Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már sikerült!!!

agyhalál
Ha nem dombornyomott kártyád van, akkor tájékozódj vagy a bankod weblapján, vagy bent a bankban, hogy van-e a társaságnak internetkártyája, ami csak online vásárlásra használható. Annak idején nekem is ilyet kellett igényelnem a K&H Banknál, mert nekem is VISA Electron kártyám van a számlához.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Szekijoe
paypal es vegyel gamecardot ugy sikerulni fog szerintem

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Hi!
A Trial of Duty Questet kellene megcsinálnom de nem találom azt az embert(Sir Aaron Tanford-ot)Valaki tudna nekem segiteni???

MeoH
Visa electron nem mukxik, nem dombornyomott.

Sanko: Hat ez az!! Es meg masnak is. Ezt avval magyaraztak, hogy akinek regebbota van azoknak mar engedheti rendszer. Akko is <#mf3> nekik...
paypal dolog hogy mukxik?

fuck mmo's..i.,

GibboRamone
Egy nem dombornyomott kártyával is meg lehet ezt csinálni?(Visa Electron)

Dota 2

Sanko
probáld paypal-on keresztul.

ott regisztralod a káryád, es azon keresztul fizetsz....így a PlayNc nem látja a webkarit...

mellesleg nekem is otp web van és semmi gondom nem volt vele

a mohának mindig a déli oldala fás

MeoH
Hat akik webkartyarol fizetnek azok szerencses fiuk. Ma bennt voltam az otpben szemelyesen es elmondtak mi a helyzet. Az otp szerint a plaync "neha" levesz penzeket a webkartyakrol szamukra erthetetlen modon, es ezert ok kiemelt figyelemmel kezelik, a Fraud suspicion csak 1 figyelmeztetes elvileg nekem, hogy ovatosan. Ezt viszont a playNC rendszere ugy veszi, hogy a bank letiltja, tehat a tranzakciot nem folytatja, nem ad serialt. Otp evvel nem tud mit kezdeni, es a playNc sem, biztonsagi okok miatt. Mind2en hasonlo megoldast ajanlottak: Otp rendeljem mashonnet, hat ugye ez nem megy. PlayNc keresek mas penzintezmenyt, vagy hasznaljak mas kartyat. Kosz.Csak azt nem ertem masnak akko me megy... Ha minden jol megy betudok szerezni 1 doboz verziot, es akkor megyek, addig meg marad a free😊 Bar a havidij fizetese nemtom hogy fog menni.... Osszefoglalva <#mf3> otp+plaync <#mf3>

fuck mmo's..i.,

agyhalál
PM ment<#awink>

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

matamm
lineage2.amnesia.hu free forum ott van kérdések topic

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

B@lu
Na ettol van kisse szenvedes szaga az egesznek! ha mar SS en is sporolni kell akkor megette a fene ...

GamerAdams007
Hmm, hat en abbol gondoltam, hogy Falciont ad, hogy L2 Informerbe irt egy "Falchion - For Newbies" nevu kardot, es abbol gondoltam, akkor nyilvan azt adja, de sajnos nektek van igazatok, csak egy Red Sunset Sword-ot adott, ami 10k korul van tenyleg. <#rinya> Viszont akkor nemtom honnan lehet szerezni egy olyan "Falchion - For Newbies"-t. <#nemtudom><#rinya> Mindesetre kar. 😞 Szerintem amugy SS-t tud hasznalni, de en nem hasznalok, mert itt alapbol 400 SS-t kapok, es azt a kasztvalto kuldire tartogatom, mert nem akarok kolteni ra.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GAthersw
Ez valami a szervered üzemeltetõje által írt Quest lehet, mikor még én csináltam offon weapon questet az 14k-s cuccost adott (nem lehetett bele SSt se tölteni 😊 )

01110000 01110010 00110000

Szekijoe
Ez valami új queszt lehet mert amikor mi kezdtük akkor max 50k-s fegyót lehetett kapni quesztbõl a kezdõhelyen lvl10 vagy 12 környékén.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

GamerAdams007
Jajj valamelyik OFF-os plz help gyorsan!! Atementem egy Low Rate szerverre, es most ugy rakattantam a quest-ekre hogy el se hinnetek. Tok jok, es SS-be sem kerul neha a penz-szerzes. Rogton az elejen egy csomo XP-t lehet szerezni 1-2 perc alatt quest-el. Szoval a lenyeg, hogy az L2 oldalan olvasgattam a Newbie Player-ekkel kapcsolatban, es ott ir egy olyat, hogy Weapon Quest Lv10 korul. Na en ezt szeretnem megcsinalni, mert elvileg egy Falchion-t ad, ami ugyebar egy TOP NG kard. Namost en ELF Harcos vagyok, es nemtom melyik az a Weapon Quest, elvegre L2 oldalon nem ir olyat, hogy Weapon Quest, szoval gondolom nem ez a neve. Valaki help gyorsan, mert kene az a fegyver 😊. Elore is koszke!! <#help><#circling><#crazya><#vigyor3>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

MeoH
Argh, kezdek morcos lenni erre a webkakartyara. Otp asszondja nala, felole minden rendben. PlayNC szinten, csak akko azt nemtom me nem mukxik. Ez az en szerencsem....

fuck mmo's..i.,

GamerAdams007
Hmm, ha C4-ed van jelzi a terkepen GateKeeper neven. Ha nem akkor a templom bejarata mellett.

hm.. újra én ezt nem értem nekem ez a verzio van (Scines of Destiny) de én semmit nem fizetek érte na mind1 vki mondja már meg hogy "Orc Village"-ben hol van Jasmine mert ott ragadtam és nem tudok onnan eljönni 😞
MeoH
Dobjon meg vki plz 1 privivel, aki arrol a banatos webkartyarol fizet. Thx

fuck mmo's..i.,

b+

MeoH
😊 Hat sztem aze nincs szebb, mint 1 Delf full heavy DCben, D.Legionnal a kezben. De ez csak izles kerdese. Olvasgattam a l2gurun is, ott is megoszlik a velemeny. Mind1iknek van elonye es hatranya is. Es most, hogy a cicus is tud hasznalni sst, eleg kemenyeket csapkod. Csak koltseges... Szoval nemtom, bar meg nincs accom raerek eldonteni. Ha meg nemtuk donteni, bepoccenek azt inditok 1 bishopot, es akkor mindenki jol jar😊

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
DA minden szinten erõsebb jobb szebb😊 és most már pvp ben is ász😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Sámán
Vége az eventnek, 120 szót váltottunk be és ami jött:
Bsoe: 36
Brez: 15
C-weapon scroll: 9
Buffscrollok:
Acumen: 22
Deathwhisper: 13
Focus: 11
Haste: 17
Agility: 26
Empower: 8
Guidance: 12
Might: 12

Azért egy Core ring még beleférhetett volna <#crazya><#whatever><#rinya><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

MeoH
Jo hat nem 1 HP bomba, de van neki. -Divine Heal Recovers one's HP. Power 211. Bar igaz ezt meg a masodik kasztvalto elott kapja, mikor meg csak knight.
HUNFlash grat az Acchoz! Remelem a nekem is beroffentik hamarosan a playNcs sracok...

fuck mmo's..i.,

pharao
Erre annyit tudik mondani: No coment! Ahogy elnézem C4-es szerver saját használatra, és L2j, mivel ezt tuti hogy az adataidban írtad át, a C3-as L2j a mysql adatbázis miatt ezt nem engedi... De azért büszke lehetsz magadra...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
GM menü program nincs, ezt a játék maga tartalmazza...
Ha viszont BOT progira van szüséged, akkor olyat tudsz leszedni, de az nem fog offon menni, felejtsd el

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

oke, elhiszem. de van ilyen program, hogy én is be tudjam állítani ?

pharao
A DA-nak nincs heal-je, maximum vérszívása... a paladinnak van holy blessing-je

Sámán
Grat!<#taps>

FeketeVipera 77 SS

pharao
Ez tuti nem GM menü, mert az eggyáltalán nem így néz ki, maximum valami bot progi lehet, de még annak is gyenge...

pharao
Végre sikerült megcsinálni az accom... Sámi rengeteget gondolkodtam, hogy melyiket is válasszam, de maradtam a HE-nél..(A szidást majd várom <#falbav> )... Ja és a chat ablakomban még véletlenül sem cheat, vagy akár bármiféle összeesküvés látható, csak baráti csevej <#vigyor1>

Tufa
DA-nak van healje? :o

MeoH
Kosz a felvilagositast, de tobb mint 1 eve jatszok, nagyabol ismerem a kasztokat(mar amennyire a free szerverek engedik...). Nalam varik kizarva, harcos rulez. Tyrantot felre raktam, DA es SK kozott vacilalok. DA lehet hogy jobb tank, tobb hp+heal es cicus, de az SK sztem jobban jatszhato, gondolok itt a varazslataira, buffjaira. Bar ez, csak taktika kerdese... Szoval velemenyek, javaslatok? Bar Accom meg mindig nincs, playNC dolgozik rajt, nemtom mikor lesz belole vmi...

fuck mmo's..i.,

ez az ?

és ez a gm menü csak nekik van ?

Cucclee
Szijja Sámán! <#kacsint><#vigyor>

és van valami cheat ? amivel én is ilyen tudok lenni. gyors, erõs meg ilyenek.

Cucclee
Sziasztok! Köszönjük a kedves üdvözlõ,invitáló szavakat!😉 Hjaajaaaj igen igen a regi szép idõk! De mi is elszántuk magunkat és eljutottunk ide!<#circling>

Szóval sosem volt elvetve a hozzátok való csatlakozas gondolata...<#vigyor><#vigyor> Még rágódunk rajta... De azért gondolom a 2. kasztváltón érdemes lenne túllennünk nem? Mivel ugye így még nem csapnak le azért akárhol, akármikor mert az ellenséges allyban vagyunk.<#miaz>

Ez az eddigi csapatösszeállításunk: Corvinous LvL26 HWarr,Skandar LvL27 OMonk,Sana (Warcryer lesz ha érkezik..), Tovanda LvL27 SOracle
Akhi LvL29 EWiz, Azagthoth LvL31 HWiz.

SouLTheOne
Lehet, hogy Gm volt és +65000-es fegyoval csépelte halálra Valakast és azért volt ott mert a GM ott Spawnoltatta a GM menüböl!

Corvinous LvL33 HW

GamerAdams007
Subclass bug... <#bdead>

hello! igen high rates szerveren játszok. de tegnap történt 1 olyan, hogy 1 gyerek behozta valakast toi 14-re, és egyedül kinyírta. haverom megkérdezte, hogy mennyit sebez, és azt mondta hogy 154.000-et. és utána csak úgy odahozta baumot vagy kit, és azt is kinyírta. na ez hogy van én is 80-as vagyok de semmi esélyem.

Akkor bocseee és a többit kössz! 😊
Sámán
Ha nem offon vagy akkor ilyesmiket pls a szerveredhez kapcsolódó fórumon, csak mert fogalmunk sincs róla! <#nemtudom><#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Áh, csak nagy nagy ritkán játszok, nem vagyok annyira ismert, amúgy offon -annak a pár karimnak a neveit/szintjeit megtalálod az aláírásomban <#crazya><#hehe><#nyes><#unalmas>

FeketeVipera 77 SS

Tufa
Nem tök mindegy ha úgysem ott játszik ahol te? omfg

na most egy kérdés hogyan tudok juccott adni másik embernek 😄DDD (többett nem írok 😄DD)
na megint én az igaz hogyha elérem a 80-90 körüli szintet akkor új emberrel kell kezdenem?? 😞
Sámán neked mi a neved a játékban? (egyáltalán jáccol?)
bazee hogy tudtok cirka 1,5 nap alatt ennyit írni 😄 Sámán nem offon játszom de tulkép fel viszem a szintemet 50-50 körülire most 31 és akkor lépek be vmi klánba 😊