Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszike az infót. Nagy clánbanda nemlesz szal lehet hogy mégiscsak maradok WC-nél 😊
Jobb esetben profétát kezdenék de azzal még szenvedösebb a fejlödés 😊
Köszi mindent 😊

Szekijoe
Aham. Nah akkor sorry mindenkitõl. Sajna ilyen buff rajtam még nem volt <#bee1>. Má megint ész nélkül próbáltam észt osztani <#vigyor5>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Aham. Nah akkor sorry mindenkitõl. Sajna ilyen buff rajtam még nem volt <#bee1>. Má megint ész nélkül próbáltam észt osztani <#vigyor5>

Sámán
Ceriak is fejlõdget <#vigyor5>
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Azért megpróbálom a Avengert... Legfejebb lessz pár fegyverszettem.
Sajna a valosagban nem ez tortent😊 1 partyval mentunk kiteolni 200 embert siegen.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ijászok becserkészik a vadat?😊
A 6. buff az.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hat ezt csunyan benezted. Elvileg amirol te beszelsz, az a blessing of noblesses vagy mifene, es a nobless party tagok tudjak masokra buffolni(sajat partitagjaikra biztosan, de az is lehet hogy partin kivul masokra, vagy lehet hogy ez is olyasmi mint a body of avatar).

Szekijoe
A Dammie videójában láttam most délelõtt(õ 2utas warban van fullbuffban meghalt 2 másodperc múlva bishop rez addigra már nem õt lõtték <#bee1>és feléledt úgy hogy még az ue is rajta volt)

GAthersw
Gladiátor is, annak ellenére, hogy sokkal jobb a dual 😊

01110000 01110010 00110000

nem
nem éri meg neki.
Egyetlen kaszt ami ért a 2kezeshez, az a Destroyer

Dark Avenger az jó a kétkezes kard hacmodorra? Nem duplakard hanem kétkezes... mint a pallos...

Emberként megéri annak leni ha 2 kezes kardal akarok nyumulni.
B@lu
ne bassz fel komoly?? ez allat😊 vegre egy ertelmes ujitas😊 nemtod hogy fuggetlen hogy one-way ill two-way WAR-ban vagy?

Szekijoe
A fórum fejlécében lila színnel "L2 vackok" itt megtalálod a queszt leírását.

Tudja valaki hogy lehet a Sorcerer classváltást megcsinálni?
azirafael
OL viszont az elején kb lvl 55-ig egy szenvedés mert késõbb kapja meg az ugyanolyan szintû buffjait mint a WC (aki meg a profétához képest kapja késõbb). Ráadásul az OL-nek koránt sincsennek olyan jó buffjai mint egy WC-nek szóval mindenképpen kell mellé még egy SE vagy próféta buffernek... JA és ha nem klántagokkal partyzol, akkor jóformán nem is tudsz majd buffolni rendesen, hiszen csak klántagokra hatnak a buffok... Az egyedüli normális klán skillje az OL-nek a Heart of Paagrio amivel a közelben lévõ egész Alliancot gyógyítja... ez siegen brutál tud lenni amikor 3-4 OL gyógyítja a támadó bandát 😊

Szóval szerintem egy WC-vel egyszerûbb élvezetesebb, gyorsabb a fejlõdés, és ha nincs egy kurva nagy klánod, akivel folyton együtt bandázol, akkor nincs értelme OL-t indítanod.

Szekijoe
<#wow1><#wow1>OMG!!!!<#wow1><#wow1> Mit tudtam meg! Lehet, hogy tudtátok DE nekem csak most esett le.
Ha Klánwarban halsz rajtad maradnak a buffok<#wow1><#wow1><#wow1> Minden buff!! Csatában csak rez és már ölsz is tovább (az UE és a BD/SWS buffok sem esnek le<#eplus2> természetesen az idõ az ugyanúgy telik tehát ha 20 perc múlva rezelnek akkor nem lesz rajtad buff DE ha egybõl rez akkor marad minden!!!!)

Köszike az infót, bár OL-el kapcsban csalodtam picit emrt aszittem a clántagokat minden áron buffolja 😊
De szerintem maradok OL-nél mert ahogy mondtad skill ügyileg nekem jobban bejön.
És igy manna ügyileg is jobban kijövök hiszen siegeken vagy kisebb clantgalikon siman tudok vele buffolgatni 😊
Köszi még1x 😊

Cobra.
WC a partyt buffolja, OL a klántagokat (már aki a közelében van). Elõnyük a többi faj bufferével szemben, hogy egyszerre buffolják az egész csapatot, viszont így jóval több mana 1-1 buff, ami kis létszámú partynál hátrány. További elõnye az ork buffereknek, hogy egyedül is egész jól elvannak, mert jó a kondíciójuk és van több harci varázslatuk is. A skilljeikrõl többek között a hivatalos oldalon is találsz leírást.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sziasztok.
Lenne 1 olyan kérdésem hogy: Szerintetek melyik a jobb az Overlord vagy a Warcryer. És hogy milyen külömbségek vannak köztük, skillekben és a amugyis 😊

Elöre is köszi.
Bye

mAilkaEVO3
azért irtam a "képeket" ^^<#hehe><#hehe>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Basszameg ez a jatek tenyleg nem akarja h kiproballjam. Leszedtem. Furcsalltam h csak 1,4gigga, de mindegy. Csomagolnam: Korrupt fálj. Bazmeg 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Gordis2k
lol nálunk kb top-c ig minden megvan😊 +25 fõs magyar klán😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Cobra.
De pont az a baja, hogy nem tud egy szót se angolul <#vigyor4>
(meg úgy látszik magyarul se, mert magyarul is le van írva a lényeg)

mAilkaEVO3

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Sámán
Egyáltalán miért pont Gustinon kezdtél??? <#wow2><#csodalk><#wave>

FeketeVipera 77 SS

Rash87
Jah,ahol angolul van leírva!

Azért kérdeztem,mert sehol sem találtam meg leírva normálisan...

Glory, Glory Man. United!

Rák egye meg, most nekem is megy. Nehogy igazam legyen. 😄
De itt legyen belolem trágyalé, ha ez a link 19:37kor ment. Gondolom ezzelis az volt a problema mint a hivatalos szerverrel, tulsok kapcsolodas.

Kirpobáltam operával,IE-vel,FF-al és mindel mûködik, ráadásul maxal jön..

Sziasztok!
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy melyik a jobb a warcryer vagy az overlord és hogy mik a különbségek közöttük azon kívül hogy az egyik party buffer a másik meg klán buffer (ha jól tum😊.

A válaszokat most is elõre köszönöm 😊.
Üdv.

Cobra.
Rash, fent a lila szöveg mögött megtalálod a megfelelõ oldalt.

Mennyél a picsaba kaknub. 😄
A link nemmegy baszki. Ne idegelj. 😄

Rash87
Hellosztok!

Lenne egy kérdésem! Most Dark Wizzard vagyok,40es lvl en,és a Spellhowler kasztváltót szeretném megcsinálni,de fogalmam sincs hogy mitr kell csinálni 😞

Valaki pls írja már le pontosan,mit hova,mikor,stb....

Elõre is kössz!!!

Glory, Glory Man. United!

Szia neopunk =D

xt198
Dark Avanger

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Ha egykezes kardot akarok emberként forgatni akkor mi legyek?
Szekijoe
zitusnak vagy acronak még nem döntöttem el. Nagy valószínûséggel acro lesz. Mondjuk zitusnak sincs elég manájateljesen felbuffolni úgyhogy késõbb döntök mert úgyis csak 60%-os receptem van és az még messze van a kész bw tunictól <#nyes>

xt198
hogy mennek a dolgok? látom clanwar stb 😛
szeki kinek kraftolod a bw-t?

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Ha átjössz Sieghard-ra, szvsz megkapod megednak az NG top, majd a DG topot. A RisingSun csiszolja tehetségeit.

Más: még mindig nincs gépem 😞

Szekijoe
WTB BW tunic pattern

BEAST
hello Pukkka :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Az a link jó,csak kaknub vagy.
http://www.subidubi.hu/index.php?option=com_weblinks&task=view&catid=19&id=25

Ha neked lejon akk valami nagy baj van a gepeddel v az enyemmel. De megis fogadnek ra h az a link nemjo. 😄

Volt egy kis szerencsém Gustinon, es most D Grade-ig a Top cuccokat tom megvenni<#vigyor2> ezert nem naon szeretnem otthagyni Gustint
De még meglátjuk<#vigyor3>
phalanx
gyere át sieg-re és sok magyarral fogsz talizi <#hehe>

Hi all
Játszik valaki a Gustin serveren?
Jó lenne már talizni pár magyarral..
GamerAdams007
Huhh, most eleg rosszul erzem magam! <#szomoru1>

Itt rinyalok, azt kozbe kiderul, hogy mar az elso megoldas is jo volt! Telleg a tuzfal volt a hibas. <#szomoru1> Kiderult, hog nem 1, hanem 2 tuzfalam van. Na most az egyiket bekapcsoltam, a masikat pedig letoroltem, es mostmar csinal is valamit.

Bocsi mindenkinek, nektek volt igazatok, de nem tudtam, hogy 2 tuzfalam is volt. <#szomoru1> Bocsi, remelem nem lesztek nagyon idegesek. <#szomoru1>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

www.subidubi.hu
innen le lehte szedni a c4es klienst

Padidiver
Csõváztok tek tök!
Szerintem offon a lionheart meg a battle roar ugyanúgy mûkszik mint a gladinál szóval a battle roar az 10 percig van fönn a lionheart meg max csak mental shieldel jo kb es max egy perces ha jól emléxem többit nemtom nem volt még csúnya büdi orcom sose<#vigyor>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle