Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobb esetben profétát kezdenék de azzal még szenvedösebb a fejlödés 😊
Köszi mindent 😊
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
nem éri meg neki.
Egyetlen kaszt ami ért a 2kezeshez, az a Destroyer
Emberként megéri annak leni ha 2 kezes kardal akarok nyumulni.
Szóval szerintem egy WC-vel egyszerûbb élvezetesebb, gyorsabb a fejlõdés, és ha nincs egy kurva nagy klánod, akivel folyton együtt bandázol, akkor nincs értelme OL-t indítanod.
Ha Klánwarban halsz rajtad maradnak a buffok<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1> Minden buff!! Csatában csak rez és már ölsz is tovább (az UE és a BD/SWS buffok sem esnek le<#eplus2>#eplus2> természetesen az idõ az ugyanúgy telik tehát ha 20 perc múlva rezelnek akkor nem lesz rajtad buff DE ha egybõl rez akkor marad minden!!!!)
De szerintem maradok OL-nél mert ahogy mondtad skill ügyileg nekem jobban bejön.
És igy manna ügyileg is jobban kijövök hiszen siegeken vagy kisebb clantgalikon siman tudok vele buffolgatni 😊
Köszi még1x 😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Lenne 1 olyan kérdésem hogy: Szerintetek melyik a jobb az Overlord vagy a Warcryer. És hogy milyen külömbségek vannak köztük, skillekben és a amugyis 😊
Elöre is köszi.
Bye
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
(meg úgy látszik magyarul se, mert magyarul is le van írva a lényeg)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
FeketeVipera 77 SS
Azért kérdeztem,mert sehol sem találtam meg leírva normálisan...
Glory, Glory Man. United!
De itt legyen belolem trágyalé, ha ez a link 19:37kor ment. Gondolom ezzelis az volt a problema mint a hivatalos szerverrel, tulsok kapcsolodas.
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy melyik a jobb a warcryer vagy az overlord és hogy mik a különbségek közöttük azon kívül hogy az egyik party buffer a másik meg klán buffer (ha jól tum😊.
A válaszokat most is elõre köszönöm 😊.
Üdv.
A link nemmegy baszki. Ne idegelj. 😄
Lenne egy kérdésem! Most Dark Wizzard vagyok,40es lvl en,és a Spellhowler kasztváltót szeretném megcsinálni,de fogalmam sincs hogy mitr kell csinálni 😞
Valaki pls írja már le pontosan,mit hova,mikor,stb....
Elõre is kössz!!!
Glory, Glory Man. United!
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
szeki kinek kraftolod a bw-t?
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Más: még mindig nincs gépem 😞
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://www.subidubi.hu/index.php?option=com_weblinks&task=view&catid=19&id=25
De még meglátjuk<#vigyor3>#vigyor3>
Játszik valaki a Gustin serveren?
Jó lenne már talizni pár magyarral..
Itt rinyalok, azt kozbe kiderul, hogy mar az elso megoldas is jo volt! Telleg a tuzfal volt a hibas. <#szomoru1>#szomoru1> Kiderult, hog nem 1, hanem 2 tuzfalam van. Na most az egyiket bekapcsoltam, a masikat pedig letoroltem, es mostmar csinal is valamit.
Bocsi mindenkinek, nektek volt igazatok, de nem tudtam, hogy 2 tuzfalam is volt. <#szomoru1>#szomoru1> Bocsi, remelem nem lesztek nagyon idegesek. <#szomoru1>#szomoru1>
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
innen le lehte szedni a c4es klienst
Szerintem offon a lionheart meg a battle roar ugyanúgy mûkszik mint a gladinál szóval a battle roar az 10 percig van fönn a lionheart meg max csak mental shieldel jo kb es max egy perces ha jól emléxem többit nemtom nem volt még csúnya büdi orcom sose<#vigyor>#vigyor>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle