Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet sieghardtos és akkor a teonos accokat nem is bántja :)
Mostanaban mivel shopolsz amugy?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
24/7-ben shoppingolok a 2 accounttal azonnal észreveszem ha valaki rámlogol. (kivéve ha alszok) 6 carakter whja tele van pakolva különféle cuccokkal tehát vagy lecsupaszítanak DE ahhoz kell kb 4 törpe üres wh-val vagy 2 clánvezér (nem tom pontosan a ClánWH tárolókapacitását)
DE max a játékomat rontják el és akkor keresek másik gamét<#bee1>#bee1>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
virus keresõ(spyware keresõvel) nem találja meg ugye?
ha van honnan lehet leszedni?
De nem gáz én mostmár bittorrentrõl szedem inkább mert az update szerverrõl semmit sem haladtam elõrre<#bee1>#bee1>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
menni megy csak kicsit textura hibás.
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
fene egye meg miert nem pegy tovabb a 0.ptr nel
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
minden horogra akadt halacskám eluszott, aztán meg elfogyott a csali <#szomoru1>#szomoru1>

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Es az a rendes angol, az amit a www.lineage2.com -os oldalrol szednel le kozvetettem.
de megy es c4 10x es ratekel:)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Ez a rendes pts, ami nekunk kell(mar akit erdekel).
azt egyébként tegnap 2 óra alatt leszedtem, jobb lenne egészbe lekapni, update botrányos
mire az európaiak feltudnak menni addigra az amcsik és kanadaiak már lvl75-nél tartanak
A játék meg 1 hónapra 12,99$ magyar forintba átszámolva 2500-3000 Ft...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
ha van honnan lehet leszedni?
Ja meg még ha 3 kockát húz maga után akkor a party kocka sb-t is kérdezzétek meg honnan szedte!!!
Elõre is köszike!!!! <#puszis>#puszis><#awink>#awink><#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
FeketeVipera 77 SS