Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
A Trial of Duty Questet kellene megcsinálnom de nem találom azt az embert(Sir Aaron Tanford-ot)Valaki tudna nekem segiteni???
Sanko: Hat ez az!! Es meg masnak is. Ezt avval magyaraztak, hogy akinek regebbota van azoknak mar engedheti rendszer. Akko is <#mf3>#mf3> nekik...
paypal dolog hogy mukxik?
fuck mmo's..i.,
ott regisztralod a káryád, es azon keresztul fizetsz....így a PlayNc nem látja a webkarit...
mellesleg nekem is otp web van és semmi gondom nem volt vele
a mohának mindig a déli oldala fás
fuck mmo's..i.,
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
01110000 01110010 00110000
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
fuck mmo's..i.,
fuck mmo's..i.,
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Bsoe: 36
Brez: 15
C-weapon scroll: 9
Buffscrollok:
Acumen: 22
Deathwhisper: 13
Focus: 11
Haste: 17
Agility: 26
Empower: 8
Guidance: 12
Might: 12
Azért egy Core ring még beleférhetett volna <#crazya>#crazya><#whatever>#whatever><#rinya>#rinya><#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
HUNFlash grat az Acchoz! Remelem a nekem is beroffentik hamarosan a playNcs sracok...
fuck mmo's..i.,
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Ha viszont BOT progira van szüséged, akkor olyat tudsz leszedni, de az nem fog offon menni, felejtsd el
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
fuck mmo's..i.,

Szóval sosem volt elvetve a hozzátok való csatlakozas gondolata...<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor> Még rágódunk rajta... De azért gondolom a 2. kasztváltón érdemes lenne túllennünk nem? Mivel ugye így még nem csapnak le azért akárhol, akármikor mert az ellenséges allyban vagyunk.<#miaz>#miaz>
Ez az eddigi csapatösszeállításunk: Corvinous LvL26 HWarr,Skandar LvL27 OMonk,Sana (Warcryer lesz ha érkezik..), Tovanda LvL27 SOracle
Akhi LvL29 EWiz, Azagthoth LvL31 HWiz.
Corvinous LvL33 HW
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS