Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1: Van mar 'Neo' nevu kari a szerveren?
2: Megeri egy torpevel kezdeni? Csak azert gondoltam, mert akkor minden ruhat meg fegyot craftolnek magamnak, ami ingyenes (elvegre csak idobe telik osszeszedni a cuccokat a mobokbol, es az nem penz).
3: A ti klanotok (RisingSun. Vag van masik magyar klan is?) szokott bossolni? Mimindent dobnak ott a bossok, es mennyit? Ha 2 partyval mentek, akkor lehet, hog sokan semmit nem fognak kapni, nem?
4: Ott megeri a quest-eket megcsinalni? Jar erte olyan cucc / annyi adena, hogy megerne idot tolteni vele?
5: Kisebb rate -> tobb ido = tobb ss / bsps hasznalat?
6: Majd nemsokara atmegyek oda (mar nagyon varom 😄 ). Milyen tippeket otleteket adnatok egy kezdo off-osnak? Csak mert az NF 25x rate-jevel nem nehez jonak lenni!
7: Ott is nagyon sok a PKs? NF-en mar ez van: 5 milla vagy megolnek. Ugye ott nem szabadult el ennyire a pokol?!?!
Tobb most nem jut eszembe xD...
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
én gattacaval voltam és semmi esélyem, ha lestunnolnak(300-600dmg sebzés egy mobtól) 😞
Nem azért mintha nem bírtuk volna a helyet. Csak túl sok ellenségem van <#vigyor5>#vigyor5>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
én ott haltam meg 2x is(1db mob nyírt ki), amikor megpróbáltam felvenni a 68-as küldiket 😞

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
örültem mint majom a ...., elmentem giranba árulni, de már 5milláért is adják, pedig 1hete 10milla alatt nem lehetett volna venni 😞
én meg túlvagyok egy 5órás battlefield2: special forces telepítésen.......
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Majd csak vasárnap este leszek.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
NA ez a jó.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Csak tippelgetek es megprobalok okasnak tunni.. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Gondolom baromsag az egesz...
ez most a helyzet:
itt nemtom mi a helyzet, hiába maradok éjszakára a városban és hiába ölök mobokat ott, semmi nem történik 😞
bazzz, ilyen questet kitalálni<#shakehead>#shakehead>
és az a gáz, hogy a többit küldit nem lehet elvállalni amíg ez nincs kész 😞
Zitus
Ez így elég pontos sajna én nem tom pontosabban pedig én elég sokszor voltam és lehet, hogy elírtam<#nevetes2>#nevetes2>
Annyit tudok (legalábbis sejtek) hogy valahol Disciples Necropolisban, de hát abba úgy el lehet tévedni...Tudtok pontos helyet esetleg koordinátákat?
3.000 suede
5.600 thread
15 oriharukon
500 silver nuggets
150 thons
10 artisan frame
200 leather
500.000 adena
"Csak" ennyi kell hozzá! (max 2 óra alatt meg lehet csinálni a quesztet)
ha még nem olvastad...habár ez is csak aztirja várni kell ott este es miko visszamész akko már kapsz egy crucifixet
plussz felvettem az ivoryst amit szeki mondott,mondjuk az még messzemert csak a wyrm+ork saman ad itemet a swampba,de elöbb utóbb lesz😊
Sajnos ugyanakkora fejet varázsol mint a nála sokkal nagyobb szörnyi <#buck>#buck>
FeketeVipera 77 SS
Adeni bingóról volt szó, de ott a küldileírás nem változott -még nem próbáltam... <#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
Inhabitants of the Forest of the Dead
Ok, I just started this one, waiting for night time to investigate. I'll report more later.
Since we are on Quests, I have a small comment about the second part of noblesse quest. When you find the lock of blonde hair, the item description refers you to Kalis. It should refer you to the mysterious Dark Knight because he's the one to trigger the next part of the quest. Furthermore, once you talk to the Knight, he updates your yellow helper thumbtack, so you have no more need for the "Kalis" hint.
Get better rewards for these quests, or people will spit on them, just all your other quests. One time quests pertaining to game lore should have relevant rewards. Not cash, special items.
FeketeVipera 77 SS
greater antidote hatástalan és -150hp sebzésenként, van még neki egy bleed(asszem lvl7-es az is) párja is 😞
szinte minden élõhalottnak és vámpírnak van valamelyik 😞
c3-ban simán futott a 2 klienssel
ez a beváltós gáz, nem is minden mob ad quest itemet, ölhetsz egy napot mire összejön egy hardenerre való 😞
Sõt elõször a 3. kasztváltót kell megcsinálni ami remélem nem vetekszik a 2. kasztváltóval (csak 2szer recalotam ki magunkat mire sikerült felvenni a quesztet, mert az mxg cempeli az npc-t akinél fel kell venni)
Tegnap amúgyis recallozós nap volt mindenhol iszonyat durvák a mobok partyzás közben 5-6szor mentettem meg a partyt a party recallal.
én ölök rendszeresen rózsaszinû vámpirokat(igaz spam heal lötyivel) és élõhalottakat, de a fehér és sárga stakotók sokkal sokkal keményebbek 😞
#Go to the Pastureland
#Hidden Truth
#Tragedy in Von Hellman Forest
Ebben elakadtam:
#Inhabitants of the Forest of the Dead – Level 65, Dorian (Cursed Village) - 1-time linked the following
#Hiding Behind the Truth – Level 66, Priest Benedict (Rune Castle Town) - 1,607,062exp and 1 earring and 2 ring or earring and necklace and 1,607,062exp (b grade I think) *1-time*
azt mondja a Dorian nevû ürge(aki csak nappal található), hogy figyeljem meg a helyet(cursed village) és a mobokat éjszaka, de hiába öltem és éjszakáztam ott többször is nem történik semmi 😞(