Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
töök édeees ^^ és ha megvan idézve az én XP-m 10%át megkapja és nem is kell harcolnija. Mondjuk az 1es P.atk-al necces is lenne ^^
Jah és ha baj van heal-el. öö igaz, hogy csak 26-HPt de healel ^^

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
jah, ad néha common recit is a hal, vagy party mask design tés ilyesmi hasznos dolgokat még 😊
na mind1, csak örültem, hogy látok egy magyart
horgászat közben elõfordul,. hogy megtámad egy nagy csúnya szörny, amit sajnos nem sikerült lekapnom😞:
nagy fejet csinált nekem 😞( és dobott csalikat is

FeketeVipera 77 SS
Viszont ahogy nézem a droppjai jelentõsen túlszárnyalják a szokásos 1 db stem-et, amit ég ráadásul hajlamos elfelejtejni is <#hehe>#hehe>
Miniboss-ok egyáltalán nem is lesznek<#kerdes>#kerdes>
FeketeVipera 77 SS
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
[/url][/img][/url][/img][/url][/img]
[/url][/img][/url][/img][/url][/img]
[/url][/img]
fuck mmo's..i.,
www.lineage2.tx.hu vagy www.lineage.tx.hu
ftp-vel felcsatlakozol, és ott van a ventriló, azt töltsd le (2.1.4-es)
ha nem megy a beállítása pm 😊
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Elkezdenék jáccani offon de nemtudok fizetni érte lami visa electron karival, vki akinek van normális dombornyomott visája tudna nekem segiteni? Ha igen addolj msnen [email protected] :> Elõre is thx.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
a hivatalos serveren:
1. kb hány magyar van? (es klán van-e?)
2. pontosan mennyibe kerül? (játék+havi díj)
3. csalnak-e ott is? (botok stb)
4. volt-e wipe?
thx
a mohának mindig a déli oldala fás
Vagy keresek olyan rendes embert aki befizet engem, és én átutalom a pénzt, mert nekem nincsenek lehetõségeim dombornyomott kártyára.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
BC2 :(HUN) Buffalo Vendel

Kngiht:
a Sword Blunt Mastery kiterjed a Dual kardokra?
Olyanom van, hogy Artisan Sword*Elven Sword. Ajándékba kaptam.
Amugy 26-os szinten vagyok.
Köszi.
Másik kérdés:
A barátnõm Elven Wizard. Érdemes neki Unicorn-t idézni? tudtommal az XP-t is vesz le, meg vmi kristály is kell hozzá.
Tényleg olyan kristályt hogy lehet szerezni?
Utsó kérdés.. jelenleg: hogy lehet sok pénzt csinálni:
Pl. vanak ezek a cumók: Animal Bone, meg Thread, meg hasonlók... nem lehet ezeket vhogy jó pénzért eladni?
Köszi a válaszokat, sry, de elég kezdõ vok.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Már csak ventrit kéne felrakni... <#crazya>#crazya><#buck>#buck>
FeketeVipera 77 SS
elsõ dolgom lesz C4-be egy tigrincs beszerzése😉
non-pvp szerver??
nekem ez a recept "halmozódás" már nagyon hiányzott
nem tudom ez van e c3-ban, én még nem vettem észre
többek között új arrow ikonok is vannak 😊
Coinozás nem tudom hogy fog alakulni de biztos nem lesz elhanyagolva, C3ban legalábbis elég pozitívan alakult a dolog, mint minden gyûjtögetõs küldi -ezeket biztos fejlesztették -legalábbis nagyon remélem <#vigyor5>#vigyor5>
Végre jövöget pts -eddig ma még csak 1x szakadt meg -de amekkora svunggal halad talán 3 nap múlva kész is lesz... <#csodalk>#csodalk>
EW-A scroll... Jah 6.5-7 miláért láttam hogy árulgatják, de ennyiért se túl sokat...
Nem is baj, Ha lett volna már pénzem 4db-ra tuti betöröm duál damát <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
mégiscsak BD-t indítok, szoval ha vki majd akar partyzni.. 😛
Ah nincs valakinek egy EW A-ja kölcsön?
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep