet Zert néven 😊

Taptarap
grat.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

tenyleg eleg rut Zelatonhoz képest😊
mAilkaEVO3
GRATZ!!<#eljen><#beka2>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Szekijoe
<#banplz>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Jah farmerklán?
Nem tom miért de nekem is ez jutott egybõl eszembe.

Nethyrrea
a klánnévrõl akkor már ne is beszéljünk xDDD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
miért akarnád megnézni a randa fejemet? O.o

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

mAilkaEVO3
Gondolod? <#conf><#nemtudom><#confused><#szomoru1>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

phalanx
a logótok miatt szerintem sokan farmernek fognak nézni <#eplus2>

Sámán
15 nagy tök??? Amúgy aludtál is már legalább 1x amióta az event elkezdõdött??? <#vigyor3><#crazya><#buck>

FeketeVipera 77 SS

Mi inkabb Antharast farmoljuk minden respawnnal, lilith nem tema mar😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

mAilkaEVO3
ha = aki* sry elirtam 😊

mAilkaEVO3
Kicsit megembereltük/tem magunkat és upgradel-tük kicsiny klánunat 😊 Ezentúl ha ijjen zászlót lát akkor tuti magyar pléjerrel van dolga 😊)

ezt a forumot megnemis neztem ahonnan van a link,pedig tokjo😊)pl.megtudhatjuk hogynezki nethy😊)
koszi!!nekiallok
ott volt valaki az Antharas kinyirasanal?képek?
B@lu
de mondtam hogy velem csinald mert en meg nem kraftoltam... na mind1

Szekijoe
Sanca ti uraljátok még a 11-12-es Soul cry termelést?
Nálunk szerintem beszoptunk mert a farmerek állandóan lefarmolják az összes bosst Lillith-tel együtt) iszonyat nehéz 12es soul-t szerezni<#rinya>

Tökbõl esett már valakinek 10esnél nagyobb? Nekem 9es és 10es volt a legnagyobb eddig<#shakehead>Pedig szétvertem már vagy 15 saját nagy tököt.

Szekijoe
Ha a main kari 75 akkor egy rövid queszt (néhány mob megölése, nekem az elderrel AL-ben lévõ mob leszólózása volt a legnehezebb kb 5 percig öltem a mobot egy 75ös SE és 2 68+os Nuker spammolta rám a healt hogy ne essek hanyatt 3szor szerveztem partyt ölni ezt a mobot és végül azt mondták inkább szólózzam le <#nevetes2>)
A végén a megfelelõ Grandmasternél tudod váltogatni a sub/main-t mindíg csak az aktuális class skilljeit tudod használni.

Malachi
csõ! Lenne egy kérdésem: egy fõ kari a subclasses karira hogyan és mennyi idõ alatt tud átváltani? Vagy nem is kell átboxolni,hanem egyszerûen egyszerre lehet a 2 class skilljeit használni?

töröld a gameguard könyvtárat, és úgy inditsad el a játékot

Vilagos

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
Ez az alapár az idegeneknek allyn belül 1a. Csak sajna Zebedee (tõle fut álltalában Alita) elment aludni és Ilu fél órát sem tud várni, nemhogy egy egész napot, hogy átállítassuk 1a-ra.

Uhh, gaz😞

Az viszont komoly hogy 1m adenat kert erte alita??

pharao
Gratu a SoM crathoz, a helmeteket meg sajnálom srácok, de ez van!<#wilting>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

phalanx
nem a te hibád

phalanx
gratz
bazze neked minden craft sikerül? egy hete sincs, hogy elb@sztam a nm helmet craftom, ma este meg egy majestic circletet <#rinya>

Szekijoe
Sorry Ilu<#sir><#sir><#sir>

kosz😊

ps.:
1000 pvp az meg 1 kis ido lesz, foleg hogy majd ha 75 lesz az sps, akkoris a sr-t kell majd jaccanom siegeken😊

Cobra.
Grat, még egy Acumen rá és indulhatsz az 1000. pvp felé <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
<#eljen> Ez azért kicsit többet ér mint egy +4es duál sls <#crazya><#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
Grat cheater 😊

01110000 01110010 00110000

Legujabb kraftom

grat

gPROject
meghaltam, a screenshot késõbb készült

Sámán
Én csak azt csodálom hogy 2.4k hp-val hogy élte túl a 3k körüli sebzést, úgy hogy közbe nagyjából végig stunnolva volt... <#wow1>
Mindentõl függetlenül mégse nyírta ki -onnantól meg hogy egy íjásznak sikerül elszaladni tyrant elõl, a tyrantnak nagyjából vége -fõleg buffolatlanul <#eplus2>
Persze ha tyrant is elõkap egy jóbbféle íjat megint változik a helyzet... <#ravasz1>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
whehehe, deathhynder unatkozott? 😄D (klántárs)

asszem 68-69 körüli tyrant egyébként

Nethyrrea
szerintem a legjobb magyar link ez az oldal 😄

igazából nemtudom hogy van-e valami más magyar fan-oldal, a hivataloson elég kevés magyar tolja, legtöbbje inkább tört szervereken.

legjobb tanácsom az lenne hogy minden angoltudásodat latbavetve próbáld a hivatalos l2 oldalt elolvasni, vagy ha itt valaki épp magyarázós kedvében van, akkor pár szóban úgyis leírja hogy mi is ez. de ha már játszottál MMORPG stílusú játékkal akkor némi fogalmad már lehet. végülis egykutya, csak más bõrrel nagyjából.

Sanko
HI *.*!

Lehet valamilyen alapinfóhoz jutni errõl a játékról?

Semmit sem tudok, tudom hiába kérdezek itt bármit is, de egy magyar link csak van?

Köszi

a mohának mindig a déli oldala fás

Sámán
Jóvanna ez farm kari, köze nincs a pvp/pk-hoz 😄DDDD
Elméletileg engem sose üt semmi (sokáig) max unijaimat 😄
Doom lájt 😄

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
LOL, 15-ös CON, így elég rádnéznie egy stunolos ellenségnek és már csillagokat látsz <#vigyor4>
Egyébként jól nézel ki, milyen ruha ez?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sámán
* Gattacának és Hóvinak 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Külön köszönet gattacának és hóvinak!!!! <#vigyor5><#integet2><#eljen>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ma megérte eddig játszani nagyon!!! Én elsõ nagy tököm droppjai:
[/img]
És annak a b-weap scrollnak a következményeként végre van +4es duál sls-em!!!
[/img]
Jó, csak kicsit világít, de világít! 😉

FeketeVipera 77 SS

xt198
wow <#hehe>

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Sámán
Aztaaaaa..... <#wow1>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
te is csak kicsi tököt ütsz szét 2bõl nem?
Az 50 nectáros töknek kell több ember!

Gather gyere partyzni este, bemegyünk Martyrba ha van elég ember!