Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Tök faja ez a ruciiii!!!
Cheater 😄<#taps>#taps><#taps>#taps>
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
A 100 emberrel 3 óra nagyon sok, nem úgy volt, hogy legyengítik Antharast, mivel a Noblesse(?) questhez meg kell ölnie a játékosnak (persze nem egyedül).
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Köszönöm kicsiny klánomnak a sok segitséget és a csodálatos hangulatot. Segitségüket hogy 4 hónap játék után itt álhatok Oficialon LVL 65ösként a legszuperebb setben amire sps( vagy bármilyen vari) várhat!!
És köszönöm Szekinek Ilunak és Diniznek is akik de tényéleg😊.
Remélem nagyon-nagyon sokáig egy csapat leszünk😊
Full bufban 1680M atac 1490 c. speed😊
KÖSZÖNÖM!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Szeretnék Gratulálni nagyon komoly kis droppok!<#taps>#taps><#wow1>#wow1><#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Egyébként mikor fejeztétek be?
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
semmisem tökéletes
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
nagyon kiváncsi vagyok hogy alakultak a dolgok <#banplz>#banplz>
Szép drop az eredmény 😊
Lehet megérte begyakni 😉
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Ezek szerint ennis oda kell menjek csapkodni<#eplus2>#eplus2>
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Ma délelõtt jött, elmúlt éjszaka alukáltunk 😊))
És, egy biztos, a szubjaink vérbeli partykarik lesznek 😄DD
FeketeVipera 77 SS
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Háth halljátok ez a videjó ez ûûûberdurvás😊)
Ceri gratz a dropphoz egyébként ez az éjszaka esett nem?
Nah mindegy ha ilyen van ott énnis menek megen<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor>#vigyor>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
OTP Visa kártyája nem hazsnáltó fizetésre
Inter Európa engedi hogy használják a Visát
CIB néha igen néha nem.
Kérdezd meg a kibocsájtó bankodat és az megmondja hogy tudsz-e fizetni 😊
[/img]
csoportkép😊
[/img]Egyébként a játékot a Lineage II/System/L2.exe-vel is lehet indítani a lineageii.exe csak az updateléshez kell.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
fájlt, mert az enyémet véletlenül letöröltem.
msn címem: [email protected]
Elõre is köszi
õõõõõsöreg