Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Nem tom miért de nekem is ez jutott egybõl eszembe.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nálunk szerintem beszoptunk mert a farmerek állandóan lefarmolják az összes bosst Lillith-tel együtt) iszonyat nehéz 12es soul-t szerezni<#rinya>#rinya>
Tökbõl esett már valakinek 10esnél nagyobb? Nekem 9es és 10es volt a legnagyobb eddig<#shakehead>#shakehead>Pedig szétvertem már vagy 15 saját nagy tököt.
A végén a megfelelõ Grandmasternél tudod váltogatni a sub/main-t mindíg csak az aktuális class skilljeit tudod használni.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Az viszont komoly hogy 1m adenat kert erte alita??
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
bazze neked minden craft sikerül? egy hete sincs, hogy elb@sztam a nm helmet craftom, ma este meg egy majestic circletet <#rinya>#rinya>

ps.:
1000 pvp az meg 1 kis ido lesz, foleg hogy majd ha 75 lesz az sps, akkoris a sr-t kell majd jaccanom siegeken😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
FeketeVipera 77 SS

Mindentõl függetlenül mégse nyírta ki -onnantól meg hogy egy íjásznak sikerül elszaladni tyrant elõl, a tyrantnak nagyjából vége -fõleg buffolatlanul <#eplus2>#eplus2>
Persze ha tyrant is elõkap egy jóbbféle íjat megint változik a helyzet... <#ravasz1>#ravasz1>
FeketeVipera 77 SS
asszem 68-69 körüli tyrant egyébként
igazából nemtudom hogy van-e valami más magyar fan-oldal, a hivataloson elég kevés magyar tolja, legtöbbje inkább tört szervereken.
legjobb tanácsom az lenne hogy minden angoltudásodat latbavetve próbáld a hivatalos l2 oldalt elolvasni, vagy ha itt valaki épp magyarázós kedvében van, akkor pár szóban úgyis leírja hogy mi is ez. de ha már játszottál MMORPG stílusú játékkal akkor némi fogalmad már lehet. végülis egykutya, csak más bõrrel nagyjából.
Lehet valamilyen alapinfóhoz jutni errõl a játékról?
Semmit sem tudok, tudom hiába kérdezek itt bármit is, de egy magyar link csak van?
Köszi
a mohának mindig a déli oldala fás
Elméletileg engem sose üt semmi (sokáig) max unijaimat 😄
Doom lájt 😄
FeketeVipera 77 SS
Egyébként jól nézel ki, milyen ruha ez?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
FeketeVipera 77 SS
És annak a b-weap scrollnak a következményeként végre van +4es duál sls-em!!!
Jó, csak kicsit világít, de világít! 😉
FeketeVipera 77 SS
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512