Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mAilkaEVO3

töök édeees ^^ és ha megvan idézve az én XP-m 10%át megkapja és nem is kell harcolnija. Mondjuk az 1es P.atk-al necces is lenne ^^
Jah és ha baj van heal-el. öö igaz, hogy csak 26-HPt de healel ^^

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3
ööö izé 1000 bocsi télleg nem vettelek écre<#worship><#fejvakaras><#wave>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Áháá, sikerült kártyát találni!! Majd megyek jáccani, kereslek majd benneteket. 😊 Csak upgradelnem kell, de elõtte eggy pizzát fizetni a rendszergazdának hogy nyisson nekem portot. 😄

gPROject

gPROject
dupla klikk rajta és ad valamit, olajat, gemet, ezt-azt amiért az npc-tõl kapsz valamilyen fisher izé ticketet ami kell a common craft skill és egyéb új skill tanulásához
jah, ad néha common recit is a hal, vagy party mask design tés ilyesmi hasznos dolgokat még 😊

gPROject
elmehetsz a.... ott állok giranba melletted és köszöngetek, Te meg észre se veszel(?) a nagy tömegbe 😞
na mind1, csak örültem, hogy látok egy magyart

a hallal mit lehet kezdeni?

mAilkaEVO3
igen most kicsit változtattak rajta, de ha jobban megnézed csak azt nem irja, hogy az adott itemet milyen arányban dropolja. De ez kit izgat amig meglehet nézni, hogy egy mob mit is droppol^^

gPROject
enchant c4 módra:

horgászat közben elõfordul,. hogy megtámad egy nagy csúnya szörny, amit sajnos nem sikerült lekapnom😞:

nagy fejet csinált nekem 😞( és dobott csalikat is

Meg most szeretnék jáccani nem két hét múlva. Aki lenne olyan rendes priviben megbeszélhetjük. Tudom nem ismertek meg minden de azért olvasom a fórumot. Egy kicsit jáccottam már offon is, de a fizetés miatt nem ment, mint ahogy most sem. Láma sem vagyok, mert free servereken is jáccottam már, de offon akarok mert elegem volt abból hogy 3 havonta új szerverre kell menni, és az ismert csapat teljesen szétesik. HELP!!!

Az gáz!!! Ott minden szaré sokat kell fizetni. És persze megszûnik a juniorom.

Sámán
Jah és akit érdekel L2wh.com ismét üzemel -nem tudom meddig de nekem egyellõre megint minden bejön <#eljen>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nakondas raid boss lett? Remélem c4ig elfelejti Velviának azt a néhány kis affért <#vigyor5>
Viszont ahogy nézem a droppjai jelentõsen túlszárnyalják a szokásos 1 db stem-et, amit ég ráadásul hajlamos elfelejtejni is <#hehe>
Miniboss-ok egyáltalán nem is lesznek<#kerdes>

FeketeVipera 77 SS

Új magyar szerver: http://klikker.fraggerz.org 😉 gyertek jáccaniii!

xt198
mailka mennék én is, ma kicsit belehúzok, "beteg vagyok" ígyhát itthon nyomom, egyelõre lvl22

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

gPROject
csináltass otp-nél elektronikus számlacsomagot, az tartalmaz egy virtuális webkártyát ami mastercardnak felel meg, azzal tudod fizetni

mAilkaEVO3
Nakondas Raid Boss lett és MASS SLEEP-et hazsnál kicist meglepödtünk ^^

mAilkaEVO3
Kicsit voltunk Raid-elni a PTS-en ^^<#taps><#banplz><#ravasz1>

[/url][/img][/url][/img][/url][/img]
[/url][/img][/url][/img][/url][/img]
[/url][/img]

MeoH
Hi! En is mennek offre, csak a fizetessel vannak problemaim. Ha van vki OTPnel, sugja mar meg melyik kartyaval csenget. Thx.

fuck mmo's..i.,

xt198
Jaj nekem 😄 😄
www.lineage2.tx.hu vagy www.lineage.tx.hu
ftp-vel felcsatlakozol, és ott van a ventriló, azt töltsd le (2.1.4-es)
ha nem megy a beállítása pm 😊

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Cobra.
Sanko, az elsõ kérdésedre nem tudok válaszolni, a havidíj 15$+meg kell venni 20$-ért a játékot. Botozás elvileg tiltott, gyakorlatilag amíg el nem kapnak és tudják bizonyítani, addig szerencséd van 😊 Exploit szerintem már nem nagyon van. Wipe legfeljebb a betateszt után volt, érdekes is lenne egy fizetõs szerveren törölni a karaktereket egy idõ után 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hi!:o
Elkezdenék jáccani offon de nemtudok fizetni érte lami visa electron karival, vki akinek van normális dombornyomott visája tudna nekem segiteni? Ha igen addolj msnen [email protected] :> Elõre is thx.

Igen. Direkt azer csinaljak hogy mindenki a subjat fejlessze, es ne a maint.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sanko
Hi *.*!

a hivatalos serveren:

1. kb hány magyar van? (es klán van-e?)
2. pontosan mennyibe kerül? (játék+havi díj)
3. csalnak-e ott is? (botok stb)
4. volt-e wipe?

thx

a mohának mindig a déli oldala fás

Próbálta e valaki nem befizetett, de érvényes accal a PTS-t? Kíváncsi lennék rá hogy menne e. Szeretnék jáccani.
Vagy keresek olyan rendes embert aki befizet engem, és én átutalom a pénzt, mert nekem nincsenek lehetõségeim dombornyomott kártyára.

phalanx
én is úgy hallottam de az marhaság, vagy majd lvl 76-os emberkék fognak ng cuccban meg lvl 40-es skillekkel rohangálni? nem hiszem.

En ugy hallottam hogy penzt nem boostolnak. Meg sp-t sem.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

phalanx
PTS-en betört a +4 kukorim +5-re menet <#buck> na nem baj boost után úgyis lesz pénz

gPROject
lvl30 elven wizard lfg on pts! pm cuki 😊
catacomba/necro is lehet regelve vagyok 😊

Azt nem hinném hogy bannolt accal menne.

Halli Guys ..Nincs véletlenül valakinek 1 bannolt Acountja???Szivesen kipróbáznám én is a C4-et...Ha valaki tudna segiteni nekem nagyon szépen +köszönném PM-me....

BC2 :(HUN) Buffalo Vendel

gPROject
winxp-nél: vezérlõpult-->dátum-,idõ-,nyelvi és területi beéllítáok-->további nyelvek telepítése, ott lesz egy "kelet-ázsiai nyelvek fájljainak telepítése" rész ott kell a pipát kiiktatni

tudnatok segiteni mikor elinditom a c4 ptr-t es beirnam a pass om lefagy a game. hallottam olyat hogy le kell szedni az aziai nyelvkeszletet...azt hol kell?<#nemtudom><#conf>
Sámán
Privi 😊

FeketeVipera 77 SS

takysoft
sziasztok, lenne egy kérdésem, idõvel talán több is.
Kngiht:
a Sword Blunt Mastery kiterjed a Dual kardokra?
Olyanom van, hogy Artisan Sword*Elven Sword. Ajándékba kaptam.
Amugy 26-os szinten vagyok.
Köszi.

Másik kérdés:
A barátnõm Elven Wizard. Érdemes neki Unicorn-t idézni? tudtommal az XP-t is vesz le, meg vmi kristály is kell hozzá.
Tényleg olyan kristályt hogy lehet szerezni?

Utsó kérdés.. jelenleg: hogy lehet sok pénzt csinálni:
Pl. vanak ezek a cumók: Animal Bone, meg Thread, meg hasonlók... nem lehet ezeket vhogy jó pénzért eladni?

Köszi a válaszokat, sry, de elég kezdõ vok.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Sámán
Szóval akkor majd kérem a tigrincsemet 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Képzeld, ma áthoztam apuéktól! <#vigyor3>
Már csak ventrit kéne felrakni... <#crazya><#buck>

FeketeVipera 77 SS

Tufa
megyünk "Embert" ölni? 😄DD

xt198
csinálok neked egy olyat, ha beszerzed a mikrofont <#pardon1>

mAilkaEVO3
hmmmz ez naoooon ariiiii😉<#wow1><#beka2>
elsõ dolgom lesz C4-be egy tigrincs beszerzése😉

Kosz az infot.

Sámán
Bébi tigrincs!!!!! <#szeret>

FeketeVipera 77 SS

nekem az tetszi, hogy a tanítóknál ott egy amulett eladó 😄

gPROject

gPROject
pár kép pts-rõl:

non-pvp szerver??

nekem ez a recept "halmozódás" már nagyon hiányzott

nem tudom ez van e c3-ban, én még nem vettem észre

többek között új arrow ikonok is vannak 😊

Sámán
Amit csak farmolni lehet az mindig hasznot hoz <#hehe>
Coinozás nem tudom hogy fog alakulni de biztos nem lesz elhanyagolva, C3ban legalábbis elég pozitívan alakult a dolog, mint minden gyûjtögetõs küldi -ezeket biztos fejlesztették -legalábbis nagyon remélem <#vigyor5>
Végre jövöget pts -eddig ma még csak 1x szakadt meg -de amekkora svunggal halad talán 3 nap múlva kész is lesz... <#csodalk>
EW-A scroll... Jah 6.5-7 miláért láttam hogy árulgatják, de ennyiért se túl sokat...
Nem is baj, Ha lett volna már pénzem 4db-ra tuti betöröm duál damát <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

xt198
na baze... szedem lefele, talán holnap/esetleg ma tudok már játszani.
mégiscsak BD-t indítok, szoval ha vki majd akar partyzni.. 😛

mi az a create item skill ot nálad?

Szekijoe
Másik jó biznisz amin nem lehet bukni az Ag weap recept készítés(kail coin queszt) Ez szerintem csak C4ig fog menni mert akkor bejönnek a 100%-os receptek, állítólag.

Ah nincs valakinek egy EW A-ja kölcsön?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Most az MJ ékszeren van a haszon legalábbis szerintem. A saját mj-men kívül kb 2 teljes setet crafoltam mellette kb 10-15 mj jew recit osztottam szét ingyen akinek kellett. Nekem még így is rengeteg zseton jött ebbõl a quesztbõl ez mellett a Cg armourokban is jó pénz van szinte ingyen adják el a partokat és majdnem Bg árában lehet eladni a kész set itemeket. Már overenchant miatt betörtem vagy 3 PL setet <#vigyor>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep