Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Ez piszkosúl durva :D<#taps><#taps><#taps>

B@lu
Ezt ajanlom mindenkinek nekem tetszett)))

Nagyon erdekes valami!!!!

pharao
Nem <#shakehead>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

VipJoco
Hali!

Szerintetek az L2 elfogadja-e a Visa Electron Junior kártyát? Mivel az is Visa meg ha jól tudom dombornyomott!

Császtok kukislukkerek, mizu veletek ?<#nevetes1>

GAthersw
Gustin meg Hindemith is késõbb indult ha jól emléxem.

01110000 01110010 00110000

Szekijoe
De a Teon van kinevezve Euro szervernek mert hétvégén délután vannak rajta a siegek.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

phalanx
A teon szerver jóval a többi után indult <#alien> és szvsz kizárt, hogy lesz EU szerver

pharao
Elméletileg csak is kizárólag a neves (Bartz, Siegehard, Kain, Teon,...) szervereken lehet játszani, ezek eggyidejüleg indultak, és egyidejüleg fejlõdtek is, azonban ez nem zárja ki egy új szerver indulását, csak én személyszerint nem halottam róla, asszem a World szerver csapata akart egy 5. Európai szervert indítani, de hogy ebböl mi lesz, nemtom....

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

BaLeeX
Valahol olvastam, hogy a közeljövõben indulni fog egy európai L2 szerver.
Tud errõl bárki bármit?
Illetve szokott az ncsoft új szervereket indítani vagy az elején amiket elindított azok vannak és azokon lehet játszani?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Sámán
Jah, ha már nyilvános videókat rakosgatnak róla, nyílván használhatatlan a dolog <#hehe><#hehe><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

phalanx
reflect damage.... de úgy tûnik már kijavították

en még nem láttam csak dark resistest:(ezért nem lesz értelme ugy 66-68 utan a dead forestba maradni,mert ott a magasabb szintüek dark resistesek
mától elvileg szabi!!!ápr18ig 78 a cél!:D
Solo raid

nézem a videót,de nem értem:)mi sebzi a bosst?stb...valaki vágja mitörténik?
B@lu
ezt mikor probaljuk ki? tudsz oylan helyet ahol nem a scared attack hanem a dark magic a gyenge pont?

Ezek a sunyi Sötét elfek mindigtelerakják csapdával a várost. :)

Én egyszer a sima elf város alá estem be. Épületes élmény volt.
Szekijoe
az officiálon: /unstuck (ez egy 5 perces ingyen soe)

Ha freen játszol akkor érdeklõdj a szerverüzemeltetõnél.

Köszi. De nekem attól még kellene az a craftolós EXCEL file.

Új karakter?
Futottam a sötét elf városban egyik helyrõl a másikra és egyszer csak befutott egy lépcsõ ALÁ aztán átesett a texturán és most egy hatalmas gödörben vagyok a város alatt..........
Mukodik igen, en is hasznaltam mar:D

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
Kénytelen leszek kipróbálni <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#wow2><#eplus2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Állítólag ha külföldön megveszed a bolti dobozos verziót kb a fele árat fizeted és még dobozod is lesz <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

GibboRamone
Én is próbálom intézni az eredeti servert, nekem csak úgy sikerül h ha behozatom a játékot külföldrõl, remélhetõleg egy hónap múlva mennék eredetire...
Addig tapogatózok hova is érdemes mennem.

Dota 2

pharao
Alul a download now linknél lehet leszedni, ha valaki jobban ki akarná elemezni (normális felbontása csak akkor lesz, ha leszeded...)

pharao
khmmm sjanos nem egy videót láttam már, ahol az éppen lerootolt tehetetlen egyén elnyom egy BSOE-t, úgyhogy ez 100%, de aki nem hiszi,az lesse meg ezt: videjó

matamm
Sziasztok! Meguntam a free szervereket szeretném megtudni h valakinek van e esetleg elado accountja...full üres acc kellene :) ha van valakinek pls pm me! Elõre is köszi!

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

Cobra.
Elvileg menni kellene, mert rootolva tudsz mindent csinálni, csak elmozdulni nem, a SoE meg szerintem varázslat vagy skillként mûködik. De még nem próbáltam, csak feltevés.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

VipJoco
Annak nem kellene root-ban! De ez csak free tapasztalat <#ravasz1>

Sámán
Nem tudja esetleg valaki hogy root-ban mûx-e a soe/bsoe??? <#kerdes>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jah, meg is lepõdtem hogy reggelre nem volt róla kép <#vigyor5>
Bár reggel mindenki off volt, gondolom hajnalig gém <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

VipJoco
Hali!

Lenne egy olyan nagy kérdésem van-e valakinek eladó acca nagyon olcson! :P
PM ha lenne plz!

Sámán
Bs-ben, partyban ezeknél sokkal nagyobb mobok adtak overhittel 3.5-4.5k xp-t, így se valami gyors, na de ha most is ott kéne még lenni... <#csodalk><#buck><#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Áh, egyáltalán nem... Sajna! <#nevetes1>
Sõt, talán már lazán lehetne lvl 66 is,de átlagban 1óra játék/1-2kihalás rátával nyomjuk, 64-en 5milla+ sp-bõl még maradt is az összes skill megtanulása után, Ceriaknak kellett volna lennie a klán leadernek <#hehe>
Új helyeken ha megtalálod a neked tuti mobokat, c3hoz képest dupla xp. Forrest of Dead-ben pl overhittel ez a bone slayer partyban (!!!), fejenként(!!!) 9.5k xp, amúgy 15k, sima hp-s! Van egy hely ahol csak ez meg még 1 fajta mob van, a másik bone animator partyban 6k körül ad simán kinyírva oh-val 7k -még nem sikerült rájönnünk mi alapján de ugyanaz a mob új helyeken igen változó xp-t ad... Van ez a bazi nagy pók, atrox egyszer 10k xp egyszer csak 5k (partyban:).
De az továbbra is fennál hogy jó helyekért sorba kell állni -duóba ezekkel a slayer/animatorokkal marha jól lehet haladni, ahogy ölöd jönnek is vissza, viszonylag sok van belõlük egy rakáson, veszélyesek, úgyhogy ha meg tudsz maradni és jön még valaki, lehet ácsorogni/egymás elöl elhalászni a mobokat. <#pardon1><#vigyor5>
Egyébként minden mob nem gyenge 3-4 fajta távtámadást nyom, social-ok, ha 3nál több rádmegy folyamatos battle heal/purify-vel lehet túlélni. Nyom kezdésnek mindegyik egy bleed-et -ha többen vannak rajtad természetesen csak az 1-ik, a többi életszívással indít, ami lekapja a hp-d negyedét, ez persze minden variból kiüt,ami sh-nál kicsit gáz, de van még nekik root meg valami gyorsabb/kisebb lövés is, izgi <#crazya><#eplus2><#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Két okból foroghat a képernyõd. joysticked vagy kormányod van bedobva az asztal mellett a földre emiatt valamien irányban kiakadva az L2-õ mindíg forog. Húzd ki a gépbõl és megoldódik a gond.

Szekijoe
hm... igazad lehet az idõvel kapcsolatban mert állandó buffban kb ennyi idõ. akkor buffok nélkül kb 2szer ennyi. jah meg az is számít mennyiszer halsz. Azt vedd figyelembe hogy 1-70 = 70-75 idejével kb. Jah és nagy különbség hogy asszem C2 vagy C3tól a zöld mobok is még elég jó xpt adnak míg a free szervereken a zöld szín gyenge xp-t ad.
Ha a Sieghardra jössz akkor 100% hogy be tudnak venni a magyar klánba. Ha van ventrillód is akkor 105%. Ha nuker(varázsló) akarsz lenni 110% ha support akkor 115%.

köszönöm a maximálisan kielégítõ választ
3 hónap 1x raten? nagyon gyorsnak találom. (4 hónap volt lv75 2x-3x raten)
van esély magyar klánba kerülni?
Szekijoe
1.: stun néha bejön néha nem a majestic set(50%stun resist) eléggeé betett a stunnak
2.: kb 2-3 hónap attól függ mennyiszer halsz és hogy van-e shilien elder aki segít.
3.: A kínai farmerek miatt könnyebb a játék és olcsóbb majdnem minden.
4.: Mindenhol találkozol valakivel ha mással nem kínai farmer partyval.Sokan vannak online du 2-tõl reggel 6-ig aki kocka annak van pk karija és megöl azzal ha szúzod a szemét. De ha még nem ismernek és a klánod semleges akkor jó eéllyel nem piszkál senki, ha nincs szerencséd akkor egyszerûen leölik az egész partydat, HA viszont ellenségbe botlik az ember akkor a régi közmondás nagyon igaz csak a halott elenség a jó ellenség. Akár pk árán is ha fekszik az ellen akkor utána aki akar az beszélgethet.
5.: elég sok törpe van általában inkább csak aki akar az húz(húzott) fel törpét ;s el;g kocka volt olzan sokat farmolni.
6.: Sohasem törlik a karidat, ha nem fizetsz akkor nem tudsz belogolni DE a karid nem törlõdik amint fizetsz egybõl logolhatsz. Sõt ha lebannolnak akkor sem törlik a karit csak szintén nem tudsz belogolni<#nevetes2>

B@lu
WOW 64????
te nonstop tolod?:)

szep az a m attack.. demonban uyge de azert szep

magam is free szerveren játszom, de már nagyon unom, hogy egy csomó minden nem vagy nem úgy mûködik ahogy kellene. amint anyagilag megtehetem már megyek is az OFF-ra. addig még pár kérdésre szeretnék választ, ezzel is hergelve magamat. :)

az íjászok stunja milyen gyakorisággal sikeres?
mennyi idõ kb lv50-ig és lv70-ig eljutni egy támadóvarival, napi kb 5-6 óra játékkal?
olvastam a kínai farmerekrõl. ezek jelenléte nem nehezíti meg a játékot ill. nem verik fel az árakat egy sima mezei játékos számára?
kicsit fura hogy sosincs wipe. akkor itt többezer 75-ös karakter van? okosan kell pk-zni mert köv pillanatban belép az illetõ a top karijával? :D
hányan vannak online kb az esti órákban?
az igaz hogy minden tehetõsebb karinak saját törpje van? (gondolom két elõfizetéssel csinálják)
ha nem fizetem be az egyik hónapot akkor törlik a karimat? vagy hány hónapot lehet kihagyni ilyesfajta következmények nélkül?
bocsi a sok kérdésért, de talán másoknak is vannak benn érdekes infók és köszi a választ
Szekijoe
www.l2wh.com

Én meg azt akrtam megkérdezni, hogy meg van e valakinek az az xls file amely segítségével ki lehetett számolni, mibõl mennyi kell még a krafthoz és az mennyibe fog kerülni?

Milka az avataromban Eneath legyen beleírvaaa.

Ha tudsz egy kicsit angolul, akkormajd tudni fogod mikor kell skilleket tanulni és hol. Orkkal még nem játszottam, és azt nem tudom. De azt igen miért kell neki mana. Vannak bizonyos skillek, amiknek felrakásával egy kis elõnyhöz juthatsz te és csapatod.

OK a CPt már negtaláltam a vackokon :) de sokminden más még ködös
Hali!

Tegnap kezdem játszani de egyedül vok és sík hüle. Alapdolgokkal nem vagyok tisztában és a hivatalos weboldal segítsége elég kevés. Nem tudtok vmi jó weboldalt ahol le vannak írva olyanok hogy mi a cp, minek mp egy orknak, hogy tanulok skilleket, stb.
Én sajnos ilyet nem találok :(
Szekijoe
Gratz a klán lvl5-höz<#taps><#taps><#taps>

Cobra.
Néztétek mostanában a lineage2.com-ot? Megint felújították, bekerültek a C4-es dolgok leírásai.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Lagg van, mondjuk hogy ritkán, és nem akkorák mint a freeken. Szerver restart hetente egyszer van 2 órahossza, és minden skill, quest mûködik.

húzd le a joystickod! nekem is ilyen problémám volt.
Danman
Valaki segítsen lécci

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.