Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kiserik
Nem vagyok szakértõ a témában, de a legbiztonságosabb ha nem nézel meg megbízhatatlan oldalakat (mert van, hogy már az oldal látogatásánál elkezdi leszedni a progit), nem töltesz le kétes fájlokat és nme telepítesz olyat amirõl nem tudod, hogy 100%, hogy megbízható. Amúgy jó tûzfallal megfogható ha jól tudom (elvileg a lopott anyagot el kell küldenie, és az internetes forgalomban ennek meg kell jelennie), de ehhez már egy hozzáértõt kellene megkérdezni.

gPROject
és mivel lehet kisz(ú/û)rni egy keyloggert?

kiserik
Keyloggerrel azért vigyázzatok. Vannak elég okosak is, és nem csak kimondottan egy adott játékhoz, hanem minden infót küldözgetnek rólad. Pl találkoztam eggyel, az mindent amit beírtál elmentette, 10 percenként csinált shotot, meg még egyéb érdekességek, és kicsi csomagokban küldte a készítõnek.

gPROject
elõfordulhat, hogy lefagy a login képernyõnél a c4 pts, akármire is nyom az ember, ha ez történik távolítsátok el az ázsiai nyelvkészletet

gPROject
ha belogol az accoddal biztos nem a kis szintû törpéidet veszi elõször célba, fõleg, hogy a karakterválasztó képernyõnél ott figyel egy elf, majesticben soul bow-val :P

gPROject
hát attól függ az illetõnek milyen szerveren kellenek cuccok :)
lehet sieghardtos és akkor a teonos accokat nem is bántja :)

Ertem.

Mostanaban mivel shopolsz amugy?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hat ha systemet kitorlod ahogy irtam akkor nincs mitol parazni. En mondjuk feltettem azt is, clantarsak mondtak hogy ok is ugy csinaltak, es ha netan keyloggeres, ha scammelik oket gondolom abbahagyjak, es akkor nekem se lenne miert tovabb jaccanom l2-vel, szal akkor meg tok mind1 hogy felteszem-e vagy sem:D

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
És akkor valaki ellopja az L2 passomat keyloggerrel?
24/7-ben shoppingolok a 2 accounttal azonnal észreveszem ha valaki rámlogol. (kivéve ha alszok) 6 carakter whja tele van pakolva különféle cuccokkal tehát vagy lecsupaszítanak DE ahhoz kell kb 4 törpe üres wh-val vagy 2 clánvezér (nem tom pontosan a ClánWH tárolókapacitását)
DE max a játékomat rontják el és akkor keresek másik gamét<#bee1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

gPROject
én parázok attól is amit Te(?) mutattál lentebb, igaz a systemet töröltem, de nem értek ezekhez a keyloggerekhez
virus keresõ(spyware keresõvel) nem találja meg ugye?

Nem parazol hogy az keyloggert tartalmaz?

sziasztok nem tudjatok hogy van e már olyan informer ami lv 80 ig tudja amobok dropolását???
ha van honnan lehet leszedni?
Szekijoe
ADSL-em van és nekem sem megy tovább a 0.ptr-nél mindig megszakad. Mivel 40 percenként szakad az update szerverrel a kapcsolat, pont mikorra a 0.ptr-t kb 80%ban leszedi utána kezdi elõlrõl<#rinya>
De nem gáz én mostmár bittorrentrõl szedem inkább mert az update szerverrõl semmit sem haladtam elõrre<#bee1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

mAilkaEVO3
Jó neked, nekem bszIQ ápdételni. ugyan az mint Gordinál:( lehet chello-t nem cereti :( :)
menni megy csak kicsit textura hibás.

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Gordis2k
nem updatel ez a genyo megy csak textura hibak vannak sajna nincs pl terkep!!

fene egye meg miert nem pegy tovabb a 0.ptr nel

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

phalanx
hehe nem is olyan könnyû horgászni mint ahogy azt gondoltam <#smile>
minden horogra akadt halacskám eluszott, aztán meg elfogyott a csali <#szomoru1>

Érdeklõdnék, hogy ha alapítottam egy klánt, akkor hogy tudok bele embereket felvenni? Le van ez írva valahol? Vagy elmondja valaki nekem? <#worship>

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

phalanx
nah még 2-3 óra és kész az update, ti hogy álltok?

Ja berakod es megy, csak 1 gyors update kell neki. Ja meg javaslom hogy a system-et ne rakd be.

Es az a rendes angol, az amit a www.lineage2.com -os oldalrol szednel le kozvetettem.

Gordis2k
hat nekem ilyan felemás lett egy csomo dolog texturaja hianyzik sajna!!

de megy es c4 10x es ratekel:)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Ez krixkraxokkal van, vagy inglisül?

Nethyrrea
l2 még egy toppos gépen is tud szaggatni :D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

xt198
nah, olyan link kéne, ahonnan az .RTP fileket lehet leszedni...

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

xt198
ize, szoval ha ezt letöltöltöm, berakom, akkor menni fog a ptsem? wtf wtf?!

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

http://tokyogirl.org/lineage2/

Ez a rendes pts, ami nekunk kell(mar akit erdekel).

Ja, meg ha leszeretnéd tölteni a játékot kijelzi hogy mi a minimum és az ajánlott konfiguráció.

gPROject
felrakhatnák a c4-es pts-t egészben a hivlapra, nem értem miért van még a c3-as fent
azt egyébként tegnap 2 óra alatt leszedtem, jobb lenne egészbe lekapni, update botrányos
mire az európaiak feltudnak menni addigra az amcsik és kanadaiak már lvl75-nél tartanak

gPROject
15$(2800-3200 forint árfolyamoktól függõen), de lehet 4 hónapot is fizetni egyszerre és akkor 1 hónap ingyen van, szóval csak 3 hónapot kell valójában fizetni(45$)

pharao
Sztem videókártya minimum egy 64-128 MB-os Geforce 2, annál alább ne add, mert nem fog futni a game, a ram meg elengedhetetlen követelmény, mivel sztem senki nem szereti képsorozatokból nézni egy 300 fõs siege-t...
A játék meg 1 hónapra 12,99$ magyar forintba átszámolva 2500-3000 Ft...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Frosty01
Hali! mennyiben van 1 hónapra a játék?

practitioner of the forbidden arts of death

xt198
nekem koreai pts kliens van meg... de nem jó természetesen

Ha vkinek lejott a pts felrakna vhova a nagyobb file-okat? Pl 0.rtp-9.rtp-ig.

Én azt mondom ne próbálkozz. Bár a többieknek nem tudom milyen gépe van. Memó kell mert soha nem jucc átt egyik vásoból a másikba GK-val. Nekem évekig töltött. 1GB-val szépen megy.

ATI RAGE 4MB - létezik... a régi sulinkban is olyan volt.
GAthersw
Kötve hiszem, hogy létezik 4MBos Ati videókártya :)

01110000 01110010 00110000

phalanx
4 mb-os kártya??? el se fog indulni...

Evil
Hi , elfutna-e p4 intel celeron 1,13ghz 256mb ram és 4mb ATI 3D videokartyan a jaték viszonylag szagatás nélkül? <#idiota>

sziasztok nem tudjatok hogy van e már olyan informer ami lv 80 ig tudja amobok dropolását???
ha van honnan lehet leszedni?
Sámán
Akinek esetleg lejött plíííííííííííz derítse már majd ki mi dobja az új party unikornishoz a summon sb-t!!!! Ha láttok es-t új lila unival kérdezzétek meg honnan szedett sb-t!!!!
Ja meg még ha 3 kockát húz maga után akkor a party kocka sb-t is kérdezzétek meg honnan szedte!!!
Elõre is köszike!!!! <#puszis><#awink><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Tufa
Ha leért a kliens, próbáljátok ki hogy megy-e, addig nem erölködök az update-al(nekem sem megy perpill..)

Sámán
Jajaja, banolt accot mi is tudunk adni! <#buck><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Egész éjjel megszakadt egy csomószor -kb 2 óránként -csak az a baj hogy az a hülye monsters.akármi fájl nem jön le 2 óra alatt... Nekünk ott elakadt a dolog... <#falbav>

FeketeVipera 77 SS

mAilkaEVO3
itt is ugyanaz a helyzet:( sööt este meg is szakadt soXor <#nemtudom>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

gPROject
5-6kB/s-mal megy az update nálam, így a jövõhétig se lesz c4-es pts kliensem :(

Tufa
próbáld ki hogy feltudsz-e jutni vele pts-re :P

phalanx
lejárt accot nem biztos, de bannoltat tudok adni <#hehe>

Sámán
Azért hátha összejön <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

Tufa
Mondjuk azzal sem leszek elölrébb, nincs az sem :)

Sámán
De ha be is akarsz lépni kell egy érvényes off acc -bár azt nem írja hogy be legyen fizetve -lehet h jó hozzá egy lejárt, régóta nem fizetett acc is :)

FeketeVipera 77 SS

Tufa
hm, nekem most updateol c4re a kliens... ;)