Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Szerintetek az L2 elfogadja-e a Visa Electron Junior kártyát? Mivel az is Visa meg ha jól tudom dombornyomott!
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Tud errõl bárki bármit?
Illetve szokott az ncsoft új szervereket indítani vagy az elején amiket elindított azok vannak és azokon lehet játszani?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
FeketeVipera 77 SS
mától elvileg szabi!!!ápr18ig 78 a cél!:D
Én egyszer a sima elf város alá estem be. Épületes élmény volt.
Ha freen játszol akkor érdeklõdj a szerverüzemeltetõnél.
Futottam a sötét elf városban egyik helyrõl a másikra és egyszer csak befutott egy lépcsõ ALÁ aztán átesett a texturán és most egy hatalmas gödörben vagyok a város alatt..........
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FeketeVipera 77 SS
Addig tapogatózok hova is érdemes mennem.
Dota 2
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Hide and fear, Cobra Commander is here !
FeketeVipera 77 SS
Bár reggel mindenki off volt, gondolom hajnalig gém <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Lenne egy olyan nagy kérdésem van-e valakinek eladó acca nagyon olcson! :P
PM ha lenne plz!
FeketeVipera 77 SS
Sõt, talán már lazán lehetne lvl 66 is,de átlagban 1óra játék/1-2kihalás rátával nyomjuk, 64-en 5milla+ sp-bõl még maradt is az összes skill megtanulása után, Ceriaknak kellett volna lennie a klán leadernek <#hehe>#hehe>
Új helyeken ha megtalálod a neked tuti mobokat, c3hoz képest dupla xp. Forrest of Dead-ben pl overhittel ez a bone slayer partyban (!!!), fejenként(!!!) 9.5k xp, amúgy 15k, sima hp-s! Van egy hely ahol csak ez meg még 1 fajta mob van, a másik bone animator partyban 6k körül ad simán kinyírva oh-val 7k -még nem sikerült rájönnünk mi alapján de ugyanaz a mob új helyeken igen változó xp-t ad... Van ez a bazi nagy pók, atrox egyszer 10k xp egyszer csak 5k (partyban:).
De az továbbra is fennál hogy jó helyekért sorba kell állni -duóba ezekkel a slayer/animatorokkal marha jól lehet haladni, ahogy ölöd jönnek is vissza, viszonylag sok van belõlük egy rakáson, veszélyesek, úgyhogy ha meg tudsz maradni és jön még valaki, lehet ácsorogni/egymás elöl elhalászni a mobokat. <#pardon1>#pardon1><#vigyor5>#vigyor5>
Egyébként minden mob nem gyenge 3-4 fajta távtámadást nyom, social-ok, ha 3nál több rádmegy folyamatos battle heal/purify-vel lehet túlélni. Nyom kezdésnek mindegyik egy bleed-et -ha többen vannak rajtad természetesen csak az 1-ik, a többi életszívással indít, ami lekapja a hp-d negyedét, ez persze minden variból kiüt,ami sh-nál kicsit gáz, de van még nekik root meg valami gyorsabb/kisebb lövés is, izgi <#crazya>#crazya><#eplus2>#eplus2><#vigyor3>#vigyor3>
FeketeVipera 77 SS
Ha a Sieghardra jössz akkor 100% hogy be tudnak venni a magyar klánba. Ha van ventrillód is akkor 105%. Ha nuker(varázsló) akarsz lenni 110% ha support akkor 115%.
3 hónap 1x raten? nagyon gyorsnak találom. (4 hónap volt lv75 2x-3x raten)
van esély magyar klánba kerülni?
2.: kb 2-3 hónap attól függ mennyiszer halsz és hogy van-e shilien elder aki segít.
3.: A kínai farmerek miatt könnyebb a játék és olcsóbb majdnem minden.
4.: Mindenhol találkozol valakivel ha mással nem kínai farmer partyval.Sokan vannak online du 2-tõl reggel 6-ig aki kocka annak van pk karija és megöl azzal ha szúzod a szemét. De ha még nem ismernek és a klánod semleges akkor jó eéllyel nem piszkál senki, ha nincs szerencséd akkor egyszerûen leölik az egész partydat, HA viszont ellenségbe botlik az ember akkor a régi közmondás nagyon igaz csak a halott elenség a jó ellenség. Akár pk árán is ha fekszik az ellen akkor utána aki akar az beszélgethet.
5.: elég sok törpe van általában inkább csak aki akar az húz(húzott) fel törpét ;s el;g kocka volt olzan sokat farmolni.
6.: Sohasem törlik a karidat, ha nem fizetsz akkor nem tudsz belogolni DE a karid nem törlõdik amint fizetsz egybõl logolhatsz. Sõt ha lebannolnak akkor sem törlik a karit csak szintén nem tudsz belogolni<#nevetes2>#nevetes2>
az íjászok stunja milyen gyakorisággal sikeres?
mennyi idõ kb lv50-ig és lv70-ig eljutni egy támadóvarival, napi kb 5-6 óra játékkal?
olvastam a kínai farmerekrõl. ezek jelenléte nem nehezíti meg a játékot ill. nem verik fel az árakat egy sima mezei játékos számára?
kicsit fura hogy sosincs wipe. akkor itt többezer 75-ös karakter van? okosan kell pk-zni mert köv pillanatban belép az illetõ a top karijával? :D
hányan vannak online kb az esti órákban?
az igaz hogy minden tehetõsebb karinak saját törpje van? (gondolom két elõfizetéssel csinálják)
ha nem fizetem be az egyik hónapot akkor törlik a karimat? vagy hány hónapot lehet kihagyni ilyesfajta következmények nélkül?
bocsi a sok kérdésért, de talán másoknak is vannak benn érdekes infók és köszi a választ
Milka az avataromban Eneath legyen beleírvaaa.
Tegnap kezdem játszani de egyedül vok és sík hüle. Alapdolgokkal nem vagyok tisztában és a hivatalos weboldal segítsége elég kevés. Nem tudtok vmi jó weboldalt ahol le vannak írva olyanok hogy mi a cp, minek mp egy orknak, hogy tanulok skilleket, stb.
Én sajnos ilyet nem találok :(
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.